selam kizlarrrrrr
melegim geldi sonunda suan hastanedeyiz ins yarin kontrolumuzden
sonra taburcu olacagiz. Kizim 15 subat aksam 17:52de dogdu. 14 subat sabah hastaneye
yattim ertesi gune kadar sanci cektim ama yine sezeryan olmadim. Melek kizim 2740 kg dogdu.
Suan uyuyo emzirdim. Kizkardesim yanimdaydi dogumumda ebeligimi yapti. Yengemde refakatci olarak kaliyor sagolsun. Normal dogum zor olsada gercekten degiyor cektigin sancilara. Dikislerim agriyo sadece onada agri kesici aliyorum rahatlatiyor ztn kizima baktikca aci maci hissetmiyorum. Nyse hepinize dua ettim. Rabbim kabul etsin. 2 gundur duvarlari tirmaladim resmen yarim saatlik uykuyla duruyorum. Melegim uyanmadan az kestiriyim. Allahim bekleyen herkese nasip etsin. ıyi geceler. Yine yazarim
Selam kizlarrrrrr
Melegim geldi sonunda suan hastanedeyiz ins yarin kontrolumuzden
Sonra taburcu olacagiz. Kizim 15 subat aksam 17:52de dogdu. 14 subat sabah hastaneye
Yattim ertesi gune kadar sanci cektim ama yine sezeryan olmadim. Melek kiZim 2740 kg dogdu.
Suan uyuyo emzirdim. Kizkardesim yanimdaydi dogumumda ebeligimi yapti. Yengemde refakatci olarak kaliyor sagolsun. Normal dogum zor olsada gercekten degiyor cektigin sancilara. dikislerim agriyo sadece onada agri kesici aliyorum rahatlatiyor ztn kizima baktikca aci maci hissetmiyorum. Nyse hepinize dua ettim. Rabbim kabul etsin. 2 gundur duvarlari tirmaladim resmen yarim saatlik uykuyla duruyorum. Melegim uyanmadan az kestiriyim. Allahim bekleyen herkese nasip etsin. Iyi geceler. Yine yazarim
kızlar ya ben şu sezeryandan sonra süt gelmemesi olayına taktım...millet hep ondan çekiyo galiba...acaba 1 hafta önceden falan humana stillmi içmek gerekiyo..yoksa bişi yapmakmı gerekiyo..varsa bişi söyleyinde yapalım...artık tecrübeli annelerle doldu topik dimi ama...
mrb hanımlar..nasılsınız..akşam drumu aradım ve 2 gündür yoğun sancım olduğunu söyledim..bebeğin kilosunu sordu bende 3 yaklaştı dedim.. yarın sabah gel bir bakıyım sonra sezeryana alıyım dedi..
şu an şaşkınlık içindeyim..yarın doğum yapma ihtimalim çok yüksek..olmazsa perşembe sabah olacam..
hepinizin dualarını bekliyorum..spinal sezeryan olacam ve dualarım sizinle olacak..Rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin hepimize..
3-4 gün nete giremem sanırım..haber vermye çalışcm..hepinizi öpüyorum..
ii geceler...
Günaydın Fıstıklar..
Sürmeli Doğurmuşsun Sonunda Gözün Aydın Beklediğine Deymiştir Kızını Kollarının Arasına Alınca.. Ahh Ahh Ne Güzel Bi Duygu..
maway Allah Yardımcın Olsun Bugün de Dualarımız Seninle, Güzel Haberlerini Bekliyoruz..
Dün Temizlik Yapıldı Annemi Çağırmadım 2 Kadın Hallettiler Temizliği Annem Kısmetse Bugün Gelcek Oğlumun Odasını Düzenlicez..
Halılar Koltuklar Silindi Dün de İstanbul Çok Soğuktu Camı Çok Açamadım Ev Biraz Havasız Kokuyor Hiç Sevmem..
Dün Akşam Üstü Kargoya Gittim ÇBebek Çantası Almıştım Evde Yokken Gelmişlerdi Onu Aldım Kahverengi Güzel Çanta Yazın Attalara Gitcez İçini Doldurup :} Dün Kocamla Çıktık Biraz Alışveriş Yaptık Emzirme Önlüğüm ve Tırnak Makasımız Yoktu Oğlumuzun Onları Aldık, 2 Tane de Fuar Bileti Aldık Pazar Günü Bebek Fuarına Gidicez Allah İzin Verirse..
Ya Kızlar Bi de Ben Bulaşık Makinesinde 3ü Bir Arada Tablet Deterjan Kullanıyorum Çok Kolay Oluyor Tuz Ayrı Parlatıcı Ayrı Kullanmıyorum İyi Oluyor.. Bulaşık Makinesi Yıkamayı Bitirdikten Sonra Kapağını Biraz Aralıyorum Öyle Kuruyor.. Bazen Bardaklarımda Nokta Nokta Lekeler Oluyor Su Lekesi Onlar Kapağını Araladım Diye mi Oluyor Bilen Var mı?
günaydın hanımlar
arkadaşım evet kapağını araladığın için oluyor kendi kendine makinanın kurumasını beklemen lazım biraz soğuduktan sonra kapağını açıp boşalt mümkünse iyice soğuduktan sonra yani.
pazara kadar sence oğlan duracakmı bakarsın anne fuara gitmene gerek yok ceee yaptım der:))
Ayy Fuara Gitmemeye Razıyım Artık Hele Bi Gelse Oğlum Ama Hiiiiiç Oralı Değil
Fuarın Tarihini Kasımda Öğrendiğimizde Lohusa Olurum Çıkamam Heralde Diyordum Bakalım Pazara Kadar Kim Öle Kim Kala :}
Valla Benim de Aklıma Kapağı Araladım Diye Oluyor Gibi Geliyor Ama Sanki Yıkandıktan Sonra Hava Alması Gerekiyor Gibi Geliyor Açmak Zorunda Hissediyorum Kapağı :} Bi de Öyle Deniyim Bakalım.. Teşekkür Ederim Canım
bende senin gibi bekleyenlerdenim her gun eşim doğuruyorum gelll die aramamı beklio işyerinde, ama nafile:)) ne nişan var ne sancı inşallah gununu geçirmez son 5 gune girdik bakalım
Hayırlısı Yaaa Onlar Biliyordur Gelecekleri Günü de Biz Dayanamıyoruz İşte 9 Ay Nasıl Bekledin Annenin Karnında Derler Ya O Öyle Değilmiş Bence 9 Ay Geçiyorda Son 15-20 Gün Geçmiyor Yaa :}
Hakkımızda Hayırlısı Olsun,Sağ Salim Diğer Arkadaşlar Gibi Alalım Çocuklarımızı Kucağımıza..
ii haberlerini bekliorz cnm,allah sağ salim kavuştrsn inşallahmrb hanımlar..nasılsınız..akşam drumu aradım ve 2 gündür yoğun sancım olduğunu söyledim..bebeğin kilosunu sordu bende 3 yaklaştı dedim.. yarın sabah gel bir bakıyım sonra sezeryana alıyım dedi..
şu an şaşkınlık içindeyim..yarın doğum yapma ihtimalim çok yüksek..olmazsa perşembe sabah olacam..
hepinizin dualarını bekliyorum..spinal sezeryan olacam ve dualarım sizinle olacak..Rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin hepimize..
3-4 gün nete giremem sanırım..haber vermye çalışcm..hepinizi öpüyorum..
ii geceler...
ayy cnm ya yazık kıyamam ben size,napsn emir paşa da sıkıntısı var çocuungünaydın herkese gazla savaş mesaisi bu gecede bitti akşam 9daan sabah 6 ya kadar bağrınan emir gözü uykudan açılmayan ve elinden bişey gelmeyen ben ve bizimle uğraşmak için çabalayan bi baba eşim hiç uyumadı ben arada gitmişim emirin 1 saat kestirmesiyle gündüzde çok huyuszdu uğraşmaktan dinlenemedim gece zombi gibiydim gazı çıktı rahatladı çocuk yaa o küçücük oırt sesi (tabi 10 saatlik maratondan sonra bizimi pek küçük bi pırt değildi) insanı ne mutlu ediyorr gece sancıdan doğru dürüst emmedi bile gaz çıkınca yapıştı memeye kokusunu alıyor valla gözü kapalı pijamanın üstünden buldu sıpaa açmama fırsat vermeden boşa cok cok çekiyor
sürmelidedoğurmuş çok şükür en sabırsızımız en sona kaldı ama sağlıkla kavuştu dilasına allah uzun ömürler versin analı babalı büyütsün
hadi şimdiden gözn aydn cnm,allah sağ salim kavuştrsn,ii haberlerini bekliorzBugün Anne oluyorum bu duygu herşeyin üzerinde Allahıma binlerce kez şükürler olsun..
Bütün arkadaşlara bebekleriyle mutlu bir ömür diliyorum her ne kadar sizleri çok iyi tanımasamda hepinizi çok seviyorum ve bol şans diiyorum.
oo annelermz sahalara dönmeye başlamışlar ne güzelHatunlar tünaydın :)
Bebişle ve kağanla tempom baya yoğun olduğu için sık giremiyorum, faceye girebildiğim kadar ordan takip ediyorum,
Son bi kaç sayfaya göz attım, doğuma girecek arkadaşlarımız varmış, hayırlısı ile kavuşsunlar kuzuşlarına inş.
Sürmeli doğurmuş :) buna çok sevindim
Süt ve gaz sıkıntıları varmış sanırım,
Şimdiiii kızlar,
Süt için 1- humana still tee
2- fayrouz ( şiddetle tavsiye ediyorum)
3- çemen (sütü artırıyor ama bebekte gaz ve yeşil kaka yapabiliyor)
4- bol bol su (süt için olmazsa olmaz )
Gaz için son günlerde yapıp faydasını gördüğüm kimyon çayı var şiddetle tavsiye diyorum
yarım bardak kadar kaynar suya tepeleme 1 çay kaşığı kimyon koyup demleyin için,
Geçen bizim paşanın gaz ağrısı tutunca günde 2 sefer içtim, üzerine emzirince bebeğe kimyon geçiyor ve bağırsak kramplarını azaltıyor
Rezene çayıda gaz için bir miktar fayda ediyor
Yinede colinox alıcam, bağırsak düzenleyici ilaç, günde 3 sefer 10 damla, kağanda kullandık çok memnunum yarı kırkı çıksın başlıcam
Dahada yazıcaktım kızlar ama kağan ilgi bekliyor, yine girmeye çalışıcam, öpüyorum sizi kendinize ve bebişilere iyi bakın
canım ben de epidural sez. yaptım çok memnunum. doktoruma spinal ve epidural farkını sormuştum ona aneztesizt karar veriyor dedi .sanırım spinal oldu :)dogru söylüyorsun hakkımızda hayırlısı bende epidural diyorum bide spinal varmış onu da araştırıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?