canım benimde sat 7 Mayıs ve bulantılarım 3 gün önce başldı ancak benim ablamın hamileliği süresinde pek bi bulantısı olmadı kişiden kişiye değişiyor durum bence durumun tadını çıkar çünkü bulantı gerçekten çok kötü
canım internete göre öyle ama doktorda ultrasonda bir hafta farklı çıktı.doktora gittiğimde 5+6 yım diy gitmiştim ama 4+6 çıkmıştı.bende daha kalp atışını duymadım.26 hazirranda randevum var inş.ozaman duyarız.benim ablamda da hiç bulantı falan olmamış.kişiden kişiye değişiklikler olabiliyor.
valla biz herkese söyledik.5 yıllık evliyim ve yaklaşık 2 senedir istiyoduk ama nasip bu zamanaymış.o yüzden bizde duymayan kalmadı herkes nasıl sevindi anlatamam.onların sevinçlerini görmek daha bi mutlu ediyor insanı.
günaydın hepinize
bende buraya yazabilirim artık yıllar süren tedaviler sonunda bende hamileyim
sat 7 mayıs
kendi hesaplarıma göre 6+3 haftalık olduk bile kalp atışı için haftaya dr a gidicem
listenize benide eklerseniz sevinirim
allahım herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
SLM KIZLAR bu 6+2 ne demek oluyor acep:uhm:
selam güzel şubat annelerii...
nasılsınız..keyifler nasıl...ben aynıyım hala mide sorunlarım var...
umarım hepiniz iyisinizdir...
:icecream:
hmmmm bnm sat 16 mayısdı micro ile hamile kaldım
5 haftalık falan oluyor o zman bemde medine bende haftaya gitcem bebişi görmeye
ikimizin aynı inşallh
Kızlar merhaba...bugün ilk kontrolümüze gittik... Sat'a göre 5+3 gözüküyorum ama doktor 4 haftalık falan dedi... Bugün vajinal ultrason ile keseciğimizi gördük çok şükür... 0,745cm kaydirigubbakcemile3 daha minnacık... Rabbim inşallah bebişi ve kalp atışını da görmeyi nasip eder. Çok şükür. Allahım tüm isteyenlere en hayırlı zamanda nasip eder inşallah.
canım benim sat 2 mayıs büyük yani seninkinden...
valla kendi adıma çooooooook iyiyim elhamdülillh
bende henüz bulantı falan yok çok şükür
erkenmi acaba 5. hafta için???
Kızlar merhaba...bugün ilk kontrolümüze gittik... Sat'a göre 5+3 gözüküyorum ama doktor 4 haftalık falan dedi... Bugün vajinal ultrason ile keseciğimizi gördük çok şükür... 0,745cm kaydirigubbakcemile3 daha minnacık... Rabbim inşallah bebişi ve kalp atışını da görmeyi nasip eder. Çok şükür. Allahım tüm isteyenlere en hayırlı zamanda nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?