2011 Şubat Anneleri

bende kaçar kızlar

biraz bişiler yiyeyim sonra belki yatarımm başım ağrıyo yaaa biraz gevşeyeyimm

he iyi açılmış bile haberimde yok hee:) hiç stres yapma,Allahım sağlık sıhhat versinde kucakla hemencik,sıkıntı stres yaparsan süreç zor ilerler,rahat olmaya çalış,doğurduktan sonrada facene bir iki resim at hemen merak ederizz

walla öle olcak oturup ağlıycam sanırsam...yok ağlamamalıyımki ilk fotolarımız güzel çıksın walla sizide böle görüyomya...hep emişiyonuz falan çok gaza geliyom..bu ara bide manyaklaştım..korkuyom kızıma bişi olcak diye...sanki uyurken ona zarar vercem diye korkuyom...allahım nasip etsin banada...dua edinde bende sağlıkla kucağıma alem yağmurumu...gel çarşamba geeel

canım benmde sütüm gelmemişti hemşire bi sıktırdı c şeklinde tutuyo göğsü çok acıdı ama çıktı sonra süt sağma makinesi vardı hastanede onu getirdi 10 ar dakika sağdık ağız geldi yarım saat sonra tekrar 3 kere yaptık süt kanalları açıldı ama şuan bere içinde olsun emiyo şükür illk gün yani 17 sinde mama yedi şimdi süt emiypo azıcık acıyo ama içim rahat şuan sende makineyle kanallarını açmayı dene

bugün 3. günüm hiç bu dediklerini yaşamadım kendim alıyorum altını emziriyorum şükür

İyi geceler herkese. Geçmişe şöyle bir göz attım. Kızım uyumuyor ya ugraşıp duruyorum. Kısaca yazacagım :)

Sedacım pazartesi büyük gün :) Sen de kavuşuyorsun nihayet.sagsalim dönün aramıza....

Dogum yapan arkadaşlar olmuş. Tebrik ederim hepinizi.

Gözdecim hoşgeldin.

Mapuci canım koyun kuyrugu gibi demişsin ne güldüm yahu Gidecek merak etme. Sadece biraz sabır. Çok erken henüz.

Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Asya'm 1 ayda 1.300 gr almış 4 cm uzamış. Doktor mama mı veriyorsun diye sordu. Hayır sadece anne sütü dedim. 4.300 gr ve 52 cm olmuş. Anne sütü yaramış, devam dedi.

Deviti sordum böyle safsatalara inanmayın dedi. kim uyduruyor bunları dedi. devite devam ediyoruz...

tavsiyeleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..inanın sizinle sorunlarımı paylaşmak fikirlerinizi almak çok güzel..etrafımda yakınım dediğim insanlar lohusa halimle moralimi bozuyor..onlarla konuşmak sıkıntımı sölemek bile istemiyorum..olumsuzluk abideleri oluyolar..
siz bana çok moral veriyorsunuz..destekleriniz için hepinizden Allah azı olsun

slm kızlar sonunda bizde doğduk normal bekledim son ana kadar ama bir türlü gelmediği için kızımız mecburen 15.02.2011 de sezeryan olduk dün geldik evimize hala ağrılarım var zormuş sezeryan süt problemi yaşıyoruz ama herşeye rağmen anne olmak çooookkk güzelmiş allah isteyen herkese nasip etsin bir ara doğum hikayemi yazarım ben fazla oturamıyorum bebeğini kucağına alan bütün arkadaşlarım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün doğum yapacak olan arkadaşlararada hayırlı kolay doğumlar diliyorum.

gözünüz aydın cnm allah bağışlasın kısa zamandada ıyıleşirsın ınşallah...sezeryan olduğu ıçın süt gec gelebılıyo oda olcak ınşallah sağlıklı olunda gerısı allah kerım....

valla bende aynı hayallerle gitmiştimm.doktorum beklesende o hayallere ulaşman zor dedi kibarca.
inşallah sende pazartesiye kavuşursun yavruna.Allah hayırlısını versin.
allah hayırlısını neyse onu bıze verır bızım bebekler gelmıyo napalım bendde pazartesı tekrar gıdıcem ve sanırım sezeryan olcak benım de nedense oyle hıssedıyorum....
kızlar buğün ilk defa kızım yüzünü gösterdi çok mutlu oldum...okadar datlıydıki...ağladım görünce...3350gr olmuş...çarşamba günü gelsede kavuşsam...çok aşka geldim...
maşallah allah kavuştursun hepımızı bebişlerımıze....
hep boyle tatlı olsunlar ınşallah annelerı.....ınsan kıyamıyo bakmaya doyamıyosun hıç bılırım bu duyguyu...allah uzun versın ınşallah bebişlerle ailelerıne herkkesın.

sıkma canını cnm benım bunlar geçmişten kalan kafalar...sezeryan gerekıyosa sezeryan napıcan yanı sağlığını bebeğini düşün lutfen...benıde hergun arıyolar naptın doğuramadın sancı getır kendıne doğur...böyle saöma şeymı olur allah aşkına...valla ben hıç korkmuyorum herşeye hazırladım kendımı normal gerekırse normal sezeryansa sezeryan....bukadar yanı.....

Merhabalar .......Bende Şubat annesiyim,sizleri hep takip ettim ama hiç yazmadım,yazamadım.....Daha önce yaşadığım 2 gebelik kaybı bunun nedeni......2.si geçen sene yine Şubat ayı ve 20 haftalık bebeğimi kaybetmiştim......Çok zor günlerin ardından Allah bu sene 15 Şubat'ta kızımıza kavuşturdu bizi...38+0 da kızımız spinal sezeryan ile dünyaya geldi.....Gaz sancımız ve süt problemimiz var.....Onun dışında iyiyiz çok şükür.....

Sütümü sağıp biberonla veriyorum ama iki kere boğazında kaldı çok korktuk....Nuby marka biberon almıştım,Nuk ve Dr Brownda aldım ama hepsi fazla geliyor....Kaşıkla verincede sabırsızlıktan ağlıyor...O ağlayınca bende ağlıyorum.....Önerileriniz varsa lütfen paylaşın.......

Doğum yapanlara hayırlı olsun ve geçmiş olsun,yapacaklarada şimdiden Allah sağ salim kavuştursun diyorum...

gözün aydın sağlıkla büyüsün inş bebeğin analı babalı
benim kızım emiyor biberona gerek kalmadı ama geçen sene doğum yapan bi yakınımdan duydum nubynin kaşıklı biberonları yenidoğan için çok iyiymiş damla damla kaşığa akıyomuş mama ve bebeğe kaşıkla besliyomuşsun hem böölelikle biberonada alışmamış oluyomuş onu bi dene istersen

Kızlar Dün Doğum Yaptım Oğlumla İkimizde Çok İyiyiz Allaha Şükür Normal Oldu Doğum Bi Ara Anlatırım Olnları Şimdi Evimize Geldik..

Darısı Bekleyen Herkese Müthiş Bi duygu Emin Olabilirsiniz

gözünüz aydın allah bağışlasın bebişinizi....ağlamada ınşallah duzelıcek allah yardımcınız olsun....ılk zamanlar sıkıntılı oluyo tabıkı alışınca rahatlıycaksın....ınşallah memesini tutarda bıberona gerek kalmaz cnm...

gözünüz aydın cnm allah bağışlasın...bızde senı merk edıyoduk nerde ne yaptın dıye...haberlerınızı beklıyoruz...

herkes nerde bugun kalkamadınız dımı tembel anneler pazar keyfımı yapıyosunuz cici anneler....biz daha burdayız....dılerım_lal nerde oda yok halla halla....

Selam kizlar eve gitmek istiyorum artikk hastanede bunaldik kizimla

Huzun cicegim canim kizim eve gittigimde zayiflayinca hastaneye aldilar geri
Malesef daha tam olarak ememiyor.
Ben 41 +6 da suni sanci aldim sabahleyin 1 cm anca acilma oldu ertesi gun sabah jel suni sanci verdiler aksama kadar sanci cektim yani toplamda 36 saat sanci cektim

Gozdecim tskler cnm ya insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…