slm kizlar demek 2011 subat annelerinin grubu da acilmis. hayirli olsun. ben 2010 subat annesiyim.. ben de gecen sene bundan 1 hafta once ogrenmistim hamile oldugumu.. cok guzel bir 8 ayiniz var onunuzde..dogum zamani yaklastikca icimde tuhaf bir burukluk olmustu. o kadar alismistim artik icim de her hareketine, tekmesine hele son zamanlar hickiriklarini hissedemiyecegim diye tuhaf olmustum..
her aninizin tadini cikara cikara yasayin..biraz zorluklariniz olabilir ama sonunda odulumuz buyuk. onlarin bir gulusu butun dunyalara deger..
hepinize iyi hamilelikler diliyorum. Allah hepinize saglikli bir sekilde bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin ins.
ben de şubat annesi olucam inşallaaaahhhh
daha çok yeniyiz
aslında haziran annesi olacaktım ama 8.haftada kaybettim bebeğimi
o yüzden korkuyorum biraz
daha kese kalp atışı görmedim göriym hayırlısıyla gelirim aranıza
4+5 iz bugün
ama 7.haftada gidicem doktora
sağlıkla kavuşuruz hepimiz inşallah
Slm kızlar hayırlı olsun bebişleri olan ve hamilelik haberi almayı bekleyen arkadaşlara. Büyük ihtimal bende hamileyim yani aranıza katılabilirim son sat 2 Mayıs 27-28 günde bir adet olurum p.tesi test yaptığımda 2. çizgi silik bir şekilde çıkmıştı testi tekrarlamadım.
Merak ettim arkadaşlar kaçıncı denemede hamile kaldınız ?
Ben kendimi küçük buluyodum :) anne olmak için :)
Ama küçük değilmişim onu anladım :)
Slm kızlar hayırlı olsun bebişleri olan ve hamilelik haberi almayı bekleyen arkadaşlara. Büyük ihtimal bende hamileyim yani aranıza katılabilirim son sat 2 Mayıs 27-28 günde bir adet olurum p.tesi test yaptığımda 2. çizgi silik bir şekilde çıkmıştı testi tekrarlamadım.
bende yarın gideceğim ben bi kere gördüm bu ikinci kez olucak
slm kizlar demek 2011 subat annelerinin grubu da acilmis. hayirli olsun. ben 2010 subat annesiyim.. ben de gecen sene bundan 1 hafta once ogrenmistim hamile oldugumu.. cok guzel bir 8 ayiniz var onunuzde..dogum zamani yaklastikca icimde tuhaf bir burukluk olmustu. o kadar alismistim artik icim de her hareketine, tekmesine hele son zamanlar hickiriklarini hissedemiyecegim diye tuhaf olmustum..
her aninizin tadini cikara cikara yasayin..biraz zorluklariniz olabilir ama sonunda odulumuz buyuk. onlarin bir gulusu butun dunyalara deger..
hepinize iyi hamilelikler diliyorum. Allah hepinize saglikli bir sekilde bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin ins.
işte bende geldim 2011 şubat ayı annelerinin arasına bende bugün öğrendimm 2 test ikisininde sonucu pozitif son sat 1 mayıstı doğum tarihi hesaplayınca 5 şubat gözüküyor ama ben sağsağlim şu 3 ayı bi geçireyim ondan sonra inanıcam ağzımız kulaklarımızda ama korkuyorum birazda nazar değer diye ilk hamileliğim daha Allah olmayanlarada versin inşallah
kızlar Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah sorunsuz problemsiz sağlık dolu hamilelikler geçirir bebişlerinizi vaktiyle kucaklarınıza alırsınız. sizleri görünce zaman ne kadar çabuk geçiyor dedim bir seneyi geçmiş. sat 20 mayıstı benim, haziranın ortasında öğrenmiştik. şimdi geriye bakınca, karnımda büyüyen varlığın bulantılarla tekmelerle - varsın olsun kanamalarla tansiyonla şekerle- geceleri sağdan sola dönememekle, yürüyememekle, gezememekle, onun için beslenip onun için yaşamakla geçen bir 9 ayın ardından şimdi kucağımda olduğu için Allahıma şükrediyorum. bakıp bakıp bu mucizeye inanamıyorum. Allah size de bol sağlıklı mutlu hamilelikler nasip etsin. olumsuzlukları kafanıza takmayın bebeğiniz için güçlü olun olumlu düşünün. tekrar hayırlı uğurlu olsun hepinize.
ben de şubat annesi olucam inşallaaaahhhh
daha çok yeniyiz
aslında haziran annesi olacaktım ama 8.haftada kaybettim bebeğimi
o yüzden korkuyorum biraz
daha kese kalp atışı görmedim göriym hayırlısıyla gelirim aranıza
4+5 iz bugün
ama 7.haftada gidicem doktora
sağlıkla kavuşuruz hepimiz inşallah
işte bende geldim 2011 şubat ayı annelerinin arasına bende bugün öğrendimm 2 test ikisininde sonucu pozitif son sat 1 mayıstı doğum tarihi hesaplayınca 5 şubat gözüküyor ama ben sağsağlim şu 3 ayı bi geçireyim ondan sonra inanıcam ağzımız kulaklarımızda ama korkuyorum birazda nazar değer diye ilk hamileliğim daha Allah olmayanlarada versin inşallah
anladım canım, dilerim bizimkilerrde zorlamadan istediğimiz vakitlerde gelir, tabi bu ayı atlatırsam :)canım ben 10 ay hapla korundum sonra bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım hemde hiç olmaz dediğim ayda nasip böyleymiş demekki
ne güzel ya, biz aslında şuan düşünmüyoruz ama eğer bu ay bebek yoksa ilerded sorun yaşamak istemiyorum.Korkuyprumda biraz ya olmazs diye.Karışık duygulardayım yani :)2 ayda hamile kaldım ben canım
yaşın kaçki
off sonucu öğlen sonuna bıraktılar meraktan çatlıyorum
canım sen haftaya bi test yap temmuzu beklemen gerekmez eger varsa çıkar zaten herhangi bi belirtin varmı
kan tahlil sonucunumu öğleden sonraya bıraktılar ultrasyonla bakmadımı doktor
nesli sen keseyi gördün mü tatlım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?