• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar emelmuhammed diye bir arkadaş vardı kaç gündür girmedi 40. haftadaydı doğum yaptımı acaba haberi olan varmı..

saolun kızlar,malesef böyle bu işler.
biraz önce bağırış çağırış kavga ettik,affedemiyceim şeyler syledi bana,artk koptu ipler.
babamlara gidiodm çıkartmadı,çocuğu yanında doğucakmış.
ama ben bu evde durmak istemiorum artık.
annemlere de bişi diyemedim,üzülcekler şimdi benm yüzümden
offf cnm yaaa,bu durumda hem de bu kavga...sakin olmaya çalış,sabretmeye çalış...çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim..böyle düşüncesiz erkeklere uyuz oluyorum yaa:((

teşekkür ederim kızlar
Allah razı olsun
suni sancı ile normal olucak Allah kısmet ederse

burcucum sende takma kafana bebeğine odaklanmaya çalış

allah kurtarsın cnm,güzel haberlerini alırız inş.

Kızlar bu arada unutmadan söyleyeyim normal doğuma gidecekler özelliklede suni sancı alacaklar için söylüyorum yanınıza bol bol alt iç çamaşırı alın.Ben 3 tane almıştım zor yetti doğumun kısa sürmesine rağmen aklınızda olsun.Birde serum için damar yolu açıyorlar sakın el üstünden açtırmayın çok canınız yanıyo hareket ettikçe bileğin üst kısmından açtırın o zaman hiç acımıyor.

normal olacak ama suni sancı olur mu olmaz mı bilmiyorum ama yine de saol bilgiler için...

evet manikcim alıntı yapmıştım ama çıkmamış düzelttim sonra maşallah canım size Allah nazardan saklasın

sürmelicim canım benimde açılmam yavaş olunca suni sancı verdiler hemen açılıyoo ama bana serumdan iğneyle verdiler açılman 8-9 cm olunca ıkınmaya başlıyosun ozaman daha kolay oluyo Allah kolaylık versin canım ama bence makyaj yapma bende bi gr bişi kalmamıştı sabahtam makyajlıydım da :21:
aaa cnm sana da mı suni sancı verdiler,ben normal açılman oldu sanıyodum,ya ben hep bu suni sancının çok kötü olduğunu duydum öyle deil mi yani??? aa cnm bu arada eş durumu atamaları başladı yine yengenin de haberi vardır heralde dimi?

kızlar tam anlamıyla nişanım geldi kanlı bir akıntı...sanırım sezeryan tarihi isabet oldu,
henüz su ya da sancı yok geceyi ya da sabahı bekleyecek mi bakalım

gözün aydın cnm,ne güzel yarın da bebişini alıcaksın kısmetse kucağına...ben hala bekliorum yaa:((( sıkıldım ama artık:((

çok sağol canım, yarın kontrolümüz var. bebeğim hastaneden sonra ilk kez dr. teyzesini görecek. hep karnımızdan haberler paylaştık burdan, yarın da güzel haberler veririm inş.

canım al çanyata koy bence, zaten çok pahalı bişey değil kullanmazsan kullanma. hastanede telaşla aramak daha zor.
ben yanıma dalinin silikon ucunu almıştım ama onu beğenmedi emrecik büyük geldi burun deliklerini tıkadı emerken, sonra eşimi yoladık aventin kelebek şeklinde olanını aldı o çok güzel. ucuda sivri kolayca kavradı yavrum.

SCF156/01 AVENT Göğüs Ucu Koruyucular SCF156/01 Standart Philips'ten - Philips Support
uç çıkarıcı da bu
Lansinoh Latch Göğüs Ucu Çıkarıcı - EczaOnline

emziremem diye hiç dert etme karamelcim, sağolsun adamlar hertürlü şeyi yapmışlar;)) al koy çantada bulunsun, gerekmezse verirsin ihtiyacı olan birine

çok saol canım alıcam mutlaka..

Selam kizlar:80: Odamizi hazirladik evi bastan asagi temizledik.

Sabah erkenden hastaneye gidecegiz. :emir_bebek:

Aksam yatmadan du$umu alirim son rütü$lerimi yaparim temizlik falan. Sabah kalkincada saçimi düzlestirip makyajimi yaparimm hortlak gibi gitmek istemiyorum.:12:

Senacim Allah yardimcimiz olsun canim. :71:

şükür sonunda büyük gün geldi demek ha bugün ha yarın derken yinede kendiliğinden gelmedi senin inatçı kız görüomusun :)
neyse canım inşallah çok kolay bi doğumla kavuşursun kızına.. bizide habersiz bırakma..
Allaha emanetsin..

kızlar tam anlamıyla nişanım geldi kanlı bir akıntı...sanırım sezeryan tarihi isabet oldu,

inşallah sancı felan gelmes canım yaaa madem sezeryan olcak o acıyı bari çekme

burcucum allah sana sabır versin canım şu günlerinde yaşadıkların hiç hoş şeyler deil ama sabır et bebeğin hayırla güzellikle gelir inşallah bütün herşeyi unutuverirsiniz :(

iyi akşamlar kızlarr
bu gece sooonnnn
Bu gece bebeğim ile tek bedende iki can olarak son gecemiz, yarın iki ayrı bedende atacak kalplerimiz....
Heyecan korku sevinç hüzün karmakarışık duygular içindeyim
Allahım sağsalim kurtulmayı,bebeğimi sorunsuz kucağıma almayı nasip etsin inşallah.
Yarın bebeğini kucağına alacak tüm arkadaşlar şimdiden geçmiş olsun,gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün....

iyi akşamlar kızlarr
bu gece sooonnnn
Bu gece bebeğim ile tek bedende iki can olarak son gecemiz, yarın iki ayrı bedende atacak kalplerimiz....
Allahım sağsalim kurtulmayı,bebeğimi sorunsuz kucağıma almayı nasip etsin inşallah.
Yarın bebeğini kucağına alacak tüm arkadaşlar şimdiden geçmiş olsun,gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün....

yarın ne kadar çok çocuk doğacak yaaa maşallah şimdiden herkesin kandilini ve sevgililer gününü kutlarım

iyi akşamlar kızlarr
bu gece sooonnnn

Allahım sağ sağlim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..

SLM kıslar bugun artık son gecemız bıraz once ıstanbuldan kayınvaldemlerde geldı ev cumbus annemlerde burda yarın hastaneye cumbur cemaat olucaz abımler falan kalabalık...Yarın bebegımı hayırlısıyla alıcam kucagıma ıns ve aklımda bebegıne kavusmayı bekleyen sızlerde olucaksınız..Bu gece dualarınızı beklıyorum kıslar ve yarın benımle bırlıkte 14 subat annesi olucak herkesede dua edıcem ıns hayırlısıyla saglıkla bebıslerıne bı cırpıda kavusurlar...Gece dusumu alıcam sacıma fon cektırdım son rutujlar bebegın battanıyesı oto koltugunu,valızlerımızı arabamıza yerlestırdık sanırım hazırız artık.Rabbım bu heyecanı hepınıze yasatsın ıns.Cok optum kıslar sızı.Buarada MELOCUM sanada hayırlı dogumlar dılıyorum yarın sabah aynı saatlerde ıkımızde amelıyatta olucaz yarın belkı denk gelırız hastanede ama gelemezsekde cok optum cnm..:16::16:

canım çamaşır varmıydı ki altında? benim yatış yapıldıktan itibaren yoktu doğumdan sonrada hasta bezi verdiler ben çamaşırmı taburcu olunca giydim ama serum olayına tamamen katılıyorum elimin üstü hala mosmor ve sancı çekerken derimi yırtıp çıkcaktı

slm kızlar nasılsınız...
biz kızımla yuvarlanıyoruz...doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum....doğum yapıp meleklerini kucaklarına alan taze anneler gözünüz aydın...
doğum yapan arkadaşlar göbek bağınız düştü mü?bizimki daha düşmedi:25: o da düşse çokk rahatlıcam... o çok takılıyo aklıma...

Kızlar kusura bakmayın bilg. hepo açık ama bebişe koşturuyorum o yüzden biraz geç yazıyorum.MKT evet hastane geceliği giydirdiler ama altımda kilodum vardı çünkü hasta pedi koyuyolar oda iç çamaşırsız durmaz.Elimin üstüne takmışlardı ilk serumu arada tuvalate gittim çünkü bebek aşapı indikçe mesaneye ve bağırsaklara baskı yapıyor.elimdeki iğnenin acısı yüzünden iç çamaşırımı tuvalette ıslattım değişmez zorunda kaldım.

NUR biz daha 6 günlüğüz bizimkide düşmedi bende merak etmiştim sizinki düşmediğine göre bizimkinin düşmemeside doğal o zaman sizi takip edicem:)

arkadaşlar merhaba
yarın doğum yapacak arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum..
dualarımız onlarla olacak..
inşallah hayırlısıyla kolaycacık kavuşurlar bebiklerine.
ben de çokk heyecanlıyım yarın çatı muayenesi olucam ilk kez ve belki desezeryana karara verirsek tarihi kararliicazzz..

iyi akşamlar kızlarr
bu gece sooonnnn
Fatmacım sana sağlıklı doğumlar diliyorum inş mutlulukla sağlıkla al kızını kucağına...Kızın doğunca ona söylüycem annen senin için çok uğraştı şekerler yaptı diyecem:)

Evet haki,katen isabet olmuş canım inş sancıların başlamaz hemen de sezeryanıbekler

slmm kızlarrr ben geldimm kızımla emişip duruyoruz geceler uykumuz yok hiççç memelerim yara oldu aglaya aglaya emziriyorumm durum kötü ilaçta sürüyoruz ama geçeceği yokk napıcam bilmiyorumm...

aaa cnm sana da mı suni sancı verdiler,ben normal açılman oldu sanıyodum,ya ben hep bu suni sancının çok kötü olduğunu duydum öyle deil mi yani??? aa cnm bu arada eş durumu atamaları başladı yine yengenin de haberi vardır heralde dimi?

benimde yeni haberim oldu canım eşim yeni söyledi suni sancı verdiler 5 cmden sonra die ama kötü bişi olmadı fark etmedim ben yengemin haberi var bekliyoruz bakalım seninki de olur inş hayırlı olsun

kızlar kayınvalidem canımı sıkıyo yok çok acemiymişim 10 çocuk doğurdum ya hakla acemiyim yok bebek sıvıymış kakası ishal mi olmuş yok saçı kısaymış kızımın erkek gibiymiş :37: :47:
allaha havaleeee

iyi akşamlar kızlarr
bu gece sooonnnn
allah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin cnm...

SLM kıslar bugun artık son gecemız bıraz once ıstanbuldan kayınvaldemlerde geldı ev cumbus annemlerde burda yarın hastaneye cumbur cemaat olucaz abımler falan kalabalık...Yarın bebegımı hayırlısıyla alıcam kucagıma ıns ve aklımda bebegıne kavusmayı bekleyen sızlerde olucaksınız..Bu gece dualarınızı beklıyorum kıslar ve yarın benımle bırlıkte 14 subat annesi olucak herkesede dua edıcem ıns hayırlısıyla saglıkla bebıslerıne bı cırpıda kavusurlar...Gece dusumu alıcam sacıma fon cektırdım son rutujlar bebegın battanıyesı oto koltugunu,valızlerımızı arabamıza yerlestırdık sanırım hazırız artık.Rabbım bu heyecanı hepınıze yasatsın ıns.Cok optum kıslar sızı.Buarada MELOCUM sanada hayırlı dogumlar dılıyorum yarın sabah aynı saatlerde ıkımızde amelıyatta olucaz yarın belkı denk gelırız hastanede ama gelemezsekde cok optum cnm..:16::16:
allah hepinize kolay doğum nasip etsin,allah yardımcınız olsun...

slmm kızlarrr ben geldimm kızımla emişip duruyoruz geceler uykumuz yok hiççç memelerim yara oldu aglaya aglaya emziriyorumm durum kötü ilaçta sürüyoruz ama geçeceği yokk napıcam bilmiyorumm...

Canım bence pompayla sağ arada sütünü arada kaşıkla onu ver göğüs uçların dinlensin biraz ben öyle yaptım şimdi düzeldiler acımıyolar bide mustelanın göğüs kremini ve bepanten plus krem kullandım.Bide bebek emdikten hmen sonra önce saç kurtma makinasıyla kurutuyorum sonrada kremi sürüp biraz daha tutuyorum.

Canım bence pompayla sağ arada sütünü arada kaşıkla onu ver göğüs uçların dinlensin biraz ben öyle yaptım şimdi düzeldiler acımıyolar bide mustelanın göğüs kremini ve bepanten plus krem kullandım.Bide bebek emdikten hmen sonra önce saç kurtma makinasıyla kurutuyorum sonrada kremi sürüp biraz daha tutuyorum.

canım ya kurutma makinesini deneyimmm gelen giden misafir cokk vakite bulamıyorumm kızım hep emmek istiyorr canım cok acıyor birde doğumda kabrgama bastırdılar kaburgam cok agrıyor hareket edemyorumm birde senin taktiği deneyim barii

benimde yeni haberim oldu canım eşim yeni söyledi suni sancı verdiler 5 cmden sonra die ama kötü bişi olmadı fark etmedim ben yengemin haberi var bekliyoruz bakalım seninki de olur inş hayırlı olsun

kızlar kayınvalidem canımı sıkıyo yok çok acemiymişim 10 çocuk doğurdum ya hakla acemiyim yok bebek sıvıymış kakası ishal mi olmuş yok saçı kısaymış kızımın erkek gibiymiş :37: :47:
allaha havaleeee

saol cnm inş. tayin bekleyen herkes için hayırlısı olur ama iğrenç okullar açılmış menemende...napalım artık izmire geleyim de alışırız artık...

hımmm demek başladı kayınvaliden dırdıra...benimki de dün geldi...şimdilik bişey yok bakalım nasıl geçecek günler...amannn hıhı de geç boşver...yaa ama çok merak ediyorum zeynep hanımı:)))

herkese iyi akşamlar okuduklarıma göre yarın birçok kişi bebeğine kavuşucak şimdiden herkese Allah hayırlı doğum versin demek istedim inşallah bebeişleriniz güzelce emerler sizin de bol sütünüz ve az ağrınız olur umarım..ben 38+3üm bekliyoruz geçen haftalarda çatı muayenesini sormuştum sizlere ,cevapladığınız için minnetarım çarşamba günü oldm ben de henüz olmamaış arkadaşlara fikir veriim evet biraz rahatsız edici bişey can acıyo ama 2dakikalık bişey! normal doğum yapabilirmişim benim 1 cm açılmam wardı rahmim yumuşamış dr.um belli ki sancı çekmişsin dedi ama farknda değilim heran bekliceksiniz artık dedi!bir de çatı muaynesinden sonra kahverengi akıntı oldu ama sık değil yani ertesi gün 1 en fazla 2 kez dr gayet normal genelde çatı muaynesinden sonra olur korkulcak bişey değil dedi..İnşallah benim gibi bekleyen tüm arkadaşlara hepimize Allah hayırlı doğum verir ve tek avazda kurtarır..

cnm bunları paylaşman ii oluyo,bizim de aynı problemlerimiz olursa aklımızda bulunsun...bu arada herkes doğurdu bebeişini büyütmeye başladı ben en sona kaldım:((( biz doğum yapacağımız zaman kimsecikler olmayacak heralde burda:(((

yarın doğum yapacak olan arkadaşlarım Rabbim yar ve yardımcınız olsun
sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah miniklerinizi
okadar mükemmel bi duyguymuşkii Allah tüm isteyenlere yaşatsın

Back