15 mayıs son adet tarihim. Tüp bebek merkezi adet tarihine göre dedi. İnt hesapladım mı 6 hafta 3 gün oluyor. Ama burdaki dr transfer tarihine göre hesapladı 5 haftalık dedi. Dün keseyi ve kalp atışını gördük. Heyecandan ne zaman gelecez diye sormayı unutmuşuzz kaydirigubbakcemile3
hayırlı yolcuklar, yanınatuzlu kraker filan alırsan belki biraz da olsun rahatlatır.. allah kolaylık versin inş.
Aramak konusunda bende rahatım her istediğinde ara demişti dr.buranın en iyi kadın doğumcusu zaten filiz hanım.banada vitamin yazdı.Günde 1 tane almam için megadayn folik asit'i daha önce vermişti zaten artık bunada başlayalım dedi.Ama ben bu gitme konusunu önümüzdeki haftalarda tekrardan bir sorıyım
Nisandahazan sen şimdi kaç haftalık oldun canım.İlk karşılaşıyoruz galiba seninle biz
Anladım canım.ilk defa rast gelince bende çıkaramadım açıkçası kusura bakma :)))
Aramızda günler var ozaman seninle benimde 8+2 oldu bugün nasıl gidiyor hamileliğin zorluyor mu bebişin benimki bugün pek uslu bakalım kaç saat böyle giderim allah kerim :)))
İyi olmanız çok güzel.Bizim her halimizden artık eşlerimizde etkileniyor zaten.inş.şu ilerike haftalara bir geçcek zaten çoğu şikayetten kurtulurmuşuz.Benim artık tuzlu kraker çarem olmuyor maalesef(
onun yerine tuzlu salatalık olayına başladım.Sürekli yediğim için etkisini yitirdi galiba,ilk haftalarda ayran tuzlu kraker güzeldi ama şimdi ikisinide canım hiç istemiyor yesemde dahada kötü oluyorum nedense
Sadece artık aşermelerim başladı yavaştan yavaştan :))
Bu günleride ilerde arıycakmışız şimdi kime sorsam öyle söylüyorlar ama ilk heyecan çok farklı ve başka oluyor.Ben geçen hafta karpuz'a kafayı takmıştım açta kalsam onu yiyordum sürekli canım istiyordu :))
Bakalım aşerma konusunda en abest istediğim ne olacak onu çok merak ediyorum herkes bir kere ilginç birşey istermiş ya bende merakla bekliyorum eşimi nasıl bir zulme sokacağım diye inş.zor bir şey istemem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?