mrb kızlar ben geldim malum bu aralar pek müsait değilim eşim kayınvalidem ve görümcem var dunden beri bıraz ıyıyım mıde bulantılarım azaldı sanırm duzenlı yemek yemeye başlayınca pek ac kalmıyorum oyuzden bulanmıyor mıdem ama hala tatlı bişey yıyemıyorum genelde tuzlu ekşi yıyorum bırdeeee yarın pıtırcığımın kalbını dınlemeye gıtcez Allahım ınşallh bı sorun cıkarmaz ısteyıp dıleyen herkese saglıklı sıhhatlı evlatlar nasıp etsın:ecrin_bebek:
Canım değerlere o kadar takılma benimde SAT 14 Mayıs ve ben klomen +pregnyl kullandım 14 haziranda yani tam adet günümde 246,5 çıktı sonra 310 çıktı hemen ertesi gün. Geçen pzartesi de kesemizi gördük yani değerim tahmini 1000-1500 civarıydı... Çok sık baktırma değerine yoksa psikopat oluyor insan.Geç döllenme de olabilir, değerin birden katlanabilir o kadar çok ihtimal varki.Rabbim hayırlı bir hamilelik nasip etsin inşallah. Bu kadar takma kafana.
CANIM BİZDE BUGÜN KESEYİ GÖRDÜK..ÇOK MUTLUYUM..GEÇ DÖLLENME OLMUŞ.ZATEN ADETİMDE HEP 10GÜN GEÇ OLUYORDU...:teytey:Cnm hiç anlamam bhcgden ama şunu söyleyeyim eğer ters bir durum olsaydı dr un seni mutlaka bilgilendirirdi endişhen yersiz gibi geliyor
CANIM ZATEN DR.İLE GÖRÜŞMEDİĞİM İÇİN TELAŞA KAPILDIM.AMA BUGÜN GİTTİK HERŞEY YOLUNDAMIŞ..GEÇ DÖLLENME OLDUĞU İÇİN KÜÇÜKMÜŞ...YANİ 6 HAFTALIK YERİNE 4BUÇUK HAFTALIK
Cnm çok sevindim gözün aydınhihoyyyt
mrb kızlar ben geldim malum bu aralar pek müsait değilim eşim kayınvalidem ve görümcem var dunden beri bıraz ıyıyım mıde bulantılarım azaldı sanırm duzenlı yemek yemeye başlayınca pek ac kalmıyorum oyuzden bulanmıyor mıdem ama hala tatlı bişey yıyemıyorum genelde tuzlu ekşi yıyorum bırdeeee yarın pıtırcığımın kalbını dınlemeye gıtcez Allahım ınşallh bı sorun cıkarmaz ısteyıp dıleyen herkese saglıklı sıhhatlı evlatlar nasıp etsın:ecrin_bebek:
Cnm güzel bir çözüm bulmuşsun, bende ilk hamileliğimde tuzlu ve eksi yiyiyordum oğlum oldu, oğlunmu olcak acaba :)) güzel haberlerle dön inş.
kızlar hemen yazıp çıkacagım bugün çok kötüyüm kasıklarımda ve sol bacagımda felaket bir agrı var başım kötü dönüyor bayıulacak gibiyim midemde hafif bulanıyor.sadece yatıyorum
Cnm baş dönmesi aynen bendede var, inş. semptomların biraz azalır...
Selam kizlar bugun nasilsiniz?
iyilik cnm sen nasılsın
kızlar selam,nasılsınız? ben çok heyecanlıyım,cuma günü randevum var,kalp atışlarını duyayım pıtırcığımın,dua edin bana:ecrin_bebek:
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz cnmIste ben;
Ismim filiz 29 yasindayim. 2006 yilinda evlendim Ankarada. Aslen Ankaraliyim. 5 yildir Amerikada yasiyoruz esimle birlikte. Universiteyi Antalyada okudum orasi benim ikinci memeleketim. Meslegim sinif ogretmenligi fakat burda esimle ticaret yapiyoruz. Hamileligimde kendi isimizde calismanin avantajlarini yasiyorum cok sukur. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Biz ilk 3 sene bebek dusunmedik gurbette kendimizi gelistirmek icin cok yogun calistik. Son iki sene bebek dusunmeye basladik fakat olmadi. Rahmimde kist bulundu ameliyat oldum ve hamileyim sukurler olsun. Allahin izniyle bebegime kavusacagim gunu bekliyorum dort gozle.
Burda sizlerle olmak bana cok huzur veriyor cunku vatan hasreti cekiyorum cok. Turk insaninin samimiyeti ve yardimseverligini burda sizlerle tekrar yasiyorum.
Cnm Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş. , ne zaman ameliyat oldun üstünden ne kadar zaman geçti?
Once ameliyat olmaktan cekindim. Riskli dediler. Sonra 6 ay daha denedik olacak gibi degil. Yasim ilerliyor. Ben alacagim bu riski dedim ve Allahin izniyle ameliyat guzel gecti. Cok dualar ettik. Cok sukur Allah kabul etti. Ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldim. Doktorum uc ay korunmami istemisti o nedenle ilk denemede oldu cok sukur:))
Benim doktorum birsey demedi ama ben simdiden basladim kullanmaya. Hamileler icin olan magazalardan buldum bir krem. Yirtiklari en aza indiriyor. Belki eczanelerden sorabilirsin bu tur kremleri. Bana gore her hangi bir yumusatici krem yeterli olur. Arkadasim vazalin kullandi ve hic yirtigi yokmus. Birazda bu olay genetik aslinda. Genlerinde varsa eninde sonunda olacak. Ama krem kullanarak en aza indirebiliriz. Ayrica sadece gobek bolgesine degil bence butun vucudumuza uygulamaliyiz butur nemlendirici kremleri cunku butun vucut kilo alip genisliyor. Insallah hepimizde dogumdan sonra eskisindende guzel olacagizzzzzzzzz:)))
Cnm geçmiş olsun, ameliyatla arasında en az 1 sene olmalı diye duymuştum bir yakınımdan 6 ayda ancak bıçak yerinin % 80 i düzeliyormuş
ondan sordum, ama dr 3 ayı yeterli gördü ise öyledir cnm panik olma böyle yazdım diye
iyi akşamlar arkadaşlar...öncelikle bugün bebeğimizin minicik kalbini gördük kalp atışları başlamış çok şükür...testlerimiz yapıldı(kan,idrar vs...)hepsinin sonucu çok güzel çıktı...doktorumuz hamileliğinin tadını çıkar 12.haftada tekrar gel dedi:)bebeğinin kalp atışlarını duymayı bekleyenler arkdaşlarda hayırlısıyla o mucizeyi yaşarlar inş...çok güzel bişey...umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi....yarın memleketim manisaya gidiyoruz inş...çok heyecanlıyım...
sağol canım cevabın için inşallah dediğin gibi olur doğumdan sonrada eskiye dönebiliriz.
iyi akşamlar arkadaşlar...öncelikle bugün bebeğimizin minicik kalbini gördük kalp atışları başlamış çok şükür...testlerimiz yapıldı(kan,idrar vs...)hepsinin sonucu çok güzel çıktı...doktorumuz hamileliğinin tadını çıkar 12.haftada tekrar gel dedi:)bebeğinin kalp atışlarını duymayı bekleyenler arkdaşlarda hayırlısıyla o mucizeyi yaşarlar inş...çok güzel bişey...umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi....yarın memleketim manisaya gidiyoruz inş...çok heyecanlıyım...
Cok super bir haber. Hadi gozun aydin. Masallah her ayin boyle guzel gecsin:))
bugün ilk kez bulantısız günaydın dedim çok sevinçliyim :)
bu arada bebeğime ilk hediyemiz geldi, yelek örmüşler çok mutluyum :) :hulya:
Nurcum bizde dün kalp atışlarını gördük ekrandan. Testlerimiz yapıldı derken. Dr bana herhangi bir test falan demedi. Arkadaşıma da test vermiş . Bunlar hangi testler yazabilir misin cnm? Ben de yaptırmak istiyorum opuyorumnanaktan
Günaydın cnm. Ne kadar oldu senin bebiş. Yelekler falan örülmüş ne güzel yaa :CüvCüv:
gözünaydın arkadaşım....valla bizim doktorumuz açlık kan şekeri,tokluk kan şekeri,hemoglabin,hormon,idrar gibi testler yaptı...kaç haftalıktı sizin bebeğiniz...
günaydın arkadaşlar....midem çokk bulanıyorr ve birazdan yola çıkcaz....bebeşim sağlıkla gelsinde inş... bulantılara,halsizliğe eyvallah:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?