2011 Şubat Anneleri

gyshnky ya benımde ılk bebeğim hıç sutumu emmedı mamalarla buyuttum ama hıç peşinide bırakmadım benım cadı 6 aylık oldu yenı tuttu memeyı umarım oğlumda aynı sorunu yaşamam ve benım kızım başkasının memesını tuttu benımkını tutmadı çıldırıyordum resmen ama çok şükür şimdi iyi vallahı allah yardımcı oluyo en fazla 4.aya kadar çekersın ek gıdalara gecınce rahatlarsın....

Valla öyle de böyle de doğuyor işte bebekler... Olayı dramatize ediyorlar bence...
çatır çatır doğuran da 9 ay taşıyor bebeği sezeryanla doğuran da taşıyor.
9 ay çekilenler kenara itilip en son doğumun nasıl olduğunu önemsemek bana saçma geliyor.
En hayırlısı nasılsa inşallah öyle olur demek lazım...
Her insan farklı olduğu gibi her insanın doğum hikayesi de farklı oluyor... Kimisi normal doğurup 1 ay ayağa kalkamıyor kimisi sezeryan olup hemen ayağa kalkıyor.Yada tam tersi.
Normal doğumdan çok korkmama rağmen yine de suni sancıyı kabul ettim.Ne olacaksa olsun! dedim.Ama bunun yanında Allahım benim için en hayırlı olan şekli nasip et.Taşıyamayacağım yükü verme Yarabbim. dedim. Ve nasibim sezeryan olmakmış.Çok şükür çokta rahat oldu.

evet 1 ay sonra 3 ay sonra falan tutanlar varmış... Herkes bıkma dedi zaten.Bende bıkmıyorum.Mümkün olduğunca açken emdirmeye çalışıyorum.Eğer emmezse de canı sağ olsun.Ben sağıp veriyorum sütümü. Benim için sütümü içmiş olması önemli.
Umarım senin de 2. bebekte aynı şeyler yaşanmaz. Bir akadaşım yeni doğum yaptı.Onun da 2. bebeği. İlki hep mama ile beslendi,almadı memeyi ama 2. süper emiyormuş. İnşallah seninki de öyle olur.

doğru söylüyosun.
gerçektende 9 ay taşıyo herkes bebeğini ne bu ısrar anlamadım.
hiçte umurumda değil tabiki kimin ne dediği ama insanı etkiliyolar.zaten stresten geberiyoruz bide erkekler biliip bilmeden konuşmuyolarmı deli oluyorumm..

benim kuzenimde normal doğurdu. hatta oğlumla doğum tarihleri aynı olacak tam 1 sene ara olacak onun kızıyla
doğum zor oldu suni sancı verdişler çocuk çıkamadı yırttılar dikişi çoktu.wc ye bile ağlaya ağlaya gidiyodu.hee geçtimi geçtii hepsi geçti ama sıkıntı çektii.

gerçi o durumda normal doğum sıkıntılarını çekenler kahraman giibi görülüyo

kızlar nasılsınız .son konudan muhabbete dalayım sonra bakarım eskilere kocalarınızın dediklerine aldırmayın onlar bizden beter oluyorlar biz bir doğuruyoruz onlar dokuz.benimki de sezeryan diyordu hani zamanı felan belli olsun sorunsuz olsun diye ..bana diyordu acı çekmeni istemiyorum sonrası diyordum ne olacak .aslında kendi normal doğum sürecinden korkuyordu.neyse zaten biz bir karar veremeden bebeğimiz geldi..bırakın bebeğiniz karar versin nasıl geleceğine doktorunuzla beraber.rahat bırakın kendinizi :))

veeeeee yeniden beeennnn
kızlar sonunda interntim geldi ve size kavuştum hepinizi çok merak ediyorum valla

tamamen katılıyorum canım
benim eşim de zaten normal olsun sezeryan olsun çok takılmıyor
ama bana kıyamadığından sanki sen normali kaldıramazsın sezeryan ol da benim de içim rahat etsin diyordu
ama en son doktor normale yönlendirince ben de kabul edince şok oldu hayırlısı neyse o olsun diyor
baştan beri ben de aynen öyle dua ediyorum canım
Rabbim innnnşallah dualarımızı kabul edecek bizler için hayırlısı neyse onunla karşılaştıracakkk

kızlar nasılsınız biz kızımla iyiyiz bide memeyi emerken ağlamasak daha iyi olucak çok zor tutuyor yaa bal bile sürdüm gögsüme tutsun diye bide hemen yoruluyor kızım emerken uyuyor uyandırmıyorum böyle olna varmı yaa bide doğumdan sonra çok kilo verdi acaba sütüm yaramıyor mu ki

mrb bende aynı sizin gibiydim çevrede herkes hiç hamile gibi degilsin rahatsın diyodu dün akşam eşim hadi seni gezdireyim biraz dedi reale gittik her 3 dk bi biyer bulup oturdum eve geldik kız hiç durmuyor kıpır kıpır 2 ye kadar uyumadım her 5 dk bir tuvalete gittim yatarken baktım pembe bi kan ve kasıklarımda agrı var uyuyayım artarsa dr giderim dedim kasmadım pek her 2 saate bi gece boyu agrılı wc gittim ama yeterince kramplarımın olmadıgını düşünerek yattım sabah baktım pembe kan geçmemiş kahvaltımı yapıp 11 gibi hastaneye gittim ama hiç agrım yoktu ne olur ne olmaz diye herşeyimide yanıma aldım dr çatı muayenesi yaptı nst ve ultrasona baktı yeterince sancın yok endişe etme dedi galiba gelmesi yakın bi arkadaşıomda benim gibi kanaması varmış doguma almışlar 2 gün boyunca hast gelen dr çatı muayenesi yapmış çok sorunlu olmuş sonunda sezeryana almışlar beni Allahtan hemen almadılar doguma hayırlısı bakalım

canım merhaba
gözünüz aydın Allah bağışlasın
çok heyecanlıydın olmuyor olmuyor diyordun bak oldu bile kızınn:))

bu arada bişi söyliicem çocukların sindirim sistemleri tam olarak 2 yaşında gelişiyor
o zamana dek hiç bal verilmemeli diye biliyorumm yine de istersen bi araştır ama bence yani memeye sürmek için bence başka bişi dene :) mesela pekmez ya da sürülmeli mi böyle şeyler bilmem ama. bal ııhh..

tam açılma yada sancı olmayınca yolluyolar eve doğru.şanslısın çok kurcalamadan eve yollamışlar.sen yine tetikte ol.kendini dinle.sancın çoğalınca gideersin.Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallahh

günaydın kızlar bende doğurdum geldim hala ağrılarım sürmekte...

arkadaslar bebek eve geldikten sonra ne zaman yıkanır siz naptınız

canım bebişin hayırlı olsun:)

canım hayırlı olsun.darısıbenim başıma:)

aaaaaaaaaaaaaa...canım senide kaybediyoruzzz.....ay ne güzel yaaaa..kıskandım valla..bana da şu anda sezeryanla lalım deseler atlıycam balıklama:))sabırsızlıkla bekliyorum hala..ama pzt si anneannemiz gelecek..ondan sonra gelsinn:))

canım hayırlı olsunnn..darısı bizeee...

veeeeee yeniden beeennnn
kızlar sonunda interntim geldi ve size kavuştum hepinizi çok merak ediyorum valla

amaninnnn kimler de gelmişşşş...hoşgeldin:)))))bebiş nasıllll?

iyi canım çok şükür tam geldim uyandı emzirdim şimdi uyudu minişim
bugün iştme testimizide yaptırdık dr amcamız ananeye gidebilirsiniz sorun yok dedi

bakalım hayırlısı 39 içindeyiz bu hafta belki gelir dışarı çıkmaya korkuyorum agrılarıım artcak diye
Hepimizin saglıklı sıhatli dogumlarımız olur inşallah

teşekkür ederim canım biliyorum canım çok mecbur kaldık o yüzden tatlı gelince tuttu artık sürmüyoruz tabii benimde içim rahat değildi ama ağlamasınada dayanamayınca büyüklerin dediklerini yaptık bende normal bekledim ama olmadı maalesef sonra sezeryanla mecburen geldi bebebğim yoksa yinede gelmeye niyeti yoktu bıcırıgımın başka kimler doğum yaptı geçmişe bakamıyorum kızımın uykusu çok hafif hemen uyanıyor o yüzden ayrıntılara giremiyorum

kızlar en büyük sorunum şu ara göğüs uçlarım dibinden yarıldı resmen kopcakmış yani o kadar sol göğüsde az bi açıklık kaldı ama sağ hala epey büyük lansinoh kullanıyorum gül suyu ayva çekirdeği karışımınıda ama banamısın demiyo sanırım bu zamanla geçicek ilk başta göğüs uçlarım da kötüydü o geçti ama bu yarık epey zor iyileşcek gibi

kızlar Paradise gelmedi bugün hiç. kontrole gidecekti galiba ses soluk varmı.nişanıda gelmişti galiba merak ettim.doğurdumuki yoksaa

Dillerim lal canim senin oglanda yolu bulamiyor sanirim hayirlisi olsun canim normal sezeryan farketmez saglikli bi sekilde kucagina alda tek.. Bana ille normal dogurcaksin dediler 1 metre kestiler :))

bu arada kızlar kilo konusunu hiç takmamak lazımmış sadece 1 kilom kaldı hamile kalmadan önceki kiloma dönememe inş ondan da aşağı incem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…