• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

manikk en zayıf hamile kalan sensin ne güzel biz top gibi oluruz kesin

kaydirigubbakcemile3 ne topu şekerim valla halimiz harap olacak... Artık doğumdan sonra hep birlikte zayıflama topiclerine geçeriz :)) 2011 Şubat Anneleri Toplu Zayıflama Topici :)

kaydirigubbakcemile3 ne topu şekerim valla halimiz harap olacak... Artık doğumdan sonra hep birlikte zayıflama topiclerine geçeriz :)) 2011 Şubat Anneleri Toplu Zayıflama Topici :)

ben hep nasılsa spor yaparım diyorum ama tabi bebeklerle uğraşmaktan spor yapacak takatimiz olursa

ben hep nasılsa spor yaparım diyorum ama tabi bebeklerle uğraşmaktan spor yapacak takatimiz olursa

Ama merak etme bebeklerde az kalori harcatmıyor değil yani ben arkadaşımın bebeğine baktım 1 hafta.6 aylık falandı ben baktığım zaman o hafta 2 kilo vermişim :))

slm kızlar nasılsınz ben bugun cok kötüyüm tüm terslıkler başıma geldı sabah bulundugum ılceye yenı doktor geldı dıye devlt hastanesıne gıttık orda goruneyım dıye sıra kavgası falan cıktı 3 saat bekledım kontrole gırdım bu sefer tam bakacaz alet kapandı zaten cok ıyı bı ultrosan falaln degılmış doktor değiştircez falan dedı neyse bakıyo bakıyo goremıyo kadın ısrarla soruyor sız kendınız ne zaman gordunz vajınalmı gordunz falan dıye sonra kese gozukuyor ama ıcınde bebek gozukmuyor dedı benım moral sıfırlandı tabı sonra kan ıdrar tahlılı falan ıstedı sarılık ken degerlerı falan ıcın neyse bz hemen dıger doktordan randvu aldık hemen gorelımde ıcımız rahtlsın dıye gıttık gorduk bebişimizi kalp atışı başlamış ama duyamdık bebegın cevrsınde kanama başlamış hafıf dedı kanaman varmı dedı bende yok dedım düşük tehlıkesımı var dedım şimdilk yok ama olabılır dedı progeton verdı şimdi kullanma kanamn olursa ara sonra başalrız dedı bızım moralımz baya bozuldu yanı randevu ayarlayabılseydık ıle gıtcektık ama en en erken haftaya verıyorlar bakalım haftaya ıle gıtcez Allahım ınş bebeğimi benden almaz cok korkuyorum:Saruboceq:

Allah korusun canim iyi dusun. Talihsiz bir randevu olmus seninkisi. Guvenmedigimiz yerlere gitmemeliyiz aslinda yanlis tahminlerle moralimizin bozulma olasiligi cok yuksek. Hersey duzelecek canim. Merak etme icini ferah tut. Allah bebegini sana bagislasin canim. O kanama sekli cok insanda olabiliyor, sen kendine dikkat ettigin surece korkacak birsey yok.

burcucum senide ekledim sanada hayırlı hamilelikler

Sağolasın cnma.s.

Evet cnm dış gebelikten dolayı ameliyat geçirdim. Bu seferde olmadı ne yapalım kısmet.

Cnm inşbir dahaki bebeğini kucağına hayırlısı ile alırsın, herşey Allahın takdiri...

Kızlar kilolardan konuşmuşsunuz, ben tam 1. senenin sonunda kilo vermeye başlamıştımki hamile kaldım :))) e tabi bu kilocuklarımın üstüne kilocuklar yapışıp kalacak biliyorum... amaaaaaan boşverdim ya, Hayırlısı ne ise o olsun, yiyeceğimki bebeciğim beslenecek,sonunda top olup yuvarlanarakmı doğuma gideriz yoksa vinçle camdanmı çıkarırlar bilemicem artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama listeye baktımda genelde büyük bir ortalama yüksek kilolarda bi kaç istisna dışında ( öhöm öhöm manikcim ) , doğumdan sonra zayıflama topiği açıcaz bu gidişle :)))sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

manikk en zayıf hamile kalan sensin ne güzel biz top gibi oluruz kesin

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler...ben de çlışmaya başladım,iştekilere iyi açlışmalar evdekilere de iyi dinlenmeler diliyorum,günümüz güzel geçsin inşallah...

kızlar bir şey soracağım
adet günüm yaklaştığı için sanırım karnımda adet ağrısına benzer ağrılar var
sizde de oluyor mu dr um normal demişti ama yine de korkuyorum

Günaydın kızlar akşam gene bol bol sohbet etmişsiniz.Biz bugün güne karın ağrısı ve davul gibi bir şişlikle uyandık dün geceden beri böyleyim yeden böyle oldum gene anlamadım.Kendimi 5 aylık hamiş gibi hissediyorum karnım kocaman :))

Ceygul seninki kötü bir talihsizlik olmuş canım,sen kendini hiç üzme,benim dr izindeyken gittiğim dr.bana biraz kaba davranmıştı hareketlerini hiç beğenmemiştim.Çok küçük bu nasıl görücez bunu bir sürü şeyler söylemişti canımı sıkmıştı.Biz ne kdar iyi olursak onlarda o kadar iyi oluyorlar,güzel düşün güzel olsun herşey canım.

Kızlar sabah hayranı olsun bir rüya gördüm bu sabah gerçi rüyamı ben kendim hayal mi gördüm anlamadım.Uyanmışım ben yatak odasına elimde bir bebekle geliyorum.Eşimin yanına onu bırakıyorum kendim gidiyorum hazırlanmaya ama bebişimin nedense yüzünü görmedim ben :))
kesin uyur uyanık hayal gördüm diye düşünüyorum.

ah ne güzel keşke benimde her sabah gidecek bir işim olsaydı

öyle söyleme canım,tabiki çalışmak güzel ama gebeyken gerçekten zor,pazar günü dinleniyorum ya pazartesi okadar dinç oluyorum ki,ama hafta içi akşam 8 e doğru evde oluyorum,ye içi kaldır hemen yatağa,çok zor oluyor...evi geçen pazar annemler temizledi düşün bide onu yapsam:sinifsinif:neyse canım bence sen doğurduktan sonra çalışmayı düşün,gebelikte evinin tadını çıkarzemuszemus

Back