2011 Şubat Anneleri

çok saol canım inş bebişim beni bırakmaz allahın izniyle dediğin gibi yatıyorum sürekli inşallah :Saruboceq:

topiğinizi görünce girmeden edemedim.eskiyi andım...
bende 2010 şubat annesiyim.opuyorumnanaktan
hepinizin allah yardımcısı olsun.biz bu topik sayesinde çok güzel dostluklar, paylaşımlar edindik.umarım sizlerde birbirinize zor günlerinde, mutlu anlarında destek olursunuz.
Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
bizim bebeklerimiz aceleci yada çok rahat çıktı neredeyse hiç biri dr'un verdiği tarihte dünyaya gelmedi.o yüzden en güzeli sabredip beklemek.:asigim:

senınkı yıne sadece sabahmış benım butun gun bulantım var 2gundur agzımda acı bır tat mecburıyetten yemek yıyorum ama hıcbışeyden zevk almıyorum bı cıkarsam rahatlıcam ama oda yok Allah hepımızın yardımcısı olsun

selam kızlar! Bugün bebeğimin 6. haftası doluyor.Doktora gittim hem kendini gördüm (8 mm) boyunda hemde kalp atışlarını dinledim. Pıtı pıtı pıtı pıtı atıyor atıyor kalbiiii çok sevindim tabi haber vereyim dedim

ay cok sevındım canım ya darısı bızlere

ceygül bende aynen senin gibiyim bi insanın 7/24 midesi bulanırmı ya.Ha çıkardım ha çıkarıcam pozisyonundayım.Gerçi bi keresinde maydonnoz yemeye çalışınca çıkardım o ayrı

ceygül bende aynen senin gibiyim bi insanın 7/24 midesi bulanırmı ya.Ha çıkardım ha çıkarıcam pozisyonundayım.Gerçi bi keresinde maydonnoz yemeye çalışınca çıkardım o ayrı

sorma canım ya ben daha hıc cıkaramadım zaten normaldede hıc cıkrmam ama cok kotu yemek duşncesı bıle mıdemı bulandırıyo ama yedıkten sonra yarım saat ıyıyım ondan sonra tekrar başlyo:gitme:

evet gelişimci 20 şubat doğumlu olacak.hayırlı olsun :)

teşekkürler canım..ben hep mart başı diye düşündüm ama herkesin adet düzeni doğurganlık dönemi farklı oluyor ya...orası genel hesaplıyor..neyse bakalım hayırlısı ile normal gebelik haberi alrımda dr. ada nezaman ortalama diye sorarım...

Arkadaslar bugun kanamam oldu 2 damla kahverengi ve 4 saat sonra hafif pihtili bir sey geldi yine kahverengi ve kirmizi karisimi. Basina boyle birsey gelen varmi. Bende kanama 6. haftadada oldu ama kirmizi renkti ve sonra kahverengi olarak yok olmustu. Bana dua edin ne olur. Simdi doktordan aradilar gelmemi istiyolar. Dualarinizi bekliyorum. Insallah guzel haberlerle geri gellirim.

selam kızlar
hamile kaldıgım kilom 69
tahmini dogum tarihim 2 şubat

hakkında hayırlısı olsun canım.nşallah kötü birşey yoktur.içini ferah tut.Dualarım seninle...

iyi dileklerin için teşkkürler sumiferr :)

merhaba arkadaşlar bizde bugün itibariyle 6+6 olduk...inş şubat doğumlu olcak bizim bebeğimizde...hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarız inş...benimde mide bulantılarım çok fazla...genelde sabahleyin başlıyor ve gün içersinde değişik şiddetlerde devam ediyor...birbirmize dua edelim inş hepimiz hayırlsıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...........

çok saol canım inş bebişim beni bırakmaz allahın izniyle dediğin gibi yatıyorum sürekli inşallah :Saruboceq:

inş. hepimiz şu tehlikeli haftaları sorunsuz atlatırız canım.kendine ve bebişe iyi bak annesi.

allah yardımcın olsun canım.gerçekten gün boyu mide bulantısı olmak çok zordur.ben sabaha bile dayanamadım.

gözün aydın canım..kalp atışını duymuşsun.inş. hep böyle sorunsuz geçer hamileliğin.

geçmiş olsun canım.gebelikte böyle lekelenme ve kanamalar olabiliyo diyolar.sen kendini bol bol dinlendir ve dr ilaç verdiyse onu almayı ihmal etme.burda tedbir amaçlı progestan veriliyo.bende lekelenme olmuştu oyüzden kullanıyorum.

sendemi henüz duyamadın inşallah duyarsınız canımmm

Doktordan geldim. Yine ultrasona girdim ve bebisi gordum. Buyumus. Kalp atislari 185 ti bu kez. Herseyi ortalamanin ustunde cikti massallah. Doktor yine bu kanamanin nedenini bulamadi. Ama hersey duzgun gorunuyor dedi. Rahim agzin kapali ve bebk saglikli endiselenecek birsey yok dedi. Bol bol dinlen dedi. Ilac vermedi.
Cok merak ediyorum neden kanama oluyor bazi annelerde? bir fikri olan var mi?

Arkadaşlar merhabaa.s.,adım burcu, son adet tarihim 11 mayıs , kısmetse 2011 subat ayında ikinci bebeğimi dünyaya getiricem, 13 buçuk aylık kağan adında bir oğlum var onun peşinden koşturup duruyorum, hepimizin hamileliği güzel geçsin inş. , güzel paylaşımlar olması temennisiyle :)olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…