canım ben de seni merak etmiştim.hiç endişelenme rabbimin izniyle bebişin sımsıkı tutunur inş. annesine.yeterki sen istiratini yap kendine dikkat .mümkün olduğunca ayağa kalkmamaya çalış.dualarımız seninle.....
selam kızlar.sizler de hamişlik nasıl gidiyo? bende sabah bulantıları başladı.çok kötü bişeymiş.bulantıyla uyandım ve kahvaltı yapamadım.bi kaç saat sonra düzeldim çook şükür.şimdi bulantısı olan arkadaşları daha iyi anlıyorum :)
selam kızlar! Bugün bebeğimin 6. haftası doluyor.Doktora gittim hem kendini gördüm (8 mm) boyunda hemde kalp atışlarını dinledim. Pıtı pıtı pıtı pıtı atıyor atıyor kalbiiii çok sevindim tabi haber vereyim dedim
senınkı yıne sadece sabahmış benım butun gun bulantım var 2gundur agzımda acı bır tat mecburıyetten yemek yıyorum ama hıcbışeyden zevk almıyorum bı cıkarsam rahatlıcam ama oda yok Allah hepımızın yardımcısı olsun
ceygül bende aynen senin gibiyim bi insanın 7/24 midesi bulanırmı ya.Ha çıkardım ha çıkarıcam pozisyonundayım.Gerçi bi keresinde maydonnoz yemeye çalışınca çıkardım o ayrı
evet gelişimci 20 şubat doğumlu olacak.hayırlı olsun :)
Arkadaslar bugun kanamam oldu 2 damla kahverengi ve 4 saat sonra hafif pihtili bir sey geldi yine kahverengi ve kirmizi karisimi. Basina boyle birsey gelen varmi. Bende kanama 6. haftadada oldu ama kirmizi renkti ve sonra kahverengi olarak yok olmustu. Bana dua edin ne olur. Simdi doktordan aradilar gelmemi istiyolar. Dualarinizi bekliyorum. Insallah guzel haberlerle geri gellirim.
topiğinizi görünce girmeden edemedim.eskiyi andım...
bende 2010 şubat annesiyim.opuyorumnanaktan
hepinizin allah yardımcısı olsun.biz bu topik sayesinde çok güzel dostluklar, paylaşımlar edindik.umarım sizlerde birbirinize zor günlerinde, mutlu anlarında destek olursunuz.
Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
bizim bebeklerimiz aceleci yada çok rahat çıktı neredeyse hiç biri dr'un verdiği tarihte dünyaya gelmedi.o yüzden en güzeli sabredip beklemek.:asigim:
çok saol canım inş bebişim beni bırakmaz allahın izniyle dediğin gibi yatıyorum sürekli inşallah :Saruboceq:
senınkı yıne sadece sabahmış benım butun gun bulantım var 2gundur agzımda acı bır tat mecburıyetten yemek yıyorum ama hıcbışeyden zevk almıyorum bı cıkarsam rahatlıcam ama oda yok Allah hepımızın yardımcısı olsun
selam kızlar! Bugün bebeğimin 6. haftası doluyor.Doktora gittim hem kendini gördüm (8 mm) boyunda hemde kalp atışlarını dinledim. Pıtı pıtı pıtı pıtı atıyor atıyor kalbiiii çok sevindim tabi haber vereyim dedim
Arkadaslar bugun kanamam oldu 2 damla kahverengi ve 4 saat sonra hafif pihtili bir sey geldi yine kahverengi ve kirmizi karisimi. Basina boyle birsey gelen varmi. Bende kanama 6. haftadada oldu ama kirmizi renkti ve sonra kahverengi olarak yok olmustu. Bana dua edin ne olur. Simdi doktordan aradilar gelmemi istiyolar. Dualarinizi bekliyorum. Insallah guzel haberlerle geri gellirim.
merhaba arkadaşlar bizde bugün itibariyle 6+6 olduk...inş şubat doğumlu olcak bizim bebeğimizde...hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarız inş...benimde mide bulantılarım çok fazla...genelde sabahleyin başlıyor ve gün içersinde değişik şiddetlerde devam ediyor...birbirmize dua edelim inş hepimiz hayırlsıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...........
hakkında hayırlısı olsun canım.nşallah kötü birşey yoktur.içini ferah tut.Dualarım seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?