gözdecim msj kutun dolu özelden yazamıyorum.
canım çok sağol.senin bebişin de hayırlı olsun.hafu msj yazdım ulaşamadım deyince rahatsız etmek istemedim.emel hanım girdi erzat beyle sağolsun.herşey yolundaydı çıkana kadar.çıkınca iyi ememedi o yüzden sarılık oldu.hastaneye yattık.2 gece kaldık.kabus gibiydi.ışın tedavisi olduğundan gözlerini kapadılar. bebişim de sıkıldı açmak istedi.gece gündüz başından ayrılamadım.neyse çıktık ama hala göğüslerimden dolayı tam ememiyor.mama mecburen veriyorum.senin bebiş iyidir inş.sen de onu öp benim için.
doğum yapan arkadaşlarbişi sorcam süt içiyomusunuzzzz
cnm bnm yaa sende doğur rahatla inş zamanında dolmuş alıcaksın en kısa zamnda cennet kokulunu inş tatlım buarda sorduğunu bilmiyom ama baş geliş düyolar hani bebeğin başı aşağıda olunca geliş pozisyonunda demek ama senin dediğin ne ki acaba:?
kızlar ben galiba doğum sonrası bunalıma girdim hep yüzüm asık bide annem ewine döndü artık ondanmı bimiyorum ama canım hiçbirşey yapmak istemiyorum hep ağlamak istiyorum benim gibi olan varmı eşimde sürekli neyin var diyip duruyor ama bir türlü kendimi toparlayamıyorum ne yapıcam ben yaa
canım çok sağol.senin bebişin de hayırlı olsun.hafu msj yazdım ulaşamadım deyince rahatsız etmek istemedim.emel hanım girdi erzat beyle sağolsun.herşey yolundaydı çıkana kadar.çıkınca iyi ememedi o yüzden sarılık oldu.hastaneye yattık.2 gece kaldık.kabus gibiydi.ışın tedavisi olduğundan gözlerini kapadılar. bebişim de sıkıldı açmak istedi.gece gündüz başından ayrılamadım.neyse çıktık ama hala göğüslerimden dolayı tam ememiyor.mama mecburen veriyorum.senin bebiş iyidir inş.sen de onu öp benim için.
kızlar ben galiba doğum sonrası bunalıma girdim hep yüzüm asık bide annem ewine döndü artık ondanmı bimiyorum ama canım hiçbirşey yapmak istemiyorum hep ağlamak istiyorum benim gibi olan varmı eşimde sürekli neyin var diyip duruyor ama bir türlü kendimi toparlayamıyorum ne yapıcam ben yaa
MKT canim uzuldum durumuna ya bu kaynanalar neden herseye burunlarini sokarlar anlamam ki
bence de esini karsina al konus cnm ya ne icine atiyorsun bak sutunude etkiliyor yapma lutfen guclu ol birazbu arada kizim zayifladigindan hastaneye alindi cnm ememiyordu simdi biberon ve burnundan hortumla besliyoruz
Evridiki hayir canim ya
bende sut iciyorum kizlar suyuda cok iciyorum
meyveli yogurtlardanda cok tuketiyorum
doğum yapan arkadaşlarbişi sorcam süt içiyomusunuzzzz
MKT canim uzuldum durumuna ya bu kaynanalar neden herseye burunlarini sokarlar anlamam ki
bence de esini karsina al konus cnm ya ne icine atiyorsun bak sutunude etkiliyor yapma lutfen guclu ol birazbu arada kizim zayifladigindan hastaneye alindi cnm ememiyordu simdi biberon ve burnundan hortumla besliyoruz
goguslerı acıyan kızlar lansonoh kremını denedınzmı ben sıfayı onda buldum..kayra cnm çok gçmiş olsun sağlıklı olsunda mama ysin inş emerde sen azimle ver cnm biliyoum<çok ama çok acıyo
eğer uçları kabuk tutmuşsa ki bnm öle olmuştu yaralar ayva çekirdeği ile gülsuyunu karıştır beklet sonra sür yaralar geçiyo acı kalıyo ama işte napalım dayanıyoruz
goguslerı acıyan kızlar lansonoh kremını denedınzmı ben sıfayı onda buldum..
cnm sen kızın nasıl oldu çıktınızmı hastaneden....
cnm bende bazen öyle oluyorum şimdi ev kalabalık çok değil o halim ama eminim annemler gidince daha çok olcak öyle durup durup dalıyorum gözlerşm birden doluyo yaşları tutamıyorum uffff hemşiremde dedi lütfen dikkat et doğum sonrası depresyonuna girmeni istemiyorum dedi işte dikkat etmye çalışıyorumlohusalık döneminiatlatsak geçicek inş cnm
rabbim yardmcımız olsun şu yarı kırkımız olsun bi gezicez
hmm buarada vnm bizim göbeği hala düşmedi yaa çok üzülüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?