Benim adımda çağlayan yalovada oturuyorum kızlar.Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz o satın almacı ve müdür bende muhasebe işiyle uğraşıyorum.21.06.2010 tarihinde evlendik.Evlenirkende evlendikten sonrada aklımda hep bir bebiş vardı düşünüyordum çocukları çok severim.Annem sende şeytan tüyü var nerde bir çocuk görsen kendine çekiyorsun hemen derdi.Allahım banada evlilik yıldönümüz olarak eşimin doğum gününde nasip etti.Bebişimizin müjdesini.
Ama bundan önce benim birde kilo verme serüvenim oldu.89 kg ile başladım bu yolculuğa zayıflama takumlarına girdim ve orada çok güzel arkadaşlar edindim onlar sayesinde 72 kg kadar düştüm ama hamile kaldığım kilo 77 kg olarak yazdırdım çünkü o kilo ile hamile kalmıştım.Hala o takımdaki arkadaşlarımlada görüşüyorum ama ağırlık olarak sizinleyim çünkü bu yolculukta bana çok iyi yoldaş olacağınızı biliyorum.Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız zamanıda burdan duyururuz inş.
Gayecim tanıştığımıza memnun oldum canım.Çalışan anneler olarak birbirimizi en iyi anlayacak ve yardımcı olacak kişiler sanırım bizleriz allah yardımcımız olsun :))
mrb arkadaşlar..........bugün bebeğimizin kalp atışlarını gördük çok şükür....
mrb arkadaşlar..........bugün bebeğimizin kalp atışlarını gördük çok şükür....
Kızlar Özellikle de burcu sen deneyimli olduğun için sana sorayım... benim diğer topicimden bir arkadaşım var O da ankarada ve aynı merkeze gidiyoruz.Sadece doktorlarımız farklı. Benim doktorum alttan ultrason ile baktı (malum göbek yağlı :) ) ve kesem 0,745cm gözüktü ve doktorum bana 3-4 haftalık hamilesin dedi ... Arkadaşımın doktoru göbekten bakmış ve kesesi 0,616cm çıkmış ve doktoru ona 5 haftalık demiş. Benimde normalde SAT'ıma göre keseyi gördüğüm zaman 5 haftalık falan olmama lazımdı ama doktor öyle diyince bende ticker'ımı falan değiştirdim... Acaba alttan ve göbekten ultrason değerleri fark eder mi?
Canım ne güzelMaaşallah. Darısı benim başıma ve henüz o pıt pıt ları duymayanların başına inşallah.
Gözün aydın cnm darısı başımıza inş.
inş arkadaşım çok güzel bişi...hayırlısıyla size duyarsınız inş...sizde ankaradasınız galiba hangi hastaneye gidiyorsunuz...
Cnm bana alttan bakmadı dr ama ark.lardan baktığı olmuştu, 1 hafta önden görünüyor o zaman bildiğim kadarıyla, sen sat ni baz al cnm gününü ordan hesapla, bebek önden yada geriden takip edebilir bir kaç hafta doğuma kadar düzelir cnm
bencede özel daha mantıklı....
Sen nereye gidiyorsun canım... Sat'larımız da yakınmış sanırım :)
ben özel keçiöeren hastanesine gidiyorum yanı aslında doktor için gidiyorum...nurten boyraz hanım doktorumuz...benm sat 16 nisan ama benm adetm çok düzensiz olduğu için doktorumuz geç döllenme olabilir dedi...şuanda biz 7+4 deyiz...sizin nasıl?
merhaba kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim mide bulantısı halsizlik bişe yiyemiyorum evde hiç bişe yapamıyorum mutfağa bile giremiyorum nereye kadar böyle gidecek bilmem bide çalışmakta cabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?