2011 Şubat Anneleri

günün saatin belli olduğu için eminim hyecan hat safhadadır cnm ben bile sezeryana alınacağımı bi akç saat önce öğrendiğim halde epey heyecanlanmıştım buarada sabahtan gece 11 e kadar hiç bişi yememiştim lavman yapılmadı o yüzden serum verdiler açlığım ve susuzluğum geçsin die bide galiba serumun içine sakinleştirici yaptılar bilmiyorum ama okadar rahattlamıştımki ameliyata giderken el sallıyodum bizimkilere:) hiç korku kalmamaıştı içimde sadece ameliyathane çok soğuktu:)sen epidural olcaktın sanırım herşeyini görceksin ne güzel cnm ben ona cesaret edemedim spinale kalkıştılar sonra yok yok vazgeçtim dedim :)bayıltın beni hahahah
sende sağlıkla alıcaksın aklını gönlünü ferah tut dinlen cnm bugün bolbol yarın büyük günnn

cnm çok az kalmış inş sağlıkla al kucağına meleğini ben son haftalara kadar kalamadığım içni bilmiyorum tabi o durumları sadece doğumdan bikaç gün önce acayip hşperaktif olmuştum ben ya oturdum 3 saat fırın temizledim o akşam cifledim iice annemde içerden krize girmişti hahahaha galiba 38den sonra çok ağırlık oluyoo Allah yardımcın olsun

sağolsın canım yaa iyi dileklerin için
sahiden de ben de bugüne gelemeseydim asla anlamicakmışım
kim bilir 42. haftalara kalsam ne olacaktı
hele son hafta sanki göbeeem çok büyüdü gibi geliyo
en on 3150gr demişti kızımı doktor
yarın tekrar gdiyoruz bakalım ben 3500 bekliyorum sankii:)
en ufacık hareketini bile çok büyük gibi hissediyorum ayrıca gece çokk sertleşme oluyor.
geçen hafta filan ben de daha aktiftim şimdi vajinama doğru çok basınç var hareket edesim gelmiyor :)

Son düzenleme:
kızlar aradım taradım bepanten öneriyo herkes bakalım gidip aldık şimdi ilk defa kızımı evde bırakıp eşimle çıktık eczaneye gittik geldik bi tuhaf oldum uyanmışmıdır diye ama çok şükür uyanmadan yetiştik.
valla kopmak üzere benim memişler bu çatlak falan diil bildiğin göğüs uçları dibinden yarılmış

haklısınız ama işte ben anne sütü vermeyi çok istemiş ve çok takmıştım o yüzden mamayı ve sütsüzlüğümü bile baştan beri kabullemedim şimdi simdi daha ferah tutmaya çalışıyorum içimi. Ama telefonla arayanlar bile önce bebeği sonra emip emmediğini soruyor herkesin mama ve emzirme ile ilgili bir sürü fikri görüşü var. Yoruluyorum çevremdekilerden

ooff zaten ne yapıyorsa şu çevre yapıyorrr..
keşke mümkün olsa herşey dahil 5 yıldızlı bir otele gitsek doğumdan sonra herkes sadece bize hizmet etse de kimse bişiye karışmasa
amaaan bende fentezi çok

ama hakkaten de kimse umrunda olmasın hepimiz bilinçliyiz zaten bebeğimiz için de en iyisini ya zaten biliyor ya da soruyor öğreniyoruz
akıl verenlerin hiç biri bizden daha iyi bilen diil
aylardır hazırlanıyoruz bebeklerimize
tekrar söyliyim her ne olursa olsun canını sıkmaaaaaaaaa lütfenn:)

bir gün antalyada denize girmiştim ama hayatımın hatasını yapmışım zaten açık tenliyim
bütün yüzüm kıpkırmızı felaket yanmıştım normalde o yanık geçmezdi belki bir hafta hatta gece dokunulmuyor kabarıyordu
sonra bepanten sürmüştüm ertesi sabah hiç bişi kalmamıştı mucizevi bi krem demiştim o zaman onun için
innşallah senin de işine yarar canımm.. benim herdaim bulunur evimde:)

merhabalar

oğlumun gaz sorunu geçmiyor bir türlü ilaç kullanmak istemiyorum. Bide burun tıkanıklığı var pompalar işe yaramıyo. Netten otri bebe nazal aspiratöre baktım kullnan varmı birde serum fizyolojik yerine nasal sprey öneeriyorlar okyanus suyu bunuda kullanan varmı. Sürekli mızıklanıp duruyo yavrum bir türlü derin uyuyamıyor

dün pembe bi kanama var diye doktora gitmiştim açılma ve yeterince sancı yok diye geri gelmiştik bu geceyi zor ettim kasıklarımın agrısından öldüm gece kanamam dahada belirginleşti daha koyu kıvamlı oldu bende tekrar hast gitmedim geri göndderiirler diye ama gitsemiydim bilmiyorum ara ara kasıklarımda mütiş bi agrı oluyor korkmaya başladım yürümekte bile zorlanıyorum kasıklarımın agrısından

selam arkadaşlar... ben 2011 haziran anne adayıyım... siz benden tecrübeli olduğunuz için bişi sorabilir miyim...

bugün sabah 9.30dan beri karnımda sertlik var... yumru gibi oluyo... ben çocuk dayanıyo sanıyodum ama bunlar kasılmaymış netten araştırdığıma göre.... 9.30dan itibaren 5 saat kadar da bebeği hissedememiştim... doktorumu aradım, tatlı sıvı bişiler iç sol tarafına uzan dedi, hissetmezsen hastaneye gel dedi... bebeğimi hissettim ama sertlik hala devam ediyo... sizce bu endişelenilecek bi durum mu, hastaneye gitmek gerekiyo mu... nolur bişi diyin.... (26 haftalık hamileyim)

kızlar ben ancak girebildim doğumdan geldik çok şükür oğlumun maşallahı var o kadar portakal yedim ki oğlum da sapsarı oldu kaç gündür kabus gibi göğüslerim çatladı şişti pompa aldım yine işe yaramadı iltihabı boğazlarıma kadar çıktı. lansinoh kremi kullandım hafifletti ama o kadar yaram olmuşki geçmedi sonunda benim gibi olan bi arkadaş paylaşmış be pantane ni sürdüm 2 gündür sadece pompa ile çektim elimle masaj yaptım biraz geçti daha iyiym çok şükür ama baya baya sürdüm pompayla çektiğm sütü içereceğim zamanda ılık suyla sildim 1 gün daha geçsın yarın emziricem inşallah.çok zormuş ama ağla ağla oldum acıdan aynı sıkıntıda olan varsa hiç ihmal etmeyin kendi kendine geçmiyo çünkü

canım bende değilde ablamda buna benzer şikayetler çok oluyordu bizde haliyle önlem almak adına hastaneye taşınıyorduk eminim kötü bişey yoktur zor olmayacaksa hastaneye gitmen en doğrusu bence en iyi sonucu nst verir

Canım hayırlı olsun güle güle büyüsün bebeğin. Üzülmemeye çalış lütfen. Benimde 15. günüm sütüm damla damla 1 haftada ancak bu kadarını başarabildim. En istediğim şey sadece sütümle besleyebilmek elimden geleni yapacağım.şimdilik sağlıklı olmaları için de mama yemeliler kendine sıkıntı yapma lütfen 15 gündür ben akşam uyuyabildim uykusuzlukta çok kötü sakinleşmek için rezene çayı içiyorum doktorum ısırgan önerdi bir de .

canım bu kasılmalar zaten 26.haftada başlıyor ve en çok oluyor ben de olmuştu...sen yine de bebek hareketlerini takip et ama 26.gebelik haftası diye netten bakarsan bu kasılmalarla ilgili bilgi bulursun zaten :))

ayyy canım ya hem gözün aydın diyim sana hem geçmiş olsun :))

Çokkkkk tatlısın teşekkür ederim canım :)

Canım geçmiş olsun.

Şu ana kadar kullanmadım ama oglumda tonimer kullanmıştık. Gerçekten çok iyi. Aspiratör olarak da chicconunkini kullanmıştım. Hala duruyor. İnşallah tekrar kullanmaya gerek kalmaz...

Bir de soguk buhar makinası varsa 1 saat falan odasında çalıştır. Yoksa ve eviniz kaloriferli ise peteklerin üzerine ıslak havu koyabilirsin.

canım bepanten acayip iyi geliyor bolca sür ama yapabilme imkanın varsa geceyi geçirecek kadar süt sağ sabaha kadar emzirme hemencecik geçiiyor bebek hastanedeyken benimde kan geliyordu geceleri sağmıyordum bepanten sürüp yatıyordum 2 gün öyle yaptım 3. gün iyileşmiş bebişimi emzirmiştim

cnmm aynı sorun bendede vardı bnde cok ilç kullandım ve emzirmeyede devam ettim aglaya ağlaya ben zeytinyağı sürdümm çok iyi geldi istersen sende dene

canım tonimerin damlasını kullandaın spreyinimi sprey zarar verir diye çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…