- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 38
kıyamam ya...canım benim sağolasın
olsun canım ya az kaldı artık,hayır bu kadar stresten sonra seni sezeryana alırlarsa tuhaf olacak
bilmiyorum canım ben spinal olacağım bebeğimi görmek istiyorum ve ayılması genelde kusmayla oluyormuş dikişlerin acısıyla uyanıyormuşsun deniyor o nedenle spinal istiyorum
yok canım benim kesinleşti bebeğim hala ter hem de ayakları tam vajinamdamelocum sen nasılsın senınde bellı değil dımı doğumun....normal doğum dedık kaldık böyle ....
benim çok heyecanlı bi yapım var paniğim biraz yani ondan dolayı korkuyorum.. spinal istiyorum aslında bilinç açık olacak vs. biraz cesarete ihtiyacım var sanırım :18:
yok canım benim kesinleşti bebeğim hala ter hem de ayakları tam vajinamdaskıştı karnımda 14 şubat mecburi sezeryan oluyorum ben
anladım canım hayırlısı olsun sağlıkla bebişini kucağına alırsın ınşallah....hayırlı bırgunde doğucak hayırlı şansı açık bır bebiiş ollur ınşallah....hepimizin öyle olur ınşallah....
slm annişler nasılsınız ben yoruldum beklemekten gece yalancı sancılar gelip gıdıyo ha geldı dıyom bukez yok....galıba en son ben olucam
gunaydın sende daha bızdensındemlenmekten acıyıda geçtık.....
olsun canım ya az kaldı artık,hayır bu kadar stresten sonra seni sezeryana alırlarsa tuhaf olacak
bilmiyorum canım ben spinal olacağım bebeğimi görmek istiyorum ve ayılması genelde kusmayla oluyormuş dikişlerin acısıyla uyanıyormuşsun deniyor o nedenle spinal istiyorum
ahaha çok hoşsun valla
senin kız ilerde büyüyüp ana kız çatışması yaşadığınızda ben doğmayacaktım sen zorla doğurttun ben iyiydim orda banamı sordunuz derse görürsün senvardır ya tipilk ana kız takışmaları
melocum doğru söylüyosun valla
aslında doktorum ısrarla normla diyordu bana kalça kemiklerimin yapısı uygun diye bende ama
bebeiş tersss,inat kızım.eee napalım tecavüz kaçınılmazsa zevkini çıkaracağız di mi ama<*
evet canım haklısın insanlar duşunceliyse herkese kapımız açık.valla evi bile eşim supuruo ben siliom sağolsun eşim hep yardımcı.valla misafirler anlayışlı ve özenli olunca 20 kişide 30 kişide ağırlanıyo
senin hamile olduğunun bilincinde olan arkadaşlar ve bir kocan varsa sorun yok
dün akşam bizede misafir geldi.karı koca bide 1.5 yaşlarında kızları vardı.tatlılarını hazırlamışlar (ne oldunu sölemiim) getirmişler burda pişirdiler tabaklara hazırladılar eşim çayı demledi servisi onlar yaptılar çayları sırayla doldurdular.çocuğuyla ilgilendi çok dağıtmadı ama arkasını döküklerini topladılar öyle gittiler sağolsunlar
yani bende öyyle oturdum hatta zorla beni uzandırdılar ayaklarını uzat falan diye.halden anlayan birileri olunca moral oluyo üstüne yanii iyi oluyo
slm annişler nasılsınız ben yoruldum beklemekten gece yalancı sancılar gelip gıdıyo ha geldı dıyom bukez yok....galıba en son ben olucam
sıkıldımmm sıkıldııımmm
patlıcam yaaaa,
hiçte bişi yapasım yok
gerçi yapacak bişide yokk
kös kös oturuyom böyle işteee
sıkıldımmm sıkıldııımmm
patlıcam yaaaa,
hiçte bişi yapasım yok
Slm kızlar sanırım ben sizlere hiç iyi haberle gelemiycemBugün kontrolümüz vardı.Göğsüm dünden beri çok şiş ve sertti bide ateş yapıyordu.Meğer mastit olma yolunda hızla ilerliyormuşum bebek yeterince çekemdiği ve benimde sütüm birden geldiği için böyle olmuş.Zaten sürekli şiş olduğu için bebek ağzına alamıyo sağıp sağıp veriyorum kaşıkla ama bıktım sürekli pompayla dolanmaktan.Bebeğimde artık memeye yabancılık çekiyo.offff ya süt dolu göğsüm ama göğüs uçlarım yara oldu ve süt çıkmakta zorlanıyor.Var mı bu konuda bana yardımı dokunacak bilgisi olan.Bebişimin mutluluğunu doya doya yaşayamıyorum halbuki çoook tatlı maşallah.
sıkıldımmm sıkıldııımmm
patlıcam yaaaa,
hiçte bişi yapasım yok
:
seninle sat ımız aynı :) senin sancılar başladıysa yakındır bende maşallah bişey yok oğlan yerini sevdi anlaşılan:))
slmm kızlarr ben geldimm kızım yanımızdaaa doyamıyorum bakmayaa zor bir doğum oldu ama olsun herseye değer valla kızlar normal doğurdum tavsiye ederimm yürümeye başladım bilee maviş gözlü sarısın bir kızım var allh herkese yasatsın cok güzelll bir duygu
slmm kızlarr ben geldimm kızım yanımızdaaa doyamıyorum bakmayaa zor bir doğum oldu ama olsun herseye değer valla kızlar normal doğurdum tavsiye ederimm yürümeye başladım bilee maviş gözlü sarısın bir kızım var allh herkese yasatsın cok güzelll bir duygu
ne guzel kavuşacağın gun belli.bizimde şekerlerimiz hazır dunde lokumlarımızı aldııkkk.ağız tadıyla dağıtmak nasip olsun inşallah hepimiz için.ayrıca ne guzel kandilde buluşacaksınızeşimin dersinin bitmesini bekliyorum
çarşıya gidip fatmanın külahlarından alıcam eşimle dışarda son bir yemek yiyip eve geliriz
yatana kadar kızımın hastane lokumlarını yaparım(doğurmazsam),çünkü şekerleri eve bebek görmeye gelenlere vericez
yarın annem,kardeşim,kayınvalidem herkesler burda olacak yarın da geçer.sabah da kızıma kavuşuyorum
ayyyyyyyyyyyy canım gözün aydın...çok sevindim senin adına..seninle SAt larımız aynıydı sanırım..Ben daha bekliyorum bakalım:))))))))))))
Allah kolaylık versin canım..bebişini öp bizim için:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?