2011 Şubat Anneleri

ooff kıymetni bilelim walla
ben de gece 12 oluyor yatmıyorum 1 oluyor yatmıyorum amaaan diyorum uyumiicam
sonra çok ariiicam bu günleriii :))
bi de sen 2 çocuk Allah yardımcın olsun
ama büyüdüklerinde de işte çokk büyük gurur kaynakları onlar..

Uykusuz geceler sil baştan :) Sen neler yapıyorsun iki minikle? :)

Canım gebelik zehirlenmesi daha önceki haftalarda görülüyor diye biliyorum.

Canım Allah saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin. Gelmesi yakın gibi :)

Tekrar tebrik ederim.

gözünüz aydın canım
Allah bağışlasın yavrunuzu size:)
kesinlikle ısrarcı olmamak lazım bence de
heeep en hayırlısını Rabbim bilir diyorum zaten
ama işte fikir yürütüyoruz burda öyle mi olsun böyle mi olsun bi sürü
napalım yoksa vakit geçmeyecekk :)

Evet canım bu günlerin kıymetini bilin :)

Eşim aradı anlatıyorum böyle böyle diye cenneti garantiliyorsun ama dedi. Ay ben bir başladım aglamaya Tutamadım kendimi

Evet canım bu günlerin kıymetini bilin :)

Eşim aradı anlatıyorum böyle böyle diye cenneti garantiliyorsun ama dedi. Ay ben bir başladım aglamaya Tutamadım kendimi

Allah Yardımcın Olsun Valla Ben Bi Taneyle Bile Nasıl Başederim Düşünürken Uykularım Kaçıyor.. Cennet Anaların Boşuna Ayağı Altında Değil..

Dün mapuciye cevap yazacaktım kızım uyandı yazamadım.

Şimdi yazayım.

Canım henüz çok erken. Rahimin toparlanması 40 gün deniyor ama 2 ayı bulabiliyor. O nedenle kiloları ve karnını takmamaya çalış. İnan ki bir sonraki hafta daha da indiğini göreceksin. Ödemler de yavaş yavaş gidecek.

Zaten adet oldukça da tamamen düzleşecek.

Ben oglumda ne korse kullandım ne de başka bir şey. Şimdi de kullanmıyorum. Ama tabi hala biraz göbüş var. Sıkma canını. 1 günde eski haline kimse dönemez :) Biraz sabır :)

Son düzenleme:
kızlar burda sela okunuyor
herkese hayırlı cumalarrr
belki de doğumdan önceki son cumam:)
oof yine heyecanlandım

kuranı kerim okiiciimmm hepimiz için dua edeyim inşallah
loğusalıkta bebek bakmaktan başka bişiye fırsat olmiicak:))
kendinize iyi bakın..:)

Çok Sağol Canım Allah Razı Olsun, Allah Kabul Etsin..

Herkese Hayırlı Cumalar..

günaydınnn hanımcıklar nasılsınız

bu gece sonunda güzel bi uyku çektik oğluşumla akşam çok gazı vardı ilacını vermedim geç saatte verip rahat uyusun diye gece 11 de damlasını verdim emzirdim uyudu 2 saat sonra uyandıramadım tabi okadar derin uyuyordu burnunu sıktım topuğunu sıktım ağlayıp tekrar dalıyordu bende sağdım öyle verdim allahtan biberona alışmadı ben göğsümü almaz diyordum hep hastanede biberon verdikleri için ama şükür göğsümüde biberonuda cokur cokur çekiyor sonra bide saaat 4,5da uyandı yine emip pırtlayıp yattı bende acayip dinlenmiş oldum babamız grip oldu diye onu başka odaya postalıyoruz oda bu sayede uyanmadan uyuyor sabaha kadar tırnaları çok uzamıştı benim sıpanın onalrı kestim dün gece cırmaladı herbi tarafımı kendine bişey yapmıyor açık bırakınca ama ben kucağıma alayım kucağıma tırmanırken herbi tarafımı çiziyyor ya bu arada tek benim sıpammı gazını çıkarırken üzerime tırmanıyor bacaklarıyla ittire ittere boynuma kadar çıkıyor oraya gelince derin bi nefes alıp uykuya geçiyor çok komik bi pozisyondayız boynum kırılıcak arkaya atmaktan aşşağı indiriyorum yine aynı şeyi yapıyor mızıldanarak

manikk sen de mi suni sancıyla doğurmuştunn.. ben suni sancı nasıl nereden veriliyor bilmiyorum
çok şiddetli mi oluyor
ayrıca suni sancı verince 4 cm açıldıktan sonra epidural vurulabiliyor değil mi???

evet canım benim suyum azaldığı için hiç doğum belirtim yokken suni sancı verildi kolumdan serumla..ma 40. haftamızdaydık zaten artık.Zaten 4 cm olunca açıklık bende epidural yaptırdım ağrı eşiği düşük olan biri için suni sancı epiduralsiz çok zor.Ama benim açılmam çok hızlı oldu.Epidurali yedikten 15 dk sobnra doğum yaptım.Epidural aldıktan sonrası çok rahttı güle oynaya doğum yaptım hiçbişey hissetmedim.

herkeslere günaydınn

doğurmayan kaç kişi kaldık ki:))ne güzel yazmışınızzz..uykusuzluk filan diyosunuz ama ben onları bile heyecanla okuyorumm..ah bir miniğim gelsse:)ne tatlısınız yaaaaaa
bugun kontrolum var..çatı muayenesi olucam..sabaha kadar rüyamda dr ile uğraşıp durdum..dar diyo sezeryan diyo, korkular, muayene sırasında sızlanarak bekliyorum..farklı farklı seneryolarrr...uf uf uf

ah benim kzım sabaha kadar hiç uyumuyor gaz problemimizde yok ağlamıyorda sadece mızıklıyor ıh ıh diye sabah uyuyor bende sabah uyuyamıyorumyani uykusuzlıktan perişanım perişannn

canım teşekkürler...şimdi daha iyiyim...yarım limonu sıktım içine bal ve kaynar su al sana limon çayı...eskiden zayıflamak için içerdim sonra tansiyonumu çok düşürüyo diye bırakmıştım...bak şimdi işe yaradı galiba...benim tansiyon seninkinin hesp 10-5 11-6 olurdu en fazla ondan biraz yükseldi demek baya çatlıyodu başım...birazda bişiler yedim...gece uyuyamıyom,sabah kalkamıyom...tam akşamcı oldum...baktım gece uyuyamıyom kitap okudum bende..kaçta sızdım bilmiyom..nolcak bebeklerimiz gelince bilmiyorum..tamamen tekrar bozulcaz galiba

ay kızlar bide dün kocişim diktiğim cibinliği astı tavana....ayy güzel yapmışım bea...eczacılığı bırakıp cibinlik dikimi sektörünemi girsem ne...gerçi herkes bebeklerinin derdine düştü...cibinliğimle kimse ilgilenmez şimdi..2 ay önce olsa pekbi rağbet olurdu dimi...çok israr ederseniz eklerim resim...ama güzel olmuş hakkaten.....pekbi beceriklimiyim neyim...

selam kızlar ben geldiimm

yaaa hamileliğin son zamanları her yönden zor.giyecek kıyafet bulamıyorum.pijamalarım pantolonlarım herley sıkıyor.zaten 2 tane eşofmanın lastiklerini kestimm bollaştırdım.ama onlarda kirlendi yıkanıyor.gece eşimin pijamasını giydim ama beli yine kapanmıyo sıkıyo gece de sıcak basıyoo üstümü açmışım ehh karında açıkk tuvalete kalkayım dedim doğruldum sağ tarafıma bi sancı girdii.iki büklüm nasıl kıvranıyorummm.çok canım yandı.bi kaç dakika sonra geçti ama fena oldum.

canım geçmiş olsun son mesajında gördüm ilacını bulmuşsun bencede yat biraz uyumaya çalış dinlen

yok sen kesin doğuracan koydun kafana hayırlısı olsun biran önce kavuş miniğine inşallah

sende bi yolunu bulsamda sezeryana kaysam diyosun heee :37:

bak ben merak ettim şimdiii.koysana fotoğrafını görelim bizde.eminim çokkk güzel olmuştur.bizim annelerimiz hep hamarat canım

bu sefer doğurcam galiba :} sen daha gitmedin mi doktora.. valla kendim kadar bi de seni merak ediyorum yanıma yandaş arıyorum

bu sefer doğurcam galiba :} sen daha gitmedin mi doktora.. valla kendim kadar bi de seni merak ediyorum yanıma yandaş arıyorum

yarın saat 10 buçukta randevum yarın gidicem bakalımmm.annemde geliyo hem yarın akşam.

çok merak ediyorum yarınki randevum nasıl geçecek

ya 40. haftama girdim ama hala doktora 2 haftada bir gidiyorum.artık yarından sonrada doğuma giderim heralde

ayy canım benim bak ben 3 hafta erken doğum yapınca kurtuldum o sorunlardan ......seninde en kısa zamanda kurtulmanı diliyorum canım :))

hayırlısı olsun bakalım ben de yarın gidicem, kardeşimle konuşuyorum yarın doktordan sonra çikolataları almaya giderim dedim de gülüyor bakalım yarın çıkabilecek misin hastaneden oğlunla gidersin belki de diyor.. yaa çok korkuyorum suni sancı falan bakalım ne olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…