Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benide ekleyin 23 mayıs sat. tahmini doğum 27 şubat .77 ile hamile kaldım yaşım 27
KIZLAR KESİN ÇIKIYOM BEN BU SEFER HADİ ÖPT İYİ BAKIN KENDİNİZEDE BEBİŞLEREDEa.s.
İyi akşamlar arkadaşlar ben hala listede görünüyorum rica etsem silebilir misiniz?
manikk en zayıf hamile kalan sensin ne güzel biz top gibi oluruz kesin
kaydirigubbakcemile3 ne topu şekerim valla halimiz harap olacak... Artık doğumdan sonra hep birlikte zayıflama topiclerine geçeriz :)) 2011 Şubat Anneleri Toplu Zayıflama Topici :)
sildim canım takip edemedim demekki mesajlarını sanırım bir sorun oldu geçmiş olsun
ben hep nasılsa spor yaparım diyorum ama tabi bebeklerle uğraşmaktan spor yapacak takatimiz olursa
Evet cnm dış gebelikten dolayı ameliyat geçirdim. Bu seferde olmadı ne yapalım kısmet.
slm kızlar nasılsınz ben bugun cok kötüyüm tüm terslıkler başıma geldı sabah bulundugum ılceye yenı doktor geldı dıye devlt hastanesıne gıttık orda goruneyım dıye sıra kavgası falan cıktı 3 saat bekledım kontrole gırdım bu sefer tam bakacaz alet kapandı zaten cok ıyı bı ultrosan falaln degılmış doktor değiştircez falan dedı neyse bakıyo bakıyo goremıyo kadın ısrarla soruyor sız kendınız ne zaman gordunz vajınalmı gordunz falan dıye sonra kese gozukuyor ama ıcınde bebek gozukmuyor dedı benım moral sıfırlandı tabı sonra kan ıdrar tahlılı falan ıstedı sarılık ken degerlerı falan ıcın neyse bz hemen dıger doktordan randvu aldık hemen gorelımde ıcımız rahtlsın dıye gıttık gorduk bebişimizi kalp atışı başlamış ama duyamdık bebegın cevrsınde kanama başlamış hafıf dedı kanaman varmı dedı bende yok dedım düşük tehlıkesımı var dedım şimdilk yok ama olabılır dedı progeton verdı şimdi kullanma kanamn olursa ara sonra başalrız dedı bızım moralımz baya bozuldu yanı randevu ayarlayabılseydık ıle gıtcektık ama en en erken haftaya verıyorlar bakalım haftaya ıle gıtcez Allahım ınş bebeğimi benden almaz cok korkuyorum:Saruboceq:
burcucum senide ekledim sanada hayırlı hamilelikler
Evet cnm dış gebelikten dolayı ameliyat geçirdim. Bu seferde olmadı ne yapalım kısmet.
kaydirigubbakcemile3 ne topu şekerim valla halimiz harap olacak... Artık doğumdan sonra hep birlikte zayıflama topiclerine geçeriz :)) 2011 Şubat Anneleri Toplu Zayıflama Topici :)
ben hep nasılsa spor yaparım diyorum ama tabi bebeklerle uğraşmaktan spor yapacak takatimiz olursa
manikk en zayıf hamile kalan sensin ne güzel biz top gibi oluruz kesin
ah ne güzel keşke benimde her sabah gidecek bir işim olsaydı