2011 Şubat Anneleri

kızlar normalde moralim çok iyi hiç lohusa sendromu olmadı ama emzirirken ağlamak geliyor içimden hüzünleniyorum sizede oluyor mu

kızlar süt olması için mesaj yazanlara çookk teşekkürlerrr
kızımın göbüşü 5. gün düştü.annemler ümreye gidiyor bu hafta sonu kabenin yakınlarına gömecekkler

ilk kızımdada 10 gün düşmüştü görümcem ABD ye götürüp gömdü
ya kızlarım hep gurbet elde olurlarsa ben naparım sonra

beişlerine kavuşanlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

alocuma Allah kolaylık versin çıkmıştır ameliyattan bebişini almıştır kucağına

kizlarr deyim deyim diyorum unutuyorum
turkiyede bebegi neden gobegi dusene kadar yikamiyorlar
benim minigim 5 kez cib cib yapti:44:

yoo bende tr deyim göbeği düşmeden bizde yıkadık

şimdilik öptüm kızım ağlar ben kaçarrrrrrrr

kızlar normalde moralim çok iyi hiç lohusa sendromu olmadı ama emzirirken ağlamak geliyor içimden hüzünleniyorum sizede oluyor mu

melocum ban sıkıntı ve sıcak bastığı için çok bunalıyorum emzirirken..Bana uyutamdığım zman ağlıyor o zman ağlamak geliyor içimden bazende ağlıyorum bendede normalde yani bebek iyiyse yiyip içip uyumuşsa yani genelde gündüzleri moralim çok iyi ama gecelri uyumuyor geceleri bende başlıyorum depresyon belirtileri göstermeye

32 bittikten sonra olmalı bende 5 hafta calışmak istedim son hafta tatile denk geldiği için 4 haftayı dogum sonrasına aktaracam insallah zaten... 32 nin basını 31+1 seklinde ifade ediyorlar

Kızlar sizde benim gibimisiniz benmi anormalim anlamadım.Bebeğimi 1 dakika bırakamıyorum doğumdan önce 82 kiloydum 2 hafta oldu 70 e düştüm yemek yerken bile acele ediyorum kimseye bırakamıyorum valla kayınvalidem almak için sabırsızlanıyo ama benden korkusuna alamıyoda kendi annemde aynı şekilde .Ama kasıtlı yaptığım bişiy değil..sanki bir dakika uzak olsam terk edip gitmişim gibi vicdan azabi çekiyorum bakmaya kıyamıyo insan ağlıyorum anlamadım galiba lousalık bu .Birde birisi akıl verince varya ne sinirleniyorum ya azıcık sarılığı vardı bebğimin yok sarı tülbent serecekmişim kayınvalideme dedimki madem öyle herkez aynısını yapsın hiç bi bebek sarılık olmaz.neymiş bebeğin başının altına bıçak koyacaklarmış.normalde benim cahil olmam lazım ama öyle olmuyo malesef büyükler gitiikçe cocuklaşıyomu ne bilemedim..kendimi civcivleri çıkan tavuk gibi hissediyorum o da öyle civcivlere yaklaşan olunca kabarıyo yaaNe zor buldum yavrumu Allah isteyen herkeze nasip etsin

ayyy ne güzel canım yaa keşke benimde imkanım olsa kabeye gömülse bebeğimin göbeği

Benimki daha 2 haftalık olduğundanmıdır nedir bilmiyorum dönencesiyle ve onun müziğiyle vs. hiç ilgilenmiyor ağlamasını bile kesmiyor biraz daha zman geçsin bakalım denemek istedim bikaç şey daha var aslında sakinleştirici müzikler vs. gibi şimdi annem yanımda olduğundan yapamıyorum bakalım artık iş başa düşünce deniycem artıkValla gündüz bende az uyutayım bakınsın gece uyur diyip dnedim 1-2 gün ama uyku saatini kaçırınca iyice sapıttı benimki herşey ağlar oldu bende bi daha cesaret edemdim bakalım 1-2 hafta daha geçsin denemelrime tekrar başlıycam.

Evet 2. çocuk daha rahat atlatılır gibi geliyo banada bi kere daha bilinçlisin ve hayat tarzın zaten bi çocuğu içinde barındırıyor 2. çok fazla şey değiştirmiyor ama ilk çocuk herşeyi tepetaklak ediveriyor neyse bizde alışıcaz nasılsa bakalım biraz daha süre lazım yazın gelmesini 4 gözle bekliyorum sanki herşey daha kolay ve eğlenceli olcak gibime geliyor.Bebişler ele avuca gecek kat kat giydirmekten kurtulucaz bol bol dışarı çıkabilicez.2 ay daha daha dişimizi sıkarız :) Bizim babmızda elinden geleni yapıyor sağolsun şimdiden bi iş bölümü oluştu aramızda.O olmasa bende bebeğe hiç cesaret edemzdim zaten onun ban ayardımcı olacağına emindim öylede oluyor şükür.

Fatmacım bazen benim sütümde azalıyoe özelliklede kendimi yorduğumda ben artık gecelri 1 öğün mam veriyorum sabah sütler dolup taşmış oluyor napalım böyle böyle idare edicez artık.
Ben göbek bağını evde saklamayı düşünüyorum ya kızım evine ve bize bağlı olsun diye:) Ay bide okumaz etmez ev kızı olup çıkarmıymış

canım 32. haftanın bitiminden sonra sayılıyor 8 hafta..

ben daha dogurmadım ama eminim bende aynı sekilde olacagım çünkü simdiden kimseye veremem diyorum esim önce saglıklı sekilde kucagımıza alalım bunları sonra düşün diyor:))))

slm hanımlar bugüne kadar mart annelerinde yazıyordum ama şubat annesi oldum çıktım.oğluşum biraz acele etti.13 şubatta aramıza katıldı.(36+6) 3050 gr ve 51 cm boyu var.göbüşümüzde 5. günümüzde düştü.ilk banyomuzu yaptık.darısı bekleyen tüm annelerin başına.bu arada göğsümün teki resmen parçalandı.doktorum dinlendir.bir süre pompayla çek ver dedi.birde bepanten plus verdi. göğüs pompası hakkında yardımcı olursanız sevinirim.herkese iyi günler :)

canım göğsün çok kötüyse doktorun dediği gibi bir süre dinlendir.benim o kadar kötüydüki bağıra bağıra veriyordum.daha doğrusu vermeye çalışıyordum.baktık olmuyor çünkü artık kan gidiyordu bebeğin ağzına 3-4 gün hiç emzirmedim.sadece suyla silip kurulayıp lansinoh sürdüm.kuru kalması çok önemli.medela nın sweet modeli elektrikli süt sağma pompasını aldım.memnunum ben.ama zamanla emmediğinden süt azalıyor.en azından iyleşene kadar ve ilerde işine yarar.şimdi yaralar biraz geçti.emmeyi unutmasın diye başladım emzirmeye.çok şükür eskiye göre daha iyi.sabırla kreme devam.zamanla geçecek.

kızlar bebşiimin ağzı pamukçuk olmuş
çok sinir oldum yaaa kaynanama söölüyorum pamukçukmu bu diye yok pamukçuk yanklarda olur diyo anneme kamre açtık dün akiam kızım esnerken annem taaa ordan farketti bu kadın benim hiç bi işime yaramıyo yaa nasıl bişey anlamadım bu kendi çocuklarını allaha emanet büyütmüş valla neyse karbonatlı suyla sildim ama tamamını silemedim zamnala geçer inş uyuz kadın yaa neyse cts günü ayrılıyoruzzz

canım valahi bende depresyondayım geceleri kabus gibi dogum yapmayanla bol bol uyuyun bu günlerin kıymetini bilin bebek sahibi tabikiçok güzel bir duygu ama bir okadara zor n eve bakabiliyosun ne yemege ede kendine ben tabir yerindeyse malamat oldum kayın valide bir gelseydi onun gelmesini hiç bukadar istememiştim :)) birde bizim bbeğin gaz sancıları başlamadan böe birde başlarsa nolur bilemiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…