• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Burcucum sanirim esinle sorunlarin var.. tam olarak geçmisi okuyamadim ama sakin olmaya çalis bebegin için.

waaaaoooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwww demek büyk gün geldi sürmeli hadi Allah kolaylık versin canım özlemin bitiyor nihayet:66:

evettttttt:52: sonundaa bekledigim gün geldi canim:64:
Amin canim çok sagol. Sende suni sanci ile dogum yaptin demi ? senin suni sancin nasildi yani bana vajinadan jel sikacakmis drm. birde su gibi ilaç olani varmis heralda. jelle açilma kolay olur dedi dr. cevremdekilerde oyle diyor ama bakalim bana ne kadar yaricak:27:

amin canımmmm benimmm
inşallah rahat doğum yaparız canımm

manikcim sen suni sancı ile mi doğum yaptın

insaallah canim:16:

amin canımmmm benimmm
inşallah rahat doğum yaparız canımm

manikcim sen suni sancı ile mi doğum yaptın

slm canım hayırlı olsun
geçmişi okumadım ama sende suni sancıyla mı norml yaptın benim gibi benim de suyum gelmişti
neyse geçti hepsi kızın nasıl maşallah resmini de koymuşsun ben nazar falan die koymaya kıyamadım
emme,gaz,sarılık bi sorun var mı göbişi düştü mü benmkinin daha düşmedi de?

MKT bana mı yazdın anlamdım ama ben yienede cevap vereyim:) evet kızlar ebin suyum filanda gelmemişti ama hem günümüzün dolmasına yakın olduğu için hemde suyum azaldığı için suni sancı ile doğum yaptım.Ama yoğunluğuna dayanamadığım için epidural istedim.Bende koymamayı düşündüm aslında ama sonra sakınan göze çöp batar diye düşündüm ve herkese yolladı fotosunu.Bebişlerimiz Allahıma emannet artık napalım.Emme sorunu yaşadık geçti şükür şimdi iyiyiz gazda her bebekte olduğu kadar var.Göbişi hala düşmedi dört gözle bekliyorum düşmesini...

Selam kizlar:80: Odamizi hazirladik evi bastan asagi temizledik.

Sabah erkenden hastaneye gidecegiz. :emir_bebek:

Aksam yatmadan du$umu alirim son rütü$lerimi yaparim temizlik falan. Sabah kalkincada saçimi düzlestirip makyajimi yaparimm hortlak gibi gitmek istemiyorum.:12:

Senacim Allah yardimcimiz olsun canim. :71:

ooooohhhh sonunda hadi canım gözünaydın sağlıkla al kucağına inş :64: :92: bu nazlı bebeşi çok merak ediyorum annesi ben :emir_bebek:

bu arada melocum zeynebimzi sormuşsun çok ii maşallah tosun gibi oldu :9: :nazar: zayıf doğanlar hiç üzülmesin benim kız 1 haftada yarım kilo aldı :nazar: :nazar: :nazar: yeni gaz problemimiz başladı önceden emzirip yatıryodum şimdik gaz çıkartıyoz ben beceremiyorum maalesef uğraşıyom çıkmıyo babası omzuna yatırdığı an çıkarıyo :9: ee dady s girl olcak benim kız :33:

evettttttt:52: sonundaa bekledigim gün geldi canim:64:
Amin canim çok sagol. Sende suni sanci ile dogum yaptin demi ? senin suni sancin nasildi yani bana vajinadan jel sikacakmis drm. birde su gibi ilaç olani varmis heralda. jelle açilma kolay olur dedi dr. cevremdekilerde oyle diyor ama bakalim bana ne kadar yaricak:27:

canım bana serumla verdiler suni sancıyı...Ancak doğumdan önce vajinama jelde uyguladılar...Ondanmı bilmiyorum ama bebek çok kolay çıktı..

cnm olan oldu zaten fevrilik bişşi kalmadı artık,doğumu atlatıp önüme bakıcam

canım öyle deme nolur şimdi çok sinirlisin gerginsin ve sonuna kadarda haklısın ama hatasını anlayacağına eminim çok üzüldüm ben yaa valla çok moralim bozuldu Allah yardımcın olsun canım sabır versin sana. söyleyecek çok söz var ama seni daha fazla sinirlendirir başkada bir işe yaramaz onun için anca sakin olmaya çalış diyebiliyorum.

Kızlar bu arada unutmadan söyleyeyim normal doğuma gidecekler özelliklede suni sancı alacaklar için söylüyorum yanınıza bol bol alt iç çamaşırı alın.Ben 3 tane almıştım zor yetti doğumun kısa sürmesine rağmen aklınızda olsun.Birde serum için damar yolu açıyorlar sakın el üstünden açtırmayın çok canınız yanıyo hareket ettikçe bileğin üst kısmından açtırın o zaman hiç acımıyor.

evet manikcim alıntı yapmıştım ama çıkmamış düzelttim sonra maşallah canım size Allah nazardan saklasın

sürmelicim canım benimde açılmam yavaş olunca suni sancı verdiler hemen açılıyoo ama bana serumdan iğneyle verdiler açılman 8-9 cm olunca ıkınmaya başlıyosun ozaman daha kolay oluyo Allah kolaylık versin canım ama bence makyaj yapma bende bi gr bişi kalmamıştı sabahtam makyajlıydım da :21:

ooooohhhh sonunda hadi canım gözünaydın sağlıkla al kucağına inş :64: :92: bu nazlı bebeşi çok merak ediyorum annesi ben :emir_bebek:

bu arada melocum zeynebimzi sormuşsun çok ii maşallah tosun gibi oldu :9: :nazar: zayıf doğanlar hiç üzülmesin benim kız 1 haftada yarım kilo aldı :nazar: :nazar: :nazar: yeni gaz problemimiz başladı önceden emzirip yatıryodum şimdik gaz çıkartıyoz ben beceremiyorum maalesef uğraşıyom çıkmıyo babası omzuna yatırdığı an çıkarıyo :9: ee dady s girl olcak benim kız :33:

Oy masallah canim kizina.. benim kizimada doktor zayif dedi aman cani içinde olsunda büyür :16:

canım bana serumla verdiler suni sancıyı...Ancak doğumdan önce vajinama jelde uyguladılar...Ondanmı bilmiyorum ama bebek çok kolay çıktı..

ay vallahimi bunu duyduguma sevindim yaa.. çok merak ediyorum nasil olacak hersey acaba:44:

bende epidural istedim banada yapacaklar:8:

Kızlar bu arada unutmadan söyleyeyim normal doğuma gidecekler özelliklede suni sancı alacaklar için söylüyorum yanınıza bol bol alt iç çamaşırı alın.Ben 3 tane almıştım zor yetti doğumun kısa sürmesine rağmen aklınızda olsun.Birde serum için damar yolu açıyorlar sakın el üstünden açtırmayın çok canınız yanıyo hareket ettikçe bileğin üst kısmından açtırın o zaman hiç acımıyor.

canım çamaşır varmıydı ki altında? benim yatış yapıldıktan itibaren yoktu doğumdan sonrada hasta bezi verdiler ben çamaşırmı taburcu olunca giydim ama serum olayına tamamen katılıyorum elimin üstü hala mosmor ve sancı çekerken derimi yırtıp çıkcaktı

Sagol canim ben 6 tane iç çamasiri aldim yanima bi kaçta atlet koydum. Yengem dogumdan sonra çok üsürsün demisti. Dedigin yer tam olarak nere nabizin attigi yermi:17:

evet manikcim alıntı yapmıştım ama çıkmamış düzelttim sonra maşallah canım size Allah nazardan saklasın

sürmelicim canım benimde açılmam yavaş olunca suni sancı verdiler hemen açılıyoo ama bana serumdan iğneyle verdiler açılman 8-9 cm olunca ıkınmaya başlıyosun ozaman daha kolay oluyo Allah kolaylık versin canım ama bence makyaj yapma bende bi gr bişi kalmamıştı sabahtam makyajlıydım da :21:

Benim hiç açilmam yoktu geçen çarsamba gittigimde. Simdi nasil bilemicem tabi :9:

Ayy rimel bari süreyim yaa rimelim akmiyor aglasamda akmaz:9:

Benim hiç açilmam yoktu geçen çarsamba gittigimde. Simdi nasil bilemicem tabi :9:

Ayy rimel bari süreyim yaa rimelim akmiyor aglasamda akmaz:9:

illa kızım beni güzel görsün diyosun yanii :21:
canım sen bilirsin ama bence epidurale gerek yok sancıya dayanırım diyosan doğum kısmı çok kolay çünkü ben bile yaptıysam herkes yapar yaa benim canım tatlıdır :69:

slm kızlar nasılsınız...
biz kızımla yuvarlanıyoruz...doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum....doğum yapıp meleklerini kucaklarına alan taze anneler gözünüz aydın...
doğum yapan arkadaşlar göbek bağınız düştü mü?bizimki daha düşmedi:25: o da düşse çokk rahatlıcam... o çok takılıyo aklıma...

illa kızım beni güzel görsün diyosun yanii :21:
canım sen bilirsin ama bence epidurale gerek yok sancıya dayanırım diyosan doğum kısmı çok kolay çünkü ben bile yaptıysam herkes yapar yaa benim canım tatlıdır :69:

:9: Evet Ben normalde makyajsiz durmam ki kaldiki dogumda duracagim. Hortlak gibi hissederim kendimi ya :1:
Dayanabilirsem yaptirmam canim dayanilmicak gibi olursa isticem.

slm kızlar nasılsınız...
biz kızımla yuvarlanıyoruz...doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum....doğum yapıp meleklerini kucaklarına alan taze anneler gözünüz aydın...
doğum yapan arkadaşlar göbek bağınız düştü mü?bizimki daha düşmedi:25: o da düşse çokk rahatlıcam... o çok takılıyo aklıma...

Sagol canim.

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız.

Biz iyiyiz. Annemler geldi. Ev çok yogun.

Nurcum kızımın göbegi 7. gün düştü. Oglumunki 12. gün düşmüştü. Ama oglumda her gün pansuman yaptık, bu defa hiç bir şey sürmedik daha erken düştü...

Dogum yapan arkadaşlar hayırlı olsun. Yarın yapacak olanları da şimdiden tebrik ederim...

slm kızlar nasılsınız...

bizimki düşmedi canım 15 gün normal dedi drumuz ben dert etmiyorum daha yıkayamıyoruz ama hergün siliyoruz biz bence dert etme

ayy melocum çok rahatsın relax gördüm seni ben çok heycanlıyım bana da azcık taktik versen yaaa :)
bu arada doğumdan çıkınca mesaj yaz bana noluurrr ben akşamları anca giriorum çatlarım bebişin kilosunu durumunuzu felan olur mu?
Allah yardımcın olsun canım.. inşallah herşey umduğundan da kolay olur..
rahatım canım ne yapayım öyle olursam daha iyiolacağına inannıyorum,kendimi toparlayınca yazarım mutlaka
canım şimdiden allah sana ve yarın doğuma girecek diğer 14 şubat annelerine yardımcı olsun; biz atlatttık darısı sizin başınıza. melek yavrularınız yarın bu saatlerde kollarınızda olacak, ilk sütlerini emip ilk bezlerini dolduracaklar, ne güzel ;))))
sağol canım evet dediklerini düşünmek bile güzel
saolun kızlar,malesef böyle bu işler.
biraz önce bağırış çağırış kavga ettik,affedemiyceim şeyler syledi bana,artk koptu ipler.
babamlara gidiodm çıkartmadı,çocuğu yanında doğucakmış.
ama ben bu evde durmak istemiorum artık.
annemlere de bişi diyemedim,üzülcekler şimdi benm yüzümden

offff....çok kötü olmuş yaaaaa...hem de şu durumda.

kızlar tam anlamıyla nişanım geldi kanlı bir akıntı...sanırım sezeryan tarihi isabet oldu,
henüz su ya da sancı yok geceyi ya da sabahı bekleyecek mi bakalım

Canım inş ataman olur zor durumlar biliyorum doğumun içinde hepimiz birbirimize duacıyız yüreğini ferah tut.İnş tüm kalan tüm hamişlerimizde sağlıkla alırlar bebeklerini kucaklarına...

çook saol cnm,inş. atama olur da bari o çıkar kafamdan,geceleri o kadar çok şey düşünüyorum ki artık uykular haram oldu yaa...

Evridiki sagol tatlim:16:

Melocum soylede kizina sabahi beklesin :10:

Ben ciktim kizlar yoruldum bugun az yatiyim dinleniyim.
Yarin doguma gidecek arkadaslar.. Allah yardimcimiz olsun kizlar.
Ins. guzel haberlerle geliriz :71:

Back