2011 Şubat Anneleri

tatlım o azıcık acı esnasında hıc kendını kasmadınmı yanı tamamen normal ultrasondakı gıbı fılan rahat durabıldınmı?

gözün aydın canım ne güzel bebişini görmüşsün herne kadar yüzünü göstermesede akşam yatmadan süt iç sol tarafına yat ben böyle yaptım 10 günde 400 gram almıştı kabuklu çerez de çok faydalı daha kilo almak için zamanı var bak ben halen bekliyorum kızım inatla gelmiyor

sağol canım..kilo ultrasondaki gibi çıkarsa iyi gerçekten bakalım...ben de 17 kilo aldım bakalım kaçı doğumda gidecek nasıl olacak ama verilecek yani

maşallah yakışıklımaaa...olsun bazı hafta az bazı hafta çok alıyorlar benimde geçen hafta 100g almıştı bu hafta 380 falan almış canım ama süt ve ceviz çok etkili aklında olsun...sezeryan ya da normal Allah hayrılsını versin hepimizede inşallah istediğin gibi olsun herşey

canım geç kalmış değilsin bence doktorunu değiştirebilirsin ben 35 haftada doktorumu değiştirdim ve şimdi o kadar memnunumki anlatamam benimde çatı muanesinde canım çok acıdı ve inan doktorum bende sürekli özür dilerim tamam hemen bitiriyorum özür dilerim diye diye muaneyi yaptı ve genelde kadın doktorlar daha anlayışsız oluyorlar halbuki hemcinslerimiz ama bizi daha az anlıyorlar o yüzden doğum kolay olan birşey değil geç kalmış değilsin başka doktora gitmende fayda var sonuçta doğumda seni strese sokacak değil seni rahatlatacak bir ekiple doğum işinin gerçekleşmesi lazım nerde kendini rahat ve güvende hissedeceksen orda kontrollerini devam ettir bence

Son düzenleme:
yok canım bizim kontrolümüz yarın yarını iple çekiyorum bakalım sancımız çıkıcakmı

hımmm tamam ben sanki bugün gibi anımsadım da... bu arada yasminden haber yok sanırım bana mesaj da çekmedi bakayım akşama da girmezse ararım
babys sevil de girmemiş ..kız bunlar gece doğurdu mu ki?

tatlım o azıcık acı esnasında hıc kendını kasmadınmı yanı tamamen normal ultrasondakı gıbı fılan rahat durabıldınmı?

olurmu canım kasıldım tabi öyle bir durumda normal duramazki insan sende problem yok yani emin olabilirsin ama ben kasıldıkça doktorum seninki gibi davransa daha bi kasılırdım benim doktor sağolsun rahatlattı beni çokta acımadı ne yalan sölim belkide çok daha kötüsünü bekliyordum ondanda olabilir hatta kontrolden sonra tansiyonuma baktı 15 e 7 i çıktı çokmu korktun tansiyonun yüksek eve git uzan hemen dedi yani ister istemez kasılıyo insan..

doğru söylüyorsun emelcim son günlerde sütü ihmal ettim biraz günde 1 bardak içiyorum o yüzden olabilir hemen dopinge başlıyorum oğluşuma :)

sağol canım güzel dileklerin için cevizde yemiyorum benn dediklerinizi uygulayımda azcık daha kilo alsın yavrum bide doktor karnına bakıp elleyince çok daha iri bir bebek gibi geliyor ama ugs de böyle çıkıyo ilginç dedi belkide kandırık yapıyo oğlum doktor teyzeye daha kilolu olacak belkide

hımmm tamam ben sanki bugün gibi anımsadım da... bu arada yasminden haber yok sanırım bana mesaj da çekmedi bakayım akşama da girmezse ararım
babys sevil de girmemiş ..kız bunlar gece doğurdu mu ki?

valla doğurmuşta olabilirler bebekler teker teker değil artık ikişer üçer geliyorlar bakalım gün içinde gelmezlerse ararsan buraya yaz bende numaraları yok maalesef bende merak ederim

kızlar birşey sorucam ben lavaboya çok zor yetişiyorum sizdede böylemi yoksa benim bebiş baya bi aşağıya inmiş valla dışarı çıkıyorum ama altıma kaçırmaktan korkar oldum yaa normal miki

slm hanımlar bızde bugun nsteye gırdık sancı yok oğlum gayet memnun sanırım yerınden...ama benım göğüslerıme süt gelmış bebek yok normalmı bu sızce???:26:

kızlar birşey sorucam ben lavaboya çok zor yetişiyorum sizdede böylemi yoksa benim bebiş baya bi aşağıya inmiş valla dışarı çıkıyorum ama altıma kaçırmaktan korkar oldum yaa normal miki

çok sık gıderım bende ama altıma kaçıracak kadar değil..dediğin gıbı ya bebeğin çok aşağı ındı yada fazla su tuketımınden olabılırmıkı.....

çok sık gıderım bende ama altıma kaçıracak kadar değil..dediğin gıbı ya bebeğin çok aşağı ındı yada fazla su tuketımınden olabılırmıkı.....

iyice aşağıya inmiştir annesi onun için sıkışıyorsundur biryerde okumuştum normal bir durum diyordu.tutamasanda normal yani hadi emelcim sende doğuruver hemen inşallahhhh akşama da doğurdum diye gel

kızlar yarın sabah sezeryanım var.kızımız bizimle olacak inş.çok heyecanlıyım.korkuyorumda.tek dileğim sağlıklı olması.ayyyy zaman ne çabuk geçmiş.doğumdayken hepiniz için dua edecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…