2011 Şubat Anneleri

Canım oglumda pansuman yapıyorduk 12. gün düştü. Kızımda hiç bir şey yapmadık 7. gün düştü.

aynenn canımmm alt değiştirdimi sanki canı acıyor allahım onasıl bi ağlama kas kattı yapıyor kendini bide üstüme işiyor o hallde onu temizlemeye çalışıp arada ellerimi yada yüzümü kurulamakla meşgul oluyorum eşim evdeyse beni kurulama işini o yapıyor tabi gülmeekten fırsat bulursa bu arada sab damla işe yaramasssa bende denemeyi düşünüyorum zincoyu doktorumuzda gaz sancısını şu geçirir diyemem deneye yanıla buluıcaz çaresini dedi

Güzel anneler, minik kızım 11.02.2011'de dünyanıza geldi. Tarihi beğendi, bekleyemedi :)
Doğum yapmamış olan herkese normal doğumu tavsiye ediyorum. Epiduralle normal doğum çok ama çok rahat. Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin.

Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.

gözün aydın canımmm hoşgelmişş minikimizzzz

ne güzel kolay bi doğum olmuş sanıreım.ahh ahh darısı başımızaa

canım benim gittiğim hastanede herşeyi onlar verdi ben sadece geceliğimi kullandım havluya varana kadar onlara ait ve gayet temizdi hasta bezi ,yatak bezi ,ped ,duş almak için tek kullanımlık sabun şampuan krem duş jeli ben sadece iç çamaşırlarımı ve geceliklerimi kullandım oğlum küvözde olduğu dönmede onun bezleri şampuanıda hastane tarafından karşılandı

Kızlar yazdıklarını okuyorumda hemen herkes gaz ilacından bahsetmiş damla kullanıyorsunuz sanırım benim bebiş 10 günlük gaz problemş bizde çekiyoruz sizce bende kullanmaya başlamalımıyım?Doktor kontrolümüzde doktora gaz şikayetimiz var demedim ama ondanmı bana bişey önermedi acaba kafam karıştı şimdi?

Melocum maşallah sanada bebişine de çok geçmişler olsun ve gözün aydın diyorum.Bebişini çok merak ediyorum en kısa zmanda foto istiyoruz

işte oda hastane hastane farkediyor.bende özel hastanede yapıcam ama bebek kıyafetlerini sormuştum öyle bi uygulamamız yok siz getiriyosunuz demişlerdi.bakalım.sonuçta bunları kullanmışsın ben yanımda bulundurayımda verirlerse ne alaa vermezlersede ortada kalmayayım dimi.

bir çok şeyi gereksiz getirmişim diyorsun ama bazıları da eksik kalıyor hasta bezi havlu felan gerekmedi bana kullanmadım.ama biberonumuz kargoda kaldı alamadık lazım oldu bir kez de olsa ....yani sen zaten tamamladın bildiğim kadarıyla ....bundan sonrası hastanenin ve senin koşullarına bağlı :))

Canım oglumda pansuman yapıyorduk 12. gün düştü. Kızımda hiç bir şey yapmadık 7. gün düştü.
ben de yıkamak istemedim bir an önce kurusun da düşsün diye... sanıırm pansumanda kurumasını engelliyor ...ama eşim hiç aksatmadan yapıyor :))

yani sonuçta almıştın galiba yanında bulunsun emir küvözden normal beşiğe çıkınca hastane kendi kıyafetlerini giydirdi ama çıkınca hepsini iade ettik

slm kızlar artık benimde sezeryan tarihim belli oldu YARIN SABAH 9:00 DA DOĞUM İÇİN YATIŞ YAPIYORUMM darısı bekleyenlerin başına :)))
hayırlısı olsun ınşallah...ın darı başımıza....
gözünüz aydın allah analı babalı buyutsun ınşallah...

çok kıskandım senı yaaaa maşallah dıyım...bende basen çok oldu sende hıç yok....

işte bende olsaydı diye bakarım olmaz sende olmasın diye bakarsın olur.biraz oram buram dolar dediydim ama yine aynı napalım sağlık olsun

hakkında hayırlısı olsun canım Allahım kolayca hayırla kurtarsın iyi haberlerini bekliyoruz..

yazık yavruya yaa canı acıyo demekki ağlıyo öyle kıyamam ben ona Allah kolaylıklar versin size canım

şimdiye kurtulmuşsundur inşallah canım Allahım evladınızada sizede sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.

hayırlara gelsin canım aklımız fikrimiz doğurmakta olunca rüyalarda böle oluyo işte ciciler pek güzelmiş güle güle kullanın. bu arada göbüş resmine baktım maşallahhhhh o nasıl güzel kız öyle hiç kilo almamışsın ben duba oldum

tekrar gözün aydın canım Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin yavruna..

ne güzel yazmışsın canım aynı duyguları paylaşıyorum seninle..

kötü bir gün olmuş senin için canım ama sıkma canını kötü birşey olsaydı yada ters bir durum sende hissederdin zaten o zaman da o salak doktor bakmak zorunda kalırdı bir problem yoktur inşallah..

vayy kuzuların hepsi gaz sıkıntısı çekiyo Allah yardımcınız olsun.

slm kızlar artık benimde sezeryan tarihim belli oldu YARIN SABAH 9:00 DA DOĞUM İÇİN YATIŞ YAPIYORUMM darısı bekleyenlerin başına :)))

hadi gözün aydın canım Allah sağlıkla hayırla almayı nasip etsin yavrunu kucağına dualarımız seninle sende dua et bize...

bende kucağa alıştırmak istemeyenlerdenim ama kendimi biliyorum dayanamam yapışık gezerim oğluşumla aman olsun anneci olur ne güzel

her bebişin ayrı bir huyu var bakalım bizimki neler yapacak neleri sevecek :)

gözün aydın canım hakkaten çok güzel bir tarih olmuş :) Allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin yavruna..

az önce kocişi aradım açmadı bende uzun uzun çaldırdım sonrada kapattım. yavrummmm nasıl korkmuş, yetişememiş tele demiş kesin hatun doğuruyo aklımdan neler geçti diyokorkuttum adamcağızı yaniii neyse tecrübe olsun dimi ama. bu arada ellerim çok uyuşuyo benim yaaa artık bana ait organlar olduğundan şüpheliyim hissetmiyorummmm kii

neyse ben çıkıp hazırlanayım dışarı çıkacağız kocişle bugün tembel günümdeyim yemek yapmadım bide ev boğdu beni nefes alayım azcık akşam gelirim yine görüşürüzzz....

slm kızlar doğum yapanlar olmuş pek geçmişe bakamadım.Allah analı babalı büyütsün inşallahh.valla bi taraflarımı yere koyupta nete girmeye fırsat olmuyor.gelen giden bizim kız sağolsun yetiyo bana.gaz bizdede baş gösterdi.bugün uykumuz yok denecek kadardı.memeyle yapışık durumdayız yalancı meme niyetine kullanıyo artık.onda uyumak istiyo bıraktırınca uyanıyo hemen. ((.neyse aklım sizde ama fırsat bulamıyorum ki.dız seda sen daha doğuramadınmı :))))

maşallah seda ne tatlı göbüş kız o:)

hayırlı olsn cnm,maşallah,inş seninki kadar rahat bi doğum da bizlere nasip olur.

aaa ne uyuz bişi öyle o yaaa. yetkili bi yer yokmu cnm şikayet et bence,ne demek yani...
bebeğin ve senin sağlığın söz konusu sonuçta.
kimsenin böyle bi tutum sergileme lüksü yok...

hadi hayırlısı olsn cnm,allah sağ salim kucağına almayı nasip etsn inşallah

kızlar merhaba
biz bugün bebişimle evimize geldik.
çok şükür ikimizde iyiyiz.
kızım 3300 gr 50 cm olarak 14 şubatta 12.30 da doğdu.
spinal sezeryanla yarım saat içinde
çok kolay ayağa kalktım bu sefer
şimdi çok daha iyiyiz ama sanırım göğüslerimin ucu yara olacak gibi
çok kalamıcam yine emme zamanı ciyakladı benimki:)
şimdilik öptümmmm

fatmacım gözün aydın...çok sevindim.aynen spinal sezeryan çok rahat ...benimde çok rahat bir doğum oldu

halecim elimde 1-2 foto var çünkü bebeğimi sadece 1-2 dakika görebildim face de bir tane var ama o da net değil

Canım Acıbadem'de dogum yapmak hayatımda aldığım en iyi kararlardan biri oldu.hemşireler dogum esnasında çok yardımcı oluyor,dogum sonrasında da çok iyi bakılıyorsun.eminim harika Hanım'da superdir.benim açılmam sadece 1 cmdi suni sanciyla başlattık dogumu epidural normal oldum.sendeepidurali denemelisin süper rahatlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…