- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
- 163
ya Allaha şükür benim mide bulantım yok denecek kadar az oluryor çok çok nadir yani.ve hemen karnım acıkıyooo dayanamıyorum.sabah tartıldım 61 çıktımm 1 kilo almışım bundan sonra dikkat etmeye çalışacağımm.7+3 doktorun dediğine göree.
Cnm başlanıç için biraz hızlı olmuş ama çokta önemli değil, ben 1. de hiç dikkat etmedim normal sınırlar içerisinde kaldım, bebiş sağlıklı olsun yeter boşver, eğer hızlı gidersen dr uyarır zatenyerimseniben
merhaba kızlar bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu doktora yaın gitcem inşallah doğum tarihi hesaplayıcıları 28 şubat gösteriyo bende sizin aranızdayım galiba...
Hoşgeldin cnm, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş., bende şubat annelerinde yeniyim, normalde mayıs annelerine yazıyordum
keşke benim yerime bebek hasreti çeken birisi olsaydı şu an burada allah onalarada nasip etsin inşallah istemeden hamie kaldım 15 mayıs son adetim allahtan hakkımızda hayırlısını dilyorum ...beni accık heveslendirin kızlarr...
Hay Allahım al benden bi tane daha :))) Cnm benim ya bebeğin falan mı var?? bizim bebişte sürpriz oldu, hayırlısı aldırmak istemedim nasıl kıyarım, sağlıkla gelsinler kucağımıza inş.
Günaydın arkadaşlar dün yoğunluktan giremedim birde bitmeyen bulantılar çok zorluyor beni artık.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş aramıza hoşgeldiniz hepiniz sağlıklı bir hamilelik geçiririz inş.
Benim gibi mide bulantıları bu kadar kötü olan başkaları varmı kızlar bazılarınız yazmışsınız ama çözüm olarak ne yapıcaz biz bu işe.Yemek yesem sorun yemesem ayrı bir sorun ((
Hoşbulduk cnm, tuzlu kraker, yoğurt haşlanmış patates tuzlanmış salatalık bulantılarını hafifletir, sormak istediğin bişey olursa yardımcı olabilirim
günaydın
bende bulantılardan muzdaribim ama bende bir tuhaflık var benim bulantılar akşam yemeği ile başlıyor ve gece yatana kadar beni mahvediyor
birde bu gece rüyamda kanamam olduğunu gördüm ağlayarak uyandım çok kötüyüm
eve ultrason almaya niyetlendim resmen her dakika mercimeği görmek istiyorum
offf zaman geçmiyor sanki
Cnm ilk hamilelikte benimkide öyleydi, hatta gece 11 dedimiydi bir bulantı başlıyordu sonrasında ise öğürmeler derken uykuya dalana kadar devam ediyordu, bakalım bunda nasıl olacak...
Rüyalardan bahsetmişsin, gelip geçici şeyler oğlumda çok ağlayarak uyandığımı hatırlıyorum ama bak kucağımda şimdi... bunun için kendini üzme:1hug: