2011 Şubat Anneleri

Mide bulantilarinin azalmasina sevindim. Umarim daha iyi hissedersin kendini her gecen gun. Duzenli yemek yeme cok onemli canim. Duzenini bozmamaya gayret et ve bol su en az 3 litre. Kolay gelsin:))

Once ameliyat olmaktan cekindim. Riskli dediler. Sonra 6 ay daha denedik olacak gibi degil. Yasim ilerliyor. Ben alacagim bu riski dedim ve Allahin izniyle ameliyat guzel gecti. Cok dualar ettik. Cok sukur Allah kabul etti. Ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldim. Doktorum uc ay korunmami istemisti o nedenle ilk denemede oldu cok sukur:))

Cnm geçmiş olsun, ameliyatla arasında en az 1 sene olmalı diye duymuştum bir yakınımdan 6 ayda ancak bıçak yerinin % 80 i düzeliyormuş
ondan sordum, ama dr 3 ayı yeterli gördü ise öyledir cnm panik olma böyle yazdım diye

iyi akşamlar arkadaşlar...öncelikle bugün bebeğimizin minicik kalbini gördük kalp atışları başlamış çok şükür...testlerimiz yapıldı(kan,idrar vs...)hepsinin sonucu çok güzel çıktı...doktorumuz hamileliğinin tadını çıkar 12.haftada tekrar gel dedi:)bebeğinin kalp atışlarını duymayı bekleyenler arkdaşlarda hayırlısıyla o mucizeyi yaşarlar inş...çok güzel bişey...umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi....yarın memleketim manisaya gidiyoruz inş...çok heyecanlıyım...

sağol canım cevabın için inşallah dediğin gibi olur doğumdan sonrada eskiye dönebiliriz.

ay bende çok korkuyorum kilo ve çatlak olayından...zaten kilom vardı hamile kaldığımmda napıcam bilmiyorum....diyetle hamilelik geçirenler oluyormuş diye duydum bir dahaki gidişimde doktorumla konuşucam...sizin bilginiz var mı bu konuda...

Yok canim panik olmadim merak etme:) Doktorumla konustuk onlari uzun uzun. Ben iyiyim cok sukur. O bekleme suresi kistin buyklugune ve ameliyat izine bagli olrak degisiyor. En az 3 ay. Benim bir arkadasimdada portakal buyuklugunde bir kist vardi oda 2 sene beklemk zorundaydi. Ama 1 sene sonra kazayla hamile kaldi cok sorun yasadi rahminden. Doktoru dinlemek gerekiyor bu konularda cunku o biliyor ne derece iz kaldigini ve ne surede iyilesebilecegini.

Cok super bir haber. Hadi gozun aydin. Masallah her ayin boyle guzel gecsin:))

sağol canım cevabın için inşallah dediğin gibi olur doğumdan sonrada eskiye dönebiliriz.

Rica ederim canim. Sunuda eklemek istedim bol bol su icmekte cok onemli yirtiklari en aza indirmek icin. Ayrica bol su icmek kolay doguma, saglikli hamilelige ve sonradan vucudumuzu toparlamamiz icin de cok gerekli. Arkadaslar sakin suyu ihmal etmeyin. Gunde en az 3 litre su icmeliyiz. Herkese kolay gelsin. Her dakka tuvalete gitmek pek guzel olmuyor ama sonu guzel olacak insallah:)))

bugün ilk kez bulantısız günaydın dedim çok sevinçliyim :)
bu arada bebeğime ilk hediyemiz geldi, yelek örmüşler çok mutluyum :) :hulya:

Nurcum bizde dün kalp atışlarını gördük ekrandan. Testlerimiz yapıldı derken. Dr bana herhangi bir test falan demedi. Arkadaşıma da test vermiş . Bunlar hangi testler yazabilir misin cnm? Ben de yaptırmak istiyorum opuyorumnanaktan

Cok super bir haber. Hadi gozun aydin. Masallah her ayin boyle guzel gecsin:))

teşekkür ederizz....saolasın...inş tüm hamişlerin,hepimizin her ayı güzel mutlu sağlıklı geçer....inş hep güzel haberler duymak ve paylaşmak umuduylaopuyorumnanaktan

gözünaydın arkadaşım....valla bizim doktorumuz açlık kan şekeri,tokluk kan şekeri,hemoglabin,hormon,idrar gibi testler yaptı...kaç haftalıktı sizin bebeğiniz...

Günaydın cnm. Ne kadar oldu senin bebiş. Yelekler falan örülmüş ne güzel yaa :CüvCüv:

sana da günaydın canım 8+6 haftalık şu an :)
teyzesi daha ortada yokken nakıştan battaniye başlamıştı çok hazırlık yapılıyor şu an allahım inş güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, herkesin bebeğine ve benim bebeğime
:) kaydirigubbakcemile2

günaydın arkadaşlar....midem çokk bulanıyorr ve birazdan yola çıkcaz....bebeşim sağlıkla gelsinde inş... bulantılara,halsizliğe eyvallah:teytey:

gözünaydın arkadaşım....valla bizim doktorumuz açlık kan şekeri,tokluk kan şekeri,hemoglabin,hormon,idrar gibi testler yaptı...kaç haftalıktı sizin bebeğiniz...

15 mayıs son adet tarihim. Tüp bebek merkezi adet tarihine göre dedi. İnt hesapladım mı 6 hafta 3 gün oluyor. Ama burdaki dr transfer tarihine göre hesapladı 5 haftalık dedi. Dün keseyi ve kalp atışını gördük. Heyecandan ne zaman gelecez diye sormayı unutmuşuzz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…