slm arkadaşlar 6+3 günlük hamileyim allah nasip ederse şubat annesi olacağım. sat 6 mayıs.çok iştahsızım midem henüz bulanmıyo ama iştahsızlık mahfediyo beni.mide bulanmaması normalmi sizce genelde herkesin bulanıyo bu haftalarda. benimle aynı sat olan yada yakın birileri var mı ?
slm arkadaşlar 6+3 günlük hamileyim allah nasip ederse şubat annesi olacağım. sat 6 mayıs.çok iştahsızım midem henüz bulanmıyo ama iştahsızlık mahfediyo beni.mide bulanmaması normalmi sizce genelde herkesin bulanıyo bu haftalarda. benimle aynı sat olan yada yakın birileri var mı ?
bende hamileyim kızlar..merhabalar öncelikle.17 hazirnda öğrendim hamile olduğumu..çok mutluyum..uzun süren tedavilerim sonuç vermedi 4 yıldır son 1 yıldır doktora bile gitmedim..önceliklerim değişti ve sürpriiiizzzz....hamileyim...allaha şükür..son adet tarihim 9 mayıs.dün doktora gittim ama kalp atışalarını duyamadık..inşallah önümüzdeki hafta duyucaz.bana yardımcı olurmusunuz...normalmi sizce kalp atışlarını hemen duyamamam?? benimle aynı sat tarihi olan varmı ??
arkadaşlar kimse yokmuu? ya siz söyledinizmi gebeliğinizi ben henüz kimseyle paylaşmadım,özellikle ailelere söylemek istiyoruma ama erken mi ne dersiniz?
selam zug.bende 6+3 üm ama benim sat 29 nisan.bendede fazla bulntı olmuyo sadece folik asitten ve progestan kullandığım için şişkinlik ve iştahsızlık oluyo.bencede bulantı olmaması daha iyi.herkes hamileliğini farklı belirtilerle geçiriyo.
canım sen 7+3 sün tekrar hesapla istersen.bulantı olmasa tabi daha iyide ben daha kalp atışlarını duymadım o yüzden endişeleniyorum.
aa kimseler yok.bugün tatil tabi gezersiniz demi.yeni gelen arkadaşlara hayırlı olsun.yesimcim kalp atışını duymuşsun hayırlsıyla ne güzel..darısı benim başıma.hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günelride göstersin inşallah Rabbim.
canım hayırlı olsun hamişliğin :ecrin_bebek: biz sadece ailelere söyledik.ne benim nede eşimin arkadaşlarına söylemedik.ailelere paylaşım açısından söylemek gerektiğini düşünüyorum.yine siz bilirsiniz.
Kızlar selam Allah 2011 Şubat ayı annesi olmamı da nasib etmedi hakkımda hayırlısı buymuş demek. İkinci defa dış gebelik geçirdim.
Kızlar selam Allah 2011 Şubat ayı annesi olmamı da nasib etmedi hakkımda hayırlısı buymuş demek. İkinci defa dış gebelik geçirdim.
merhaba..merak etme benimde midem bulanmıyor ama bende de iştahsızlık var,5+1 günlük gebeyim bende:CüvCüv: bende şunu merak ediyorum,henüz kalp atışlarını duymadan kimseye söylemedim hamile olduğumu,bugün babalar günü eşimin babasına söylesemmi yoksa erkenmi ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?