Canım maşallaaahhh ne güzel. Benim sorunumda 5 gün oldu hala sütüm gelmedi. Stres oldukça daha da gelmeyecek biliyorum ne yapacağımı ne zaman geleceğini bilemiyorum. bildiğiniz maksimum bir süre var mı ?selam kızlar gerçekten bebişler doğunca insan fırsat bulup giremiyor doğum yapan bütün arkadaşların gözü aydın allah analı babalı büyütsün
bizimde dün en sonunda göbişimiz düştü bugünde oğlumu yıkadık oğluşum suyu çok sevdi şimdide uyuyor bende fırsat bu fırsat sizlere bakıyım dedim
melocum sanırım nişanın gelmiş 2 gün içinde doğumun olucak yani benimde öyle olmuştu pazartesi nişanım geldi çarşamba öğlen oğlumu kollarıma aldım inşallah hayırlısıyla sende alıcaksın hazırlıklı ol canım
aramadım sancım falan yok bebeğim de hareketli leke de yokazıcık geldi bitti.14 şubattı sezeryan pazartesi yanigöbek bağı kaç zaman sonra düşüyor düştüğü zamanmı bebek yıkanıyor of bişiden haberim yok yaw
melo sen dr aradınmı sezeryan olcaktın sen gözünaydın yakında bebeğin kucagında:)
teyzeleri bizimde 09.02.2011 saat 21.54 de kızımız dünyaya geldi. hiç sancısız doğuma gittim baya bi kanamam vardı doktor doğum başlamış 4 cm açılma var dedi ama hiç sancı yoktu. o yüzden suni sancı ile doğum yaptım.saat 7 de odaya yattım 10 da doğum bitmişti kısa sürdü ama kızım 3800 kilo doğduğu için biraz fazla dikişim var şimdi onun zorluğunu yaşıyorum.
birde sütümüz gelmiyor ve kızım sarılıık olmuş şu an evdeyiz ama artarsa hastaneye yatabilir.. doktor tavsiyesi ile çok az kaşıkla mama veriyoruz. inşalllah kısa zamanda sütüm gelir.
uyurken melek gibi çook tatlı. hele göğsüne yatması çok huzur verici bişey.
doğum yapmayan herkese şimdiden hayırlı ve kolay doğumlar
teyzeleri bizimde 09.02.2011 saat 21.54 de kızımız dünyaya geldi. hiç sancısız doğuma gittim baya bi kanamam vardı doktor doğum başlamış 4 cm açılma var dedi ama hiç sancı yoktu. o yüzden suni sancı ile doğum yaptım.saat 7 de odaya yattım 10 da doğum bitmişti kısa sürdü ama kızım 3800 kilo doğduğu için biraz fazla dikişim var şimdi onun zorluğunu yaşıyorum.
birde sütümüz gelmiyor ve kızım sarılıık olmuş şu an evdeyiz ama artarsa hastaneye yatabilir.. doktor tavsiyesi ile çok az kaşıkla mama veriyoruz. inşalllah kısa zamanda sütüm gelir.
vallahi bilmiyorum ki yasmincim
acaba nişan mı?akıntının içinde çok hafif pembe leke belli belirsiz,hayırlısı tabi
göbek bağı kaç zaman sonra düşüyor düştüğü zamanmı bebek yıkanıyor of bişiden haberim yok yaw
melo sen dr aradınmı sezeryan olcaktın sen gözünaydın yakında bebeğin kucagında:)
Ayy yine doğuran olmuş ne güzelllll
yasmin kamu,gaye, nurberra Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallahh,
bizimde son 2 günümüz pazartesi bebeişim kollarımda Allah izin verirse
bugün son kez çarşı pazar gezdik kardeşimle ama ayaklarıma karasular inmiş öldüm yorgunluktan
birtek hastanede vereceğim şekerler eksikti onlarıda tamamladık
fotolarını ekliyeyim size bakalım beğencekmisiniz malemeleri alıp kendimiz yaptık içinede renkli lokumlardan koyduk
Eki Görüntüle 140554 Eki Görüntüle 140555 Eki Görüntüle 140556
şimdi, biraz uzanacağım hepinize sevgilerrr
ayyyy...fatma çok güzel olmuş yaaa..keşke ben de böyle yapsaydım lokumlarımı.neyse artık yapacak bişey yok ama bayıldımAyy yine doğuran olmuş ne güzelllll
yasmin kamu,gaye, nurberra Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallahh,
bizimde son 2 günümüz pazartesi bebeişim kollarımda Allah izin verirse
bugün son kez çarşı pazar gezdik kardeşimle ama ayaklarıma karasular inmiş öldüm yorgunluktan
birtek hastanede vereceğim şekerler eksikti onlarıda tamamladık
fotolarını ekliyeyim size bakalım beğencekmisiniz malemeleri alıp kendimiz yaptık içinede renkli lokumlardan koyduk
Eki Görüntüle 140554 Eki Görüntüle 140555 Eki Görüntüle 140556
şimdi, biraz uzanacağım hepinize sevgilerrr
ayyyy melocum bide sezeryandan önce sancı başlarmış 14 şubatı beklemezmiş bebiş
hakkında hayırlısı canım benimmm senin yerine heyecanlandım yaaa
:
Kızlar benimde saat 10 gibi suyum geldi,hemen hast.ye geldm korkudan!o saatten berİ bekliorum,7dakkada bi sancım var gibi ama henüz açılmam yokböle bi belimden bi kasıklarımdan yokluo ama bi işe yaramadı,dr.um gelsinde fazla bekletmeden hayırlısı ile alayım oğlumu kucağıma inşallah!bugün doğuma gidenlerin allah yanında olsun,herkes sağlıkla kolaycacık kavuşsun bebİklerine!allaha emanet olun...
günaydın kızlar doğuma gidecek arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum....
biraz önce annemleri geçirdim....sanki dün gelmişler bugün gidiyorlar gibi oldu...çokk ağladım...çok dokundu ya çok alışmıştık çünkü...
annemlerde ağlaya ağlaya gitti....babam ayrılamadı torunundan, annem döndü sarıldı....Allah razı olsun bi haftadır prensesler gibi baktılar bize...annemin sabahlara kadar uyumadığı oldu,gündüzleride sürekli evi temizle,çamaşır,ütü onlarla uğraştı...
babam saolsun bizee süperr yemekler yaptı
canlarım benim insanın ailesi ve eşi gibi olmuyor hiç kimse...çok yoruldular güya yarıyıl tatilindeydiler....neyseki hafta sonu tatiline gidicekler bugünn.....
1 ay sonra yine gelcekler inş biletlerini almışlar bilecanım babam hiç kıyamaz kızına gerçi artık benim için mi betül hanım için mi gelirler bilmiyorum ya....
bugün akşam üstüde kayınvalidemle kayınpederim gelicek torunlarını görmeye...
salı gününe kadar kayınvalidem kalıcak bizimle kayınpederim bi gece kalıp döner herhalde...ben rahat edemem diye malumm lohusa lohusa herşey zor oluyor...
salı günüde teyzem gelicek inş...sonra napıcaz bilmiyorum...gerçi baya alıştık artık ama yinede farklı bi durumda panik olmaktan korkuyorum...en azından 20 kırkımız çıksaydı....
gerçi eğer çok zorlanırsam eşim manisaya götürcek beni ama ben onuda pek istemiyom kocamı yalnız bırakmakk içime sinmiyo...
kızlar subat annelerınden nurberra arkadasınızın arkadasıyım ben nurberra dün gece 11.30da 3040gr 48 cm boyunda bır oglu oldu sızlere haber vereyım dedım Allah ım saglıkla büyütmeyi nasıp etsın ınsallah
nurberra tebrikler canimmm:)
kizlaaarrr pazartesi sabah 7:15 tr saati ile 8:15de yatisim yapilacak
suni sanci ile kizima kavusacagim cok heyecanliyim rabbimin izni ile sonunda hasretlik bitecekk
safak 2 haftasonu cabuk gecsinn
Doğuma gitmeden önce yazmıştım en son şimdide kısa bir bilgi vereyim dedim Şubat annecikleri...
04.02.2011 tarihinde sezeryan doğum ile oğlumu kucağıma aldım çok şükür... 4.070 gr 53 cm doğdu yavrum... Sezeryandan çok korkuyordum normal istiyordum ama bebişin iri oluşu ve doğum kanalına girmemesi yüzünden 37+6 da sezeryan oldum... Daha ameliyathaneden çıkmadan cin gibiydim odama çıktım 15 dk içinde yavrum geldi... Aman Allahım tarif edemem kızlar binlerce kez şükürler olsun binlerce kez... Hiç bişeye benzemiyor daha önce hiç yaşamadım böle bir duygu...
Sezeryan inanılmaz rahattı... Ağrım tam anlamıyla sıfırdı... Hiç ama hiç zorlanmadım aynı gün kalktım çok rahat yürüdüm... sonrasında da en ufak bir sıkıntı olmadı gelenler bile şaşırdı sen zeryan olmadın mı die...
Size en önemli tavsiyem göğüsler kızlar... ikinci gün resmen ağlayarak emzirdim... O kadar canım yandı ki... Zaten sütüm de yetmiyordu bebişime onun da hırsıyla hiç vazgeçmeden emzirdim ama gerçekten ağlayarak hemde ne ağlama... Lansinoh kullanıyorum birde bebişim bir gün hiç meme almadı sütümü sağıp verdik kaşık biberonla o da çok iyi geldi çabuk iyileşti ama daha uzun sürenlerde oluyormuş...
Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
Sormak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiğince seve seve yardımcı olmak isterim...
slm kızlar
çok sık giremediim için bu ara geçmişe bakamıorm pek.
k.bakmayın,alıntı fln da yapamıorum o yüzden.
doğum yapan arkadaşların gözü aydın,allah bağışlasın,kendileri de çabucak toplansn inşallah.
doğuma gideceklerin de allah yardımcısı olsun,pırttanak doğursunlar sağlıkla inşallah.
ben keyifszm malesef yine,evde rahatım yok.
kocama ddm bu sabah rahat edemiorm sıkıldm artk fln die,kavga ettik.
onun anası babasıymış oun misafiriymiş,yaptığım ona saygısızlıkmış vs vs.
bişi yapsam en ufacık bişi söylesem inanın gam yemicem....
bu halmde geliolar tepeme ben saygısız oluorum,anlayamadımmm..
ne desem ben kötüyüm ben art niyetliyim,ne bu böle yaa. şu halimde bezdirdiler beni ya hayret bişi..
neyse sıkmıyım sizi de yaw,umarım hepiniz iisinizdir,kimsede bi sorun sıkıntı yoktur.
aaa bu arada dün dr gittik.
oğlum emiyodu içerde,çok komikti,emme refleksi gelişmiş antrenman yapıo sıpa:)
sakız çiğnio dio dr da çok güldü.
3 kiloyu geçmiş.
çok aşşağıda ddi çıkarken beni çekip,kalabalıksnz die muayene edemedim, önümüüzdeki h.içi gel açılman olabilir bakalım belki bu hafta içinde doğurturum ddi,sevndm bende:)
kızlar yasminden mesaj geldi
3kg 48 cm kızım dünyaya geldi ,iyiyiz çok şükür
yasmin kamu,gaye, nurberra Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallahh,,
kızlar ben yarın sabah 8 de yatışım yapıışıyor,sezeryan olucam,dualarınızı esirgemeyin lütfen benden ve kuzumdan...
herkes güzel haberlerle dönsün buraya...Allah a emanet olun....
değişik olmuş yazı çok süper sepette çok şık olmuş şekerim :)
ben böle bişi almadm hazırlamadım hastaneye kimseyi çağırmıcam
ayyyy...fatma çok güzel olmuş yaaa..keşke ben de böyle yapsaydım lokumlarımı.neyse artık yapacak bişey yok ama bayıldım
aynen fatmacım bende sürekli kendimi dinliyorum her an su falan gelecek mi diye?
tüm hazırlıklar 14 şubata göre ayarlandı ama hayırlısı tabi sağlıkla gelsin de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?