slm hanımlar bızde bugun nsteye gırdık sancı yok oğlum gayet memnun sanırım yerınden...ama benım göğüslerıme süt gelmış bebek yok normalmı bu sızce???:26:
slm hanımlar bızde bugun nsteye gırdık sancı yok oğlum gayet memnun sanırım yerınden...ama benım göğüslerıme süt gelmış bebek yok normalmı bu sızce???:26:
kızlar yarın sabah sezeryanım var.kızımız bizimle olacak inş.çok heyecanlıyım.korkuyorumda.tek dileğim sağlıklı olması.ayyyy zaman ne çabuk geçmiş.doğumdayken hepiniz için dua edecem.
kızlar yarın sabah sezeryanım var.kızımız bizimle olacak inş.çok heyecanlıyım.korkuyorumda.tek dileğim sağlıklı olması.ayyyy zaman ne çabuk geçmiş.doğumdayken hepiniz için dua edecem.
yaaa bende ntsye giriyorum sancı çıkmıyor sonra akşamına sancım oluyor anlamıyorum hatta ntsyi hiç sevmiyor benim kızım karnımdaki aparatları ittiriyor yerinden oynatıyor ne güzel oğlunuda görmüşsün benden süt gelmiyor daha ama bazı hamilelerde süt erken gelebiliyormuş bir akraba banyo yaparken sık süt gelir demişti ben deniyorum deniyorum gelmiyor yoksa benimde sütüm mü yok kii amannn allah korusunn ben kızımla doyasıya emişmek istiyorum sütüme doysun istiyorum doktora sordunmu sütünün geldiğini o ne söyledi
iyice aşağıya inmiştir annesi onun için sıkışıyorsundur biryerde okumuştum normal bir durum diyordu.tutamasanda normal yanihadi emelcim sende doğuruver hemen inşallahhhh akşama da doğurdum diye gel
normal canım bazı arkadaşların7.ayda falan başladı gelmeyeslm hanımlar bızde bugun nsteye gırdık sancı yok oğlum gayet memnun sanırım yerınden...ama benım göğüslerıme süt gelmış bebek yok normalmı bu sızce???:26:
vallahı doktoru nasıl gördum nasıl konuştum bılmıyorum....kadın bı sınırlı anlatamam gerçı benım doktor yoktu hastaneden başka doktora görundum oda dığer doktorun adını duyunca pek bır değişti....çok karışık bıgundu..akşam aynı senın gıbı sancım var hastanede tık yok....sütümün geldiğini söyleyemedım bılmıyorum bugun morelmen kötüyümhıçbirşey aklıma gelmedı doktor ayrı bır derttı....berbattı yanı :26:
gözün aydın canım,doğumdan önce göğüslerden süt gelmesi normal diye biliyorum ama kesinlikle sıkmamak gerekiyormuş ilk ağız denen süt boşa gitmesin diye..
gözün aydın canım,doğumdan önce göğüslerden süt gelmesi normal diye biliyorum ama kesinlikle sıkmamak gerekiyormuş ilk ağız denen süt boşa gitmesin diye..
bu arada canım göbüş pek bi güzel çıkmış maşallahh
bu arada canım göbüş pek bi güzel çıkmış maşallahh
çok sık gıderım bende ama altıma kaçıracakkadar değil..dediğin gıbı ya bebeğin çok aşağı ındı yada fazla su tuketımınden olabılırmıkı.....
sağol canım ınşallah sızınde bebişlerınız emer emmez sütünüz gelır....bıde bu benım ıkıncı gebelığım belkı ondan erken geldı...ben kızımı emzıremedım hıç göğsümü tutmadı ama umarım oğlum tutar çok sıkıntılı geçmişti ozamanlar ınşallah bukez yaşamam aynı şeyı....
bende ıltıhap sorunu var hıç gecmedı yanma öldürdü benı ağladım gunlerı hatırlıyorum ınankı...fazla sulu şeyler tüketiyorum ewet belkide ondan ama bu seferde suyu azaltsam altımda sızlama oluyor intihap vardı geçmedi daha galiba
oğluşun cok cok diye emer inşallah annesi her çocuk bir olmaz der annem. abim iki gün öğürmüş memeyi almamış azınaama ben gözü açık çıkmışım doğar doğmaz aranıyormuşum annem verince memeyi bi kapmışım sanki yıllardır emiyor gibi annem çok şaşırmış o gün bu gündürde boğazım hiç durmaz zaten homili gırtlak
melocum gerçekten çok tatlı çıkmışınız bebişinizle hatta biz kızımızla kıskandık bizde ekleyelim dedik ama meceremedik
evet çok tatlı çıkmışın maşalllah...
kızlar merhaba, yardımınıza ıhtıyacım var. Çatı muayenesi olanınız var mı? canım çok narin değildir, acıya dayanıklıyımdır ama dun catı muayenesı sırasında cokcanım yandı,yıne de ses cıkarmadım sadece hafıf kastım kendımı ama benım gerızekalı doktorum demedıgı lafı bırakmadı bana,sırf kastıgım ıcın kendımı,acaıp moralım bozuldu aglaya aglaya geldım eve dusunun 37haftalık hamıleyım ne hakkı var benı boyle uzmeye bu doktorun,yardımcı olacagına hem de.streesten sabaha kadar sancım oldu. Doktoru degıstırmeyı bıle dusunuyorum, sonucta bu ekıp ısı,azıcık kastım kendımı dıye bukadar laf sayıyor sonucta hıc kasmıcakmısım nasıl becereceksem onu,dogumda neler yasatır bana kımbılır.bırdahakı kontrolum 1hafta sonra ve ben sımdıden catı muayenesının stresıne gırdım bıle ve bu stresle o sandalyeye oturunca daha cok gerılecegım ıcın daha da cok canım acıcak. ne yapabılırım ben ya?krem neyım surup gıtsem etkısı olurmukı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?