günaydın herkese... doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın... benim kesin doğum tarihi pazartesi belli oluyor hayırlısı...:18:
günaydın benimde p.tesi belli olucak:18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese... doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın... benim kesin doğum tarihi pazartesi belli oluyor hayırlısı...:18:
bizidoğuma uğurlayan olmayacak herhal![]()
yarın inşallah akşama doğru girer ve seni uğurlarım melocum sözzz inşallah yanii:)
günaydın arkadaşlarr..
dün de pek bakamadım buraya
yasmin nurberra mapuci doğum yapmışlar Allah analı babalı büyütsün darısı hayırlısıyla başımızaa:)
benim bugün misafirlerim gelecek..
üniversiteden arkadaşlarım eşleri hatta çocuğu olanlar çocuklrıyla toplam 19 kişi oluyoruz:)
akşamüstü 4 gibi gelip sabaha karşı dağılıyoruz..
dünden beri hazırlık yapıyorum ama her gelen de bişiler getirecek sen bişi yapma demişlerdii
yine de yaptım misss gibi şeyler:)
k.validem de sağolsun bi tepsi kıymalı bi tepsi peynirli su böreee yapmış gönderecek birazdann
inşallah bugün kalabalıkta doğum yapmam
gerçi yaparsam da hastane çok kalabalık olur daha güzell olurr:)
herkese iyi bir gün diliyorum hoşçakalın anacıııımmmmm:))
19 kişimiiiii :82: maşallah bu halinle
hakikaten kızlar satları birbirine yakın olanlar kalmış burda hep.
melocum bende hep yalnız kalacağımdan şikayet ediyodum bakalım en sona kim kalacak
dün akşam eşim pcyi açmış bişi bakmış kalkıncada kapatmamış ben bakarım diye.bende pcyi kapatıp toplamaya başlayınca şaşırdı aaaa dedi bakmıyomusun
kimse yokki dedimçoğu doğum yaptı bebikleriyle ilgileniyolar olanlarda parça parça giriyo pek denk gelmiyoruz eski muhabbet çok çok azaldı dedim.
ama burayı yinede boş bırakmamk lazım valla ben sık sık girmeye çalışıyorum.gerçi annemle teyzem geldiğinde çok giremem ehh artıkın ozamanda doğurayım dimi amaşurda 39. haftaya girdik
hakikaten kızlar satları birbirine yakın olanlar kalmış burda hep.
melocum bende hep yalnız kalacağımdan şikayet ediyodum bakalım en sona kim kalacak
dün akşam eşim pcyi açmış bişi bakmış kalkıncada kapatmamış ben bakarım diye.bende pcyi kapatıp toplamaya başlayınca şaşırdı aaaa dedi bakmıyomusun
kimse yokki dedimçoğu doğum yaptı bebikleriyle ilgileniyolar olanlarda parça parça giriyo pek denk gelmiyoruz eski muhabbet çok çok azaldı dedim.
ama burayı yinede boş bırakmamk lazım valla ben sık sık girmeye çalışıyorum.gerçi annemle teyzem geldiğinde çok giremem ehh artıkın ozamanda doğurayım dimi amaşurda 39. haftaya girdik
evet canım az kaldık ...ama şuna da kızıyorum aşağıda bazen bir sürü isim oluyor ama hiç paylaşım yapmayanlar var.bizim yazdıklarımızı okuyup vakit geçirip çıkıyor.
sonra bi sorun olunca....eee kızlar ben sizi zaten baştan beri okuyorum şu konuda fikri olan var mı yada ben yarın doğuma gidiyorum yazıp çıkıyor o zaman sinirleniyorum..
neyse
hayırlısıyla sedacım 39 a başladık bakalım artık
gunaydin kizlar..
çay demlenirde bekledikçe acir ya, ayni oyle hissediyorum kendimi
demlendim iyicee![]()
olsun canım ya az kaldı artık,hayır bu kadar stresten sonra seni sezeryana alırlarsa tuhaf olacakgunaydin kizlar..
demlendim iyicee![]()
bi sorum olacak genel anestezide ağıza bişey takılıyor mu? damardan mı uyutuluyo? ben spinalden korkuyorum biraz da genel anestezi isteyecektim ama ağıza takılan bişey varsa imkansız gibi bişey... sezeryan olanlar lütfen yardım...
gunaydin kizlar..
demlendim iyicee![]()