herkese iyi akşamlar okuduklarıma göre yarın birçok kişi bebeğine kavuşucak şimdiden herkese Allah hayırlı doğum versin demek istedim inşallah bebeişleriniz güzelce emerler sizin de bol sütünüz ve az ağrınız olur umarım..ben 38+3üm bekliyoruz geçen haftalarda çatı muayenesini sormuştum sizlere ,cevapladığınız için minnetarım çarşamba günü oldm ben de henüz olmamaış arkadaşlara fikir veriim evet biraz rahatsız edici bişey can acıyo ama 2dakikalık bişey! normal doğum yapabilirmişim benim 1 cm açılmam wardı rahmim yumuşamış dr.um belli ki sancı çekmişsin dedi ama farknda değilim heran bekliceksiniz artık dedi!bir de çatı muaynesinden sonra kahverengi akıntı oldu ama sık değil yani ertesi gün 1 en fazla 2 kez dr gayet normal genelde çatı muaynesinden sonra olur korkulcak bişey değil dedi..İnşallah benim gibi bekleyen tüm arkadaşlara hepimize Allah hayırlı doğum verir ve tek avazda kurtarır..
Ne demek canım aslında paylaşacağım daha çok şey varda aklıma geldikçe yazıyorum işte evet sona kalmak kötü ama olsun bi müddet sonra konularımız tekrar ortaklaşacak hem siz daha şanslısınız deneyimlerden yararlanacaksınız ben her sorunumda ya ocak yada aralık annelerine koşuyorum sağolsunlar.Ama kendi grubumuzdan biriyle paylaşmanın zevki bambaşka sizlerde bunu yaşayacaksınız.cnm bunları paylaşman ii oluyo,bizim de aynı problemlerimiz olursa aklımızda bulunsun...bu arada herkes doğurdu bebeişini büyütmeye başladı ben en sona kaldım(( biz doğum yapacağımız zaman kimsecikler olmayacak heralde burda ((
yaaa ağlamak istiyorum yaa,çok canım sıkılıyooo(((kocam da sürekli maç izlio beni sinir ediyo gıcık şey nolcak...
SLM kıslar bugun artık son gecemız bıraz once ıstanbuldan kayınvaldemlerde geldı ev cumbus annemlerde burda yarın hastaneye cumbur cemaat olucaz abımler falan kalabalık...Yarın bebegımı hayırlısıyla alıcam kucagıma ıns ve aklımda bebegıne kavusmayı bekleyen sızlerde olucaksınız..Bu gece dualarınızı beklıyorum kıslar ve yarın benımle bırlıkte 14 subat annesi olucak herkesede dua edıcem ıns hayırlısıyla saglıkla bebıslerıne bı cırpıda kavusurlar...Gece dusumu alıcam sacıma fon cektırdım son rutujlar bebegın battanıyesı oto koltugunu,valızlerımızı arabamıza yerlestırdık sanırım hazırız artık.Rabbım bu heyecanı hepınıze yasatsın ıns.Cok optum kıslar sızı.Buarada MELOCUM sanada hayırlı dogumlar dılıyorum yarın sabah aynı saatlerde ıkımızde amelıyatta olucaz yarın belkı denk gelırız hastanede ama gelemezsekde cok optum cnm..
benimde yeni haberim oldu canım eşim yeni söyledi suni sancı verdiler 5 cmden sonra die ama kötü bişi olmadı fark etmedim ben yengemin haberi var bekliyoruz bakalım seninki de olur inş hayırlı olsun
kızlar kayınvalidem canımı sıkıyo yok çok acemiymişim 10 çocuk doğurdum ya hakla acemiyim yok bebek sıvıymış kakası ishal mi olmuş yok saçı kısaymış kızımın erkek gibiymiş
allaha havaleeee
yaaa ağlamak istiyorum yaa,çok canım sıkılıyooo(((kocam da sürekli maç izlio beni sinir ediyo gıcık şey nolcak...
Canım bence pompayla sağ arada sütünü arada kaşıkla onu ver göğüs uçların dinlensin biraz ben öyle yaptım şimdi düzeldiler acımıyolar bide mustelanın göğüs kremini ve bepanten plus krem kullandım.Bide bebek emdikten hmen sonra önce saç kurtma makinasıyla kurutuyorum sonrada kremi sürüp biraz daha tutuyorum.
Dualariniza kocaman Amiiin diyorum kizlar.. Ins. hepimiz saglikli bir sekilde kavusuruz bebislerimize..
Ay kizlar esimde bende acayip heyecanliyiz. çantalarimizi otokoltugumuzu falan gordukçe içim bi tuhaf oluyooorr
Yarin hastaneye e$im için laptop goturecegiz. Malum e$im turkiyede kizinin ilk anlarini canli canli görmek izlemek istiyorO arada sizede kizkardesim yada yengem ins. guzel haberlerimizi verir.
Sabah hemencecik olsun istiyorummm42 hafta bekledimde su 12 saati bekliyemiyorum
yarın doğum yapacak olan arkadaşlarım Rabbim yar ve yardımcınız olsun
sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah miniklerinizi
okadar mükemmel bi duyguymuşkii Allah tüm isteyenlere yaşatsın
Allahım sağlıkla sıhhatle hayırla kavuştursun yavrularınıza yarın doğum yapacak tüm annişlerrrr!!! güzel haberlerinizi bekliyoruz
delimi ne bunlaryok örülecek saçları olacaktı yeni doğmuş çocuğun töbe töbee salla yaa konuşmak için konuşuyorlarr sen tadını çıkar kızçenin annesi öp kokla bizim içinde..
aynenn pazar günlerini oldum olası sevmem zaten çok sıkıcı
Dualariniza kocaman Amiiin diyorum kizlar.. Ins. hepimiz saglikli bir sekilde kavusuruz bebislerimize..
Ay kizlar esimde bende acayip heyecanliyiz. çantalarimizi otokoltugumuzu falan gordukçe içim bi tuhaf oluyooorr
Yarin hastaneye e$im için laptop goturecegiz. Malum e$im turkiyede kizinin ilk anlarini canli canli görmek izlemek istiyorO arada sizede kizkardesim yada yengem ins. guzel haberlerimizi verir.
Sabah hemencecik olsun istiyorummm42 hafta bekledimde su 12 saati bekliyemiyorum
canım az kaldı kavuşacaksın inatçı kızınaeşin yanında değilmi canım?
kıslar hepınıze cok cok tesekur edıyoruz.Surmeli cnm ıns senınde dogumda kolay gecer bı cırpıda kucagına alırsın bebısını..Buarada yarın baya dogum yapıcak ark var ALLAH yardımcımız olsun kaldı surda 11 saatımız bızımde..son hamılelıgım ve pıt pıtlarımın tadını cıkarıorum..
kızlar mrb biz geldik prensess uyuyorken...kusura bakmayın geçmişden alıntı yapamıyorum pek....14 şubat annesi olacak tüümm arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum...hayırlı doğumlar inş...
ben göğüslerime zeytinyağının içine birkaç damla limon damlatıp sürdüm ve çok rahat ettim....hiç yara olmadılar....
göbeğimiz düşmedi hiç pansuman vs yapmıyoruz....o düşse çok rahat edicem şimdi acıtıcam diye korkuyorum.....
inatçi ki ne inatçimalesef canim.. ben hollandadan trye gelin gittim 2009da.. buraya ailemin yanina doguma geldim. kizim ve ben toparlaninca gidecegiz
Amin canimm hepimizin yardimcisi olsun Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?