• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

selam kızlar 2-3 gündür giremiyordum.neler kaynatmışsınız maşallah.okumayı bitiremedim :)
umarım herkesde hamişlik güzel geçiyodur.bende akşamları çook kötü oluyorum.inş. hayırlısıyla bu dönemleri atlatırız.bide size bişey soracaktım.druma sormayı unutmuşum.hamilelikte güneş kremi zararlı mıdır?

aynen bende. 77 kiloydum. şimdi 80 olmuşum. hangi arada nasıl kilo aldım bilmiyorum. CADIARZU

Bende anlamadım ki canım.Evde tartılırken 77 çıkıyordum... İlk kontrolde tartıya bi çıktım 80 :) :kedi: Sonumuz nasıl olacak kimbilir :))

benim çok uykum geliyor ya. sürekli uyumak istiyorum.

Bende akşam erken yatıyorum sabah geç kalkıyorum ama yine de uykum var.

ben bu urbia.com 'a girdim ama burası Almanca galiba hiç bişey anlamadım... Almancası olan biri çözüp söylesin sevabına :)

iyiyim çok şükür bulantım hala yok kızlar iştahsızlığım vardı biraz oda geçti.canım bişeyler istemeye başladı nihayet hep bi sorun var diodum ya ne biçim hamileyim falan. sizler nasılsınız nasıl geçiyo hamişlik?

mrb arkadaşlar yoldayım bende bir saatlik falan yolumuz kaldı çok şükür tahmin ettiğim gibi olmadı gayet iyi geçiyor bulantım olacak gibi olduğunda hemen tuzlu çubuk atıştırdım ama çokkk acıktım umarım annem güzel yemekler yapmışıtr

iyiyim çok şükür bulantım hala yok kızlar iştahsızlığım vardı biraz oda geçti.canım bişeyler istemeye başladı nihayet hep bi sorun var diodum ya ne biçim hamileyim falan. sizler nasılsınız nasıl geçiyo hamişlik?

ben çoook yiyen hamilelerdenim.yiyorum sonra midem bulanıyo.özellikle akşamları.aslında drum az ve sık ye dedi ama ne mümkün.öncesinde de benim gastrit problemim vardı.inş.kolay atlatırzzzz..

mrb arkadaşlar yoldayım bende bir saatlik falan yolumuz kaldı çok şükür tahmin ettiğim gibi olmadı gayet iyi geçiyor bulantım olacak gibi olduğunda hemen tuzlu çubuk atıştırdım ama çokkk acıktım umarım annem güzel yemekler yapmışıtr

canım ya hayırlısıyla varırsın inş. annenin yanına.kimbilir kuzusu için neler yapmıştır ya.kıyamam annelerimize.onları çoook seviyoruz.biz nasıl anne olacağız bakalım?

Back