2011 Şubat Anneleri

arkadaşlar sağolun cevaplarınız için içim rahatladı valla:))
ya inşallah bi problem olmasında bende bulanmasını istemem yani.

bende salı günü gidicem hayırlısıyla kalp atışlarını duymaya. bende aşırı halsizlik var iştahsızlık özellikle kendi evimde canım bişey yemek istemiyo bugün farkettim.2 gündür akrabalardaydık iyi yedim bakalım yarın evdeyim nolcak. bi de göz kapaklarım ağrıyo ya sizdede oluyomu

evet canım,dün bizde söyledik,eşimin ailesi memlekete gitmişlerdi,aradık malum tüm akrabalar duydu,herkes çok sevindi,herhalde 20 kişiyle konuştumçok güzel bir duygu bu rabbim isteyen bekleyen herkese en kısa zamand nasip etsin,bize de kalp atışlarını duymayı ve sağlıkla kucağımıza almayınasip etsin:Saruboceq: aa geç kaldım işeeee hade bye:1hug:

günaydın hepinize

bende buraya yazabilirim artık yıllar süren tedaviler sonunda bende hamileyim
sat 7 mayıs
kendi hesaplarıma göre 6+3 haftalık olduk bile kalp atışı için haftaya dr a gidicem
listenize benide eklerseniz sevinirim
allahım herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah...

herkese günaydın benimde sat 08 mayıs
1 yıldır tedavi görüyordum bende 6+2 internetten öğrendiğim kadarıyla
henüz kalp atışlarını görmedik tahmini doğum tarihi 12 şubat
benide listeye eklerseniz sevinirim

yeni gelen arkadaşlar hayırlısı olsun tebrikler.giderek çoğalıyoruz .inşallah sorunsuz bi hamileleik geçirir hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleride görürüz hep beraber.

selam güzel şubat annelerii...

nasılsınız..keyifler nasıl...ben aynıyım hala mide sorunlarım var...

umarım hepiniz iyisinizdir...

:icecream:

hmmmm bnm sat 16 mayısdı micro ile hamile kaldım
5 haftalık falan oluyor o zman bemde medine bende haftaya gitcem bebişi görmeye
ikimizin aynı inşallh

bu aradada listeye eklemişşssiniz kızlar teşşekkür ederim
yaş 27 söylemeyi unuttmuşum

selam güzel şubat annelerii...

nasılsınız..keyifler nasıl...ben aynıyım hala mide sorunlarım var...

umarım hepiniz iyisinizdir...

:icecream:

valla kendi adıma çooooooook iyiyim elhamdülillh
bende henüz bulantı falan yok çok şükür
erkenmi acaba 5. hafta için???

Kızlar merhaba...bugün ilk kontrolümüze gittik... Sat'a göre 5+3 gözüküyorum ama doktor 4 haftalık falan dedi... Bugün vajinal ultrason ile keseciğimizi gördük çok şükür... 0,745cm kaydirigubbakcemile3 daha minnacık... Rabbim inşallah bebişi ve kalp atışını da görmeyi nasip eder. Çok şükür. Allahım tüm isteyenlere en hayırlı zamanda nasip eder inşallah.

keseyi görmek için vajinal ultrasyonda mı bakıyorlar hamilellikte vajinal bakılmıyor diye biliyorumdum ben

mrhb kızalr.herkes iyidir inşallah.benim bulantılarda başladı birkaç gündür.ilk hamileliğimde yoktu ama bunda olacak galiba.neysse 9 ay çekmeye razıyım ben yeterki bebğim sonuna kadar benimle olsun.görünmeyince bazı dr.lar vajinal bakıyor.ilk bebeğimde 6+0 da karından görmüştük keseyi .bende yrn gidicem bakalım inşallah görürüm hayırlısıyla keseyi.idrara sıkışık iyice sıkışık olunca görülüyo karından kese.

valla kendi adıma çooooooook iyiyim elhamdülillh
bende henüz bulantı falan yok çok şükür
erkenmi acaba 5. hafta için???

ben de başlarda çok iyiyim diyordum canım ama birkaç gündür fenayım..hiç belli olmaz..sende belki hiç olmıycak...kişiye göre değişliyor...

hayırlı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…