napsakki en kolayı patates yemeğimi yapsakki hemen cırt cırt iki dakkada.yanına bide çorba bitti gitti.
hiç uğraşasım yok zaten.
Ben Aradım Bugün Yemek Yapamıcam Kusura Bakma Hiç Havamda Değilim Dedim, Ne Kusuru Hamilesin Nerdeyse Doğurcaksın Ben Gelince Hazırlarız Bişeyler Dedi Ama O Gelmeden Yine Önce Ben Girerim Mutfağa Sadece Ona Bırakamam, Mutfağımı Seviyorum :}
mapuci aynı şeyi bende düşünüyorum ama bakalım görcez nasıl olcak şuan sankim kilo veriyorum yavaş yavaş eğer tartı bana yalan söylemiyorsa... ama o göbeğin toparlanması için napmak lazım bilmiyorum...annem sar diyor doktor sarmanın faydası olmaz dedi ama eskiden hep öle yaparlarmış...dikişlerimde artık ağrım sızım hiç yok denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum bi ara sarcam bakalım....
sedacım metehanın hareketlerinin azalması çok normal ama biliyorum ki biz ne desekte sen yine endişelenceksin...ama içini ferah tut....galiba artık o endişeler hiç bitmicek...şimdide uyutuyorum yatağına yatırıyorum ama sürekli gidip kontrol ediyorum ya kusursa ya kustuysa diye..
sonuçta yine beraber yapacaksınız yaniii.sen dayanamazsın yine yaparsın o gelene kadar
bizde akşam oturmaya çaya kayınvalidemleri çağırdık.valla ben bişi yapamam didim eşim ben gelirken alırım bişiler didi.hiç gitmiyoruz 1 aydır 2 seferde onlar gelecekti müsait diildik artık ayıp oluyordu çağırdık bizde.
bak sağlamdım birden sırtım ağrımaya başladı
normalde hiç çoraplarımı çıkarmam
hatta çorap üstüne patik üstüne terlik giyerim
dün otururken çoraplarım sıktı bi çıkardım
o esnada liseden arkadaşım telefon etti.
onla konuşurken bi terledim oturduğum yerde bi yere bastım falan.telefonu kapattım bi baktım 1.5 saat konuşmuşuz tabi ayaklar çıplak
yatağa bi yattım bi öksürük bi öksürük.şimdide sanki boğazımda tüy varmış gibi.aldık ayaktan soğuğu iyimiii.boğazım gıcık yapıyoo.sinir oldum yaaa.pööffff
Al İşte Senden Benden Başka Kimse Yok.. Nöbetçi Hamileler İş Başında :} Herkes Doğurdu Bi Biz Kaldık
valla sormaaa.ama bak taze anneler yavaş yavaş geliyolar
gerçi biz arkadan ikinci baskı gibi takip ediyoruz herşeyi ama napalım geç olsun güç olmasın
sen bari benden önce doğurma yaaa aynı gün doğuralımm nooolurrr kalmiimm burda yalanıuzz :37:
aramızda 1-2 gün var zaten hastaneydi kendimizi toparlamaktı derken aynı zamanda döneriz heralde yine :}
ayy doğuranlar ne güzzel çocuklarını emziriyordur onları izliyorlardır aldıkları cicileri giydiriyorlardır offf bizimkiler hala askıda bekliyor..
ayyy sıkıldım hürrem kadar olamadım yaa bi doğuramadım
ben gidiyodum güyaa dimiii
bujra SuRMeLi Paradise sgoz nur_45+ arkadaşlar kendinize iyi bakın öpüorum hepiciniziii görüşürüzz ben gidim
bende burayımmm..doğurmadımm..niyetimde yok gibi:)))
yarın konttrolum var.çatı muayenesi olacak..(((((((
doğum şekli belli olacak..stresi sardı..
Benim Geçen Haftaki Muıayene Göre Normal Doğum İnşallah Değişmez.. Sizin İçin de Hayırlısı Olsun İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?