2011 Şubat Anneleri

canım geçmiş olsun Allahın ıznıyle bişeycık olmaz sen dınlenmene bak bebişin bıraz yaramazlık yapmak ıstemış Allah saglıcakla kucagımıza almak nasıp eder ınş

geçmiş olsun canm...doktorun dediklerini yap ...moralini de yüksek tut canım...bebişin senle kalsın inşallah ......

çook teşekkür ederim kızlar desteğiniz için.bugün çok şükür herhagi bi problemim yok.dün progestana başladım.yan etkilerinden dolayı biraz tereddüt etmiştim ama drlara güvenmek lazım.

teşekkür ederiz canım.galiba senin bulantılar başlamış.inş. hepimiz sorunsuz bir hamişlik geçiririz.

kızlar merhabaa.,...
aranıza yeni katıldım,bende bugün tam beş haftalık gebeyim:CüvCüv:keseyei gördük bugün2 hafta sonra 2.randevum var,inşallah kalp atışlarını duyarız,çok heyecanlıyım beni yalnız bırakmayın,rabbim hepimizin bebişlerini korusuna.s.

evet ceygül sorma berbat bir histi hadi bulanmalara alışmıştım ama çıkarmak çok beter

Sağol canım Hepimizin hamilelikleri hayırlı olsun inşallah.Aslında kilomu da söylerdim ama utandım valla :)) şişko anneyim ben kaydirigubbakcemile3 sanırım 77 kilo falanım

canım kilolu hamile kalanlar çok daha az kilo alıyor yakınlarımdan biliyorum sen bunları kafaya takma artık ok?

canım bilgilerini verirsen senide listeye eklerim güncel liste sayfa 88 de

canım bilgilerini verirsen senide listeye eklerim güncel liste sayfa 88 de

canım, sat 15 mayıs,yaş 29, kilo60, beklenen doğum tarihi 18 şubat,hala hamile olduğuma inanamıyorumkaydirigubbakcemile3sen bebişinin kalp atışlarını duydun mu?

arkadaşlar hepinize merhabalar sevincimi sizlerle paylaşmak istedimm...bugün bebeğimi gördümm allaha şükür kalp atışlarını gördüm sonra dr bi süprizle dinlettide hiç bi sorunumuz kalmamışş sağlıklıymış miniciğimm 1cm olmuşş gözümden akan yaşları tarif edemem sizlere çok güzeldi ordan ayrılmak istemedimm inş allahım hepinize bu duyguları yaşatır allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinnn....

tebrik ederim canım bende haftaya gidicem inş senin gibi güzel haberlerle dönerim

canım kilolu hamile kalanlar çok daha az kilo alıyor yakınlarımdan biliyorum sen bunları kafaya takma artık ok?

Canım benim hiç problem değil kilo almam falan...Yeterki bebeğim sağlıklı olsun onu hayırlısıyla kucağıma alayım...kiloyu falan hiç kafaya takmıyorum...

hadi hayırlı uğurlu olsun canım kucagına aldıgın gunlerın haberınıde alırız ınşallah

ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCELıKLE
Bundan sonra Allahım izin verirse 9 ay burada olacağım
mayıs ayında korunmayı bırakarak 18 mayıs sat ile hamile kaldım inşallah
4+3 gözüküyor şuan hesaplarıma göre idrar testinde 2. çizgi hafif silik çıktı ama hem adetim gecikti hemde karnımda bişeyler hissediyorum kıppırdama değil ama değişik bir duygu işte
Çok ama çok mutluyum 2. bebeğim olacak bu birincisi 3.5 yaşında kızım var.doğum 22 şubatta gözüküyor.yani şubat annesi olacağım bende :)
1 de kızımdan önce düşük yapmıştım
şimdi çok mutluyum
Allahım hepimize sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin
benim tek düşüncem çok kilolu hamile kaldım ama hakkımda hayırlısı inşallah

Hakkınızda hayırlı olsun bebıŞlerınızı saĞlıcakla alın ınŞ.bız baya bÜyÜdÜk sankı dÜndÜ 2009 hazıran annelerı benm ablamda mayısta bıraktı korunmayı ama malesef Şubat annesı olamadı umarım gelcek ay2.ye teyz eolurum

Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...

ayy canım benim de göğüsler acıyor...ama midem çok fena yanıyor bulanıyor...

Günaydın kızlar şimdi dr.geliyorum kalp atışlarını gördüm bebişimin çok güzeldi ama çok minicikmiş daha 6+1 günlük çıktık ultrasona göre

ayyy canım çok süper çok mutlu olmuşsundur tahmin ediyorum ....

hoşgeldin canım...sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim.

canım çok sevindim...bunları duydukça 19 temmuzdaki randevumu iple çekiyorum...

tebriklerrr....sağlık dolu hamilelik dilerim...

selam kızlar nasılsınız??okuduklarıma göre mideler kötü... ben de öyleyim bikaç gündür iyice fanalaştı yanma var çok...hatta bugün uçakla tatile gidecektik..çok önceden almıştık bileti..kapıdan döndüm binemedim çok fena yaptı bu mide beni..nasıl önlem alıyorsunuz...zencefil iyi diye okudum internette meyve suyuna katıp içtim banamısın demedi....ne yesem yanıyor...

öpüyorum kızlar...

bende hamileyim kızlar..merhabalar öncelikle.17 hazirnda öğrendim hamile olduğumu..çok mutluyum..uzun süren tedavilerim sonuç vermedi 4 yıldır son 1 yıldır doktora bile gitmedim..önceliklerim değişti ve sürpriiiizzzz....hamileyim...allaha şükür..son adet tarihim 9 mayıs.dün doktora gittim ama kalp atışalarını duyamadık..inşallah önümüzdeki hafta duyucaz.bana yardımcı olurmusunuz...normalmi sizce kalp atışlarını hemen duyamamam?? benimle aynı sat tarihi olan varmı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…