2011 Şubat Anneleri

slm kizlar demek 2011 subat annelerinin grubu da acilmis. hayirli olsun. ben 2010 subat annesiyim.. ben de gecen sene bundan 1 hafta once ogrenmistim hamile oldugumu.. cok guzel bir 8 ayiniz var onunuzde..dogum zamani yaklastikca icimde tuhaf bir burukluk olmustu. o kadar alismistim artik icim de her hareketine, tekmesine hele son zamanlar hickiriklarini hissedemiyecegim diye tuhaf olmustum..

her aninizin tadini cikara cikara yasayin..biraz zorluklariniz olabilir ama sonunda odulumuz buyuk. onlarin bir gulusu butun dunyalara deger..

hepinize iyi hamilelikler diliyorum. Allah hepinize saglikli bir sekilde bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin ins.

teşekkürler inş. rahat bi hamilelik geçiririz

tebrik edrim arkadaşım Allah tamaına erdirsin...biizim içinde dua et bende şubat annesi olmayı çok istiyorummm

tebrikler Allah tamamına erdirsin..silik çizgi de hamileliği gösterir..şimdi yapsan kesin iki çizgi belirginleşmiştirr

işte bende geldim 2011 şubat ayı annelerinin arasına bende bugün öğrendimm 2 test ikisininde sonucu pozitif son sat 1 mayıstı doğum tarihi hesaplayınca 5 şubat gözüküyor ama ben sağsağlim şu 3 ayı bi geçireyim ondan sonra inanıcam ağzımız kulaklarımızda ama korkuyorum birazda nazar değer diye ilk hamileliğim daha Allah olmayanlarada versin inşallah

kızlar Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah sorunsuz problemsiz sağlık dolu hamilelikler geçirir bebişlerinizi vaktiyle kucaklarınıza alırsınız. sizleri görünce zaman ne kadar çabuk geçiyor dedim bir seneyi geçmiş. sat 20 mayıstı benim, haziranın ortasında öğrenmiştik. şimdi geriye bakınca, karnımda büyüyen varlığın bulantılarla tekmelerle - varsın olsun kanamalarla tansiyonla şekerle- geceleri sağdan sola dönememekle, yürüyememekle, gezememekle, onun için beslenip onun için yaşamakla geçen bir 9 ayın ardından şimdi kucağımda olduğu için Allahıma şükrediyorum. bakıp bakıp bu mucizeye inanamıyorum. Allah size de bol sağlıklı mutlu hamilelikler nasip etsin. olumsuzlukları kafanıza takmayın bebeğiniz için güçlü olun olumlu düşünün. tekrar hayırlı uğurlu olsun hepinize.

ayşegül canım konuyla ilgilenmiyeceksen
konunu kaldırttırsan ben tekrar açayım konuyu
malum liste yapılması gerekiyor sürekli güncellenecek

Merak ettim arkadaşlar kaçıncı denemede hamile kaldınız ?
Ben kendimi küçük buluyodum :) anne olmak için :)
Ama küçük değilmişim onu anladım :)

2 ayda hamile kaldım ben canım
yaşın kaçki

inşallah aramıza katılırsın canım.
bendede silik çıkmıştı umarım hamilesindiropuyorumnanaktan

bende yarın gideceğim ben bi kere gördüm bu ikinci kez olucak

oh oh maş. bizde arkanızdan geliyorum bacımkaydirigubbakcemile3

amiinn inşallah hayırlı hayırlızemuszemus

tebrik ederim canımopuyorumnanaktanhoşgeldin aramıza

amiin canım tşkleropuyorumnanaktan

bende buğün göreceğim canım
inşallah görebilirimfisfisfis

hayırlı olsun hoş geldin aramızaaa

off sonucu öğlen sonuna bıraktılar meraktan çatlıyorum

eminecim konu sabit canım sen yeni aç istersen o kendi aşağılara iner zaten dursada olur nolucakki bizim haziran annelerinde konumuzu açan kişi hamileliğinin 2. ayında terke etti gitti biz kullanıyoruz yinede sorun olmuyor konuyu açan önemli değilki sizin paylaşımınız önemli

canım ben 10 ay hapla korundum sonra bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım hemde hiç olmaz dediğim ayda nasip böyleymiş demekki
anladım canım, dilerim bizimkilerrde zorlamadan istediğimiz vakitlerde gelir, tabi bu ayı atlatırsam :)
2 ayda hamile kaldım ben canım
yaşın kaçki
ne güzel ya, biz aslında şuan düşünmüyoruz ama eğer bu ay bebek yoksa ilerded sorun yaşamak istemiyorum.Korkuyprumda biraz ya olmazs diye.Karışık duygulardayım yani :)
Yaşım 26 canım.ortalama bir yaş sanırım :)

Çok sordum biliyorum ama bir sorum daha var benim.En son adetim 12 mayıs.Ama ihtimali olan tarih ise 21-25 mayıs arası.9 haziranda da yeniden adet olmam gerekiyor.
2 haftalık bir süreçte belli olur mu? Yoksa temmuzda mı kesinleşir?arkadaşlar çok özür dilerim açık yazdım çünkü çok fazla bilgim yok bu konuda birde tedirginim.İçimdeki bir histe olacak gibi diyor.

Çok sordum biliyorum ama bir sorum daha var benim.En son adetim 12 mayıs.Ama ihtimali olan tarih ise 21-25 mayıs arası.9 haziranda da yeniden adet olmam gerekiyor.
2 haftalık bir süreçte belli olur mu? Yoksa temmuzda mı kesinleşir?arkadaşlar çok özür dilerim açık yazdım çünkü çok fazla bilgim yok bu konuda birde tedirginim.İçimdeki bir histe olacak gibi diyor.[/QUOTE]

canım sen haftaya bi test yap temmuzu beklemen gerekmez eger varsa çıkar zaten herhangi bi belirtin varmı

canım sen haftaya bi test yap temmuzu beklemen gerekmez eger varsa çıkar zaten herhangi bi belirtin varmı

anladım canım, sevindim ozaman.temmuzu beklersem çatlardım.
Belirti derken, normal zamanlarımdan farklı olrak şunlar var.
Çok su içiyorum eskisinin 2 katı kadar.Ama o suda yeterli gelmiyor ağzım kuruyor.
Yaza mı bağlı diyorumda yazında bu kadar içmezdim.
1 haftadır felaket uykum var.Gözümü açamıyorum uykudan.
Baş ağrısı, birde karnımın azıcık altında iğnelemeler var.
Ama üşütmeden olabilr diye düşündüm.Göğüslerimde adet döneminden önceki kadar şişkinde geçende bel ağrısı hisstemiştim.Adet olacakmışım gibi.
Bakalım ne olacak.
Ya belki kuruntudur benimki ama tedirginim işte.
Çünkü bz eşimle aynı şehirde değil, tayin bekliyoruz evlendğimizden 6 hafta sonrasından beri ayrıyız. 20 aylık aslında evliliğimizde.
Babasız bebek büyütmek istemem ondan çok endişeliyim.

kan tahlil sonucunumu öğleden sonraya bıraktılar ultrasyonla bakmadımı doktor

tahlillerim salıya kaldı
ayyy sinir oldum yaa bişeyde demiyorlar
doktorum bakmıyor ultrason bölümü ayrı
sonuc doktora gidiyor 2 saat sonra alcam
ayh sabırsızlanıyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…