2011 Şubat Anneleri

Benimde 6 haftalik 3 gunlukken kanamam oldu. Sabah farkettim. Hemen doktoru aradim ve ultrasonla bebege baktilar hersey yolunda dediler. Kanamanin sebebini bulamadilar ama birsey kullanmadim. Aksama dogru kanama koyulasarak gecti. Daha once hamile arkadaslarinda 6. haftada hafif kanamalari olmustu. Anneminde her hamileliginde olmus bu kanama. Onlar halk arasinda uste gorme diyorlar. Kanama agrili ve pihtili olmadigi surece normal olabiliyor arkadaslar panik yapmadan doktorunuzla gorusun hemen. Eger kanamaniz hafifse korkacak birsey yok. Su anda 7 hafta 1 gunluk hamileyim Allaha sukur hersey yolunda. Allah yardimciniz olsun. Dua ederim hepinize tabikide:)

ben 7 haftanın içindeyim canımm bende mide bulantıları başladı herşeyi yiyemiyorum aklıma geldiği zaman bile midem kalkıyo allah yardımcımız olsun

ben 7 haftanın içindeyim canımm bende mide bulantıları başladı herşeyi yiyemiyorum aklıma geldiği zaman bile midem kalkıyo allah yardımcımız olsun

Insallah yakin zamanda bu hassasiyetin gecer. Bende su anda mide bulantisi yok. Sadece cok birsey yiyemiyorum, istahim kapandi. Birde sut icince cok rahatsiz oluyorum. Laktossuz sut icmeye baslicam. Vucudumda laktosu sindirecek enzimler ya az yada yok. Eger benim gibi bayanlar varsa aranizda laktossuz sut icin daha rahat edersiniz.

ben bugün doktora gittim tekrar kan tahlili yapıldı 52ye düşmüş doktor bikaçgün içinde düşük yaparsın dedi.

canım üzülme vardır bundada bı hayır demekkı zamanı gelmemış daha Allah hayırlı zamanda sag salım kucagımıza verır inşallah

ben bugün doktora gittim tekrar kan tahlili yapıldı 52ye düşmüş doktor bikaçgün içinde düşük yaparsın dedi.

Çok üzüldüm canım yazdıklarını okuyunca geçmiş olsun.Ama sen gene olumsuz şeyler düşünme kendine çok dikkat et ve bol bol dinlen allahtan ümit kesilmez canım.allahım hepimize hayırlısı versin.

Evet canım seninle bir türlü denk gelemiyoruz gece gelen arkadaşlarla sohbetiniz oluyor ama gündüzle bir türlü denk gelmiyor.Bebişin nasıl sen nasılsın,herşey yolundadır umarım

canım buradan bakınca evet öyle görünüyor, ama test sonuçlarına göre de 6 haftalık çıkıyor doktora yenşden gidince iyice anlaşılacak inş :)

Dr.gidince o sana net birşey söyler canım.bazılarının ultrason kağıdında'da yazıyormuş ama ben göremedim kendikimde nerede yazıyor..

Mrb canım aramıza hoşgeldin.Kanaman devam ederse dr.ara hemen bu haftalarda hiçbirşey ihmale gelmez bence.Çok bekledik çünkü onları onun için her olayda dr.arayıp soralım ben bu hafta için bir sürü soru biriktirdim dr sormak için :)))

Günaydın kızlar hepinize hayırlı kandiller diliyorum dün geceyi gene aç bir şekilde kapattım.Mide bulantısı ve halsizlik beni akşamları çok kötü yakalıyor elim ayağım tutmuyor çalışan anneler siz nasıl oluyorsunuz akşam eve gidince (

günaydın canım..bende çalısıyorum ama pek bi belirti olmadığı için bende eve gidince rahatsız edeek bişey olmuyor yatıp uyuyorum ben biraz seni baya rahatsız ediyor galiba artık bendede iştahsızlık var canım bişey ymek istemiyor.

Evet canım helede akşamları kendini güzel farkettiriyor annesine artık yemek yiyemiyorum zaten canım dün geceyide aç olarak geçirdim ne olacak böyle bilmiyorum.Cumartesi günü gidince sorucam artık.Normal mi bu durumlar dün ne uyuyabildim nede birşey yiyebildim gerçi güzel duygular bunlar ama yemek yiyemediğim için ona birşey olacak diye üzülüyorum.

günaydın kızlar hepinize hayırlı kandıller bu mubarek gecede Allah ellerimiz boş çevirmez inşallah bızı bebeklerımıze saglıklı sıhhatlı kavuşturur bebek ısteyenlerede en kısa zamanda bu mutlulugu yaşatır:Saruboceq:

Günaydın arkadaşım sanada hayırlı kandiller bu akşam'ı bol bol dua ederek geçirelim,hepimiz birbirimizin için dua etsin ben bu akşam kuran okumayı düşünüyorum bebişim ve sizler içinde bol bol dua edeceğim inş.

amiiiiin inşallah canım güzel duaların için tşk herkeste benzer korkular var sanırım ilk haftalar olduğu için Allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın helede böle bi konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…