• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

mkt ve şenaysn kızlar göbeği düşmedi kızımın ama çok huzursuzlandı.yıkadım ben de çok rahatladı gece boyunca sorunsuz uyudu iyice kuruttum yıkadıktan sonra pansumanını yaptım göbeğinin inşallah birşey olmaz ..

Canım oglumda pansuman yapıyorduk 12. gün düştü. Kızımda hiç bir şey yapmadık 7. gün düştü.

canım ben ameliyattan çıkar çıkmaz emzirdim, sık sık tuttuk memeye. zaten bebeğin midesi küçücük her seferinde birkaç damla çekse yeter. hiç dert etme kimsenin sütü şırıl şırıl akmıyor doğumdan sonra, önemli olan sıksık verip hem kendini hem bebişi alıştırmak. ben yarım saatte bir falan verdim. tek sıkıntı dikişlerle doğrulmak zor oluyor ama bebek hemşireleri yardım ediyor zaten ikinci gün ayağa kalkıp sandalyeye oturdum orda emzirdim çok daha rahat oldu daha çok süt verebildim.

yukarıda dayazdım canım, iki damla bile versen kardır, sıksık ver doyar miniğin hiç korkma

canım biz zinco kullanıyoruz işe yaradı, bebek çok küçük doğduğu için olçüsünü azalttık normalde günde 3 defa 4er damla biz öğlen akşam 2şer damla veriyoruz gece rahat uyuyor sıpam. bu arada senin emirle benim emre çok benziyor, sürekli fıskiyeler açık üstümüz başımız hep çiş kaka oluyor;)) gülmekten alt bağlayamıyoruz, tabi o hiç sevmiyor altının açılmasını basıyor yaygarayı. komşular isyanda;))) bağır oğlum ciğerlerin açılsın diyorum

allah yardımcın olsun canım

önerilerin için sağol canım, facede kağanla kardeşine bakmaya doyamadım maşllah ikisine de

çok sevindim canım ya, alış sen bunlara;)) ben geceden beri 3kere üst değiştirdim emreye. çiş kaka kusmuk maşallah bol miktarda;)))

canım zincoyu kullanıyorum mecburen bende, valla kurtarıcımız oldu ama düzenli vermek lazımmış faydalı olması için. ben öğlen akşam veriyorum 2şer damla. üstünde yazan daha fazla ama bu bile yetti şimdilik

aynenn canımmm alt değiştirdimi sanki canı acıyor allahım onasıl bi ağlama kas kattı yapıyor kendini bide üstüme işiyor o hallde onu temizlemeye çalışıp arada ellerimi yada yüzümü kurulamakla meşgul oluyorum eşim evdeyse beni kurulama işini o yapıyor tabi gülmeekten fırsat bulursa bu arada sab damla işe yaramasssa bende denemeyi düşünüyorum zincoyu doktorumuzda gaz sancısını şu geçirir diyemem deneye yanıla buluıcaz çaresini dedi

Güzel anneler, minik kızım 11.02.2011'de dünyanıza geldi. Tarihi beğendi, bekleyemedi :)
Doğum yapmamış olan herkese normal doğumu tavsiye ediyorum. Epiduralle normal doğum çok ama çok rahat. Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin.

Güzel anneler, minik kızım 11.02.2011'de dünyanıza geldi. Tarihi beğendi, bekleyemedi :)
Doğum yapmamış olan herkese normal doğumu tavsiye ediyorum. Epiduralle normal doğum çok ama çok rahat. Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin.

Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.

gözün aydın canımmm hoşgelmişş minikimizzzz

ne güzel kolay bi doğum olmuş sanıreım.ahh ahh darısı başımızaa

selam kızlar ben geldiimm

dışarda pırıl pırıl bi güneş var çıktım biraz yürüdüm pazarı dolandım ben tezgahlara insanlarda bana baktı :37: koca göbeğim ve çılpı bacaklarım ilgilerini çekti sanıırım :1:(tayt vardı altımda çizmeyle) hamile kadınlar bile baktılar hatta biri yanındakine "ayy ne tatlı top koymuş gibi" dedi duydum yanii.

bu arada göbişi ekledim son göbişler artık bunlarrrrr

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...t-annelerinin-gobisleri-117.html#post17681627

melocum evet aldım sonunda hasta kilodunu
bu arada doğum yapan arkadaşlar hastanelerde neler kullandınız yani hasta bezi gecelik pijama bu tür ayrıntılara girebilirmiyiz geri de kalan bizler en azından hazırlıklı gidelimm

canım benim gittiğim hastanede herşeyi onlar verdi ben sadece geceliğimi kullandım havluya varana kadar onlara ait ve gayet temizdi hasta bezi ,yatak bezi ,ped ,duş almak için tek kullanımlık sabun şampuan krem duş jeli ben sadece iç çamaşırlarımı ve geceliklerimi kullandım oğlum küvözde olduğu dönmede onun bezleri şampuanıda hastane tarafından karşılandı

Kızlar yazdıklarını okuyorumda hemen herkes gaz ilacından bahsetmiş damla kullanıyorsunuz sanırım benim bebiş 10 günlük gaz problemş bizde çekiyoruz sizce bende kullanmaya başlamalımıyım?Doktor kontrolümüzde doktora gaz şikayetimiz var demedim ama ondanmı bana bişey önermedi acaba kafam karıştı şimdi?

kızlar merhaba

eve yeni geldim..ben çok iyiyim

çok güzel bir doğum oldu 4150g doğdu.55cm kızım doğduğunda şekeri 40lardaydı o nedenle yoğun bakımda hala.nasipse yarın çıkacak ben taburcu oldum evdeyim
geçmişe bakıp geliyorum
Melocum maşallah sanada bebişine de çok geçmişler olsun ve gözün aydın diyorum.Bebişini çok merak ediyorum en kısa zmanda foto istiyoruz:kkk:

canım benim gittiğim hastanede herşeyi onlar verdi ben sadece geceliğimi kullandım havluya varana kadar onlara ait ve gayet temizdi hasta bezi ,yatak bezi ,ped ,duş almak için tek kullanımlık sabun şampuan krem duş jeli ben sadece iç çamaşırlarımı ve geceliklerimi kullandım oğlum küvözde olduğu dönmede onun bezleri şampuanıda hastane tarafından karşılandı

işte oda hastane hastane farkediyor.bende özel hastanede yapıcam ama bebek kıyafetlerini sormuştum öyle bi uygulamamız yok siz getiriyosunuz demişlerdi.bakalım.sonuçta bunları kullanmışsın ben yanımda bulundurayımda verirlerse ne alaa :34: vermezlersede ortada kalmayayım dimi.

dışarda pırıl pırıl bi güneş var çıktım biraz yürüdüm pazarı dolandım ben tezgahlara insanlarda bana baktı :37: koca göbeğim ve çılpı bacaklarım ilgilerini çekti sanıırım :1:(tayt vardı altımda çizmeyle) hamile kadınlar bile baktılar hatta biri yanındakine "ayy ne tatlı top koymuş gibi" dedi duydum yanii.

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...t-annelerinin-gobisleri-117.html#post17681627

bu arada doğum yapan arkadaşlar hastanelerde neler kullandınız yani hasta bezi gecelik pijama bu tür ayrıntılara girebilirmiyiz geri de kalan bizler en azından hazırlıklı gidelimm
bir çok şeyi gereksiz getirmişim diyorsun ama bazıları da eksik kalıyor hasta bezi havlu felan gerekmedi bana kullanmadım.ama biberonumuz kargoda kaldı alamadık lazım oldu bir kez de olsa ....yani sen zaten tamamladın bildiğim kadarıyla ....bundan sonrası hastanenin ve senin koşullarına bağlı :))

Canım oglumda pansuman yapıyorduk 12. gün düştü. Kızımda hiç bir şey yapmadık 7. gün düştü.
ben de yıkamak istemedim bir an önce kurusun da düşsün diye... sanıırm pansumanda kurumasını engelliyor ...ama eşim hiç aksatmadan yapıyor :))

işte oda hastane hastane farkediyor.bende özel hastanede yapıcam ama bebek kıyafetlerini sormuştum öyle bi uygulamamız yok siz getiriyosunuz demişlerdi.bakalım.sonuçta bunları kullanmışsın ben yanımda bulundurayımda verirlerse ne alaa :34: vermezlersede ortada kalmayayım dimi.

yani sonuçta almıştın galiba yanında bulunsun emir küvözden normal beşiğe çıkınca hastane kendi kıyafetlerini giydirdi ama çıkınca hepsini iade ettik

slm kızlar artık benimde sezeryan tarihim belli oldu YARIN SABAH 9:00 DA DOĞUM İÇİN YATIŞ YAPIYORUMM darısı bekleyenlerin başına :)))
hayırlısı olsun ınşallah...ın darı başımıza....
gözünüz aydın allah analı babalı buyutsun ınşallah...

çok kıskandım senı yaaaa maşallah dıyım...bende basen çok oldu sende hıç yok....

hayırlısı olsun ınşallah...ın darı başımıza....

gözünüz aydın allah analı babalı buyutsun ınşallah...

çok kıskandım senı yaaaa maşallah dıyım...bende basen çok oldu sende hıç yok....

işte bende olsaydı diye bakarım olmaz sende olmasın diye bakarsın olur.biraz oram buram dolar dediydim ama yine aynı napalım sağlık olsun

mrb hanımlar..nasılsınız..akşam drumu aradım ve 2 gündür yoğun sancım olduğunu söyledim..bebeğin kilosunu sordu bende 3 yaklaştı dedim.. yarın sabah gel bir bakıyım sonra sezeryana alıyım dedi..
şu an şaşkınlık içindeyim..yarın doğum yapma ihtimalim çok yüksek..olmazsa perşembe sabah olacam..
hepinizin dualarını bekliyorum..spinal sezeryan olacam ve dualarım sizinle olacak..Rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin hepimize..
3-4 gün nete giremem sanırım..haber vermye çalışcm..hepinizi öpüyorum..
ii geceler...

hakkında hayırlısı olsun canım Allahım kolayca hayırla kurtarsın iyi haberlerini bekliyoruz..

günaydın herkese gazla savaş mesaisi bu gecede bitti akşam 9daan sabah 6 ya kadar bağrınan emir gözü uykudan açılmayan ve elinden bişey gelmeyen ben ve bizimle uğraşmak için çabalayan bi baba eşim hiç uyumadı ben arada gitmişim emirin 1 saat kestirmesiyle gündüzde çok huyuszdu uğraşmaktan dinlenemedim gece zombi gibiydim gazı çıktı rahatladı çocuk yaa o küçücük oırt sesi (tabi 10 saatlik maratondan sonra bizimi pek küçük bi pırt değildi) insanı ne mutlu ediyorr gece sancıdan doğru dürüst emmedi bile gaz çıkınca yapıştı memeye kokusunu alıyor valla gözü kapalı pijamanın üstünden buldu sıpaa açmama fırsat vermeden boşa cok cok çekiyor
sürmelidedoğurmuş çok şükür en sabırsızımız en sona kaldı ama sağlıkla kavuştu dilasına allah uzun ömürler versin analı babalı büyütsün

yazık yavruya yaa canı acıyo demekki ağlıyo öyle kıyamam ben ona Allah kolaylıklar versin size canım

Bugün Anne oluyorum bu duygu herşeyin üzerinde Allahıma binlerce kez şükürler olsun..
Bütün arkadaşlara bebekleriyle mutlu bir ömür diliyorum her ne kadar sizleri çok iyi tanımasamda hepinizi çok seviyorum ve bol şans diiyorum.

şimdiye kurtulmuşsundur inşallah canım Allahım evladınızada sizede sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.

selam kızlar ben geldim

dün akşam bi arkadaşa gittik oturmaya.sohbet falan güzeldi.dönüşte sırtım ve belim ağrımaya başladı.acaba çok oturmaktanmı dedim.oturamadım hemen yattım.çok kalitesiz bir uykuydu belimin ağrısından uykuya geçemedim.bide kafamda sürekli bu ağrı böyleyse doğum sancısı nasıldır diye düşünmekten rüyamda neler neler gçrdüm

rüyamda nişanım gelmiş.RÜYAMDA HEEE NORMALDE BİŞİ YOK.ama nişandan ziyade kan gelmiş böyle çamaşırım boydan boya kan olmuş hemde kıpkırmızı parlak bir kırmızı.tabi ben panikliyorum falan beni bi telaş alıyo

tuhaf bir rüyaydı yaniii.

az öncede kahvaltı ettim.öff kahvaltılar çok sıkıcı geliyo bana artık.çok acıkmasam yemicem yani okadar.eziyet gibi geliyo

maway bugün doğum var sanırım.Rabbim kolaylıklar versinnn.güzel haberleri bekliyoruz
burcu cum moraller düzelmiş aşklar tazelenmişş :16: çok sevindimmm.Allah birdaha bozmasın inşallah
sürmeliii sonunda vuslata erdin haaaa çok sevindim güle güle büyüt nazlı ve inatçı kızını :34:
burcucum güzel şeyşler söylemişsin gaz ve süt ile ilgili.yaa ben bişi içmeye başlamadım.ne bilim hiç aklıma gelmedi.bolll su içiyorum bi tek günde 3 lt falan buluyodur.napsam bendemi başlasamki şu still çaylara

bu arada babannemiz battaniyemizi bitirmiş çok güzel olmuşşş
birde dün gittiğimiz arkadaş bikaç hediye almış onlarıda paylaşayım

bişi sorcam şimdi ben yünleri örgüleri yıkıyacağım bebeğin.battaniyesi ve bi kaç yelek hırka var.ama bi kaç parça penye kıyafet falanda var onlarıda atsam bişi olurmu ayırsam 3 parça bişi makinaya atılmaz.birlikte atsam bişi olurmukii??

hayırlara gelsin canım aklımız fikrimiz doğurmakta olunca rüyalarda böle oluyo işte :37: ciciler pek güzelmiş güle güle kullanın. bu arada göbüş resmine baktım maşallahhhhh o nasıl güzel kız öyle hiç kilo almamışsın ben duba oldum :43:

kızlar merhaba

eve yeni geldim..ben çok iyiyim

çok güzel bir doğum oldu 4150g doğdu.55cm kızım doğduğunda şekeri 40lardaydı o nedenle yoğun bakımda hala.nasipse yarın çıkacak ben taburcu oldum evdeyim
geçmişe bakıp geliyorum

tekrar gözün aydın canım Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin yavruna..

kızlar hepiniz iyiki varsınız,9 ay boyunca birbirimizi tanımadan hamileliğimizin en sıkıntılı en heyecanlı en endişeli en sevinçli taraflarını beraberce paylaştık,yetmedi dertleştik,iyi temennilerde bulunduk,bilgilendik,ve büyük gün gelip çattı,bir çoğumuz doğurdu yavrularını kucakladı bir çoğumuz gün sayıyor yada şuan doğumda,en güzeli ne biliyomusunuz,bebeklerimizi kucağımıza aldığımızdaki hissettiğimiz o muhteşem duyguyu bir çok kişininde hissetmesi,biliyorumki bu duyguyu benimle eşimle beraber forumdaki kızlar ve eşleride hissediyor,Allah yavrularımızı korusun,bizlerede ömürler versinki başlarında olabilelim,iyiki varsınızz...bundan sonraki paylaşımlarımız hep yavrularımız üzerine olacak,boyut değiştiriyor konularımız,muhabbetimiz baki olsun...

ne güzel yazmışsın canım aynı duyguları paylaşıyorum seninle..

şimdi sıra bende....
bugun hastaneye gıttım hastanede sadece bır doktor var benım doktor başka yere gecici göreve gıttığınden suratsız bır kadın doğuma gıdıyorum allahım kadında bır surat ultrason veremem benden başka doktor yok nst ısteyelım dedı tıpsız karı...neyse nstye yollıycak tam acıl çıkmam lazım dedı çıktı nstye yolladı gırdım nsteye hemşire baktı nsteye bışey çıkmadı herşey normal sancı yok dedı sen yınede doktora görün dedı vallahı gıtmıyorum dedım..ya şimdi bebek nasıl düzmü tersmı doğumum yakınmı değilmi nerden bılcem...ya ters bır durum varsa bende burda herşey çok sınırlı ılçede yaşadığımız için..ben çok kötüyüm yaaa artık beklemekten başka çarem yok bu haftayıda beklıyım olmazsa başka merkeze gıdıcem napıyım:2: allah hepimize yardımcı olsun...:2::2:

kötü bir gün olmuş senin için canım ama sıkma canını kötü birşey olsaydı yada ters bir durum sende hissederdin zaten o zaman da o salak doktor bakmak zorunda kalırdı bir problem yoktur inşallah..

slm kizlar,
gaz sorunu bi cogu bebiste var anlasilan bizde tam anlamiyla dün basladi yavrum gegiriyo ama gazini alttan bi cikaramiyo dün 8 saat dogru düzgün uyumadi daliyo 5 dk icinde ciglik cigliga uyaniyo canim kuzum :2: dün aksam dayanamadim hastaneye gittim doktor bi sorun yok hava var karninda sab simplex kullanin karnina masaj yapin dedi, cok olmasada biraz rahatliyo ilacla kusum, bu sabah 8de uyandi daha yeni daldi hep kucagimda tasinmak istiyo ne yapcam bilmiyorum yanlis bisey yapmaktanda korkuyorum üfff

vayy kuzuların hepsi gaz sıkıntısı çekiyo Allah yardımcınız olsun.

slm kızlar artık benimde sezeryan tarihim belli oldu YARIN SABAH 9:00 DA DOĞUM İÇİN YATIŞ YAPIYORUMM darısı bekleyenlerin başına :)))

hadi gözün aydın canım Allah sağlıkla hayırla almayı nasip etsin yavrunu kucağına dualarımız seninle sende dua et bize...

valla ben oğlumu yapışık büyüttüm benim olmadığım yerde eşim annem alırdı kucağına. şuan tam anlamıyla sevgi yumağı bir çocuk hala akşamları koltuğa çıkar babasının kucağına tv izler uyur kalır orada. ne şeker düşünsene.

bende kucağa alıştırmak istemeyenlerdenim ama kendimi biliyorum dayanamam yapışık gezerim oğluşumla aman olsun anneci olur ne güzel :1:

Merhaba nasılsınız?

Geçmişe bakamadım. Bir kaç sayfa dışında bir de alıntılardan okudum.

Sürmeli, melocum, mapuci gözünüzaydın. Tebrik ederim.
Melocum inşallah bebişin iyidir.

Darısı bekleyenlere olsun inşallah.

Çiçek'e hak veriyorum. Biz de hiç kucaga alışır diye tereddüt etmedik. Oglum 2,5 yaşına kadar kucakta uyudu. :) Şimdi 4,5 yaşında hala kucaktan inmiyor :)

Asya'yı da kucaktan indirmiyorum hiç. Alışsın ne yapalım. Ama hakikaten sevgi dolu büyüyorlar.

Bu arada kızım çok kusuyor. Gaz için metsil kullanıyoruz. Cumartesi de doktora gidecegiz. Kilo alımına bakılacak. İnşallah iyi çıkar.

Altı açılınca hemen sakinleşiyor. Bir de kaka yapınca gözünü açıp boncuk boncuk bekliyor :) Uykusunda kaka yapmıyor. Abisine çekmiş prensesim :)
Ama banyoyu hiç sevmiyor :(

her bebişin ayrı bir huyu var bakalım bizimki neler yapacak neleri sevecek :)

gözün aydın canım hakkaten çok güzel bir tarih olmuş :) Allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin yavruna..

az önce kocişi aradım açmadı bende uzun uzun çaldırdım sonrada kapattım. yavrummmm nasıl korkmuş, yetişememiş tele demiş kesin hatun doğuruyo :49: aklımdan neler geçti diyo:1:korkuttum adamcağızı yaniii neyse tecrübe olsun dimi ama. bu arada ellerim çok uyuşuyo benim yaaa artık bana ait organlar olduğundan şüpheliyim hissetmiyorummmm kii :43:

neyse ben çıkıp hazırlanayım dışarı çıkacağız kocişle bugün tembel günümdeyim yemek yapmadım bide ev boğdu beni nefes alayım azcık akşam gelirim yine görüşürüzzz....

slm kızlar doğum yapanlar olmuş pek geçmişe bakamadım.Allah analı babalı büyütsün inşallahh.valla bi taraflarımı yere koyupta nete girmeye fırsat olmuyor.gelen giden bizim kız sağolsun yetiyo bana.gaz bizdede baş gösterdi.bugün uykumuz yok denecek kadardı.memeyle yapışık durumdayız yalancı meme niyetine kullanıyo artık.onda uyumak istiyo bıraktırınca uyanıyo hemen. :(((.neyse aklım sizde ama fırsat bulamıyorum ki.dız seda sen daha doğuramadınmı :))))

maşallah seda ne tatlı göbüş kız o:)

hayırlı olsn cnm,maşallah,inş seninki kadar rahat bi doğum da bizlere nasip olur.

şimdi sıra bende....
bugun hastaneye gıttım hastanede sadece bır doktor var benım doktor başka yere gecici göreve gıttığınden suratsız bır kadın doğuma gıdıyorum allahım kadında bır surat ultrason veremem benden başka doktor yok nst ısteyelım dedı tıpsız karı...neyse nstye yollıycak tam acıl çıkmam lazım dedı çıktı nstye yolladı gırdım nsteye hemşire baktı nsteye bışey çıkmadı herşey normal sancı yok dedı sen yınede doktora görün dedı vallahı gıtmıyorum dedım..ya şimdi bebek nasıl düzmü tersmı doğumum yakınmı değilmi nerden bılcem...ya ters bır durum varsa bende burda herşey çok sınırlı ılçede yaşadığımız için..ben çok kötüyüm yaaa artık beklemekten başka çarem yok bu haftayıda beklıyım olmazsa başka merkeze gıdıcem napıyım:2: allah hepimize yardımcı olsun...:2::2:

aaa ne uyuz bişi öyle o yaaa. yetkili bi yer yokmu cnm şikayet et bence,ne demek yani...
bebeğin ve senin sağlığın söz konusu sonuçta.
kimsenin böyle bi tutum sergileme lüksü yok...

hadi hayırlısı olsn cnm,allah sağ salim kucağına almayı nasip etsn inşallah

kızlar merhaba
biz bugün bebişimle evimize geldik.
çok şükür ikimizde iyiyiz.
kızım 3300 gr 50 cm olarak 14 şubatta 12.30 da doğdu.
spinal sezeryanla yarım saat içinde
çok kolay ayağa kalktım bu sefer
şimdi çok daha iyiyiz ama sanırım göğüslerimin ucu yara olacak gibi
çok kalamıcam yine emme zamanı ciyakladı benimki:)
şimdilik öptümmmm

kızlar merhaba
biz bugün bebişimle evimize geldik.
çok şükür ikimizde iyiyiz.
kızım 3300 gr 50 cm olarak 14 şubatta 12.30 da doğdu.
spinal sezeryanla yarım saat içinde
çok kolay ayağa kalktım bu sefer
şimdi çok daha iyiyiz ama sanırım göğüslerimin ucu yara olacak gibi
çok kalamıcam yine emme zamanı ciyakladı benimki:)
şimdilik öptümmmm

fatmacım gözün aydın...çok sevindim.aynen spinal sezeryan çok rahat ...benimde çok rahat bir doğum oldu

halecim elimde 1-2 foto var çünkü bebeğimi sadece 1-2 dakika görebildim face de bir tane var ama o da net değil

canım tebrik ediyorummm. Allah oğlunuzu size bağışlasınnn.. acıbademde normal doğum yapan birini okumak çok iyi oldu teşekkür ederimm.. doğumhaneye gittiğimde bana aynen öyle anlattılar epidural yaparız zor olmaz filan filan diye.. bakalım görücez benim doktorum da harika hanım..

Canım Acıbadem'de dogum yapmak hayatımda aldığım en iyi kararlardan biri oldu.hemşireler dogum esnasında çok yardımcı oluyor,dogum sonrasında da çok iyi bakılıyorsun.eminim harika Hanım'da superdir.benim açılmam sadece 1 cmdi suni sanciyla başlattık dogumu epidural normal oldum.sendeepidurali denemelisin süper rahatlık.

Back