• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Aynen benimde öyle... normalde iştahlıyımdır ama hamilelikten beri canım bişey istemiyor.Fakat birden acıkıyorum... Mesela 5 dk önce canım hiç bişey istemezken 5 dk sonra aşırı bir mide kazınması,acıkma ve hatta tansiyonum düşmüş gibi başımda bir sersemlik hissediyorum.Canım şimdiye kadar sadece haşlanmış süt mısır çekti ama bulup alamadım birde dün dondurmalı fırın sütlaç istedim eve giderken aldık eşimle. :)

evet ya kazınma çok kötü ben o an istiyorum aşırı bir istek oluyo o an yiyorum 1-2 saat sonra başka bişey aynı şeyi istemiyo yani.

slm kızlar nasılsınz ben bugun cok kötüyüm tüm terslıkler başıma geldı sabah bulundugum ılceye yenı doktor geldı dıye devlt hastanesıne gıttık orda goruneyım dıye sıra kavgası falan cıktı 3 saat bekledım kontrole gırdım bu sefer tam bakacaz alet kapandı zaten cok ıyı bı ultrosan falaln degılmış doktor değiştircez falan dedı neyse bakıyo bakıyo goremıyo kadın ısrarla soruyor sız kendınız ne zaman gordunz vajınalmı gordunz falan dıye sonra kese gozukuyor ama ıcınde bebek gozukmuyor dedı benım moral sıfırlandı tabı sonra kan ıdrar tahlılı falan ıstedı sarılık ken degerlerı falan ıcın neyse bz hemen dıger doktordan randvu aldık hemen gorelımde ıcımız rahtlsın dıye gıttık gorduk bebişimizi kalp atışı başlamış ama duyamdık bebegın cevrsınde kanama başlamış hafıf dedı kanaman varmı dedı bende yok dedım düşük tehlıkesımı var dedım şimdilk yok ama olabılır dedı progeton verdı şimdi kullanma kanamn olursa ara sonra başalrız dedı bızım moralımz baya bozuldu yanı randevu ayarlayabılseydık ıle gıtcektık ama en en erken haftaya verıyorlar bakalım haftaya ıle gıtcez Allahım ınş bebeğimi benden almaz cok korkuyorum:Saruboceq:

Canım sen lütfen endişe etme içini ferah tutmaya çalış... Çünkü henüz 1mmcik bile olsa bebişin senin tüm hislerinden etkileniyor bunu unutma... Biraz imkanların kıtlığından bence çok net sonuçlar alamamışsın... Ayrıca doktor 1 hafta geri demiş.Hiç sorun değil bu. Benimde ilk kontrole gittiğimde doktorum keseyi ölçtü ve ben o zaman 5+3 olmalıydım ama bana 4 haftalık dedi. İlk başlarda bebişler 1 hafta geri yada ileri olabiliyorlar döllenme zamanından dolayı ama zamanla yetişiyorlar haftalarına merak etme. Sen kendine ve beslenmene dikkat et. Ağır kaldırma,mümkün olduğunca dinlen, bol su iç,çok fazla ayakta durma.İnşallah Mart ayında hepimiz bebişlerimizi kucaklarımızda bu günleri anıp güleceğiz.

birde söylemeyı unutmuşum bebeişim gec dollenmış bır hafta oyuzden 6 haftalık dedı doktoormafoldumben

slm kızlar nasılsınz ben bugun cok kötüyüm tüm terslıkler başıma geldı sabah bulundugum ılceye yenı doktor geldı dıye devlt hastanesıne gıttık orda goruneyım dıye sıra kavgası falan cıktı 3 saat bekledım kontrole gırdım bu sefer tam bakacaz alet kapandı zaten cok ıyı bı ultrosan falaln degılmış doktor değiştircez falan dedı neyse bakıyo bakıyo goremıyo kadın ısrarla soruyor sız kendınız ne zaman gordunz vajınalmı gordunz falan dıye sonra kese gozukuyor ama ıcınde bebek gozukmuyor dedı benım moral sıfırlandı tabı sonra kan ıdrar tahlılı falan ıstedı sarılık ken degerlerı falan ıcın neyse bz hemen dıger doktordan randvu aldık hemen gorelımde ıcımız rahtlsın dıye gıttık gorduk bebişimizi kalp atışı başlamış ama duyamdık bebegın cevrsınde kanama başlamış hafıf dedı kanaman varmı dedı bende yok dedım düşük tehlıkesımı var dedım şimdilk yok ama olabılır dedı progeton verdı şimdi kullanma kanamn olursa ara sonra başalrız dedı bızım moralımz baya bozuldu yanı randevu ayarlayabılseydık ıle gıtcektık ama en en erken haftaya verıyorlar bakalım haftaya ıle gıtcez Allahım ınş bebeğimi benden almaz cok korkuyorum:Saruboceq:

Cnm özele görünsen bi, ultrason cihazı muhtemelen devletten daha iyidir ve sana daha net şeyler söyleyebilir, lütfen moralini bozma cnm tehlike olsada bu illaki bebeği kaybetmek anlamına gelmiyor.. sen moralini yüksek tut, şu insanlarıda hiç anlamam ya sıra kavgası he... tüh yazıklar olsun bide oturcak yer için kavga etsinlerde tam olsun...

birde söylemeyı unutmuşum bebeişim gec dollenmış bır hafta oyuzden 6 haftalık dedı doktoormafoldumben

canım endişelenme sen.kalbini ferah tut.6+2 iken hafif kahve lekelenme yüzünden dr gittim ve kesenin çevresinde kanlanma gördü.progestan kullandım.1 hafta sonra gittim geçmişti.ve ilk gittiğimde bebişim 1 hafta geriydi sonra gününü tamamladı.onlar gününe yetişiyo annesi.

evet ya kazınma çok kötü ben o an istiyorum aşırı bir istek oluyo o an yiyorum 1-2 saat sonra başka bişey aynı şeyi istemiyo yani.

zaten o mide kazınması duygusu mahvediyor.Ve bir anda çıkıyor.eğer direnip bişey yemezsem dediğim gibi başımda bir sersemlik başlıyo sanki tansiyonum düşüyor gibi... İlk 3 ayımızı böyle ufak tefek şeylerle atlatırsak inşallah sonrası daha rahat olacak.Hepimiz için hayırlı gebelikler olsun inşallah.

Cnm özele görünsen bi, ultrason cihazı muhtemelen devletten daha iyidir ve sana daha net şeyler söyleyebilir, lütfen moralini bozma cnm tehlike olsada bu illaki bebeği kaybetmek anlamına gelmiyor.. sen moralini yüksek tut, şu insanlarıda hiç anlamam ya sıra kavgası he... tüh yazıklar olsun bide oturcak yer için kavga etsinlerde tam olsun...

canım ıkıncı gıttıgımz ozeldı zaten bakalım haftaya ozel hasstaneye gıtcez ınş.bışey cıkmaz

zaten o mide kazınması duygusu mahvediyor.Ve bir anda çıkıyor.eğer direnip bişey yemezsem dediğim gibi başımda bir sersemlik başlıyo sanki tansiyonum düşüyor gibi... İlk 3 ayımızı böyle ufak tefek şeylerle atlatırsak inşallah sonrası daha rahat olacak.Hepimiz için hayırlı gebelikler olsun inşallah.

inşallah canım

kız olursa ismi hazır Ece Hilal erkek olursa şimdilik yok :( eşimde bende kız istiyoruz ama önemli olan sağlıklı olması.

Adıyla yaşasın inş. cnm
kızlar benim ki 5 haftalık henüz doktora gitmedim gidersem kalp atışlarını duyabilir miyim acaba

7 haftalıkken diye biliyorum cnm
zaten o mide kazınması duygusu mahvediyor.Ve bir anda çıkıyor.eğer direnip bişey yemezsem dediğim gibi başımda bir sersemlik başlıyo sanki tansiyonum düşüyor gibi... ılk 3 ayımızı böyle ufak tefek şeylerle atlatırsak inşallah sonrası daha rahat olacak.Hepimiz için hayırlı gebelikler olsun inşallah.

Benimde aynı şekilde cnm, sürekli fenalaşma hissi yaşıyorum baş dönmesi ile birlikte geliyor, çok olursa kusuyorum

Son düzenleme:
bende 2 sene önce bi düşük yaptım bununda öyle olmasından korkuyorum

Cnm böyle düşünme lütfen
teşekkür ederim canım.hadi hayırlısı olsun inş.sağlıklı bi şekilde bebişlerimiz gelsin yeter bunlar işin eğlencesikaydirigubbakcemile5...

Bişey değil cnm :))) Evet sapasağlam olarak kucağımıza gelsinlerde bunlar işin eğlencesi.. ama ya tutarsayerimseniben

kız olursa ismi hazır Ece Hilal erkek olursa şimdilik yok :( eşimde bende kız istiyoruz ama önemli olan sağlıklı olması.[/Q

bizde kız olursa ece düşünüyoruz ama ikinci ismini daha bulamadık erkek içinde efe diorum ben ama eşim yok dio :(

Ooo hanımlar isimler konuşulmaya başlanmış :)) bizimde eğer erkek olursa muhtemelen Tamer Korhan olacak
Kız için ilk ismi İlknur olacak ama 2. isim konusunda kararsızım.İlk ismini babaannesi istiyor. 2. için seçeneklerim Bera : Özü sözü doğru,hayırsever,cömert kadın anlamında
Feray : Süs, parlak ay anlamında yada
Zeren : Anlayışlı, kavrayışlı, zeki.

bunları düşünüyorum... Tabii çok erken henüz ama insan hevesleniyor işte

Kızlar önümdeki 5 haftayıda bi atlatayım hayırlısı ile bi daha baş dönmesi yok son 3 trimestre kadar bulantıda yok rahatız inş.

Burcuuu benimde cinsiyet tahminime bakar mısıııınnn??? benim çatlatma iğnem 28 mayısta vuruldu muhtemelen 28 mayıs-29-30-31 bu günlerden birinde döllenme oldu... geç döllenme dedi doktor ama herhalde 30 yada 31 inde oldu

Ooo hanımlar isimler konuşulmaya başlanmış :)) bizimde eğer erkek olursa muhtemelen Tamer Korhan olacak
Kız için ilk ismi İlknur olacak ama 2. isim konusunda kararsızım.İlk ismini babaannesi istiyor. 2. için seçeneklerim Bera : Özü sözü doğru,hayırsever,cömert kadın anlamında
Feray : Süs, parlak ay anlamında yada
Zeren : Anlayışlı, kavrayışlı, zeki.

bunları düşünüyorum... Tabii çok erken henüz ama insan hevesleniyor işte

Adıyla yaşasın inş. cnm, ben oğlumda kağan utku istiyordum kağanı eşim istedi utkuyu istemedi kağan oldu, kız olursa ekin koyarız diyor ben kararsızım

Cnm böyle düşünme lütfen

Bişey değil cnm :))) Evet sapasağlam olarak kucağımıza gelsinlerde bunlar işin eğlencesi.. ama ya tutarsayerimseniben

düşünmemeye çalışıyorum amailk aylarda düşen bebek düşmesede sağlıklı olmazmış onun için düşmesi daha iyiymiş dr öyle söylemişti

Burcuuu benimde cinsiyet tahminime bakar mısıııınnn??? benim çatlatma iğnem 28 mayısta vuruldu muhtemelen 28 mayıs-29-30-31 bu günlerden birinde döllenme oldu... geç döllenme dedi doktor ama herhalde 30 yada 31 inde oldu

Şimdii kaç günde 1 adet gördüğün bide son adet tarihin lazım cnm tablo oluşturabilmek için

Back