2011 Şubat Anneleri

Günaydınnn..

Babamızı işe Gönderdik Bidaha da Yatmadık, Bu Akşam Doktora Gidicez Kontrolümüz Var 38 Hafta da Bitti Be.. Ne Kaldı Şurda..

günaydın kızlaaaaarrr...

nasılsınız bizim 2 günümüz kaldı dayan kızım diyorum 2 gün daha ...bugün ve yarın...

selam kızlarrr biz geldik

yeni kalktık sayılır.daha kalvaltı etmedik pöfff hazırdan olsada bizde yesek ne güzel olur

bugün doğum yapmış şuan yapıo olan ve yapacak olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.

gaye nin ve gülşahın kızlarının fotolarını gördüm facede ayyy Allahım maşallahhh prensesler gibilerrrr.bu şubat bebekleri pek güzel pek yakışıklılar maşallahhh yaaaaa.kıyamıyo insan bakmayaaa

bende tık yok valla.bende 41. haftaları görecek gibiyim öyle geliyo

eşimde kaç seferdir gidelim sezeryanla aldıralım diyip duruyoo.önce şaka yapıo sanıyodum ama gayet ciddi.tamam desem gidip sölicek doktora.o benden heyecanlı yaaa.

slm arkadaşlar sanırım benim gibi bebişlerini bekleyenler kalmış burda herkes minişleriyle oyalanmaya başladı artık gelse bizimkilerde ama tık yoookk:)) sabırsızlık başladı artık umarım bu hafta gelirler engeçç. 38+5 iz artıık hadi oğluşum gell gelll:)

günaydın arkadaşlarr..
dün de pek bakamadım buraya
yasmin nurberra mapuci doğum yapmışlar Allah analı babalı büyütsün darısı hayırlısıyla başımızaa:)
benim bugün misafirlerim gelecek..
üniversiteden arkadaşlarım eşleri hatta çocuğu olanlar çocuklrıyla toplam 19 kişi oluyoruz:)
akşamüstü 4 gibi gelip sabaha karşı dağılıyoruz..
dünden beri hazırlık yapıyorum ama her gelen de bişiler getirecek sen bişi yapma demişlerdii
yine de yaptım misss gibi şeyler:)
k.validem de sağolsun bi tepsi kıymalı bi tepsi peynirli su böreee yapmış gönderecek birazdann
inşallah bugün kalabalıkta doğum yapmam
gerçi yaparsam da hastane çok kalabalık olur daha güzell olurr:)
herkese iyi bir gün diliyorum hoşçakalın anacıııımmmmm:))

19 kişimiiiii :82: maşallah bu halinle

hakikaten kızlar satları birbirine yakın olanlar kalmış burda hep.

melocum bende hep yalnız kalacağımdan şikayet ediyodum bakalım en sona kim kalacak

dün akşam eşim pcyi açmış bişi bakmış kalkıncada kapatmamış ben bakarım diye.bende pcyi kapatıp toplamaya başlayınca şaşırdı aaaa dedi bakmıyomusun

kimse yokki dedim çoğu doğum yaptı bebikleriyle ilgileniyolar olanlarda parça parça giriyo pek denk gelmiyoruz eski muhabbet çok çok azaldı dedim.

ama burayı yinede boş bırakmamk lazım valla ben sık sık girmeye çalışıyorum.gerçi annemle teyzem geldiğinde çok giremem ehh artıkın ozamanda doğurayım dimi ama şurda 39. haftaya girdik

19 kişimiiiii :82: maşallah bu halinle

valla misafirler anlayışlı ve özenli olunca 20 kişide 30 kişide ağırlanıyo

senin hamile olduğunun bilincinde olan arkadaşlar ve bir kocan varsa sorun yok

dün akşam bizede misafir geldi.karı koca bide 1.5 yaşlarında kızları vardı.tatlılarını hazırlamışlar (ne oldunu sölemiim) getirmişler burda pişirdiler tabaklara hazırladılar eşim çayı demledi servisi onlar yaptılar çayları sırayla doldurdular.çocuğuyla ilgilendi çok dağıtmadı ama arkasını döküklerini topladılar öyle gittiler sağolsunlar

yani bende öyyle oturdum hatta zorla beni uzandırdılar ayaklarını uzat falan diye.halden anlayan birileri olunca moral oluyo üstüne yanii iyi oluyo

evet canım az kaldık ...ama şuna da kızıyorum aşağıda bazen bir sürü isim oluyor ama hiç paylaşım yapmayanlar var.bizim yazdıklarımızı okuyup vakit geçirip çıkıyor.
sonra bi sorun olunca....eee kızlar ben sizi zaten baştan beri okuyorum şu konuda fikri olan var mı yada ben yarın doğuma gidiyorum yazıp çıkıyor o zaman sinirleniyorum..
neyse
hayırlısıyla sedacım 39 a başladık bakalım artık

gunaydin kizlar..

çay demlenirde bekledikçe acir ya, ayni oyle hissediyorum kendimi

demlendim iyicee

bi sorum olacak genel anestezide ağıza bişey takılıyor mu? damardan mı uyutuluyo? ben spinalden korkuyorum biraz da genel anestezi isteyecektim ama ağıza takılan bişey varsa imkansız gibi bişey... sezeryan olanlar lütfen yardım...

slm annişler nasılsınız ben yoruldum beklemekten gece yalancı sancılar gelip gıdıyo ha geldı dıyom bukez yok....galıba en son ben olucam

melocum normal doğum mu sezeryan mı olcaksın?

gunaydin kizlar..

demlendim iyicee
olsun canım ya az kaldı artık,hayır bu kadar stresten sonra seni sezeryana alırlarsa tuhaf olacak

bilmiyorum canım ben spinal olacağım bebeğimi görmek istiyorum ve ayılması genelde kusmayla oluyormuş dikişlerin acısıyla uyanıyormuşsun deniyor o nedenle spinal istiyorum

gunaydin kizlar..

demlendim iyicee

ahaha çok hoşsun valla

senin kız ilerde büyüyüp ana kız çatışması yaşadığınızda ben doğmayacaktım sen zorla doğurttun ben iyiydim orda banamı sordunuz derse görürsün sen vardır ya tipilk ana kız takışmaları

melocum doğru söylüyosun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…