- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkar çıkar bu son gecen görürüm sonra senı :) valla ınsan mucizeyı kucağına aldığında ne derdı ne sıkıntısı kalıyo harıka bırşey....sağlıkla al kızını kucağına ınşallah...bizde de telaş başladı yarına.... kayınvalidem sabahtan beri mutfakta hazırlık yapıyor eşim son kontrolleri yaptı ,annemler yolda manisadan geliyor kız kardeşim de istanbuldan..bense şimdilik olayın keyfini tek başıma çıkarmaya çalışıyorum yarın kızımla devam edecek umarım
sıkma tatlı canını bu kaynanaların hepsi cadı :) hele kendı kızları olsun kıyametı koparırlar...:)ay cnm eşim ve ailesi işte yine,milleti de baymak istemiorum artk passo şikayet edip:26:
ya bunlar afyona düğüne gtcklermiş de kocam da arabyı veriyo,evde doğum bekleyen kadın varmış,hastaneye gtmmemiz gerekirmiş kimsenin düşündüğü umursadığı yok,ama ben koocama en ufak bişeyi sorsam ona saygısızlık yapıo oluorum vs vs...
beni düşünen eden yok.
kaldı ki adam doğru dürüst araba kullanamıo,kaza maza yapsa napıcaz bizzz..
ay çok sinir oldm ya kendi ailesi olnca napcanı şaşıo benm ailem olnca kuruşun hesabını yapıo,beni bebeği düşünmüo o da cabası
selam kızlar,
nasılsınız ?
yarın saat 07:00 de doğuma gidiyorum
Çoooook heyecanlıyım dua edin bana ne olur![]()
doğum yapacak arkadaşlarrr Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.ne güzel ne tatlı bi heyecan içindesinizdir siz şimdi yaaaaa.ne tatlı
biz bekliyoruz daha bakalım hayırlısı
bızımkılerın gelneye hıç nıyetlerı yok casnım ben sıkılmaya başladım sonlarda bız kalıcaz gıbı:44:![]()
öff geçmişi okudumda burcunun sıkıntısını okudum bütün keyfim kaçtıı.ciddimiki acaba sorun.bu erkekler niye böyle yaaaa.
herkese merhaba
fırsat buldukça bakıyorum ancak. Oğlumun gaz sorunu ve uyku düzeni bizide yoruyor. İnş. bir iki ay içinde düzene girer. Çok kısa aralıklarla uyanıyor geceleri . 1 ayımız 7 ocakta doldu. Bebeği olan arkadaşlar sizde durumlar nasıl nasıl gidiyor yeni anneler.Oğlum inatçı olacak galiba. Bide her altını açtığımızda kıyamet kopuyor. Çok ağlıyor susturamıyorum. nedenini anlamdım bir türlü pişik değil bacaklarda sorun yok ama çok ağlıyor.Buda geçicidir yoksa yandım valla.Geçmişe hiç bakamadım. Doğum yapan arkadaşlar allah analı bablı büyütsün . Doğum yapacaklarada allah yar ve yardımcınız olsun diyorum
Güzel dileklerinize çoook teşekkür ediyor ve dualariniza Amiiin diyorum kizlar.. Ins. hepimiz saglikli bir sekilde kavusuruz bebislerimize..Şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun.![]()
bana da dr hametan verdi ama 2 saatte bir emzirdiğimden silmek yıkamak zor oluyo ayrıca kalmıştır die korkuyorum kimyasal sonuçta yutuyo onu kızım ben göğüs pedlerine zeytinyağı damlattım 1 er damla yumuşattı o 1-2 gün acıdı ama ööle yara olmadı çok şükür
yarın doğum yapacak tüm 14 şubat anneleri hayırlı doğumlar diliyorum ii haberlerle gelin inş
Allah kavuştursun canım en yakın zamanda toparlanıp dönersiniz inşallah türkiyeye biter hasretiniz
Bu arada tekrar yarın doğum yapacak tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun sağlıkla sıhhatle kavuşun yavrularınıza diyorum ayrıca kandilinizde mübarek olsun..
fns93, merveesk, sürmeli melocum daha bilmediğim aklıma gelmeyen 14 şubat anneleri varsa hepsine ççooook kolay bi doğum diliorum.. Allah hepinizin yardımcısı olsun.. Güzel haberlerle gelin tez zamanda..
slm annişler nasılsınız ...
surmelı sendemı yarın doğuma gırıyosun...buarada yarındoğum yapacak tum annelere şimdiden allah yardımcıları olsun zorluk çekmeden bebeklerınızı kucağınıza alırsınız ınşallah çok hayırlı bırgunde doğucak evlatlarınız inşallah dualarımız sızınlee...![]()
doğum yapacak arkadaşlarrr Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.ne güzel ne tatlı bi heyecan içindesinizdir siz şimdi yaaaaa.ne tatlı
biz bekliyoruz daha bakalım hayırlısı
teşekkür ederim canım Allah razı olsunselam kızlar
yarın birçok kişi için sanırım büyük günn..aklımda kalanlar melocum, sürmeli şimdiden hayırlı olsunn
hepinizi öpüyorummmm:)
mmervecim inşallah yarın birlikte hadi bakalım...kıslar hepınıze cok cok tesekur edıyoruz.Surmeli cnm ıns senınde dogumda kolay gecer bı cırpıda kucagına alırsın bebısını..Buarada yarın baya dogum yapıcak ark var ALLAH yardımcımız olsun kaldı surda 11 saatımız bızımde..son hamılelıgım ve pıt pıtlarımın tadını cıkarıorum..
vildancım teşekkür ederim canımfns93, merveesk, sürmeli melocum daha bilmediğim aklıma gelmeyen 14 şubat anneleri varsa hepsine ççooook kolay bi doğum diliorum.. Allah hepinizin yardımcısı olsun.. Güzel haberlerle gelin tez zamanda..
çıkar çıkar bu son gecen görürüm sonra senı :) valla ınsan mucizeyı kucağına aldığında ne derdı ne sıkıntısı kalıyo harıka bırşey....sağlıkla al kızını kucağına ınşallah...
sıkma tatlı canını bu kaynanaların hepsi cadı :) hele kendı kızları olsun kıyametı koparırlar...:)
dualrımız sızınle canım hayırlısı olsun ınşallah....
aynen benim annemde gelemedi gittidizinden yeni ameliyat oldu otobüsle gelemiyor babamın getirmesi lazım, babamda işlerimi ayarlayamadım kızım haftaya bugün anca geliriz dedi bugün telefonda. acil birşey olursa sancın başlarsa hemen atlarız arabaya 4 saatte oradayız merak etme diyorlar ama insan annesi yanında olsun istiyor. gerçi doğumdan sonra 40ımız çıkana kadar kalacak yanımda onun için seslenmiyorum bende doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olacak anneme diye..
![]()
kızlar ...çok rahatım annem babam kardeşim ve en önemlisi canım kocam yanımda
Allahım umarım herşey istediğimiz gibi olur yarın doğumda hepimiz için dua edeceğim
slm arkadaşlar,yarın doğum yapacaklara hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum,sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inş.ben 17 ocakta kavuştum meleğime çok şükür çok güzel bi duygu isteyen herkese tattırsın rabbim.bu arada bebeğim bir aylık olacak ama çizelgemi değiştiremedim başka bi arkadaş yapmıştı nasıl olcak bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?![]()
dudakları şişen büyüyen varmı ? benimkiler angelina jolinin duduşları gibi oldu![]()
bu arada doğum için iyi dileklerini gönderen tüm arkadadaşlara teşekkür ederim