2011 Şubat Anneleri

slm arkadaşlar 6+3 günlük hamileyim allah nasip ederse şubat annesi olacağım. sat 6 mayıs.çok iştahsızım midem henüz bulanmıyo ama iştahsızlık mahfediyo beni.mide bulanmaması normalmi sizce genelde herkesin bulanıyo bu haftalarda. benimle aynı sat olan yada yakın birileri var mı ?

merhaba..merak etme benimde midem bulanmıyor ama bende de iştahsızlık var,5+1 günlük gebeyim bende:CüvCüv: bende şunu merak ediyorum,henüz kalp atışlarını duymadan kimseye söylemedim hamile olduğumu,bugün babalar günü eşimin babasına söylesemmi yoksa erkenmi ne dersiniz?

canım benimde sat 7 Mayıs ve bulantılarım 3 gün önce başldı ancak benim ablamın hamileliği süresinde pek bi bulantısı olmadı kişiden kişiye değişiyor durum bence durumun tadını çıkar çünkü bulantı gerçekten çok kötü

canım benimde 7 Mayıs henüz kalp atışı için erken genellikle 7. haftadan sonra duyuluyor bende beklemedeyim.İlkin kese görünüyor sadece onu göstermiştir doktorun büyük ihtimalle.Endişe etme daha çok küçük o:)

arkadaşlar kimse yokmuu? ya siz söyledinizmi gebeliğinizi ben henüz kimseyle paylaşmadım,özellikle ailelere söylemek istiyoruma ama erken mi ne dersiniz?

herkese iyi pazarlarrrrr.yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.inş. hep beraber sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz.

arkadaşlar kimse yokmuu? ya siz söyledinizmi gebeliğinizi ben henüz kimseyle paylaşmadım,özellikle ailelere söylemek istiyoruma ama erken mi ne dersiniz?

canım hayırlı olsun hamişliğin :ecrin_bebek: biz sadece ailelere söyledik.ne benim nede eşimin arkadaşlarına söylemedik.ailelere paylaşım açısından söylemek gerektiğini düşünüyorum.yine siz bilirsiniz.

selam zug.bende 6+3 üm ama benim sat 29 nisan.bendede fazla bulntı olmuyo sadece folik asitten ve progestan kullandığım için şişkinlik ve iştahsızlık oluyo.bencede bulantı olmaması daha iyi.herkes hamileliğini farklı belirtilerle geçiriyo.

canım sen 7+3 sün tekrar hesapla istersen.bulantı olmasa tabi daha iyide ben daha kalp atışlarını duymadım o yüzden endişeleniyorum.

canım sen 7+3 sün tekrar hesapla istersen.bulantı olmasa tabi daha iyide ben daha kalp atışlarını duymadım o yüzden endişeleniyorum.

canım internete göre öyle ama doktorda ultrasonda bir hafta farklı çıktı.doktora gittiğimde 5+6 yım diy gitmiştim ama 4+6 çıkmıştı.bende daha kalp atışını duymadım.26 hazirranda randevum var inş.ozaman duyarız.benim ablamda da hiç bulantı falan olmamış.kişiden kişiye değişiklikler olabiliyor.

aa kimseler yok.bugün tatil tabi gezersiniz demi.yeni gelen arkadaşlara hayırlı olsun.yesimcim kalp atışını duymuşsun hayırlsıyla ne güzel..darısı benim başıma.hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günelride göstersin inşallah Rabbim.

selam shark.galiba herkes gezmede :)ben çıkamıyorum evde uzanıyorum.senin nasıl geçiyo hamişlik?

selam kızlar....yeni şubat anneleri aramıza hoşgeldiniz..hepinize bulantısız sorunsuz hamilelikler dilerim :)))

ben de valla başlarda oh ne güzel midem bulanmıyor diye seviniyordum..ama birkaç gündür mahvoldum..

benim de ultrasonda sat hesabından 1 hafta küçük çıktı...ticker ı da ona göre düzelttim :))

miniklerimizin kalbini duyalımmm...büyüdüklerini görelim de gerisi boşşş.....

iyi pazarlarr...

Kızlar selam Allah 2011 Şubat ayı annesi olmamı da nasib etmedi hakkımda hayırlısı buymuş demek. ıkinci defa dış gebelik geçirdim.

canım cevabın için tşk ediyorum öncelikle...sabah yazdıktan sonra dayanamadık eşimin ailesini aradık söyledik,çok sevindilerhihoyyyt benimkilere de söyledim herkes sevindi rabbim inşşallah sıkıntısız sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

Kızlar selam Allah 2011 Şubat ayı annesi olmamı da nasib etmedi hakkımda hayırlısı buymuş demek. İkinci defa dış gebelik geçirdim.

hayırlısı olsun canım ya demekki zamanı değilmiş daha Rabbim hayırlı zamnda kucagına versın bebegını:Saruboceq:

Öncelikler hoşbulduk teşekkür ederim arkadaşlar
Sanada geçmiş olsun pamuksel.Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.
Ben henüz doktora bile gitmedim sadece evde test yaptım ve ailelerimize söylemedik daha.çSadece 3 tane çok samimi arkadaşıma söyledim.6 hafta dolunca gitmeyi planlıyorum.benim ilk kızımdada hiç midem bulanmamıştı bundada şuan için hiç birşey yok.Umarım böyle devam eder.hepimize kolaylıklar diliyorum...

valla biz herkese söyledik.5 yıllık evliyim ve yaklaşık 2 senedir istiyoduk ama nasip bu zamanaymış.o yüzden bizde duymayan kalmadı herkes nasıl sevindi anlatamam.onların sevinçlerini görmek daha bi mutlu ediyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…