yaa bende aynı lınkten yaptım ama sennkını gosterıyor 6hafta 2gun dıye nası duzeltebılırım daha 5 haftalık benım bebışım
Merhaba subat annleri:) Ben 6 hafta 6 gunluk hamileyim ve dogum tarihi 1 subat. Gecenlerde kalp atisini dinledik minigimin. Cok heyecan verici birsey. Kalp atisi 114 idi. Doktor erkek olma ihtimalinden bahsetti. Cunku erkeklerin kalp atislari kizlara oranla dusukmus. Kizlarin ise 150 ve uzeri. Tabi bunlar sadece tahminleri destekleyen rakamlar asil cinsiyeti insallah 5. ayda belli olcak. Sizlerde kalp atislarini duydunuzda rakamlara gore ilk tahmini yapabilirsiniz:)
[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***
1| Sürmeli|23|28 Nisan ||||
2| Nesli81|23|28 Nisan |2 ŞUBAT|||
3| pamuksel|28|2 Mayıs ||||
4| violina|29|1 Mayıs |5 ŞUBAT|||
5| manikk|28|7 Mayıs |10 ŞUBAT|52 kg||
6| ceygul|27|10 Mayıs |14 ŞUBAT |55 kg||
7| kumralperi ||5 Mayıs |12 ŞUBAT |60 kg||
8| hayran|25|27 Nisan |1 ŞUBAT|||
9| ebrugül|29|6 Mayıs ||77 kg||
10| too__be|21|11 Mayıs |15 ŞUBAT|70 kg||
11| busemmm||27 Nisan ||||
12| mugmug1||14 Mayıs ||||
13| yasese||1 Mayıs |5 ŞUBAT|||
14| klik|29|30 Nisan |8 ŞUBAT|56 kg|
15| maviumutolsun|||||
16| merf||||||
17| biriciğiMS58|22||9 ŞUBAT|||
18| nisandahazan|30|28 Nisan ||||
19| CaglayanCicek|25|2 Mayıs |6 ŞUBAT|77 kg||
20| flamingo2754||26 Nisan||58 kg||
21| yesimpk35|23|26 Nisan|5 ŞUBAT |58 kg||
[/table]
kızlar gelenler bilgilerini bıraksın ekleyelim büyüyelim çoğalalım artık hadiii
hoşgeldinzemuszemustopikte ilk doğuran sen olucaksın galibasositosositohayırlısıyla sağlıcakla gelir inş
kızlar ii akşmlar.benide eklermisiniz listeye.bgn öğrendim hamile olduğumu.sat.11 mayıs.beklenen doğum tarihi 15 şubat.kilo 70.yaş 29...bu sefer inşallah bebişim beni bırakmaz.kalbi durmuş alınmıştı ilk bebişim.tamda bu hafta kaybettiğim bebişim doğacaktı.ama kısmet olmadı işte.ama ne güzelki Rabbim bize kardeşini gönderdi.çoooook şükürçok hüzünlüydüm bu hafta ama şimdi içim bi tuhaf oldu.çok mutluyum.Rabbim bu sefer hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri gösterir inşallah.
http://lbdf.lilypie.com/Cizpp3.png ceygul bunu kopyala oraya yaptm bn
kızlar ii akşmlar.benide eklermisiniz listeye.bgn öğrendim hamile olduğumu.sat.11 mayıs.beklenen doğum tarihi 15 şubat.kilo 70.yaş 29...bu sefer inşallah bebişim beni bırakmaz.kalbi durmuş alınmıştı ilk bebişim.tamda bu hafta kaybettiğim bebişim doğacaktı.ama kısmet olmadı işte.ama ne güzelki Rabbim bize kardeşini gönderdi.çoooook şükürçok hüzünlüydüm bu hafta ama şimdi içim bi tuhaf oldu.çok mutluyum.Rabbim bu sefer hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri gösterir inşallah.
merhaba bende 17 de doktora gidicem sanirim 8, hafta hamileligimin yani ocak sonu subat basi gibi olucak dogumum insallah ben 60 kiloyla hamile kaldim bakalim ne hale gelicem bilmiyorum arkdaslar kasik agriniz devam ediyormu ay ben buzdolabina bile yaklasamiyorum o koku mahvediyor beni bide bulasik kokusu esim yapiyor yani benim evle ilgim kalmadi diyebilirim sizde durumlar nasil
Evet oyle gorunuyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Belki suriz yapar ocakta da gelebilir:) D.T i cok kritik bir noktada. Ama yine ben de bir tahmini subat annesiyim:)
Merhaba arkadaşlar , ben de bugün itibariyle 5+0 günlük hamileyim. Beklenen doğum tarihi 15 şubat hayırlısıyla olur inşallah , herkese mutlu , sorunsuz gebelikler diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?