• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

olsun canım ya az kaldı artık,hayır bu kadar stresten sonra seni sezeryana alırlarsa tuhaf olacak

bilmiyorum canım ben spinal olacağım bebeğimi görmek istiyorum ve ayılması genelde kusmayla oluyormuş dikişlerin acısıyla uyanıyormuşsun deniyor o nedenle spinal istiyorum

benim çok heyecanlı bi yapım var paniğim biraz yani ondan dolayı korkuyorum.. spinal istiyorum aslında bilinç açık olacak vs. biraz cesarete ihtiyacım var sanırım :18:

melocum sen nasılsın senınde bellı değil dımı doğumun....normal doğum dedık kaldık böyle ....
yok canım benim kesinleşti bebeğim hala ter hem de ayakları tam vajinamda:9: skıştı karnımda 14 şubat mecburi sezeryan oluyorum ben
benim çok heyecanlı bi yapım var paniğim biraz yani ondan dolayı korkuyorum.. spinal istiyorum aslında bilinç açık olacak vs. biraz cesarete ihtiyacım var sanırım :18:

yok korkma yorumları oku spinal sezeryanla ilgili int.de
genelden ayılırken çok öğürünce dikişlerde çok acıyormuş bebeği göremiyormuşsun falan

aslında doktorum ısrarla normla diyordu bana kalça kemiklerimin yapısı uygun diye bende ama
bebeiş tersss,inat kızım.eee napalım tecavüz kaçınılmazsa zevkini çıkaracağız di mi ama<*:27:

yok canım benim kesinleşti bebeğim hala ter hem de ayakları tam vajinamda:9: skıştı karnımda 14 şubat mecburi sezeryan oluyorum ben

anladım canım hayırlısı olsun sağlıkla bebişini kucağına alırsın ınşallah....hayırlı bırgunde doğucak hayırlı şansı açık bır bebiiş ollur ınşallah....hepimizin öyle olur ınşallah....

slm annişler nasılsınız ben yoruldum beklemekten gece yalancı sancılar gelip gıdıyo ha geldı dıyom bukez yok....galıba en son ben olucam :(

aynen cnm bende yoruldum

gunaydın sende daha bızdensın :1: demlenmekten acıyıda geçtık.....:52:

:9: :9: sizi yanliz birakmiyorum bak

olsun canım ya az kaldı artık,hayır bu kadar stresten sonra seni sezeryana alırlarsa tuhaf olacak

bilmiyorum canım ben spinal olacağım bebeğimi görmek istiyorum ve ayılması genelde kusmayla oluyormuş dikişlerin acısıyla uyanıyormuşsun deniyor o nedenle spinal istiyorum

bende ondan korkuyorum canim :53: kimisinde acilma cok uzun surebiliyormus

hayirlisi olsun oyle yada boyle ins. kucagimiza alacagiz:34:

ahaha çok hoşsun valla

senin kız ilerde büyüyüp ana kız çatışması yaşadığınızda ben doğmayacaktım sen zorla doğurttun ben iyiydim orda banamı sordunuz derse görürsün sen :37: vardır ya tipilk ana kız takışmaları

melocum doğru söylüyosun valla

oyy yandik o zamannnn
gecenlerde halamin gelini geldi yanima
kizi 42 haftalik dogmus anlatiyo iste yavas, cok daginik, hicbirseyinin kiymetini bilmiyo falan
icimden amaaannn dedim benimkide oyle olmasin sakin:27:

aslında doktorum ısrarla normla diyordu bana kalça kemiklerimin yapısı uygun diye bende ama
bebeiş tersss,inat kızım.eee napalım tecavüz kaçınılmazsa zevkini çıkaracağız di mi ama<*:27:

hayırlısı böyleymış....baya ılgınç bır cumle kullanmışsın ama :))

sıkıldımmm sıkıldııımmm

patlıcam yaaaa,
hiçte bişi yapasım yok
gerçi yapacak bişide yokk

kös kös oturuyom böyle işteee

valla misafirler anlayışlı ve özenli olunca 20 kişide 30 kişide ağırlanıyo

senin hamile olduğunun bilincinde olan arkadaşlar ve bir kocan varsa sorun yok

dün akşam bizede misafir geldi.karı koca bide 1.5 yaşlarında kızları vardı.tatlılarını hazırlamışlar (ne oldunu sölemiim) getirmişler burda pişirdiler tabaklara hazırladılar eşim çayı demledi servisi onlar yaptılar çayları sırayla doldurdular.çocuğuyla ilgilendi çok dağıtmadı ama arkasını döküklerini topladılar öyle gittiler sağolsunlar

yani bende öyyle oturdum hatta zorla beni uzandırdılar ayaklarını uzat falan diye.halden anlayan birileri olunca moral oluyo üstüne yanii iyi oluyo
evet canım haklısın insanlar duşunceliyse herkese kapımız açık.valla evi bile eşim supuruo ben siliom sağolsun eşim hep yardımcı.
slm annişler nasılsınız ben yoruldum beklemekten gece yalancı sancılar gelip gıdıyo ha geldı dıyom bukez yok....galıba en son ben olucam :(

seninle sat ımız aynı :) senin sancılar başladıysa yakındır bende maşallah bişey yok oğlan yerini sevdi anlaşılan:))

sıkıldımmm sıkıldııımmm

patlıcam yaaaa,
hiçte bişi yapasım yok

aynen katılıyorum ben gene vallızımı açtım ne koydum ne nerde eksık falan varmı dıye baktım gelde gıy artık şunları dedım kızdım oğluma... arkadaşlar akrabalar arıyo geldımı dıyolar yok dıyorum senın oğlan bıyık çıkartıyo kımısı askerlık yapıp oyle gelcek dıyo...ben beklıyom artık nezaman teşrifte bulunacak beyefendı:1:

:

seninle sat ımız aynı :) senin sancılar başladıysa yakındır bende maşallah bişey yok oğlan yerini sevdi anlaşılan:))[/QUOTE]

valla gecelerı yalancı sancı dedıklerı sancılar arada gelıyo eşime dıyom saate bak dvm ederse gelıyo bukez dıyom yok dalga gecer gıbı valla...eşim bakıyo bana ne oturabılıyom ne kalkabılıyom tamam bugece gelıyo dıyo bakıyo sonra ben gene sustum ay ay demekten yok sen doğuramıycan deyıp yatıyo...:1::1:

Slm kızlar sanırım ben sizlere hiç iyi haberle gelemiycem:( Bugün kontrolümüz vardı.Göğsüm dünden beri çok şiş ve sertti bide ateş yapıyordu.Meğer mastit olma yolunda hızla ilerliyormuşum:( bebek yeterince çekemdiği ve benimde sütüm birden geldiği için böyle olmuş.Zaten sürekli şiş olduğu için bebek ağzına alamıyo sağıp sağıp veriyorum kaşıkla ama bıktım sürekli pompayla dolanmaktan.Bebeğimde artık memeye yabancılık çekiyo.offff ya süt dolu göğsüm ama göğüs uçlarım yara oldu ve süt çıkmakta zorlanıyor.Var mı bu konuda bana yardımı dokunacak bilgisi olan.Bebişimin mutluluğunu doya doya yaşayamıyorum halbuki çoook tatlı maşallah.

Canım , bebeğini güle güle büyüt. Öyle güzel bir cümle yazmışsın ki aynen benim durumum ben de sevincimi yaşayamıyorum. Benim bebeğimde sarılık oldu ve benim sütüm gelmiyor. Her zaman anne sütü önemli öyle vericem diye sallayan ben şimdi gözyaşları içinde 7 şubattan beri göğüslerimden gelecek o damlaları bekliyorum. Bebeğim mama yiyor :( ve benim içim acıyor. bugün benim dokor kontrolüm vardı bebeğim çok emdiği için ( emiyor ama içleri boş ) benimde göğüslerim yara olmuştu doktorum bepantene önerdi 2 merhem yazdı. Bir de avent in göğüs ucunu aldım onun önerisiyle. Böyle biberon başı gibi bişey. İstersen sen de ondan al. Eşim eczaneden gelince doktorun verdiği merhem adlarını da sana yazabilirim istersen ? Allah yardımcımız olsun

sıkıldımmm sıkıldııımmm

patlıcam yaaaa,
hiçte bişi yapasım yok

eşimin dersinin bitmesini bekliyorum
çarşıya gidip fatmanın külahlarından alıcam eşimle dışarda son bir yemek yiyip eve geliriz
yatana kadar kızımın hastane lokumlarını yaparım(doğurmazsam):9:,çünkü şekerleri eve bebek görmeye gelenlere vericez

yarın annem,kardeşim,kayınvalidem herkesler burda olacak yarın da geçer.sabah da kızıma kavuşuyorum

slmm kızlarr ben geldimm kızım yanımızdaaa doyamıyorum bakmayaa zor bir doğum oldu ama olsun herseye değer valla kızlar normal doğurdum tavsiye ederimm yürümeye başladım bilee maviş gözlü sarısın bir kızım var allh herkese yasatsın cok güzelll bir duygu

:

seninle sat ımız aynı :) senin sancılar başladıysa yakındır bende maşallah bişey yok oğlan yerini sevdi anlaşılan:))

valla gecelerı yalancı sancı dedıklerı sancılar arada gelıyo eşime dıyom saate bak dvm ederse gelıyo bukez dıyom yok dalga gecer gıbı valla...eşim bakıyo bana ne oturabılıyom ne kalkabılıyom tamam bugece gelıyo dıyo bakıyo sonra ben gene sustum ay ay demekten yok sen doğuramıycan deyıp yatıyo...:1::1:[/QUOTE]

:1: eşler bizdende sabırsız :1:

slmm kızlarr ben geldimm kızım yanımızdaaa doyamıyorum bakmayaa zor bir doğum oldu ama olsun herseye değer valla kızlar normal doğurdum tavsiye ederimm yürümeye başladım bilee maviş gözlü sarısın bir kızım var allh herkese yasatsın cok güzelll bir duygu

Ay Allahım Ne Güzel Ya.. Maşallah:nazar: Kızına da Sana da..

ayyyyyyyyyyyy canım gözün aydın...çok sevindim senin adına..seninle SAt larımız aynıydı sanırım..Ben daha bekliyorum bakalım:))))))))))))
Allah kolaylık versin canım..bebişini öp bizim için:)))))

eşimin dersinin bitmesini bekliyorum
çarşıya gidip fatmanın külahlarından alıcam eşimle dışarda son bir yemek yiyip eve geliriz
yatana kadar kızımın hastane lokumlarını yaparım(doğurmazsam):9:,çünkü şekerleri eve bebek görmeye gelenlere vericez

yarın annem,kardeşim,kayınvalidem herkesler burda olacak yarın da geçer.sabah da kızıma kavuşuyorum
ne guzel kavuşacağın gun belli.bizimde şekerlerimiz hazır dunde lokumlarımızı aldııkkk.ağız tadıyla dağıtmak nasip olsun inşallah hepimiz için.ayrıca ne guzel kandilde buluşacaksınız

maviş sarışın maşallahhhh allah nazarlardan korusun size bağışlasın

ayyyyyyyyyyyy canım gözün aydın...çok sevindim senin adına..seninle SAt larımız aynıydı sanırım..Ben daha bekliyorum bakalım:))))))))))))
Allah kolaylık versin canım..bebişini öp bizim için:)))))

teşekkür ederim canm bnm sat 8 mayıstıı allah sizlere kolay doğum versinnn bnm suni sancıyla oldu doğumum cok zordu valla

Back