2011 Şubat Anneleri

canım,iyi düşün iyi olsun,Allah'ımın izniyle ''kızlaaaarrr bebişim çok iyiymiş '' diye yazacaksın bize akşam,dualarım seninle:Saruboceq:

kızlar bende tüp annesıyım sat.14 mayıs doğum tarıhı muhtemelen 17 şubat 29 yaşındayım 64 kıloyum tanıştığımıza memnun oldumma.s.

:ecrin_bebek:
saol canım ya ne bileyim ilk olunca insan böle acemice tavırlar içine giriyor...bugün 2. kez beta hcg yPILDI değerim ikiye katlamış..çok mutlu oldum...

KIZLAR BETA HCG DEĞERLERİMİZİ PAYLAŞALIM MI ??

canım öncelikle tebrik ederim.inş. hepimiz sorunsuz hamilelik geçiririz.ben reglin 6. günü beta hcg yaptırmıştım 2653 dü.2 gün sonra dr gittim tekrar istemedi.bidaha da beta hcg yaptırmadım drda istemedi.

:Saruboceq:
canım öncelikle tebrik ederim.inş. hepimiz sorunsuz hamilelik geçiririz.ben reglin 6. günü beta hcg yaptırmıştım 2653 dü.2 gün sonra dr gittim tekrar istemedi.bidaha da beta hcg yaptırmadım drda istemedi.

benim de reglin 9.günü 5400 lü bi rakamdı bugün (2 gün sonra) 11.000 küsur çıktı.doktor çok ii dedi.ancak kasığımda hafiften sancı var.sağ tarafımda.tekrar istemedi beta hcg .doktorum beenden heyecanlı. 4 yıl sonra o kadar iğne ilaçtan sonra ara verdik 1 buçuk yıl kendiliğinden oldu işte.kandil hediyesi oldu bana.kandil sabahı öğrendim.perşembe yada cuma tekrar gidicem büyük ihtimal kalp atışlarını duyarız dedi..ama ben sabredemiyorum..içim pır pır..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar bebislerinizin kalbi atiyo mu?
iki hafta önce doktora gittigimde daha cok kücük kalbi büyük ihtimal haftaya atar dedi doktor..o zamanlar tam 5 haftalikti... persembe görecem bebisimi yine..:) insallah bu kez kalbi atar...

kızlar bende tüp annesıyım sat.14 mayıs doğum tarıhı muhtemelen 17 şubat 29 yaşındayım 64 kıloyum tanıştığımıza memnun oldumma.s.

bende memnun oldum
sat 7 mayıs doğum 11 şubat 29 yaşındayım gebeliğimi öğrendiğimde bende 64kg idim ama artık 61kg geliyorum şimdiden eritti beni sıpam

merhaba,
beni de listeye ekler misiniz? :)
SAT 9 Mayıs
Yaş 37
Kilo 57
Tahmini doğum tarihi 13 Şubat 2011

ay çokk sevindimm.benimle aynı sat tarihiniz...ne güzel...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlarda aramıza hoşgeldiniz.Dün giremedim ben net'e işlerim çok yoğundu hemde bebişim beni çok yoruyor.
Kalp atışlarını duymuştum zaten biliyorsunuz cumartesi günü tekrardan kontrole gidicem.Mide bulantılarım,göz kararmaları,baş dönmeleri,karnımda gaz gibi bir sürü şikayetim başladı.Sizlerde durumlar nasıl bebişleriniz ve sizler iyimisiniz.

günaydın arkadaşlar
benim adımı ilgili arkadaş listeden silebilirmi?
maalesef bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım..
annelik başka bahara kaldı maalesef.

günaydın arkadaşlar

çok üzüldüm canım geçmiş olsun....kısmet değilmiş bu sefer demekki...
allah inşallah sağlıklı bir bebiş nasip eder sana canım....

günaydın kızlarr..

caglayanciciek aynı şikayetler bende de var.. ayağa kalkmak ızdırap resmen...kusamıyorum da...çıkarsam rahatlıycam gibi gelio ama olmuyo(

ne zaman geçecek bakalım..... eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile:1no2:

bende memnun oldum
sat 7 mayıs doğum 11 şubat 29 yaşındayım gebeliğimi öğrendiğimde bende 64kg idim ama artık 61kg geliyorum şimdiden eritti beni sıpam
benı silebılırsınız ben dün aksam düşük yaptım gece kürtaj oldum ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın:gitme:

benı silebılırsınız ben dün aksam düşük yaptım gece kürtaj oldum ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın:gitme:

canım yaa geçmiş olsun..ne diyeceğimi bilmiyorum...ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim..acını tahmin edebiliyorum..

vazgeçme...sağlıklı kal...

günaydın arkadaşlar

:Saruboceq: Allahım aynı acıyı bir daha yaşatmasın canım çok geçmiş olsunn

haftaya salı tekrardan doktora gidicem 7 hafta doldu 8.haftanın içindeyim Allahım hepimize sağlık sıhhat versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…