• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

iyi akşamlar bayanlar bebeği olanların gözü aydın daha bekleyenlerinde inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar :16:bende nisan annesi olacağım inşallah sırayı yavaş yavaş savıyorsunuz hadi hayırlısıyla:52:

sağol canım güzel dileklerin için sizinde az kalmış Allah yardımcınız olsun..

bende bikaç kişiyi boğazlamak istiyorum şekerim başka türlü bu stresten kurtulamıcam:35:

aynenn çok sıkıldımm durup durup kocişe çatıyom adamın ne suçu varsa :27:

kızlar selam ..04.02.2011 de saat 11:10 da kızımı kucağıma aldım..doğum hikayemi daha sonra yazıcam hatta an be an ameliyat ve hastane fotolarımı da profilimde paylaşıcam...çooook güzel bir duygu..şu an kızım içerde uyuyor ve tam 1 haftalık oldu...zaman çok çabuk akıp geçmeye başladı.en kısa zamanda burdayımm....:emir_bebek::emir_bebek:

nurberra tebrikler canimmm:)

kizlaaarrr pazartesi sabah 7:15 tr saati ile 8:15de yatisim yapilacak:62::62:

suni sanci ile kizima kavusacagim cok heyecanliyim rabbimin izni ile sonunda hasretlik bitecekk:69::emir_bebek:

safak 2 haftasonu cabuk gecsinn:66:

hadi gözün aydın tatlım sabırsızlıkla beklioruzz dila hanımı resmini koy nolur çok merak ediom inatcı kızı :)

mapuci, yasmin, nurberra gözünüzaydın cicik anneler Allah bağışlasın yavrularınızı darısı biz bekleyenlerin başına inşallahhhh..

teyzeleri bizimde 09.02.2011 saat 21.54 de kızımız dünyaya geldi. hiç sancısız doğuma gittim baya bi kanamam vardı doktor doğum başlamış 4 cm açılma var dedi ama hiç sancı yoktu. o yüzden suni sancı ile doğum yaptım.saat 7 de odaya yattım 10 da doğum bitmişti kısa sürdü ama kızım 3800 kilo doğduğu için biraz fazla dikişim var şimdi onun zorluğunu yaşıyorum.
birde sütümüz gelmiyor ve kızım sarılıık olmuş şu an evdeyiz ama artarsa hastaneye yatabilir.. doktor tavsiyesi ile çok az kaşıkla mama veriyoruz. inşalllah kısa zamanda sütüm gelir.
uyurken melek gibi çook tatlı. hele göğsüne yatması çok huzur verici bişey.
doğum yapmayan herkese şimdiden hayırlı ve kolay doğumlar

ayyy ne güzel darısı bizim başımıza inşallah.. Allah bağışlasın yavrunu canım..

kızlar mapuçi ve gülşah face e fotoğraflarını koymuşlar kızların ayyy..maşallah ya çok tatlılar:nazar:

yaaa buraya neden koymuyolar yaa ama bizz merak ediorussssssss :(

kızlar selam ..04.02.2011 de saat 11:10 da kızımı kucağıma aldım..doğum hikayemi daha sonra yazıcam hatta an be an ameliyat ve hastane fotolarımı da profilimde paylaşıcam...çooook güzel bir duygu..şu an kızım içerde uyuyor ve tam 1 haftalık oldu...zaman çok çabuk akıp geçmeye başladı.en kısa zamanda burdayımm....:emir_bebek::emir_bebek:

gözün aydın canım.. Allah bağışlasın.. Hikayeni beklioruzzz.. Darısı başımıza..

Slm kızlar sanırım ben sizlere hiç iyi haberle gelemiycem:( Bugün kontrolümüz vardı.Göğsüm dünden beri çok şiş ve sertti bide ateş yapıyordu.Meğer mastit olma yolunda hızla ilerliyormuşum:( bebek yeterince çekemdiği ve benimde sütüm birden geldiği için böyle olmuş.Zaten sürekli şiş olduğu için bebek ağzına alamıyo sağıp sağıp veriyorum kaşıkla ama bıktım sürekli pompayla dolanmaktan.Bebeğimde artık memeye yabancılık çekiyo.offff ya süt dolu göğsüm ama göğüs uçlarım yara oldu ve süt çıkmakta zorlanıyor.Var mı bu konuda bana yardımı dokunacak bilgisi olan.Bebişimin mutluluğunu doya doya yaşayamıyorum halbuki çoook tatlı maşallah.

Slm kızlar sanırım ben sizlere hiç iyi haberle gelemiycem:( Bugün kontrolümüz vardı.Göğsüm dünden beri çok şiş ve sertti bide ateş yapıyordu.Meğer mastit olma yolunda hızla ilerliyormuşum:( bebek yeterince çekemdiği ve benimde sütüm birden geldiği için böyle olmuş.Zaten sürekli şiş olduğu için bebek ağzına alamıyo sağıp sağıp veriyorum kaşıkla ama bıktım sürekli pompayla dolanmaktan.Bebeğimde artık memeye yabancılık çekiyo.offff ya süt dolu göğsüm ama göğüs uçlarım yara oldu ve süt çıkmakta zorlanıyor.Var mı bu konuda bana yardımı dokunacak bilgisi olan.Bebişimin mutluluğunu doya doya yaşayamıyorum halbuki çoook tatlı maşallah.

geçmiş olsun halecim ya hiç bildiğim bir konu değil ki..

iyi geceler kızlar
karnım kıpır kıpır bugun
bayadır hareketlerını cok az hıssedıyordum bugun atağa geçti oğlum:nazar:
bu tekmeleri çok özliycem

cnm yaa çok geçmiş olsun.inan çok üzülüyorum (ve korkuyorum :18:) senin yazdıklarını okuyunca.önce normal doğumdan hüsranın şimdi de bu... hiç bi bilgim yok cnm ama anladıgım kadarıyla göğüslerini tamamen boşaltman lazım.bebiş yapamıyosa sevmesen de sağarak yapıcaksın sanırım mecbur :( yara olayına gelince arkadaşım lansinoh un çok işine yaradıgını söylemişti.geçmiş olsun tekrar...

teyzeleri bizimde 09.02.2011 saat 21.54 de kızımız dünyaya geldi. hiç sancısız doğuma gittim baya bi kanamam vardı doktor doğum başlamış 4 cm açılma var dedi ama hiç sancı yoktu. o yüzden suni sancı ile doğum yaptım.saat 7 de odaya yattım 10 da doğum bitmişti kısa sürdü ama kızım 3800 kilo doğduğu için biraz fazla dikişim var şimdi onun zorluğunu yaşıyorum.
birde sütümüz gelmiyor ve kızım sarılıık olmuş şu an evdeyiz ama artarsa hastaneye yatabilir.. doktor tavsiyesi ile çok az kaşıkla mama veriyoruz. inşalllah kısa zamanda sütüm gelir.
uyurken melek gibi çook tatlı. hele göğsüne yatması çok huzur verici bişey.
doğum yapmayan herkese şimdiden hayırlı ve kolay doğumlar

gule gule buyutun bebisinizi canim.. darisi bize..
sariligi ins. artmaz. geçmis olsun

hadi gözün aydın canım bak ne zaman doğurcam diyordun bitti şükür Allah yardıncın olsun sağ sağlim al inşallah kıznı kucağına...

evet canim cok sükür bitecek.. Allahim hepimizin yardimcisi olsun.

aman işte banada en fazla 5-6 kişi gelir
özendim yaptım fazlalarını evde veririz artık :)

hakkında hayırlısı canım
Allahım ne zaman sağlıkla gelmesini nasip ettiyse ozman gelsin inşallahhh:nazar:

insanın kardeşi becerikli olunca böyle oluyor melocummmm:16:

sürmeliii sende pazartesi doğuma gidiyormuşsun aynı gün olacak bebişlerimiz ha
Allah yardımcımız olsun hepimizin
ben birazdan hepimize bi yasin okuyacağım inşallahhh

Evet cnm amiiiinn ins.
Bende okuyacagim canim. Allah kabul etsin

Allah anali babali buyutsun cnm.

hadi gözün aydın tatlım sabırsızlıkla beklioruzz dila hanımı resmini koy nolur çok merak ediom inatcı kızı :)

Sagol canim.. herkes merak ediyor kizimi bu kadar bekletti bizi cadim:16:

nişan mı bilmiyorum da ara ara akıntıda pembe leke azıcık geldi bakalım artık.

hayirlisi olsun cnmm:16:

Ayy canim gecmis olsun. benimde hicbir bilgim yok yaa.. Allah yardimcin olsun

iyi geceler kızlar
karnım kıpır kıpır bugun
bayadır hareketlerını cok az hıssedıyordum bugun atağa geçti oğlum:nazar:
bu tekmeleri çok özliycem

aynen cnm ya cok hareketli benim kizda:16:

gözün aydın canım hayırlı olsun bebişin Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.

hiç bilmiyorum ki canım böyle bir durumda ne yapılır Allah sabr ve şifa versin sana ki bebişinin tadını çıkarabil inşallah.

ii geceler arkadaşlar,bi kaç gündür giremiyodum,umarım herkes iidir...bugün kontrolümüz vardı,kızım 3,5 kilo olmuş ama hala gelmeye niyeti yok sanırsam..nstde sancı en fazla 30 çıktı...benim kız da sürmelininki gibi nazlı olacak galiba...allah sağsalim bi kavuştursa bizi ve tüm bekleyenleri...giremediğim günlerde çok hastaydım,zor atlattım gribi...şükürler olsun şimdi iim...ama dünden beri bu mide beni öldürecek...bu nasıl bir yanmadır yaa...sabahlara kadar nöbet tutuyorum:(( yarın görümceciğim gidiyo yaaa:(( kayınvalidem geliyo...annecim de şu salgın hastalığa yakalandığı için gelemiyo:(( umarım en kısa zamanda atlatır...bizden böyle sizlerde ne var ne yok? artık buralara pek takılan yok galiba...yada ben yakalayamıyorum kimseyi...

nurberra,yasmin, nurdan,gaye doğum yapmışlar galiba....

gözünüz aydın kızlarr,allah hayırlı ömürler versin inş. darısı da bekleyenlerin olsun....

kendi kendime konuşmayayım bari yataım,uykumda yok ama..bebğim hadi gel ama yaa:(( bak bütün arkadaşların geldi nerdeyse...neyse ii geceler...

günaydın arkadaşlar...
uyku tutmadı beni:))))))))))))
geçmişi okuyum bari...
umarım herkes iidir..bugün doğuma gidecek arkadaşlar varsa Allah yardımcıları olsun:))))))))))))))

günaydın herkese... doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın... benim kesin doğum tarihi pazartesi belli oluyor hayırlısı...:18:

Back