iyi akşamlar bayanlar bebeği olanların gözü aydın daha bekleyenlerinde inşallah sağlıkla kucaklarına alırlarbende nisan annesi olacağım inşallah sırayı yavaş yavaş savıyorsunuz hadi hayırlısıyla
bende bikaç kişiyi boğazlamak istiyorum şekerim başka türlü bu stresten kurtulamıcam
nurberra tebrikler canimmm:)
kizlaaarrr pazartesi sabah 7:15 tr saati ile 8:15de yatisim yapilacak
suni sanci ile kizima kavusacagim cok heyecanliyim rabbimin izni ile sonunda hasretlik bitecekk
safak 2 haftasonu cabuk gecsinn
teyzeleri bizimde 09.02.2011 saat 21.54 de kızımız dünyaya geldi. hiç sancısız doğuma gittim baya bi kanamam vardı doktor doğum başlamış 4 cm açılma var dedi ama hiç sancı yoktu. o yüzden suni sancı ile doğum yaptım.saat 7 de odaya yattım 10 da doğum bitmişti kısa sürdü ama kızım 3800 kilo doğduğu için biraz fazla dikişim var şimdi onun zorluğunu yaşıyorum.
birde sütümüz gelmiyor ve kızım sarılıık olmuş şu an evdeyiz ama artarsa hastaneye yatabilir.. doktor tavsiyesi ile çok az kaşıkla mama veriyoruz. inşalllah kısa zamanda sütüm gelir.
uyurken melek gibi çook tatlı. hele göğsüne yatması çok huzur verici bişey.
doğum yapmayan herkese şimdiden hayırlı ve kolay doğumlar
kızlar mapuçi ve gülşah face e fotoğraflarını koymuşlar kızların ayyy..maşallah ya çok tatlılar
kızlar selam ..04.02.2011 de saat 11:10 da kızımı kucağıma aldım..doğum hikayemi daha sonra yazıcam hatta an be an ameliyat ve hastane fotolarımı da profilimde paylaşıcam...çooook güzel bir duygu..şu an kızım içerde uyuyor ve tam 1 haftalık oldu...zaman çok çabuk akıp geçmeye başladı.en kısa zamanda burdayımm....
vallahi bilmiyorum ki yasmincim
acaba nişan mı?akıntının içinde çok hafif pembe leke belli belirsiz,hayırlısı tabi
nisanmki o canım....bu arada seni 40.haftadamı alıyo sezeryana erkan....yoksa sen çizergenimi değiştirdin:26:
Slm kızlar sanırım ben sizlere hiç iyi haberle gelemiycemBugün kontrolümüz vardı.Göğsüm dünden beri çok şiş ve sertti bide ateş yapıyordu.Meğer mastit olma yolunda hızla ilerliyormuşum bebek yeterince çekemdiği ve benimde sütüm birden geldiği için böyle olmuş.Zaten sürekli şiş olduğu için bebek ağzına alamıyo sağıp sağıp veriyorum kaşıkla ama bıktım sürekli pompayla dolanmaktan.Bebeğimde artık memeye yabancılık çekiyo.offff ya süt dolu göğsüm ama göğüs uçlarım yara oldu ve süt çıkmakta zorlanıyor.Var mı bu konuda bana yardımı dokunacak bilgisi olan.Bebişimin mutluluğunu doya doya yaşayamıyorum halbuki çoook tatlı maşallah.
yok canım 38+2 de alıyo çizelgeyi yaparken doğum tarihine 14 şubat yazınca böyle oluyo
Slm kızlar sanırım ben sizlere hiç iyi haberle gelemiycemBugün kontrolümüz vardı.Göğsüm dünden beri çok şiş ve sertti bide ateş yapıyordu.Meğer mastit olma yolunda hızla ilerliyormuşum bebek yeterince çekemdiği ve benimde sütüm birden geldiği için böyle olmuş.Zaten sürekli şiş olduğu için bebek ağzına alamıyo sağıp sağıp veriyorum kaşıkla ama bıktım sürekli pompayla dolanmaktan.Bebeğimde artık memeye yabancılık çekiyo.offff ya süt dolu göğsüm ama göğüs uçlarım yara oldu ve süt çıkmakta zorlanıyor.Var mı bu konuda bana yardımı dokunacak bilgisi olan.Bebişimin mutluluğunu doya doya yaşayamıyorum halbuki çoook tatlı maşallah.
teyzeleri bizimde 09.02.2011 saat 21.54 de kızımız dünyaya geldi. hiç sancısız doğuma gittim baya bi kanamam vardı doktor doğum başlamış 4 cm açılma var dedi ama hiç sancı yoktu. o yüzden suni sancı ile doğum yaptım.saat 7 de odaya yattım 10 da doğum bitmişti kısa sürdü ama kızım 3800 kilo doğduğu için biraz fazla dikişim var şimdi onun zorluğunu yaşıyorum.
birde sütümüz gelmiyor ve kızım sarılıık olmuş şu an evdeyiz ama artarsa hastaneye yatabilir.. doktor tavsiyesi ile çok az kaşıkla mama veriyoruz. inşalllah kısa zamanda sütüm gelir.
uyurken melek gibi çook tatlı. hele göğsüne yatması çok huzur verici bişey.
doğum yapmayan herkese şimdiden hayırlı ve kolay doğumlar
hadi gözün aydın canım bak ne zaman doğurcam diyordun bitti şükür Allah yardıncın olsun sağ sağlim al inşallah kıznı kucağına...
aman işte banada en fazla 5-6 kişi gelir
özendim yaptım fazlalarını evde veririz artık :)
hakkında hayırlısı canım
Allahım ne zaman sağlıkla gelmesini nasip ettiyse ozman gelsin inşallahhh
insanın kardeşi becerikli olunca böyle oluyor melocummmm
sürmeliii sende pazartesi doğuma gidiyormuşsun aynı gün olacak bebişlerimiz ha
Allah yardımcımız olsun hepimizin
ben birazdan hepimize bi yasin okuyacağım inşallahhh
kızlar selam ..04.02.2011 de saat 11:10 da kızımı kucağıma aldım..doğum hikayemi daha sonra yazıcam hatta an be an ameliyat ve hastane fotolarımı da profilimde paylaşıcam...çooook güzel bir duygu..şu an kızım içerde uyuyor ve tam 1 haftalık oldu...zaman çok çabuk akıp geçmeye başladı.en kısa zamanda burdayımm....
hadi gözün aydın tatlım sabırsızlıkla beklioruzz dila hanımı resmini koy nolur çok merak ediom inatcı kızı :)
nişan mı bilmiyorum da ara ara akıntıda pembe leke azıcık geldi bakalım artık.
iyi geceler kızlar
karnım kıpır kıpır bugun
bayadır hareketlerını cok az hıssedıyordum bugun atağa geçti oğlum
bu tekmeleri çok özliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?