2011 Şubat Anneleri

selam kızlar gerçekten bebişler doğunca insan fırsat bulup giremiyor doğum yapan bütün arkadaşların gözü aydın allah analı babalı büyütsün
bizimde dün en sonunda göbişimiz düştü bugünde oğlumu yıkadık oğluşum suyu çok sevdi şimdide uyuyor bende fırsat bu fırsat sizlere bakıyım dedim

melocum sanırım nişanın gelmiş 2 gün içinde doğumun olucak yani benimde öyle olmuştu pazartesi nişanım geldi çarşamba öğlen oğlumu kollarıma aldım inşallah hayırlısıyla sende alıcaksın hazırlıklı ol canım

Canım maşallaaahhh ne güzel. Benim sorunumda 5 gün oldu hala sütüm gelmedi. Stres oldukça daha da gelmeyecek biliyorum ne yapacağımı ne zaman geleceğini bilemiyorum. bildiğiniz maksimum bir süre var mı ?

vallahi bilmiyorum ki yasmincim
acaba nişan mı?akıntının içinde çok hafif pembe leke belli belirsiz,hayırlısı tabi

göbek bağı kaç zaman sonra düşüyor düştüğü zamanmı bebek yıkanıyor of bişiden haberim yok yaw
melo sen dr aradınmı sezeryan olcaktın sen gözünaydın yakında bebeğin kucagında:)

teyzeleri bizimde 09.02.2011 saat 21.54 de kızımız dünyaya geldi. hiç sancısız doğuma gittim baya bi kanamam vardı doktor doğum başlamış 4 cm açılma var dedi ama hiç sancı yoktu. o yüzden suni sancı ile doğum yaptım.saat 7 de odaya yattım 10 da doğum bitmişti kısa sürdü ama kızım 3800 kilo doğduğu için biraz fazla dikişim var şimdi onun zorluğunu yaşıyorum.
birde sütümüz gelmiyor ve kızım sarılıık olmuş şu an evdeyiz ama artarsa hastaneye yatabilir.. doktor tavsiyesi ile çok az kaşıkla mama veriyoruz. inşalllah kısa zamanda sütüm gelir.
uyurken melek gibi çook tatlı. hele göğsüne yatması çok huzur verici bişey.
doğum yapmayan herkese şimdiden hayırlı ve kolay doğumlar

aramadım sancım falan yok bebeğim de hareketli leke de yokazıcık geldi bitti.14 şubattı sezeryan pazartesi yani
bebeğin göbeği düşünce yıkanıyor diye biliyorum annemle kayınvalidem hallederler

maşallah canım sana ya...inşallah bir an önce atlatır kızında

Ayy yine doğuran olmuş ne güzelllll
yasmin kamu,gaye, nurberra Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallahh,
bizimde son 2 günümüz pazartesi bebeişim kollarımda Allah izin verirse
bugün son kez çarşı pazar gezdik kardeşimle ama ayaklarıma karasular inmiş öldüm yorgunluktan
birtek hastanede vereceğim şekerler eksikti onlarıda tamamladık
fotolarını ekliyeyim size bakalım beğencekmisiniz malemeleri alıp kendimiz yaptık içinede renkli lokumlardan koyduk

şimdi, biraz uzanacağım hepinize sevgilerrr

maşallahfazla olunca bebişin kilo dikiş fazla oluyor tabi acaba rahimde ona göre fazlamı yıpranıyor.aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık:18:

vallahi bilmiyorum ki yasmincim
acaba nişan mı?akıntının içinde çok hafif pembe leke belli belirsiz,hayırlısı tabi

ayyyy melocum bide sezeryandan önce sancı başlarmış 14 şubatı beklemezmiş bebiş
hakkında hayırlısı canım benimmm senin yerine heyecanlandım yaaa

canım kimininki 3 günde kimininki 15 günde düşüyor
benim kızımınki 10. gün düşmüştü ama biz öncesinde banyo yaptırdık öyle bi şart yok yani

geçmiş olsun canım
Allah analı babalı büyütsün

değişik olmuş yazı çok süper sepette çok şık olmuş şekerim :)
ben böle bişi almadm hazırlamadım hastaneye kimseyi çağırmıcam

ayyyy...fatma çok güzel olmuş yaaa..keşke ben de böyle yapsaydım lokumlarımı.neyse artık yapacak bişey yok ama bayıldım
ayyyy melocum bide sezeryandan önce sancı başlarmış 14 şubatı beklemezmiş bebiş
hakkında hayırlısı canım benimmm senin yerine heyecanlandım yaaa
:

aynen fatmacım bende sürekli kendimi dinliyorum her an su falan gelecek mi diye?
tüm hazırlıklar 14 şubata göre ayarlandı ama hayırlısı tabi sağlıkla gelsin de..

şimdiye kucağına almışsındır inşallah yavrunu canım Allah yardımcın olsun...

Allah kavuştursun canım annenler gitti ama bebiş var artık öyle düşün :)

Hayırlı uğurlu olsun Allah anasına babasına bağışlasın darısıda bize inşallahh...

nurberra tebrikler canimmm:)

kizlaaarrr pazartesi sabah 7:15 tr saati ile 8:15de yatisim yapilacak

suni sanci ile kizima kavusacagim cok heyecanliyim rabbimin izni ile sonunda hasretlik bitecekk

safak 2 haftasonu cabuk gecsinn

hadi gözün aydın canım bak ne zaman doğurcam diyordun bitti şükür Allah yardıncın olsun sağ sağlim al inşallah kıznı kucağına...

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Lansinoh işe yarıyormu canım benim doktor başka bir ilaç önerdi bilemedim bende...

Ahh bu erkekler yokmu :84: hepsi böyle anlayışsız canım seninkine özel değil yani takmamaya çalış kimsenin seni üzmesine izin verme bu eşin bile olsa sen hamile bir kadınsın hayatın boyuncada bundan daha fazla anlayışa ihtiyacın olacak bir dönem olmayacak onun için herkes bilsin sınırını...

kızlar yasminden mesaj geldi

3kg 48 cm kızım dünyaya geldi ,iyiyiz çok şükür

maşallahh Allah analı babalı büyütsün..

Allah yar ve yardımcın olsun canım kolay geçitlerden geçirsin inşallahh..

Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh..

değişik olmuş yazı çok süper sepette çok şık olmuş şekerim :)
ben böle bişi almadm hazırlamadım hastaneye kimseyi çağırmıcam

aman işte banada en fazla 5-6 kişi gelir
özendim yaptım fazlalarını evde veririz artık :)

hakkında hayırlısı canım
Allahım ne zaman sağlıkla gelmesini nasip ettiyse ozman gelsin inşallahhh

insanın kardeşi becerikli olunca böyle oluyor melocummmm

sürmeliii sende pazartesi doğuma gidiyormuşsun aynı gün olacak bebişlerimiz ha
Allah yardımcımız olsun hepimizin
ben birazdan hepimize bi yasin okuyacağım inşallahhh

Son düzenleme:
çok sıkıldım ben artık boğuluyo gibi hissediyorum kendimi korkuyorum, endişeleniyorum,sabırsızlanıyorum amannn öyle işte..

iyi akşamlar bayanlar bebeği olanların gözü aydın daha bekleyenlerinde inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar bende nisan annesi olacağım inşallah sırayı yavaş yavaş savıyorsunuz hadi hayırlısıyla

bende bikaç kişiyi boğazlamak istiyorum şekerim başka türlü bu stresten kurtulamıcam

kızlar ya benım 2 saatdır nerdeyse rahmımde sancı var sabıt ayaga kalkınca bıle canım yanıyo yatıncada oyle ama oturunca sorun yok. dogum sancısımı belırtısı mı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…