2011 Şubat Anneleri

dogru söylüyorsun hakkımızda hayırlısı bende epidural diyorum bide spinal varmış onu da araştırıyom

canımm ben aynı anlamda kullandım. doktor bilir spinal ya da epidural. bunları da özellikle sormuyorlar sanırım. yani bayılmak ya da bayılmamak mühim olanı. bizim hastanede de sanırım en çok spinal yapılıyormuşş.

canım doğumamı giriyorsun yarın hadi gözün aydın Allah sağ sağlim hayırla almayı nasip etsin yavrunu kucağına. kocan kendi baba olacak yarın napcek babasını yazık ya özlemiş demekki sen ona bugün 2 kişi geçireceğimiz son gece surat asma tadını çıkaralım falan de napcan...

aynen ben bugün doğuracam herhalde diyince kocam dalga geçiyo artık gerçekten doğuracam inanmayacak bu seferde benimde cuma günü kontrolüm açılman var doğum başlamış falan dese keşke ne güzel hayaller kuruyorum demi

çok sevindim canım aranızın düzeldiğine maşallah Allah bozmasın tadını çıkarın bu güzel günlerinizin bebişte gelecek yakında herşey çok daha güzel olacak

bebeğin çantasına hastaneye yanımıza ultra prima kaç tane alım kızlar sezeyan olcamya ıkı gün kalıcaz 10 tane yetmez değilmi?

arabanız varsa yedekleri de orda bulundur istersen. bizim hastaneden kullanılıyormuş hiç bişi getirmeyin çocukla ilgili dediler. ona rağmen 2 tane aldım ben çantama.

kızlar ben çıkıyorum valla çok yorgunum ınşallah sabaha doğururumgerçi bizimkının hıç nıyetı yok babamız aradı sancı olursa ara hemen gelırım dedı nazmı yapsak babaya bıraz ha ne dersınız son gunler ya surundursemmı adamı bıraz daha :) ne kötüyüm dımı....hadı optum hepinizi kızlar....bebişlerıde :)

iyi geceler canım inşallah hayırlısıyla yarın doğurursun
ben de çokk sıkıldım bugün zaten tüm gün sıkkındım
çıkıyorum iyi geceler herkeseee..
yarın doğum yapacaklara dua edicem innşallah...

inş canım ya...bide burdA doğuraNları okuyunca herşeyin bitmesi gerektiğini ve dinlenmem gerektiğini düşünüyom..insan daha bi stres oluyo...

enerjini boşa harcama doğumda lazım olacak özellikle zaten doğum öncesi vücuda fazladan bir enerji geliyormuş doğumda kullanmak için boşa götürme bence :)

çok iyi hazırlamışsın kendini canım kolay olur zaten bu moralle doğumun bir de ıkınma ve nefes egzersizlerine çalış bence ağrı azaltma yöntemlerine felan bak :))

bebeğin çantasına hastaneye yanımıza ultra prima kaç tane alım kızlar sezeyan olcamya ıkı gün kalıcaz 10 tane yetmez değilmi?
canım özel hastaneler kendileri veriyor benim hastanemde bebeğe hep hemşşireler baktı hele ilk gün.herşeyiyle ilgilendiler .....

canım benim doğum başladığında kullan bence haklarını boşa harcama :))

ben 15 tane koymuştum....iş arkadaşım belli olmaz al dedi...fazlasının zararı olmz nasılsa taşısın kociş diye yarım paket koydum bende

kızlar bazı arkadaşlardan hiç ses yok çağlayan ,burcu felan herkes bebeğiyle ilgileniyordur da sorun yoktur umarım .melocuumun bebeği küvezden çıkmıştır umarım şekerli annelerin sorunu da başka oluyor benim kızımın şekeri de düşük çıktı ama çok şükür küvezlikk olmadı
bu arada kızımın ilk banyosunu da yaptırdık suyu çok sevdi .........:)))

boşver cnm ya bi derdin o mu kaldı,sen keyfni çıkarmaya bak.
kocan da öyle yarın kendi baba oluyo,dert etmesin başka bişiyi
ayy ben de sonlara kalıcm gbi gelio ya,bgn çatımı bacamı derinlemesine kurcalattım hem de 2 kere ne leke ne sancı cıkk anam yok bişşi,oğlanın keyfi tıkırında

cnm sakin ol ya,anlyrm seni ama kendni hırpalama.
maşallh ama hala bu kadar enerji...

walla ben olsam iyice yerdim
zaten eritiyoruz ki 14e kadar midede bişi kalmaz.. sonrsında da zaten 6 saat yiyemiiceksin
ay ne güzel hadi hayırlısıyla gidin doğurun gelinn :)))
ayyyyyyy bu aç kalma meselesi bnm de kabusum yaaaa,yemek istiorm yemekkkk

hayırlısı olsn cnm,allah sağ salim kavuştrsn inşallah bebişşinle
Kzılar hazel28 Ela arkadaşımız sezeryan oldu bugün iyi geçmiş bebeğide iyiymiş haber vermemei istedi.Herkese çok selamı var.
gözü aydn maşallah
gözn aydn cnm,allah bağışlasın.
bn de epidural istyrm inşallah snn kadar rahat olur bnmki de

gözn aydn cnm,allah bağışlasın
kızlar sena arkadaşımızda 14 şubatta sezeryanla oğlu oğuzhanı kollarına aldı şuan ikiside iyiler
maşallah gözü aydn,ohh walla herkesçikler doğuru doğuruverio
cnm bilemedim ne dicemi,çok geçmiş olsn bir taraftan gözn aydn,bir taraftan verilmiş sadakan varmış... baya stresli ve üzücü olmuş ya çok üzüldm

ay haklısın walla cnm,bn de öyle yapaym da ev kalabalkkken nası olck bilmiorm kocama yap desem kaynana atlar yorma oğlumu die...

gerçi sayılı gn onlar gdnce bizbize kalcz,ailece düzenimizi oturtcz inşallah

ayy kız az kaldı zaten şurda son şımarıklıklarımızı yapalım.snra kilo derdi vs:S
ben de kocamı yolladım mutfağa şimdi yicek bişiler hazırlıo,müstehak ama benmkine

GÖZN AYDN CNM maşallah

cuma sabahı saat 8 de kızıma kavuşuyorum oleeeeyyyyyyyyyy
hadi allah sağ salim kavuştrsn cnm

yaa kötü olmş cnm ama takma napcksn..
önemli olan bebeğin senin sağlıklı olman aslında gerisi teferruat...

slm kızlar nasılsınız...
sonunda dün gece GÖBEĞİMİZZ DÜŞTÜçok mutluyuzzz
hadi göznz aydn cnm

gözn aydn cnm,allah bağışlasın
ayyy cnm güldürdn walla ya,kıyamam sana

canım bugün kızımn doktor kontrolü vardı,kilo kaybı yok,çocuk doktoru bana istedikçe emzir red etme dedi,emzik tavsiye etmedi,çok darda kalırsan belki dedi,bugün sütüm dahada bollaştı kendiliğinden akıyor maşallah,artık kızımın doyduğunu hissediyorum,yalnız bu seferde sürekli uyuyor:) bugün uyanmak bilmedi,yapmadığımız şey kalmadı ailecek banamısın demedi:) gözünü açamıyodu yavrum zorla uykuda emzirdim durdum:)bigünümüz diğer güne uymuyor yaa

canım bu haftalarda kanala girmediyse bundan sonra zor,benimde aynı sorunum vardı,baş aşağı olduğu halde kanala girmedi,sancım açılmamda yoktu,2 ayrı doktora danıştım kanala girmediyse zorla sokamayız dedi:) doktorum 11 şubat için sezaryen dedi,zaten 11 şubat beklenen doğum zamanımdı,sabah hastaneye gitmek için hazırlanırken birden suyum geldi,bebeğim tam gününde gelmek istemiş,hastanede ne sancı ne açılma,mecbur sezaryen oldum,doktoruna güven.

Duam sizlerle,İnşallah kolay doğumlar nasib eder Rabbim,çok muhteşem bi duygu.

teşekkür edrm cnm:)
aman onlar biliodr gelckleri wakti

teşekkür edrm cnm,inşallah öyle olr
burcuozzer hadi size de geçmiş olsunn
saol cnm:)

inşallah kolay olr cnm ddğin gbi,arada bakıorm netten ama pek aklmda kalmıo ne yalan söyliim

maşallah cnm bak ne güzel iiye gidio dimi,maşallah kzuna,uyusn da büyüsün

Selam kizlarrrrrr

Melegim geldi sonunda suan hastanedeyiz ins yarin kontrolumuzden
Sonra taburcu olacagiz. Kizim 15 subat aksam 17:52de dogdu. 14 subat sabah hastaneye
Yattim ertesi gune kadar sanci cektim ama yine sezeryan olmadim. Melek kiZim 2740 kg dogdu.
Suan uyuyo emzirdim. Kizkardesim yanimdaydi dogumumda ebeligimi yapti. Yengemde refakatci olarak kaliyor sagolsun. Normal dogum zor olsada gercekten degiyor cektigin sancilara. dikislerim agriyo sadece onada agri kesici aliyorum rahatlatiyor ztn kizima baktikca aci maci hissetmiyorum. Nyse hepinize dua ettim. Rabbim kabul etsin. 2 gundur duvarlari tirmaladim resmen yarim saatlik uykuyla duruyorum. Melegim uyanmadan az kestiriyim. Allahim bekleyen herkese nasip etsin. Iyi geceler. Yine yazarim

SÜRMELİ doğurdumda geldim de artık gözünü seveyim çevirim içisin merak ettim bi cevap yaz..

ohh mis olmuş prensess bayılırım bebiş yıkamaya.

gözn aydn cnm çok sevndm
sonunda doğurdunnn,maşallah ikinizede

Gözün aydın canım çok sevindim kurtulmuşsun şükür darısı bize inşallahh Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin yavrunada sizlerede kokla annesi bizim yerimize boynuşundan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…