2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlarr.bu sabah uyuşuk uyuşuk kalktım heryerim ağrıyo.uyudummu dayakmı yedim belli diil.el parmaklarım kırık gibi nasıl acıyo.

gece yattım aklıma bişi takıldı nerden geldiyse si,ze bi sorayım dedim

bu çatı muayenesi esnasında doktor bakıyormu yoksa sadece elini örtünün altından sokup öylemi muayene ediyo.ne farkeder diyebilirsiniz farketmez tabi ama öyle merak ettim işte

hadi bakalım nişanlılar hayırlısı olsun

eli kulağında yaniii.içerde hazırlıklarını bitiremedi heralde bebikler geldi gelecekler.ne kadar heyecanlıııı

çağlayanın iyi olmasın çok sevindim

eeee...sen o kadar yorarsan kendini enerjik olamazsın

ayyyy.maşallah ya ne güzel olmuş Allah bağışlasın

Bazen Hamile Olduğumu Unutuyorum Ama Sağlsun Oğlum Ara Ara Hatırlatıyor Özellikle Gece Uyuyamadığımda Hatırlıyorum Hamile Olduğumu :}

bizim araba yine kayınpedere gittii.bide akşam biyere gidecekmisiniz diye soruyoooo.yok müsait olursanız bi doğurayım diyodum ama araba sizde artık bizde olduğu bi gün doğururum dicektimmde neyse dedimmm

önceden hiiçç rahatsız olmazdımmm hatta beni benim ailemi istediğim her saat heryere götürür getirir işim var yok demez minnettar olurdum

ama şimdi durum farklıı hamileyim bennn.işin bitince getir dursun kapının önünde.tamam şuan lazım değil ama ben psikoljik olarak kendimi güvende hissediyorum o orda duruncaaa.peefff valla param olsa hayrıma bi araba alıcam hepsineee.

kayınvalidemde geldi kadıncağız yaa bana çıkardı para verdii.almadım yok falan dedim ama zorla verdi.ben bişi alacaktım ama bilemedim sen ister kendine ister bebeğe gönlünce bişiler al dedi.az veren candan çok veren maldan demişler gönlünden kopmuş.almadım önce ama çok ısrar etti aldım bende.yazık kadıncağız yarım saat oturdu gitti.varmı bi işşin falan dedi.var desem onuda yapacak yani

Nurberra arkadaşımız da oğluna kavuştu.

Mesajı aynen yazıyorum.

Canım gece 11.30 gibi ogluşuma kavuştum.Genel anestezi oldum ve hamdolsun hemen uyandım, emzirdim ogluşumu çok şükür. Uykucu sanki benim erkegim. Zorla uyandırıyoruz emsin diye. Bu arada 3040 gr. 48 cm dogdu.

Son düzenleme:

maşallahhh nurberra ya da oğluşuna da.ne güzel böyle mutlu haberler aldıkça dahada heyecanlanıyorum.darısı bizlerin başına

tebrık ederım canm darısı bızlerın basına ıns.Artık subat annelerı yavas yavas sonlara yaklasdı bayada doguran oldu subat bıtınce nolcak acaba herkesde bı bebıs telası gırebılıcekmıyız acaba foruma

allah bağışlasın darısı bızlerın başına ınşallah....

slm kızlarr birazdan evden cıkıcazz allh nasip ederse alıcam kuzumu kucagıma bna bol bol dua edinn çok korkuyorummm şimdiden öpüyorum hepinizi...

güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar
siz doğuma gittikce ben heyecanlanıyorumm

kızlar sabah çamaşırımda normal akıntımın üzerinde nohut kadar azıcık pembe bir leke vardı nişan mı değil mi bilemedim

melocumm sanırım sıra sende

maşallahhh nurberra ya da oğluşuna da.ne güzel böyle mutlu haberler aldıkça dahada heyecanlanıyorum.darısı bizlerin başına

aminnnnnn

bişi merak etmiştim cevap verebilecek biri varmıkiiii

slm kızlarr birazdan evden cıkıcazz allh nasip ederse alıcam kuzumu kucagıma bna bol bol dua edinn çok korkuyorummm şimdiden öpüyorum hepinizi...
ıkınızıde hayırlı doğumlar ınşallah...hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza alın gelın....
kızlar sabah çamaşırımda normal akıntımın üzerinde nohut kadar azıcık pembe bir leke vardı nişan mı değil mi bilemedim
hadı artık senın düğünde olsun canım....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…