nicensmart tabloyu eklemeye çalıştım ekleyemedim cnm, muhtemel ilişki gününü söyle tablodan ben bakayım
11-12-14 mayıs olobilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nicensmart tabloyu eklemeye çalıştım ekleyemedim cnm, muhtemel ilişki gününü söyle tablodan ben bakayım
Aynen benimde öyle... normalde iştahlıyımdır ama hamilelikten beri canım bişey istemiyor.Fakat birden acıkıyorum... Mesela 5 dk önce canım hiç bişey istemezken 5 dk sonra aşırı bir mide kazınması,acıkma ve hatta tansiyonum düşmüş gibi başımda bir sersemlik hissediyorum.Canım şimdiye kadar sadece haşlanmış süt mısır çekti ama bulup alamadım birde dün dondurmalı fırın sütlaç istedim eve giderken aldık eşimle. :)
slm kızlar nasılsınz ben bugun cok kötüyüm tüm terslıkler başıma geldı sabah bulundugum ılceye yenı doktor geldı dıye devlt hastanesıne gıttık orda goruneyım dıye sıra kavgası falan cıktı 3 saat bekledım kontrole gırdım bu sefer tam bakacaz alet kapandı zaten cok ıyı bı ultrosan falaln degılmış doktor değiştircez falan dedı neyse bakıyo bakıyo goremıyo kadın ısrarla soruyor sız kendınız ne zaman gordunz vajınalmı gordunz falan dıye sonra kese gozukuyor ama ıcınde bebek gozukmuyor dedı benım moral sıfırlandı tabı sonra kan ıdrar tahlılı falan ıstedı sarılık ken degerlerı falan ıcın neyse bz hemen dıger doktordan randvu aldık hemen gorelımde ıcımız rahtlsın dıye gıttık gorduk bebişimizi kalp atışı başlamış ama duyamdık bebegın cevrsınde kanama başlamış hafıf dedı kanaman varmı dedı bende yok dedım düşük tehlıkesımı var dedım şimdilk yok ama olabılır dedı progeton verdı şimdi kullanma kanamn olursa ara sonra başalrız dedı bızım moralımz baya bozuldu yanı randevu ayarlayabılseydık ıle gıtcektık ama en en erken haftaya verıyorlar bakalım haftaya ıle gıtcez Allahım ınş bebeğimi benden almaz cok korkuyorum:Saruboceq:
kız olursa ismi hazır Ece Hilal erkek olursa şimdilik yokeşimde bende kız istiyoruz ama önemli olan sağlıklı olması.[/Q
bizde kız olursa ece düşünüyoruz ama ikinci ismini daha bulamadık erkek içinde efe diorum ben ama eşim yok dio![]()
birde söylemeyı unutmuşum bebeişim gec dollenmış bır hafta oyuzden 6 haftalık dedı doktoormafoldumben
slm kızlar nasılsınz ben bugun cok kötüyüm tüm terslıkler başıma geldı sabah bulundugum ılceye yenı doktor geldı dıye devlt hastanesıne gıttık orda goruneyım dıye sıra kavgası falan cıktı 3 saat bekledım kontrole gırdım bu sefer tam bakacaz alet kapandı zaten cok ıyı bı ultrosan falaln degılmış doktor değiştircez falan dedı neyse bakıyo bakıyo goremıyo kadın ısrarla soruyor sız kendınız ne zaman gordunz vajınalmı gordunz falan dıye sonra kese gozukuyor ama ıcınde bebek gozukmuyor dedı benım moral sıfırlandı tabı sonra kan ıdrar tahlılı falan ıstedı sarılık ken degerlerı falan ıcın neyse bz hemen dıger doktordan randvu aldık hemen gorelımde ıcımız rahtlsın dıye gıttık gorduk bebişimizi kalp atışı başlamış ama duyamdık bebegın cevrsınde kanama başlamış hafıf dedı kanaman varmı dedı bende yok dedım düşük tehlıkesımı var dedım şimdilk yok ama olabılır dedı progeton verdı şimdi kullanma kanamn olursa ara sonra başalrız dedı bızım moralımz baya bozuldu yanı randevu ayarlayabılseydık ıle gıtcektık ama en en erken haftaya verıyorlar bakalım haftaya ıle gıtcez Allahım ınş bebeğimi benden almaz cok korkuyorum:Saruboceq:
birde söylemeyı unutmuşum bebeişim gec dollenmış bır hafta oyuzden 6 haftalık dedı doktoormafoldumben
evet ya kazınma çok kötü ben o an istiyorum aşırı bir istek oluyo o an yiyorum 1-2 saat sonra başka bişey aynı şeyi istemiyo yani.
Cnm özele görünsen bi, ultrason cihazı muhtemelen devletten daha iyidir ve sana daha net şeyler söyleyebilir, lütfen moralini bozma cnm tehlike olsada bu illaki bebeği kaybetmek anlamına gelmiyor.. sen moralini yüksek tut, şu insanlarıda hiç anlamam ya sıra kavgası he... tüh yazıklar olsun bide oturcak yer için kavga etsinlerde tam olsun...
11-12-14 mayıs olobilir.
zaten o mide kazınması duygusu mahvediyor.Ve bir anda çıkıyor.eğer direnip bişey yemezsem dediğim gibi başımda bir sersemlik başlıyo sanki tansiyonum düşüyor gibi... İlk 3 ayımızı böyle ufak tefek şeylerle atlatırsak inşallah sonrası daha rahat olacak.Hepimiz için hayırlı gebelikler olsun inşallah.
Cnm 11-12si ise kız
14 ise erkek
13de ikiside eşitopuyorumnanaktan
kız olursa ismi hazır Ece Hilal erkek olursa şimdilik yokeşimde bende kız istiyoruz ama önemli olan sağlıklı olması.
kızlar benim ki 5 haftalık henüz doktora gitmedim gidersem kalp atışlarını duyabilir miyim acaba
zaten o mide kazınması duygusu mahvediyor.Ve bir anda çıkıyor.eğer direnip bişey yemezsem dediğim gibi başımda bir sersemlik başlıyo sanki tansiyonum düşüyor gibi... ılk 3 ayımızı böyle ufak tefek şeylerle atlatırsak inşallah sonrası daha rahat olacak.Hepimiz için hayırlı gebelikler olsun inşallah.
bende 2 sene önce bi düşük yaptım bununda öyle olmasından korkuyorum
teşekkür ederim canım.hadi hayırlısı olsun inş.sağlıklı bi şekilde bebişlerimiz gelsin yeter bunlar işin eğlencesikaydirigubbakcemile5...
kız olursa ismi hazır Ece Hilal erkek olursa şimdilik yokeşimde bende kız istiyoruz ama önemli olan sağlıklı olması.[/Q
bizde kız olursa ece düşünüyoruz ama ikinci ismini daha bulamadık erkek içinde efe diorum ben ama eşim yok dio![]()
Ooo hanımlar isimler konuşulmaya başlanmış :)) bizimde eğer erkek olursa muhtemelen Tamer Korhan olacak
Kız için ilk ismi İlknur olacak ama 2. isim konusunda kararsızım.İlk ismini babaannesi istiyor. 2. için seçeneklerim Bera : Özü sözü doğru,hayırsever,cömert kadın anlamında
Feray : Süs, parlak ay anlamında yada
Zeren : Anlayışlı, kavrayışlı, zeki.
bunları düşünüyorum... Tabii çok erken henüz ama insan hevesleniyor işte
Ooo hanımlar isimler konuşulmaya başlanmış :)) bizimde eğer erkek olursa muhtemelen Tamer Korhan olacak
Kız için ilk ismi İlknur olacak ama 2. isim konusunda kararsızım.İlk ismini babaannesi istiyor. 2. için seçeneklerim Bera : Özü sözü doğru,hayırsever,cömert kadın anlamında
Feray : Süs, parlak ay anlamında yada
Zeren : Anlayışlı, kavrayışlı, zeki.
bunları düşünüyorum... Tabii çok erken henüz ama insan hevesleniyor işte
Adıyla yaşasın inş. cnm, ben oğlumda kağan utku istiyordum kağanı eşim istedi utkuyu istemedi kağan oldu, kız olursa ekin koyarız diyor ben kararsızım
Cnm böyle düşünme lütfen
Bişey değil cnm :))) Evet sapasağlam olarak kucağımıza gelsinlerde bunlar işin eğlencesi.. ama ya tutarsayerimseniben
Burcuuu benimde cinsiyet tahminime bakar mısıııınnn??? benim çatlatma iğnem 28 mayısta vuruldu muhtemelen 28 mayıs-29-30-31 bu günlerden birinde döllenme oldu... geç döllenme dedi doktor ama herhalde 30 yada 31 inde oldu