Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf cnm yaaa,bu durumda hem de bu kavga...sakin olmaya çalış,sabretmeye çalış...çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim..böyle düşüncesiz erkeklere uyuz oluyorum yaasaolun kızlar,malesef böyle bu işler.
biraz önce bağırış çağırış kavga ettik,affedemiyceim şeyler syledi bana,artk koptu ipler.
babamlara gidiodm çıkartmadı,çocuğu yanında doğucakmış.
ama ben bu evde durmak istemiorum artık.
annemlere de bişi diyemedim,üzülcekler şimdi benm yüzümden
teşekkür ederim kızlar
Allah razı olsun
suni sancı ile normal olucak Allah kısmet ederse
burcucum sende takma kafana bebeğine odaklanmaya çalış
Kızlar bu arada unutmadan söyleyeyim normal doğuma gidecekler özelliklede suni sancı alacaklar için söylüyorum yanınıza bol bol alt iç çamaşırı alın.Ben 3 tane almıştım zor yetti doğumun kısa sürmesine rağmen aklınızda olsun.Birde serum için damar yolu açıyorlar sakın el üstünden açtırmayın çok canınız yanıyo hareket ettikçe bileğin üst kısmından açtırın o zaman hiç acımıyor.
aaa cnm sana da mı suni sancı verdiler,ben normal açılman oldu sanıyodum,ya ben hep bu suni sancının çok kötü olduğunu duydum öyle deil mi yani??? aa cnm bu arada eş durumu atamaları başladı yine yengenin de haberi vardır heralde dimi?evet manikcim alıntı yapmıştım ama çıkmamış düzelttim sonra maşallah canım size Allah nazardan saklasın
sürmelicim canım benimde açılmam yavaş olunca suni sancı verdiler hemen açılıyoo ama bana serumdan iğneyle verdiler açılman 8-9 cm olunca ıkınmaya başlıyosun ozaman daha kolay oluyo Allah kolaylık versin canım ama bence makyaj yapma bende bi gr bişi kalmamıştı sabahtam makyajlıydım da![]()
kızlar tam anlamıyla nişanım geldi kanlı bir akıntı...sanırım sezeryan tarihi isabet oldu,
henüz su ya da sancı yok geceyi ya da sabahı bekleyecek mi bakalım
kızlar emelmuhammed diye bir arkadaş vardı kaç gündür girmedi 40. haftadaydı doğum yaptımı acaba haberi olan varmı..
çok sağol canım, yarın kontrolümüz var. bebeğim hastaneden sonra ilk kez dr. teyzesini görecek. hep karnımızdan haberler paylaştık burdan, yarın da güzel haberler veririm inş.
canım al çanyata koy bence, zaten çok pahalı bişey değil kullanmazsan kullanma. hastanede telaşla aramak daha zor.
ben yanıma dalinin silikon ucunu almıştım ama onu beğenmedi emrecik büyük geldi burun deliklerini tıkadı emerken, sonra eşimi yoladık aventin kelebek şeklinde olanını aldı o çok güzel. ucuda sivri kolayca kavradı yavrum.
SCF156/01 AVENT Göğüs Ucu Koruyucular SCF156/01 Standart Philips'ten - Philips Support
uç çıkarıcı da bu
Lansinoh Latch Göğüs Ucu Çıkarıcı - EczaOnline
emziremem diye hiç dert etme karamelcim, sağolsun adamlar hertürlü şeyi yapmışlar) al koy çantada bulunsun, gerekmezse verirsin ihtiyacı olan birine
Selam kizlar:80: Odamizi hazirladik evi bastan asagi temizledik.
Sabah erkenden hastaneye gidecegiz.
Aksam yatmadan du$umu alirim son rütü$lerimi yaparim temizlik falan. Sabah kalkincada saçimi düzlestirip makyajimi yaparimm hortlak gibi gitmek istemiyorum.
Senacim Allah yardimcimiz olsun canim.![]()
kızlar tam anlamıyla nişanım geldi kanlı bir akıntı...sanırım sezeryan tarihi isabet oldu,
iyi akşamlar kızlarr
bu gece sooonnnn
Bu gece bebeğim ile tek bedende iki can olarak son gecemiz, yarın iki ayrı bedende atacak kalplerimiz....
Heyecan korku sevinç hüzün karmakarışık duygular içindeyim
Allahım sağsalim kurtulmayı,bebeğimi sorunsuz kucağıma almayı nasip etsin inşallah.
Yarın bebeğini kucağına alacak tüm arkadaşlar şimdiden geçmiş olsun,gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün....
iyi akşamlar kızlarr
bu gece sooonnnn
Bu gece bebeğim ile tek bedende iki can olarak son gecemiz, yarın iki ayrı bedende atacak kalplerimiz....
Allahım sağsalim kurtulmayı,bebeğimi sorunsuz kucağıma almayı nasip etsin inşallah.
Yarın bebeğini kucağına alacak tüm arkadaşlar şimdiden geçmiş olsun,gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün....
canım çamaşır varmıydı ki altında? benim yatış yapıldıktan itibaren yoktu doğumdan sonrada hasta bezi verdiler ben çamaşırmı taburcu olunca giydim ama serum olayına tamamen katılıyorum elimin üstü hala mosmor ve sancı çekerken derimi yırtıp çıkcaktı
slm kızlar nasılsınız...
biz kızımla yuvarlanıyoruz...doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum....doğum yapıp meleklerini kucaklarına alan taze anneler gözünüz aydın...
doğum yapan arkadaşlar göbek bağınız düştü mü?bizimki daha düşmedio da düşse çokk rahatlıcam... o çok takılıyo aklıma...
Fatmacım sana sağlıklı doğumlar diliyorum inş mutlulukla sağlıkla al kızını kucağına...Kızın doğunca ona söylüycem annen senin için çok uğraştı şekerler yaptı diyecem:)iyi akşamlar kızlarr
bu gece sooonnnn
Evet haki,katen isabet olmuş canım inş sancıların başlamaz hemen de sezeryanıbeklerkızlar tam anlamıyla nişanım geldi kanlı bir akıntı...sanırım sezeryan tarihi isabet oldu,
aaa cnm sana da mı suni sancı verdiler,ben normal açılman oldu sanıyodum,ya ben hep bu suni sancının çok kötü olduğunu duydum öyle deil mi yani??? aa cnm bu arada eş durumu atamaları başladı yine yengenin de haberi vardır heralde dimi?
allah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin cnm...iyi akşamlar kızlarr
bu gece sooonnnn
allah hepinize kolay doğum nasip etsin,allah yardımcınız olsun...SLM kıslar bugun artık son gecemız bıraz once ıstanbuldan kayınvaldemlerde geldı ev cumbus annemlerde burda yarın hastaneye cumbur cemaat olucaz abımler falan kalabalık...Yarın bebegımı hayırlısıyla alıcam kucagıma ıns ve aklımda bebegıne kavusmayı bekleyen sızlerde olucaksınız..Bu gece dualarınızı beklıyorum kıslar ve yarın benımle bırlıkte 14 subat annesi olucak herkesede dua edıcem ıns hayırlısıyla saglıkla bebıslerıne bı cırpıda kavusurlar...Gece dusumu alıcam sacıma fon cektırdım son rutujlar bebegın battanıyesı oto koltugunu,valızlerımızı arabamıza yerlestırdık sanırım hazırız artık.Rabbım bu heyecanı hepınıze yasatsın ıns.Cok optum kıslar sızı.Buarada MELOCUM sanada hayırlı dogumlar dılıyorum yarın sabah aynı saatlerde ıkımızde amelıyatta olucaz yarın belkı denk gelırız hastanede ama gelemezsekde cok optum cnm..![]()
slmm kızlarrr ben geldimm kızımla emişip duruyoruz geceler uykumuz yok hiççç memelerim yara oldu aglaya aglaya emziriyorumm durum kötü ilaçta sürüyoruz ama geçeceği yokk napıcam bilmiyorumm...
Canım bence pompayla sağ arada sütünü arada kaşıkla onu ver göğüs uçların dinlensin biraz ben öyle yaptım şimdi düzeldiler acımıyolar bide mustelanın göğüs kremini ve bepanten plus krem kullandım.Bide bebek emdikten hmen sonra önce saç kurtma makinasıyla kurutuyorum sonrada kremi sürüp biraz daha tutuyorum.
benimde yeni haberim oldu canım eşim yeni söyledi suni sancı verdiler 5 cmden sonra die ama kötü bişi olmadı fark etmedim ben yengemin haberi var bekliyoruz bakalım seninki de olur inş hayırlı olsun
kızlar kayınvalidem canımı sıkıyo yok çok acemiymişim 10 çocuk doğurdum ya hakla acemiyim yok bebek sıvıymış kakası ishal mi olmuş yok saçı kısaymış kızımın erkek gibiymiş![]()
![]()
allaha havaleeee
Canım bence pompayla sağ arada sütünü arada kaşıkla onu ver göğüs uçların dinlensin biraz ben öyle yaptım şimdi düzeldiler acımıyolar bide mustelanın göğüs kremini ve bepanten plus krem kullandım.Bide bebek emdikten hmen sonra önce saç kurtma makinasıyla kurutuyorum sonrada kremi sürüp biraz daha tutuyorum.