- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
kızlar sabah çamaşırımda normal akıntımın üzerinde nohut kadar azıcık pembe bir leke vardı nişan mı değil mi bilemedim
o da nişan oluyo canım illa sümüksü olması gerekmiyo
ayyyyyyyy....14 şubatı beklemeyecek galiba..ama çiçek senin nişan geleli 3 gün oldu de mi?
çağlayanın iyi olmasın çok sevindim
eeee...sen o kadar yorarsan kendini enerjik olamazsın
ayyyy.maşallah ya ne güzel olmuş Allah bağışlasın
Nurberra arkadaşımız da oğluna kavuştu.
Mesajı aynen yazıyorum.
Canım gece 11.30 gibi ogluşuma kavuştum.Genel anestezi oldum ve hamdolsun hemen uyandım, emzirdim oglulumu çok şükür. Uykucu sanki benim erkegim. Zorla yandırıyoruz emsin diye. Bu arada 3040 gr. 48 cm dogdu.
Mesajı aynen yazıyorum.
Canım gece 11.30 gibi ogluşuma kavuştum.Genel anestezi oldum ve hamdolsun hemen uyandım, emzirdim ogluşumu çok şükür. Uykucu sanki benim erkegim. Zorla uyandırıyoruz emsin diye. Bu arada 3040 gr. 48 cm dogdu.
maşallahhh nurberra ya da oğluşuna da.ne güzel böyle mutlu haberler aldıkça dahada heyecanlanıyorum.darısı bizlerin başına
Mesajı aynen yazıyorum.
Canım gece 11.30 gibi ogluşuma kavuştum.Genel anestezi oldum ve hamdolsun hemen uyandım, emzirdim ogluşumu çok şükür. Uykucu sanki benim erkegim. Zorla uyandırıyoruz emsin diye. Bu arada 3040 gr. 48 cm dogdu.
Kızlar benimde saat 10 gibi suyum geldi,hemen hast.ye geldm korkudan!o saatten berİ bekliorum,7dakkada bi sancım var gibi ama henüz açılmam yokböle bi belimden bi kasıklarımdan yokluo ama bi işe yaramadı,dr.um gelsinde fazla bekletmeden hayırlısı ile alayım oğlumu kucağıma inşallah!bugün doğuma gidenlerin allah yanında olsun,herkes sağlıkla kolaycacık kavuşsun bebİklerine!allaha emanet olun...
slm kızlarr birazdan evden cıkıcazz allh nasip ederse alıcam kuzumu kucagıma bna bol bol dua edinn çok korkuyorummm şimdiden öpüyorum hepinizi...
kızlar sabah çamaşırımda normal akıntımın üzerinde nohut kadar azıcık pembe bir leke vardı nişan mı değil mi bilemedim
maşallahhh nurberra ya da oğluşuna da.ne güzel böyle mutlu haberler aldıkça dahada heyecanlanıyorum.darısı bizlerin başına
günaydın kızlarr.bu sabah uyuşuk uyuşuk kalktım heryerim ağrıyo.uyudummu dayakmı yedim belli diil.el parmaklarım kırık gibi nasıl acıyo.
gece yattım aklıma bişi takıldı nerden geldiyse si,ze bi sorayım dedim
bu çatı muayenesi esnasında doktor bakıyormu yoksa sadece elini örtünün altından sokup öylemi muayene ediyo.ne farkeder diyebilirsiniz farketmez tabi ama öyle merak ettim işte
bişi merak etmiştim cevap verebilecek biri varmıkiiii
Kızlar benimde saat 10 gibi suyum geldi,hemen hast.ye geldm korkudan!o saatten berİ bekliorum,7dakkada bi sancım var gibi ama henüz açılmam yokböle bi belimden bi kasıklarımdan yokluo ama bi işe yaramadı,dr.um gelsinde fazla bekletmeden hayırlısı ile alayım oğlumu kucağıma inşallah!bugün doğuma gidenlerin allah yanında olsun,herkes sağlıkla kolaycacık kavuşsun bebİklerine!allaha emanet olun...
ıkınızıde hayırlı doğumlar ınşallah...hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza alın gelın....slm kızlarr birazdan evden cıkıcazz allh nasip ederse alıcam kuzumu kucagıma bna bol bol dua edinn çok korkuyorummm şimdiden öpüyorum hepinizi...
hadı artık senın düğünde olsun canım....:)kızlar sabah çamaşırımda normal akıntımın üzerinde nohut kadar azıcık pembe bir leke vardı nişan mı değil mi bilemedim
bişi merak etmiştim cevap verebilecek biri varmıkiiii
bazı doktorlar tavana bakıomuşonu geçte normal doğumda baya bii bakıyordur yani:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?