• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

selam kızlar ben geldim

dün akşam bi arkadaşa gittik oturmaya.sohbet falan güzeldi.dönüşte sırtım ve belim ağrımaya başladı.acaba çok oturmaktanmı dedim.oturamadım hemen yattım.çok kalitesiz bir uykuydu belimin ağrısından uykuya geçemedim.bide kafamda sürekli bu ağrı böyleyse doğum sancısı nasıldır diye düşünmekten rüyamda neler neler gçrdüm

rüyamda nişanım gelmiş.RÜYAMDA HEEE NORMALDE BİŞİ YOK.ama nişandan ziyade kan gelmiş böyle çamaşırım boydan boya kan olmuş hemde kıpkırmızı parlak bir kırmızı.tabi ben panikliyorum falan beni bi telaş alıyo

tuhaf bir rüyaydı yaniii.

az öncede kahvaltı ettim.öff kahvaltılar çok sıkıcı geliyo bana artık.çok acıkmasam yemicem yani okadar.eziyet gibi geliyo

maway bugün doğum var sanırım.Rabbim kolaylıklar versinnn.güzel haberleri bekliyoruz
burcu cum moraller düzelmiş aşklar tazelenmişş :16: çok sevindimmm.Allah birdaha bozmasın inşallah
sürmeliii sonunda vuslata erdin haaaa çok sevindim güle güle büyüt nazlı ve inatçı kızını :34:
burcucum güzel şeyşler söylemişsin gaz ve süt ile ilgili.yaa ben bişi içmeye başlamadım.ne bilim hiç aklıma gelmedi.bolll su içiyorum bi tek günde 3 lt falan buluyodur.napsam bendemi başlasamki şu still çaylara

bu arada babannemiz battaniyemizi bitirmiş çok güzel olmuşşş
birde dün gittiğimiz arkadaş bikaç hediye almış onlarıda paylaşayım

bişi sorcam şimdi ben yünleri örgüleri yıkıyacağım bebeğin.battaniyesi ve bi kaç yelek hırka var.ama bi kaç parça penye kıyafet falanda var onlarıda atsam bişi olurmu ayırsam 3 parça bişi makinaya atılmaz.birlikte atsam bişi olurmukii??

Eklentiler

• $16022011227.jpg
    $16022011227.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $16022011228.jpg
    $16022011228.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 25
günaydın kızlar nasılsnz?
bnm biraz garip geçti gecem,sanki açılmam oluyo gbiydi,nası anltsm böyle vajinamın içinde kontrol dışı bişiler oluodu ama ben noldunu anlayamıodm,arada bi acı giriodu fln hatta.
snra geçti sanırım ki uyumuşum:1:

ii haberlerini bekliorz cnm,allah sağ salim kavuştrsn inşallah

ayy cnm ya yazık kıyamam ben size,napsn emir paşa da sıkıntısı var çocuun:1:

hadi şimdiden gözn aydn cnm,allah sağ salim kavuştrsn,ii haberlerini bekliorz

oo annelermz sahalara dönmeye başlamışlar ne güzel:34:
saol cnm tavsiyeler için ihtiyacımız oluck bnlara
günaydın cnm,aynen dediğin gibi garip bi gece geçirdim ben de ilk kez...kasıklarımda falan ağrı vardı sürekli karnım kasılsı bütün gece,vajınamda acı vardı dediğin gib...neydi ki bunlar? kıvranırken uyuyup kalmışım ben de...

Bugün Anne oluyorum bu duygu herşeyin üzerinde Allahıma binlerce kez şükürler olsun..
Bütün arkadaşlara bebekleriyle mutlu bir ömür diliyorum her ne kadar sizleri çok iyi tanımasamda hepinizi çok seviyorum ve bol şans diiyorum.
[/QUOT

inş güzel haberlerle gelirsin cnm,şimdiden gözün aydın...

bende 9 şubatta dogum yaptım.14 şubatta sezaryan olacaktı.grip için gittim.dogum başlamış doktorum bakmadı hep ebe baktı ogün 5 kere gittim acilde ateş düşürücü serum verdi gönderdi eve.eve geldim takside sancı başladı sonra evde müthiş bir sancı yalvarıyorum eşime götür beni ebe bişey yok dedi nstde psikolojik diye götürmek istemedi.yıktım binayı zor götürdüler tekrar aynı ebeye bu sefer bana alttan baktı su gelmiş bebek ayak çıkmış popodan gelmiş ters hala beni doguttdurmaya çalışıyor bir taraftan beni dogutturmaya yalvarıyorum beni sezaryana al doktorum geldi o esnada doktor dondu oda unuttu bebeğin ters oldugunu beni normal ugraştıb biraz yııkılıyor hastane elimi acıdan ısırmışım.kopacaktı etim.sonra doktorum dondu .ölüyorum ben.eşimi göndermişler eve bebeğin kıyafetlerini getir diye kimsem yok.sonra apar topar anestezi doktorunu filan ekip yok hastanede gece yarısı acil olarak sezaryana alınmışım.o esanda bebeğimin kalbi durmuş çalışmamaış bayagı.sdoktorum yine donmuş korkudan.hemşirenin biri anestezi doktoruyla kapmışalar bebeğğimi hayata döndürmüşler çok ugraşmışlar.sonra çıktıktan sonra bebeğimi göremedim saatlerce öğleden sonra tekerlekli sandalye ile götürdüler.geri zekalı kaynanam gelmedi.eşim yok uyandıgımda öğlene kadar kanlı elbiseler

canım çok üzüldüm yaa neyse geçmiş olsun bebeğin sağlıklı ya unutur gidersin

Kzılar hazel28 Ela arkadaşımız sezeryan oldu bugün iyi geçmiş bebeğide iyiymiş haber vermemei istedi.Herkese çok selamı var.

hayırlı olsun

Arkadaşlar herkese selam,
Bende 6 şubatta canım ağlum Ahmedi dünyaya getirdim şükürler olsun.bebeğim 40 haftayı tam doldurdu bende hamilelik şekeri çıktığı için doktorum 40 artı 1 de almamız gerek daha bekletmem dedi ve 6 şubat cumartesi sabahı hastaneye yattım.oğlumun keyfi yerindeydi açılmam sadece 1 cm di ve suni sancıyla oğlumun keyfini bozduk 4 cm e kadar suni sancıyı yedim :( dayanılması zordu ama değdi 4 cm olunca epidural vuruldu ve saat 16:30 da doğuma girdim normal doğumla saat 17 de bebeğimi kucağıma aldım.epidural süper kolaylık doğum anının tadını çıkardım diyebilirim.Doktorum Habibe Seyisoğlu'nun üzerine doktor tanımıyorum benimle beraber başka birisine de doğum yaptırdı aynı anda iki doğum yaptırdı yani :) herşey çok güzeldi.
oğluşum dünyaya alışmaya çalışıyor fakat gaz sancılarımız doktor kolik dedi erken başladı geceleri bize uyku uyutmuyor.

hayırlı olsun canım gaz için dr um ve de arkadaşlarım zinco damlayı önerdi bende yeni başladım

slm kızlar,giremedim bgn ya,bakamadım geçmişe de k.bakmayın.
dün eşim çiçek alıp gelmiş eve,14 şubat kutlamazdık normalde sevmiyoduk,öyle anlaşmıştık. aramız düzelsn die sanırım çiçek almış yazık,girdi sarıldı fln... snra yemeğe çıkardı beni,ordan eğlenmeye gittik,bu halimde kaç saat oturdum bilmiyorum:) ama buzları erittik en azından,konuştk sorunları fln da, toparlanıyoruz allaha şükür...
bgn de dr.a gittik 2 dr.uma da gittik ikisi de çatı muayenesi yaptı.
ilki canımı yaktı baya bi zorladı allah var,bir parmak kadar açıklığım olduğunu söyledi,nst ye girdm sancı yok..
yanlız 3-4 gn içinde doğumun olacağını düşünüyorum ddi,çatım gayet müsaitmiş.
benmde canm yandı azcık ama çok cesaretlymdr allah var,inşallah sıkıntsz normal doğurabilirim,kendme güveniyorum.
bu arada eline jel sürmedi,biraz batticon sürdü o kadar,doğum olmazsa pzt tekrar gdicez kontrole...
öğledn snra da dier dr.a gittik,o da baktı çatıya fln ama hiç cnmı yakmadı hem de hiç...
bi baktm eldivenleri çıkarıo,nası yaaa ddm,bitti miiii...
o da jel fln sürmemişti.
o da açılman yok ddi,yanlz silinmen var ddi,anlamadım ben nası oluo bu iş,biri var dio biri yok dio.. kafamız karıştı walla..o da cuma tekrar çağrdı.
sanırım suni sancyı bascaklar bna öyle hissediyorum:S
Bebeğin kilosu da müsait 3 kg civarıymışş.
snra daeve geldm yemek yaptım,kocam geldi yemek yedk,snra biraz yürüdk,snra gelip pijamalarımızı gyp tv karşısına geçtk:)
bu arada ben lansinoh,humana still-tee ve hurma düzenli tüketmeye başladım bilmiorm söylemişmiydm.
hatta humanayı nerdyse yarıladım:) inşallah sütüm bol olur.
offf ne çok anlatmışım ben yine:26::27:
umarım herkes iidir ya bi geçmişe bakayım ben

çok sevindim burcucum yaa Allah bozmasın daha da mutlu etsin inş :nazar: ben de kızımdan sonra karar verdim tavrımı koycam artık eşime bizim ayrı bi aile olduğumuzun farkına varsın k.v tutturdu bize gidelim orda dur 40 gün die :37: annem var yanımda haftasonu babişim de gelcek anlayışsız nolcak valla sütüm kesilmesin die takmamaya çalışıyorum :47:

kızlar bazı arkadaşlardan hiç ses yok çağlayan ,burcu felan herkes bebeğiyle ilgileniyordur da sorun yoktur umarım .melocuumun bebeği küvezden çıkmıştır umarım şekerli annelerin sorunu da başka oluyor benim kızımın şekeri de düşük çıktı ama çok şükür küvezlikk olmadı
bu arada kızımın ilk banyosunu da yaptırdık suyu çok sevdi .........:)))

yaa ben meolocumu duymadım küvezde mi bebişi???? allah şifa versin tez zamanda çıksın inş
bu arada göbiş düştü mü canım yaa bizimki duryo daha :26:

Selam kizlarrrrrr

Melegim geldi sonunda suan hastanedeyiz ins yarin kontrolumuzden
Sonra taburcu olacagiz. Kizim 15 subat aksam 17:52de dogdu. 14 subat sabah hastaneye
Yattim ertesi gune kadar sanci cektim ama yine sezeryan olmadim. Melek kiZim 2740 kg dogdu.
Suan uyuyo emzirdim. Kizkardesim yanimdaydi dogumumda ebeligimi yapti. Yengemde refakatci olarak kaliyor sagolsun. Normal dogum zor olsada gercekten degiyor cektigin sancilara. dikislerim agriyo sadece onada agri kesici aliyorum rahatlatiyor ztn kizima baktikca aci maci hissetmiyorum. Nyse hepinize dua ettim. Rabbim kabul etsin. 2 gundur duvarlari tirmaladim resmen yarim saatlik uykuyla duruyorum. Melegim uyanmadan az kestiriyim. Allahim bekleyen herkese nasip etsin. Iyi geceler. Yine yazarim:16:

hadi gözünaydın canım benim kız da 2780 doğdu şimdi maşallahı var :nazar: sen de emzirir tombiş yaparsın yalnız 2 gün sancı çekmene üzüldüm canım geçmiş olsun

günaydın herkese gazla savaş mesaisi bu gecede bitti akşam 9daan sabah 6 ya kadar bağrınan emir gözü uykudan açılmayan ve elinden bişey gelmeyen ben ve bizimle uğraşmak için çabalayan bi baba eşim hiç uyumadı ben arada gitmişim emirin 1 saat kestirmesiyle gündüzde çok huyuszdu uğraşmaktan dinlenemedim gece zombi gibiydim gazı çıktı rahatladı çocuk yaa o küçücük oırt sesi (tabi 10 saatlik maratondan sonra bizimi pek küçük bi pırt değildi) insanı ne mutlu ediyorr gece sancıdan doğru dürüst emmedi bile gaz çıkınca yapıştı memeye kokusunu alıyor valla gözü kapalı pijamanın üstünden buldu sıpaa açmama fırsat vermeden boşa cok cok çekiyor

canım gaz bizde de başladı erken ama :26: zinco damla verdi dr ve arkadaşlarım yengemler felan da önerdi ona başladık bizde insan kıyamıyor ööle ağlamasına yaaaa :43:

sudenurun mesajını görmemişim ben :53:

canım yaa neler yaşamış.çoook büyük geçmiş olsun.şimdi nasıl acaba.inşallah heerşey yolundadır.Allah sağlık versin her ikinizede.

selam kızlar ben geldim

dün akşam bi arkadaşa gittik oturmaya.sohbet falan güzeldi.dönüşte sırtım ve belim ağrımaya başladı.acaba çok oturmaktanmı dedim.oturamadım hemen yattım.çok kalitesiz bir uykuydu belimin ağrısından uykuya geçemedim.bide kafamda sürekli bu ağrı böyleyse doğum sancısı nasıldır diye düşünmekten rüyamda neler neler gçrdüm

rüyamda nişanım gelmiş.RÜYAMDA HEEE NORMALDE BİŞİ YOK.ama nişandan ziyade kan gelmiş böyle çamaşırım boydan boya kan olmuş hemde kıpkırmızı parlak bir kırmızı.tabi ben panikliyorum falan beni bi telaş alıyo

tuhaf bir rüyaydı yaniii.

az öncede kahvaltı ettim.öff kahvaltılar çok sıkıcı geliyo bana artık.çok acıkmasam yemicem yani okadar.eziyet gibi geliyo

maway bugün doğum var sanırım.Rabbim kolaylıklar versinnn.güzel haberleri bekliyoruz
burcu cum moraller düzelmiş aşklar tazelenmişş :16: çok sevindimmm.Allah birdaha bozmasın inşallah
sürmeliii sonunda vuslata erdin haaaa çok sevindim güle güle büyüt nazlı ve inatçı kızını :34:
burcucum güzel şeyşler söylemişsin gaz ve süt ile ilgili.yaa ben bişi içmeye başlamadım.ne bilim hiç aklıma gelmedi.bolll su içiyorum bi tek günde 3 lt falan buluyodur.napsam bendemi başlasamki şu still çaylara

bu arada babannemiz battaniyemizi bitirmiş çok güzel olmuşşş
birde dün gittiğimiz arkadaş bikaç hediye almış onlarıda paylaşayım

bişi sorcam şimdi ben yünleri örgüleri yıkıyacağım bebeğin.battaniyesi ve bi kaç yelek hırka var.ama bi kaç parça penye kıyafet falanda var onlarıda atsam bişi olurmu ayırsam 3 parça bişi makinaya atılmaz.birlikte atsam bişi olurmukii??
teşekkür edrim cnm:)
cicilerinizi de güle güle kullanın bu arada.
bence beraber yıkayabilirsn bez çamaşırım az olduğunda penyelerle yünlüleri beraber atıorm düşük sıcaklıkta bişi olmuo.

günaydın cnm,aynen dediğin gibi garip bi gece geçirdim ben de ilk kez...kasıklarımda falan ağrı vardı sürekli karnım kasılsı bütün gece,vajınamda acı vardı dediğin gib...neydi ki bunlar? kıvranırken uyuyup kalmışım ben de...
ay ben de anlayamadım cnm walla.
dün de 2 kez çatı muayenesi oldm.
ilk dr.um doğumun 3-4 gn içinde olacağını düşünüodu,hatta gece belki sancılanabilirsn nişanın gelebilir suyun gelebilirr demişti.
rahim ağzna dokunmak daoğumu başlatabilirmiş,ben de gece baykuş gbi kendmi dinledm,ama hakkaten şöyle bi ıkınsam çıkcak gbydi ya,bi de ağrı vardı,ama geçti demekki doğurmuyomuşum:1:

hayırlı olsun

hayırlı olsun canım gaz için dr um ve de arkadaşlarım zinco damlayı önerdi bende yeni başladım

çok sevindim burcucum yaa Allah bozmasın daha da mutlu etsin inş :nazar: ben de kızımdan sonra karar verdim tavrımı koycam artık eşime bizim ayrı bi aile olduğumuzun farkına varsın k.v tutturdu bize gidelim orda dur 40 gün die :37: annem var yanımda haftasonu babişim de gelcek anlayışsız nolcak valla sütüm kesilmesin die takmamaya çalışıyorum :47:

yaa ben meolocumu duymadım küvezde mi bebişi???? allah şifa versin tez zamanda çıksın inş

hadi gözünaydın canım benim kız da 2780 doğdu şimdi maşallahı var :nazar: sen de emzirir tombiş yaparsın yalnız 2 gün sancı çekmene üzüldüm canım geçmiş olsun

canım gaz bizde de başladı erken ama :26: zinco damla verdi dr ve arkadaşlarım yengemler felan da önerdi ona başladık bizde insan kıyamıyor ööle ağlamasına yaaaa :43:

saol cnm benm.
sende hiiiiç dert etme,ay walla kimseye bişi olmuyo herkes düşüncesizliğiyle patavatszlığıyla kalıo,olan bze,eşllerimize ve bebeklerimize oluo,en iisi duymazdan görmezden gelmek,biz yine bildiimizi yaparız zaten.
kime ne ev bizim koca bizim çocuk bizim,kapıyı kapatınca herkes dış kapının dış mandalı.
kimseye yüz vermye ii niyetli davranmaya gelmio,dağdan gelip bağdakini kovmaya kalkıolar...
dün en son bnu kendi annem yaptı yani,,,tavrımızı koymamız lazım.kim olursa olsn.biz yuvamıza sahip çıkmazsak kimsenin umrunda olmaz walla

anammmm ne çok ders çıkaarmışım ben böle:1::53:

saol cnm benm.
sende hiiiiç dert etme,ay walla kimseye bişi olmuyo herkes düşüncesizliğiyle patavatszlığıyla kalıo,olan bze,eşllerimize ve bebeklerimize oluo,en iisi duymazdan görmezden gelmek,biz yine bildiimizi yaparız zaten.
kime ne ev bizim koca bizim çocuk bizim,kapıyı kapatınca herkes dış kapının dış mandalı.
kimseye yüz vermye ii niyetli davranmaya gelmio,dağdan gelip bağdakini kovmaya kalkıolar...
dün en son bnu kendi annem yaptı yani,,,tavrımızı koymamız lazım.kim olursa olsn.biz yuvamıza sahip çıkmazsak kimsenin umrunda olmaz walla

anammmm ne çok ders çıkaarmışım ben böle:1::53:

bence de canım yaşadıkların sana ne çok şey öğretmiş :1: aslında hepimiz biliyoruz da uygulaması sabır istiyor işte

burcucum geçmişi okyamadın da şimdi gördüm eşinle düzeltmişsin aranı çok sevindim cnm...

yaa benim şua an acayip karnım ağrıyo mu kasılıomu bişiler oluyo,midem bulanıyo,noluyosa artık,öff telefonlardan da bıktım artık doğurmadın mı daha bebk dişenecek falan die dalga geçiyolar bi de...zaten atama sonuçları da belli olmadı halaa...ayyyy çıldırıcam yaaa,moralim sıfır,aynaya baktıkça kendimden nefret ediyorum,çok çirkin hissediyorum,sıkıldım artık yaaa:(((

kızlar merhaba

eve yeni geldim..ben çok iyiyim

çok güzel bir doğum oldu 4150g doğdu.55cm kızım doğduğunda şekeri 40lardaydı o nedenle yoğun bakımda hala.nasipse yarın çıkacak ben taburcu oldum evdeyim
geçmişe bakıp geliyorum

burcucum geçmişi okyamadın da şimdi gördüm eşinle düzeltmişsin aranı çok sevindim cnm...

yaa benim şua an acayip karnım ağrıyo mu kasılıomu bişiler oluyo,midem bulanıyo,noluyosa artık,öff telefonlardan da bıktım artık doğurmadın mı daha bebk dişenecek falan die dalga geçiyolar bi de...zaten atama sonuçları da belli olmadı halaa...ayyyy çıldırıcam yaaa,moralim sıfır,aynaya baktıkça kendimden nefret ediyorum,çok çirkin hissediyorum,sıkıldım artık yaaa:(((

biraz daha sabır canım bişi kalmadı şurda

banada soruyolar sancın varmı ağrın varmı nasılsın alıştırma sancıların başladımı falan diye

yooooo diyorummm.yani yokkiiii bişii.lan diyom sonra varda benmi anlamıyorum yoksa çünkü herkes aynı şeyi soruyor.ama yok yani napimmm.hiç biyerim ağrımıyo sancım yokk bişi yok zorla sancım varmı diiimm :37:

tabi böyle olunca da hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor.

dışarda pırıl pırıl bir güneş var.makina bitsin şöle bi yürüyüşe çıkiimm diyorum pazarda var bugün şöle bi tur atarım hem

kızlar merhaba

çok güzel bir doğum oldu 4150g doğdu.55cm kızım doğduğunda şekeri 40lardaydı o nedenle yoğun bakımda hala.nasipse yarın çıkacak ben taburcu oldum evdeyim
geçmişe bakıp geliyorum

canımmm hoşgeldiinn gözünaydınnn.ne güzelll kolay bi doğıum olmuşşş.kızında maşallahhhh manken gibii.tontişş galibaaa ayyy ne gğüzellll.
en kısa zamanda birbirinize kavuşun inşallahhh.
ayrıntıları bekliyoruz haaaaa :34:

cnm çok teşekkür ederim.
o dediğin kasılma,bulantı vs bende de var cnm,ama normal anlaşılan,hatta ağrılar bacaklarıma kadar indi bgn..
biraz sakin ol cnm,her iş olcağına varıo malum şu an en önemli şey yawrularımzı sağlıkla dünyaya getrebilmek,sen başka bişiye kafa yorma hiç cnm,sıkıntıların hepsi ama hepsi er ya da geç geçip gtck,şimdi şu zamanlarını en güzel şekilde değerlendrmeye bak,günlerini harap etme.
güzellik meselesine gelnce hepimiz öle hissediorz,yanlız değilsn:)
ama çok az kaldı allahın izniyle.
birazck daha sabredicez.
snra hep beraber forma gireriz güzelleşiriz tekrar:34:

kızlar merhaba

geçmişe bakıp geliyorum
gözün aydn cnm,maşallah kızına,allah bağışlasın,tez zamanda onu da alın gelin inşallah sağlıkla

Hatunlar tünaydın :):71:
Bebişle ve kağanla tempom baya yoğun olduğu için sık giremiyorum, faceye girebildiğim kadar ordan takip ediyorum,
Son bi kaç sayfaya göz attım, doğuma girecek arkadaşlarımız varmış, hayırlısı ile kavuşsunlar kuzuşlarına inş.
Sürmeli doğurmuş :) buna çok sevindim
Süt ve gaz sıkıntıları varmış sanırım,
Şimdiiii kızlar,
Süt için 1- humana still tee
2- fayrouz ( şiddetle tavsiye ediyorum)
3- çemen (sütü artırıyor ama bebekte gaz ve yeşil kaka yapabiliyor)
4- bol bol su (süt için olmazsa olmaz )

Gaz için son günlerde yapıp faydasını gördüğüm kimyon çayı var şiddetle tavsiye diyorum
yarım bardak kadar kaynar suya tepeleme 1 çay kaşığı kimyon koyup demleyin için,
Geçen bizim paşanın gaz ağrısı tutunca günde 2 sefer içtim, üzerine emzirince bebeğe kimyon geçiyor ve bağırsak kramplarını azaltıyor
Rezene çayıda gaz için bir miktar fayda ediyor
Yinede colinox alıcam, bağırsak düzenleyici ilaç, günde 3 sefer 10 damla, kağanda kullandık çok memnunum yarı kırkı çıksın başlıcam

Dahada yazıcaktım kızlar ama kağan ilgi bekliyor, yine girmeye çalışıcam, öpüyorum sizi kendinize ve bebişilere iyi bakın:71:
hoşgeldin canım allah kolaylık versin biz bitaeyle başa çıkmaya çalışırken sana kırkbirkere maşallah kimyon tane kimyon değilmi bende içim evde var ben rezene kimyon anason karıştırıp içiyordum bide sade deniyim
günaydın kızlar nasılsnz?
bnm biraz garip geçti gecem,sanki açılmam oluyo gbiydi,nası anltsm böyle vajinamın içinde kontrol dışı bişiler oluodu ama ben noldunu anlayamıodm,arada bi acı giriodu fln hatta.
snra geçti sanırım ki uyumuşum:1:

ii haberlerini bekliorz cnm,allah sağ salim kavuştrsn inşallah

ayy cnm ya yazık kıyamam ben size,napsn emir paşa da sıkıntısı var çocuun:1:

hadi şimdiden gözn aydn cnm,allah sağ salim kavuştrsn,ii haberlerini bekliorz

oo annelermz sahalara dönmeye başlamışlar ne güzel:34:
saol cnm tavsiyeler için ihtiyacımız oluck bnlara
hiç sorma o sıkıntısı bi geçse başka ne isterim biz uyanık kalmayada razıyız yeterki çıksın şu gazı :2:

hayırlı olsun

canım bizede bugün sab damla verdi sen memnunmusun zincodan bu işi deneyyerek çözecez eğer sab çözmezse ki çok önerilenn bi ilaç zinco deniyecem onuda duymuştum dayanmayı bırak en son bende oturup onunla ağladım :58:
kızlar merhaba

geçmişe bakıp geliyorum

taze anne nasılsın prensesin de iyiymiş şükür seni merak etmiştim ama müsait değilsindir diye aramaaya çekindim yarın güzel prensesini alıp evine gelicekkmişsin gözün aydınn

Selam kizlarrrrrr

Melegim geldi sonunda suan hastanedeyiz ins yarin kontrolumuzden
Sonra taburcu olacagiz. Kizim 15 subat aksam 17:52de dogdu. 14 subat sabah hastaneye
Yattim ertesi gune kadar sanci cektim ama yine sezeryan olmadim. Melek kiZim 2740 kg dogdu.
Suan uyuyo emzirdim. Kizkardesim yanimdaydi dogumumda ebeligimi yapti. Yengemde refakatci olarak kaliyor sagolsun. Normal dogum zor olsada gercekten degiyor cektigin sancilara. dikislerim agriyo sadece onada agri kesici aliyorum rahatlatiyor ztn kizima baktikca aci maci hissetmiyorum. Nyse hepinize dua ettim. Rabbim kabul etsin. 2 gundur duvarlari tirmaladim resmen yarim saatlik uykuyla duruyorum. Melegim uyanmadan az kestiriyim. Allahim bekleyen herkese nasip etsin. Iyi geceler. Yine yazarim:16:

ohhh sonunda,gözün aydın canım meleğini bol bol kokla,inatçı biraz çektirdi sana ama değer herşeye

sezeryan olan arkadaslar sütünüz ne zaman geldi?

benim 2.günden sonra geldi,çok üzülmüştüm sütüm yok diye,eğer sezaryen olursan eve döndüğün akşam mutlaka yıkan ve bişeyler ye,sabaha sütün hazır,ben öyle yaptım

birde bol bol sıvı tüketin kızlar,özellikle çorba,çorbayı sık sık tüketin, ve üzüm hoşafı,ben rezenede içiyorum çok faydasını görüyorum

Back