canım benim sat 9 mayıs. internet hesabına göre bugün 6 + 5 'im.Doktorum birbuçk aylıksın dedi.2-3 gün farklı söledi..muhtemel doğum tarihimiz 16 şubat.zemuszemuszemuszemus
:içelim:a.s canım 3 gundur bulantılarım var oyuzden zorlanıyorum yalnız oldugumdan canım bişey yemek ıstemıyor ama mıdem yemeyınce daha cok bulanıyor öyle kısır dongu ıcınde gecınıp gıdyor senn nasıl gıdıyor
canım adına çok sevindim ALLAH senın ve bebegınle olsun hayatım yat dınlen bosver hıc bırsey yapma ye ıc yat baksınlar sana ınşallah en yakın zamanda gecer tehlıken.benımde bundan once bır dusugum oldugu ıcın dr ilişkiyi yasakladı ama hıc oyle yat falan demedı.dıkat edıyorum ama cok da ustune dusmuyorum akısına bıraktım ılk gunler cok korkuyodum duser dıye ama o korkuyu da attım ustumden..benım mınıgın kalp atısını dınlettı dr ama kac kere attıgını falan soylemedı canım neden soylememıs olabılır acaba.ultrasonda yazarmı acaba
Hadi gözğn aydın cnm
Hoşbulduk cnm, ilk trimestır için bu tarz şikayetler devam edecek, yani ilk 3 ay, sonraki 3 ay rahat bir dönem, son trimestırda yeniden bu tarz şikayeyler oluyor, inş. biraz daha hafif atlatırsın bu dönemleri, bebişler için her şeye değer , sen yurtdışındanmısın
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
Ha hah süper :))) sürüm sürüm süründür kocişi :))) şaka bir yana cnm inş bulantısız bir hamilelik geçirirsin
Gözün aydın cnm, Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş. progestana gerek kalmamasına sevindim cnm yinede çok zorlama kendini
Yolunda gider cnm inş sağ sağlim kavuşursun kuzuna
Cnm ne özürü , ama yaz arada çifte pıtırcıklar neler yapıyoır annelerini üzüyorlarmı üzmüyorlarmı :))) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inş.
Gözün aydın cnm, kucağına aldığın günleride gör inş.
merhaba arkadaşlar drdan geldim bugünn düşük tehlikem azalmış ama yinede hiç kalkmamamı söledi bende paso yiyip içip yatıyoruum napalım bebeğim iyi olsundaa
kocaman olmuşş kalp atışı 158di kıyamam ona bennnn.....tehlikesi olanlar çok dikkat etsinn ...allah bebeklerimizi bize bağışlasın
Kızlar selam, oğlumun resmini göstereyim dedim size şapkasını ben yaptım nasıl olmuş :)))
merhaba arkadaşlar drdan geldim bugünn düşük tehlikem azalmış ama yinede hiç kalkmamamı söledi bende paso yiyip içip yatıyoruum napalım bebeğim iyi olsundaa
kocaman olmuşş kalp atışı 158di kıyamam ona bennnn.....tehlikesi olanlar çok dikkat etsinn ...allah bebeklerimizi bize bağışlasın
Kızlar selam, oğlumun resmini göstereyim dedim size şapkasını ben yaptım nasıl olmuş :)))
allah bağışlasın canım çook tatlı ve yakışıklı bir oğlun var maşallah.şapkasıda hoş olmuş.eline sağlık.
Kizlar yardimmm! yorgunluktan kendimi alamiyorum bugun. Ne oldu anlamadim hic. Hic bir isi yapasim gelmiyor. Ne olacak bu yorgunluk. Sizde de var mi? Yardim Allah im...
Kizlar yardimmm! yorgunluktan kendimi alamiyorum bugun. Ne oldu anlamadim hic. Hic bir isi yapasim gelmiyor. Ne olacak bu yorgunluk. Sizde de var mi? Yardim Allah im...
iyi akşamlar kızlar ben geldiiimm
bende öyle oluyorum canım.sanki elim ayağım tutmuyo hiç bişey yapmak istemiyorum.eşim yandık demeye başladı bile:)
iyi akşamlar canım.sen ve bebişin nasılsınız bakalım?
Hos geldin surmeli.
Kizlar bu yorgunluk hayatimi cok etkilemeye basladi bitirmem gereken isler var ama yapamiyorum. Duyduguma gore 3. aydan sonra enerjimiz geri gelecekmis. Insallah. Yoksa annenin isleri bitmeyecek. Para kazanamayacak. Bana dua edin kizlar ne olur. Hele gurbette islerimi zamaninda bitirmem cok onemli.
Hos geldin surmeli.
Kizlar bu yorgunluk hayatimi cok etkilemeye basladi bitirmem gereken isler var ama yapamiyorum. Duyduguma gore 3. aydan sonra enerjimiz geri gelecekmis. Insallah. Yoksa annenin isleri bitmeyecek. Para kazanamayacak. Bana dua edin kizlar ne olur. Hele gurbette islerimi zamaninda bitirmem cok onemli.
bebişim iyide ben hastayım canımkafamçokkarıştı siz nasılsınızopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım.hayırdır neyin var?umarım çok ciddi değildir.bende şimdilik halsizlik ve özellikle sabah bulantıları ve arada kasık ağrısı.
Dikkat ediyorum beslenmeme cok sukur. Onu anlamiyorum hala nasil yorgun hissediyorum. Bugun ise gitmem gerekiyor ama yerimden kalkamiyorum. Boyle yorgunluktan ziyade bir uyusukluk var. Ben nazara cok inaniyorum. Dun iste cok enerjiktiim, birde soranlara cok guzel geciyor diyorum. Acaba nazarmi aliyorum. Kendimi bildim bileli yildizim dusuktur. Hemen nazara geliyorum.
Esim aradi o beni almaya geliyor ise goturecek. Bir dus alayim belki daha iyi olurum. Dualarim hepimiz icin arkadaslar sizde beni dualariniza ekleyin. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?