• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar merhaba

eve yeni geldim..ben çok iyiyim

çok güzel bir doğum oldu 4150g doğdu.55cm kızım doğduğunda şekeri 40lardaydı o nedenle yoğun bakımda hala.nasipse yarın çıkacak ben taburcu oldum evdeyim
geçmişe bakıp geliyorum

maşşallah melocum bebeğinede sanada....inş tez vakitte kızınla huzurluca evinde olursun....kaderi kısmeti güzel,sağlıklı bi bebek olur inş:nazar:

Herkese hayirli sabahlar..

Bebislerini kucagina alan herkesin gözü aydin, Allah anali babali büyütsün ins... Biz doguramayanlarda hala buralardayiz.. Cok zorlasti artik hamilelik bebegimi tasiyamaz oldum.. Insallah bizde en kisa zamanda hayirlisiyla kavuscaz bebislerimize, tek tesellim o.. Sabahin köründe derdime derman ariyorum yardimci olabilecek varsa cok memnun olacagim..

Simdik, yaklasik 3 4 gündür kasintidan ölüyorum desem yeridir. Benim catlaklarim cok erken basladi 28. hafta civarinda harita gibi oldu karnim mübarek.. Ama sadece 2 gündür özellikle karin bölgemde acayip bir kasintim var.. Uykumdan uyandiracak derecede ciddi.. Kasimamaya calissamda geceleri resmen göbegimi yirtarken uyaniyorum.. Doktorumuda gün asiri aradigim icin aramaya cekindim acikcasi.. Benimle ayni dertten muzdarip olan var mi acep.. Catlak kasindirir derler ama bnm catlaklar artik kabuk bagladi.. Birsey degil de gece kasirken bebegimin cani yaniyodur diye korkuyorum.. Istemsiz yaptigim birsey.. Internetten baktim pek bisey bulamadim.. Yardimci olacak arkadas varsa cok sevinirim..

Bebisimin cani yanmismidir acaba..:43: Resmen vicdan azabi cekiyorum. Bi dogursamda gözüm önünde olsa artik...

arkadaşlar bugün sezeryanla doğuma giricem bana dua edin bugün saat 12 30 da sevgiler spinal sezeryanla olucak...

Günaydın Güzel Anneler..

Sabah Kalktım Tuvalate Gittim Hafif Bi Kanama Vardı Nişan mı Acaba, Ayy Uykum Vardı Gözümden Uyku Akıyordu Bi Anda Uykum Açıldı Valla :}

Yarın Kontrolümüz Var Dr Teyzemize Gidicez Ama Sanki Benimki Yarını Beklemicek Gibi..

Pazar Günü de Fuara Gidicektim Oğlum Ona da İzin Vermicek Heralde.. :33:

Biraz Daha Bekliyim Kanama Devam Eden Bişeyse Dr a Gideriz Artık..

Zaten Dün Şöyle Göz Ucuyla Hürremin Doğum Sahnesine Baktım, Tırsmadım Değil Valla :18:

Günaydın herkese.

Dogum yapan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.

Aranızda devit kullanan var mı? Biz günde 3 damla kullanıyoruz. Saglık ocagında aşı için gittiğimizde özellikle söylediler. Daha sonra çocuk doktorumuzda mutlaka kullanın dedi.

Ama ben hatırlıyorum bir ara devit yasaklanmıştı. Oglumda da 4. aya kadar kullanıp daha sonra polivite geçmiştik.

Şimdi ocak annelerinde de okudum. Bıngıldagın erken kapanmasına sebep oluyormuş. Ne kadar dogru bilemem ama cumartesi günü doktora gittimizde soracagım...

Son düzenleme:
Günaydın herkese.

Aranızda devit kullanan var mı? Biz günde 3 damla kullanıyoruz. Saglık ocagında aşı için gittiğimizde özellikle söylediler. Daha sonra çocuk doktorumuzda mutlaka kullanın dedi.

Ama ben hatırlıyorum bir ara devit yasaklanmıştı. Oglumda da 4. aya kadar kullanıp daha sonra polivite geçmiştik.

Şimdi ocak annelerinde de okudum. Bıngıldagın erken kapanmasına sebep oluyormuş. Ne kadar dogru bilemem ama cumartesi günü doktora gittimizde soracagım...

günaydın canım sağlık ocağınakiler bnim kullandığım vitaminide kestiler bu aşamada kullanılan vitamin bıngıldağı erken kapatıyormuş dediler banada

Herkese hayirli sabahlar..

Bebislerini kucagina alan herkesin gözü aydin, Allah anali babali büyütsün ins... Biz doguramayanlarda hala buralardayiz.. Cok zorlasti artik hamilelik bebegimi tasiyamaz oldum.. Insallah bizde en kisa zamanda hayirlisiyla kavuscaz bebislerimize, tek tesellim o.. Sabahin köründe derdime derman ariyorum yardimci olabilecek varsa cok memnun olacagim..

Simdik, yaklasik 3 4 gündür kasintidan ölüyorum desem yeridir. Benim catlaklarim cok erken basladi 28. hafta civarinda harita gibi oldu karnim mübarek.. Ama sadece 2 gündür özellikle karin bölgemde acayip bir kasintim var.. Uykumdan uyandiracak derecede ciddi.. Kasimamaya calissamda geceleri resmen göbegimi yirtarken uyaniyorum.. Doktorumuda gün asiri aradigim icin aramaya cekindim acikcasi.. Benimle ayni dertten muzdarip olan var mi acep.. Catlak kasindirir derler ama bnm catlaklar artik kabuk bagladi.. Birsey degil de gece kasirken bebegimin cani yaniyodur diye korkuyorum.. Istemsiz yaptigim birsey.. Internetten baktim pek bisey bulamadim.. Yardimci olacak arkadas varsa cok sevinirim..

Bebisimin cani yanmismidir acaba..:43: Resmen vicdan azabi cekiyorum. Bi dogursamda gözüm önünde olsa artik...

aynı durumu 33 . haftamda yaşamıştım.kaşıntıdan öldüm ve benim hiç çatlağım olmadı.2 gün önce doğum yaptım karnım aynı genç kızlığımdaki gibi şu an maşallah
advantane ve basiskreme diye 2 tane krem var onları alıp avucunda karıştırıp sür canım mutlaka çok faydası oluyor2 krem 40 tl civarı bu arada

Günaydın herkese.

canım henüz bebeğimi alamadığım için bilemiyorum

sevimcim senin bebişin de küvezde kalmıştı sanırım solunum sebebiyle.
peki şekerle ilgili sorunu var mıydı

sevimcim senin bebişin de küvezde kalmıştı sanırım solunum sebebiyle.
peki şekerle ilgili sorunu var mıydı

yok canım bizim erken doğuma bağlı solunum sıkıntısıydı 36 +2 3860 doğdu ciğerleri o kiloyla nefes almakta zorlanmışş elvini çıkartıyormusunuz bugün

yok canım bizim erken doğuma bağlı solunum sıkıntısıydı 36 +2 3860 doğdu ciğerleri o kiloyla nefes almakta zorlanmışş elvini çıkartıyormusunuz bugün

hımmm...anladım canım az önce aradık hastaneyi..bir takım tetkkler yapmışlar öğleden sonra onlar çıkınca belli olacakmış.
herkes benden telaşlı ve gergin. ben çocuğumun sağlığı için gerekirse kalmasını düşünüyorum ama onlar bir an önce gelsin diye bakıyor

bir de size çok önemli bişeysoracağım ...şimdi sütümü sağdıkça koyu kıvamlı ağız sütü geliyor diye sağmayı bıraktım öğlen bebişim çekince gelir o faydalı şeyi o alsıın diye ama acaba sağmaya devam etsem miki kafam çok karışık bana yardım edin

hımmm...anladım canım az önce aradık hastaneyi..bir takım tetkkler yapmışlar öğleden sonra onlar çıkınca belli olacakmış.
herkes benden telaşlı ve gergin. ben çocuğumun sağlığı için gerekirse kalmasını düşünüyorum ama onlar bir an önce gelsin diye bakıyor

canım bende aynı durumu yaadım eşimle ben rahatız orda çok iyi bakılıyor diye ama millet yanımızda nezaman vericekler niye vermiyolar sanki eve o durumda getirsek biz bakabilecğiz ama yok bebek eve gelsin öyle tekrar allah korusun hastaneye gitsin sonrada biz suçlu oluruz kesin beklemediniz iyleşsin aldınız geldiniz derler o yüzden takma iyileşsin biz evde onlar kadar iyi bakamıyacaz hemşirler kendi bebeğimi verirken elleri titriyordu bişey yaparım diye içim rahat teslim ediyordum sonunda iyileştirip verdiler şükürler olsun

bir de size çok önemli bişeysoracağım ...şimdi sütümü sağdıkça koyu kıvamlı ağız sütü geliyor diye sağmayı bıraktım öğlen bebişim çekince gelir o faydalı şeyi o alsıın diye ama acaba sağmaya devam etsem miki kafam çok karışık bana yardım edin

canım göğüslerin nekadar dolu olursa bebiş çekmekte zorlanır o sütü saklıyorsun sonuçta sağ ve sakla eve gelince arada kaşıkla verirsin çünkü bebek 2 saaitlik boşlukta rahat çekiyor ben küvozde kaldığında evde sağıp gidiyordum emzirmeye dolu olunca zorluk çekiyolar

ama şuda ar sen daha doğum yaptın çok süt yoktur eğer gögüslerin çok sert değilse eve gelince emzirirsin ama sertse sağ

Back