canım ben ameliyattan çıkar çıkmaz emzirdim, sık sık tuttuk memeye. zaten bebeğin midesi küçücük her seferinde birkaç damla çekse yeter. hiç dert etme kimsenin sütü şırıl şırıl akmıyor doğumdan sonra, önemli olan sıksık verip hem kendini hem bebişi alıştırmak. ben yarım saatte bir falan verdim. tek sıkıntı dikişlerle doğrulmak zor oluyor ama bebek hemşireleri yardım ediyor zaten ikinci gün ayağa kalkıp sandalyeye oturdum orda emzirdim çok daha rahat oldu daha çok süt verebildim.
yukarıda dayazdım canım, iki damla bile versen kardır, sıksık ver doyar miniğin hiç korkma
canım biz zinco kullanıyoruz işe yaradı, bebek çok küçük doğduğu için olçüsünü azalttık normalde günde 3 defa 4er damla biz öğlen akşam 2şer damla veriyoruz gece rahat uyuyor sıpam. bu arada senin emirle benim emre çok benziyor, sürekli fıskiyeler açık üstümüz başımız hep çiş kaka oluyor
) gülmekten alt bağlayamıyoruz, tabi o hiç sevmiyor altının açılmasını basıyor yaygarayı. komşular isyanda
)) bağır oğlum ciğerlerin açılsın diyorum
allah yardımcın olsun canım
önerilerin için sağol canım, facede kağanla kardeşine bakmaya doyamadım maşllah ikisine de
çok sevindim canım ya, alış sen bunlara
) ben geceden beri 3kere üst değiştirdim emreye. çiş kaka kusmuk maşallah bol miktarda
))
canım zincoyu kullanıyorum mecburen bende, valla kurtarıcımız oldu ama düzenli vermek lazımmış faydalı olması için. ben öğlen akşam veriyorum 2şer damla. üstünde yazan daha fazla ama bu bile yetti şimdilik