cnm çok sevindim senden haber bekliyodum meak ediyodum seni kızınla birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum yasmincim.bizde oğluşumla 10.02.11de buluştuk çok şükür bende genelanestezi ile sezeryana girdim ve çok şükür çok iim hiç bu kadar rahat beklemedyodum tabiki ağrılar oluyo ama o kucağıma gelince hepsi bitiyo buarada gögüs acının olmaması nekadar güzel yaa bnm okadar fena çatladıki ama şimdi daha ii sanırım zeytünyağı ii geldi.
buarada o topuk kanı dediğin şey cidden bi illet hastanede kavga çıkarıyodum nerdeyse araştırmada doğum yaptım ben öğrenciler almış yavrumdan kanı bi ağlattılar ben dışarda o içerde dermenaımız kalmadı valla aldım hemen emzirdim yavrumu rahatlatmaya çalıştım okadar duygusalızki yüzüne bakarken bile ağlayasım geliyo çok masumlar Rabbim hepsini korusun
moralini yüksek tutki sütün gitmesin cnm herşeyi boşvermemiz gerek ama işte olmuyo neyse çok öpüyoruz oğluşumla seni ve kızını 1 gün farkla abi oldu oğlum desene
YASMİNKAMU BURCUÖZER gözünüz aydın kızlar
sağmayı de
nedinmi? göğsüne sıcak havlu koy,biraz masaj yap sonrada elle sağmayı dene belki işine yarar:26:
Çok teşekkür ederim. Şimdi süt veren annelerimize sunu sormak istiyorum benim şuanda gelmeye çalışan sütüm hafif sarımsı ve damla damla geliyor ama sıktığımda da geliyor. Kuzenimin eşi akşam kafamı karıştırdı işte bu kadar gelecek bu süt dedi. Onda şakır şakır gelmemiş. Ama dedim ki bu geçis sütüdür. Zaten bu kadarcıkla bebek doymaz. Yardımcı olabilir misiniz lütfen? Şakır şakır gelmesi gerekiyor ve daha sıvımsı olmalı dimi ? Böyle 5 cc ancak sıkıyorum pompayla çünkü Teşekkür ederim
Selam kizlar nasilsiniz gecmisi okumadan yaziyorum bidazdan okurum
Dogum yapip meleklerine kavusanlari tebrik ededimm
Bekliyenlerede sabir diliyorum
Biz kizimla hastanedeyiz malesef bi kac gun kalacagiz taki kizim kilo alana kadar
sürmelii gözün aydın canım
darısı başımıza
ama demek orda bebeğin kilosu az deyip çıkarmıyorlar
halbuki 2500grım üstündeki bebekler prematüre değil ki bizde:)
Çok teşekkür ederim. Şimdi süt veren annelerimize sunu sormak istiyorum benim şuanda gelmeye çalışan sütüm hafif sarımsı ve damla damla geliyor ama sıktığımda da geliyor. Kuzenimin eşi akşam kafamı karıştırdı işte bu kadar gelecek bu süt dedi. Onda şakır şakır gelmemiş. Ama dedim ki bu geçis sütüdür. Zaten bu kadarcıkla bebek doymaz. Yardımcı olabilir misiniz lütfen? Şakır şakır gelmesi gerekiyor ve daha sıvımsı olmalı dimi ? Böyle 5 cc ancak sıkıyorum pompayla çünkü Teşekkür ederim
benimki de elektrikli canım aynı marka eltim geçen sene almıştı. Sağıyorum ama dediğim gibi sarımsı ve tek seferde 5 cc filan anca çıkıyor bu ara biraz dolgunlaştı göğüslerim. ama bebek çok kilo kaybetti istemeye istemeye mama dayıyoruz biz.Canim bende anne sutu veriyorum
Sutun ilk baslarda az gelir yagli sapsari gelir gittikce cogaliyor
Sen hangi pompa ile sagiyorsun elektiriklimi yoksa elde sikilanmi?
Ben medelaninkini kullaniyorum elektirikli cok guzel sagiyor
canım, ilk önce az ve kıvamlı süt geliyor.sütün rengi sarı tonlarında oluyor.bu sütü mutlaka bebeğine vermelisin,en önemli en değerli süt bu ilk gelen sütlermiş.
sen sağmaya devam et,miktar ne olursa olsun çıkan sütü bebeğine mutlaka ver.bebek emdikçe yada sen sütü sağdıkça miktar giderek artacak.şuan kıvamlı olan süt gün geçtikçe daha sıvı olacak ve rengide beyaza dönecek.sabret ve sağmaya devam et
Cnm ins darisi size olsun kizim 4 gunluk ememedigi icin kilo kaybi oldu o yuzden aldilar hastaneye dun yattik dogumdan bu yana degil yani
benimki de elektrikli canım aynı marka eltim geçen sene almıştı. Sağıyorum ama dediğim gibi sarımsı ve tek seferde 5 cc filan anca çıkıyor bu ara biraz dolgunlaştı göğüslerim. ama bebek çok kilo kaybetti istemeye istemeye mama dayıyoruz biz.
selam kızlar ben geldimm
geçmişe hiç bakmadım hemen haberleri vereyim dedim
doktordan geliyoruz.muayenemizi olduk.önce ultrasonda baktı.daha önce beni görür görmez karnıma bakarak eee hiç inmemiş dedi.yürüyüş yaptınmı dedi yaptım dedim.çok yukarda duruyo dedi.sonra ultrasona geçtik baktı evet dedi inmemiş kafayıda pelvise sokması gerekirdi ama kıpır kıpır hiç öyle bi niyeti yok dedi.kafayı çevirmemiş bile dedi.kanala girmiyo bi sağa bi sola kıpırdanıyor dedi.suyu sağlığı herşeyi çok güzel normal dedi.kilosu 3 civarındaymış(yine kesin bişi sölemedi) ne çok iri nede çok ufak bi bebek gayet normal dedi
sonra nst yaptık.kıpır kıpırdı aletleri oynattı durdu karnımdasancı yoktu çıkmadı
sonra tansiyonumu ölçtüler vajinal muayene öncesi 15 e fırlamış
neyse giydim önlüğümü soyundum dökündüm oturdum o koltuğa.hemşirede 20 haftalık hamileydi konuşa konuşa hazırlandık.doktor geldi eldivenini giydi jelini sürdü.koltuğu ayarladı.çok hoştu ama yaa lunaparktaki aletler gibi vıııınnn diye yukarı kaldırdı ayarladı falan
sonra malum muayene hiç bişi hissetmedim çok rahattı.hatta o işlem sırasında hissettiğim oğlumun hareketleriydi.hatta doktorla güldük bile.kafasını sokması gerekirken ben ittikçe o geri kaçıyo hissediyomusun falan dedi.hakikatende doktor çekmeye çalıştıkça o yukarı yukarı kaçıyodu.
sonra oturduk konuştuk.bu noktaya kadar normal diye geldik ama haftamız doluyor ama bebekte hiçbir gelme belirtisi yok.çatı bakımından normal yapılabilir ama giriş kısmında bir darlık varki bebek kafayı sokamıyor.şu anda kafasını leğen kemiklerinin arasına sokmuş olup hareket edemiyor olması lazımdı ama bizim bebeğimiz oralı bile değil kafayı sağa sola oynatıyo hiç kanala bile yaklaştırmıyo dedi.
bu durumda sezeryan seçeneğine geçmek durumundayız daha fazla bekleyip riske atmamak için dedi.beklesek bile kanala girer diyemem çünkü inmemiş bile dedi.
bizde sezeryanı kabul ettik.konuşması kolaymış hakkaten o noktaya gelince doktor şimdi kesip alacam dese al diyecek oluyorsun yani o kıvama geliyorsun.bi an düşündüm normal diye ısrar etsem ne olur diye.düşündüm kafayı sokabilse şimdiye kadar sokardı sancı namına hiç bişi yok zaten.hayırlısı neyse o olsun dedim.tamam dedik
veee sezeryan randevumuzu aldık 21/02/2011 pazartesi saat 08:00.epidural anestezi ile
saat 7:30 da hastanede olucaz.daha sonra anestezi doktoruyla tanıştık
çok hoş kafa dengi şakacı bi adam.bize doğum esnasında çektiği fotoları gösterdi.bende istiyorum dedimtamam çekeriz dedi
fotoğrafları göstermemdeki amaç annelerin o esnadaki yüz ifadelerini rahatlıklarını gör diye dedi.neyle karşılaşacağını gör istedim dedi.
nasıl olacağını anlattı.1990 yılından beri 1500 ün üzerinde epidural ameliyat yaptığını söyledi.benden sadece sakin olmamı istediğini onlara güvenmem gerektiğini başka hiçbirşey yapmamın gerek olmadığını söyledi
güldük eğlendik bissürü komik şey anlattı.
sonra çıktık geldik
yani durum bundan ibaret kızlarr.pazartesiye doğuruyorum yani inşallahhh
ohhhh hayırlı olsun canım sende doğuruyosun sonunda şubat bitmeden bebişler biticek galiba hayırlısıyla al metehan paşayı kucağına artık gecelerin müdavimi olamıyacaksın gerçi olucaksın ama forumun değil metehanın çişinin kakasının doymasının hepsi çok güzel ama hepsini en güzel şekile yaşaman dileğiylee pazartesi kolaycıcık alıpta dönersin oğlunu
sağol canım inşallahhh.şimdi pazarteside olmaz.gerçi şimdiden bi gerginlik sardı beni.hep öyle oluyo yaaa öncesinde çok geriliyorum ayılıp bayılıyorum o anda rahatlıyorum hepsi geçiyo.ama öncesi işte stresli oluyorum
bakalım hakkımızda hayırlısı.inşallah sağlıkla hepimiz yavrularımızla mutlu huzurlu günler geçiririz
selam kızlar ben geldimm
geçmişe hiç bakmadım hemen haberleri vereyim dedim
doktordan geliyoruz.muayenemizi olduk.önce ultrasonda baktı.daha önce beni görür görmez karnıma bakarak eee hiç inmemiş dedi.yürüyüş yaptınmı dedi yaptım dedim.çok yukarda duruyo dedi.sonra ultrasona geçtik baktı evet dedi inmemiş kafayıda pelvise sokması gerekirdi ama kıpır kıpır hiç öyle bi niyeti yok dedi.kafayı çevirmemiş bile dedi.kanala girmiyo bi sağa bi sola kıpırdanıyor dedi.suyu sağlığı herşeyi çok güzel normal dedi.kilosu 3 civarındaymış(yine kesin bişi sölemedi) ne çok iri nede çok ufak bi bebek gayet normal dedi
sonra nst yaptık.kıpır kıpırdı aletleri oynattı durdu karnımdasancı yoktu çıkmadı
sonra tansiyonumu ölçtüler vajinal muayene öncesi 15 e fırlamış
neyse giydim önlüğümü soyundum dökündüm oturdum o koltuğa.hemşirede 20 haftalık hamileydi konuşa konuşa hazırlandık.doktor geldi eldivenini giydi jelini sürdü.koltuğu ayarladı.çok hoştu ama yaa lunaparktaki aletler gibi vıııınnn diye yukarı kaldırdı ayarladı falan
sonra malum muayene hiç bişi hissetmedim çok rahattı.hatta o işlem sırasında hissettiğim oğlumun hareketleriydi.hatta doktorla güldük bile.kafasını sokması gerekirken ben ittikçe o geri kaçıyo hissediyomusun falan dedi.hakikatende doktor çekmeye çalıştıkça o yukarı yukarı kaçıyodu.
sonra oturduk konuştuk.bu noktaya kadar normal diye geldik ama haftamız doluyor ama bebekte hiçbir gelme belirtisi yok.çatı bakımından normal yapılabilir ama giriş kısmında bir darlık varki bebek kafayı sokamıyor.şu anda kafasını leğen kemiklerinin arasına sokmuş olup hareket edemiyor olması lazımdı ama bizim bebeğimiz oralı bile değil kafayı sağa sola oynatıyo hiç kanala bile yaklaştırmıyo dedi.
bu durumda sezeryan seçeneğine geçmek durumundayız daha fazla bekleyip riske atmamak için dedi.beklesek bile kanala girer diyemem çünkü inmemiş bile dedi.
bizde sezeryanı kabul ettik.konuşması kolaymış hakkaten o noktaya gelince doktor şimdi kesip alacam dese al diyecek oluyorsun yani o kıvama geliyorsun.bi an düşündüm normal diye ısrar etsem ne olur diye.düşündüm kafayı sokabilse şimdiye kadar sokardı sancı namına hiç bişi yok zaten.hayırlısı neyse o olsun dedim.tamam dedik
veee sezeryan randevumuzu aldık 21/02/2011 pazartesi saat 08:00.epidural anestezi ile
saat 7:30 da hastanede olucaz.daha sonra anestezi doktoruyla tanıştık
çok hoş kafa dengi şakacı bi adam.bize doğum esnasında çektiği fotoları gösterdi.bende istiyorum dedimtamam çekeriz dedi
fotoğrafları göstermemdeki amaç annelerin o esnadaki yüz ifadelerini rahatlıklarını gör diye dedi.neyle karşılaşacağını gör istedim dedi.
nasıl olacağını anlattı.1990 yılından beri 1500 ün üzerinde epidural ameliyat yaptığını söyledi.benden sadece sakin olmamı istediğini onlara güvenmem gerektiğini başka hiçbirşey yapmamın gerek olmadığını söyledi
güldük eğlendik bissürü komik şey anlattı.
sonra çıktık geldik
yani durum bundan ibaret kızlarr.pazartesiye doğuruyorum yani inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?