2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlar bende bügun erkencilerdenim uyandım duşumu aldım kuaföre gidip saçıma fön çektircem ordan hastaneye saat 13:30 da sezeryana giricem
hepinizin dualarını bekliyorum :58:

gunaydın kızlar bende hala dogurmayanlardanım buralardayız bebısımızı beklıyoruz artık sık sık nstlere gırıyoruz yarın sabahtan yıne var bakalım benım oglusum nezaman ne sekılde tesrıf buyuracak

günaydın kızlar bende bügun erkencilerdenim uyandım duşumu aldım kuaföre gidip saçıma fön çektircem ordan hastaneye saat 13:30 da sezeryana giricem

ah ah canım ay gözlerim doldu yaw neoluyo böyle bende böle düşünüom yapmayıda herhalde ondan Allah yardımcın olsun şekerim.

günaydın güzel anneler ve adayları
eşim wireless ı kapatmış kızımıza zararı olur die kablolu yapmış ondan heryerden giremiyorum odada sandalye üstünde zor oluyo ama ara ara bakarım size az kaldı heralde doğum yapmayan 14 şubattan sonra kimse kalmaz gibi hayırlısı inş

yaseminin nişanı gelmiş hadi hayırlı olsun canım noldu son durum bakamadım da ?

bu arada bilmem haberiniz var mı girip yazamadım ben dün sercim 9.55de epidural sezaryenle kızını dünyaya getirdi iilermiş ikisi de :64:

ayy canım nası heyecanlısındır şimdi valla benim de bilmeden ööle olmuştu cuma kontrolume saçımı düzleştirdim makyajımı yaptım süslenip püslenip gitmiştim akşamına yatış yapıldı hemşireler dio doğuma süslenip de mi geldin :60: tabii makyaj felan kalmamıştı kızım kucağımdayken ama saçım başım düzgündü enazından :9::21: sen de hayırlısıyla al kucağına inş canım

dualarımız seninle canımm rabbim ikinizide kurtarsın, darısı başımıza benimde doğuma gidiş günüm senin ki gibi olacak nasip olursa kendimmiş gibi heyecanlandım. Güzel haberlerini bekliyoruz ...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım...
benim fıstık uyuyor bende size bi mrb diyeyim dedim....
sedacım çizelge için çok teşekkürler...:16:
her gece uykumuz biraz daha düzenli oluyor çok şükür....ama benim fıstık uyumaktan yemek yemeyi unutuyor:27: zorla uyandırmak durumunda kalıyoruzzz:37:

selam kızlar ben geldimm
ayyy kaç gecedir maşallah güzel uyuyorum ama 12 gibi yatıp 9 buçuk 10 gibi kalkıyorum.inşallah bozulmaz denge.bide eşim grip ya yatakları ayırdık ilk önce tuhaf geldi ama ayyy pek bi rahat uyuyorum duymasınn yayıla yayılaaa :37: asla yapmam dediğim şeydi.ama mecbur kaldık banada bulaşmasın diye.bugün 3.gün bişi yok hafif burnum akıyo ama bulaşmaz inşallahh yaa.dikkat ediyoruz işte

pöff kızlar yaa ben bu yemek konusunda ipin ucunu kaçırdım sankii.böyle pilavlar makarnalar poğaçalar açmalar aldı başını gidiyoo.hiç çay içmezdim bide tabi poğaça falan yanında çayda içiriyoo.buda böyle bir dönemmikii bilmiyorum ama löpür löpür yiyorumm

bugun iyi haberler aldik canimi hic SIKARMIYIM :)

yigenimin cigerlerindeki balgam temizlenmis kendi basina nefes alabiliyormus artik..

yarin once yattigi hastaneye gelecek ameliyat icin cok sukur Rabbime:16:

kac haftadir gidemiyorum yanina bu tarafa gelirse yakin olcak yarim saat uzak

dogum yapiyim gidecem yanina cok ozledim :16:

canım çok çok sevindim.mertcik çok daha iyi olacak haşin bakışlı delikanlımız bizim öyle böyle o bile büyüdü valla

yaa yazık sana...süni sancı falan verip almıyolarmı orda...burda kasap gibiler maşşallah...sıkıldım diyeni doğurtuyolar valla...

valla ne doğru söyledin.dün arkadaş aradı naptın doğurmadınmı diye..benimle aynı zamanda olan başka bir arkadaşı varmış o doğurmuş.sezeryanla aldırmış.sıkıldım nasılsa normal doğuramıycam beklemeye gerek yok demiş aldırmış.ehh doktorunda canına minnet tabii.

Günaydın Kızlar..

Bugün Nasıl Bi Enerji Varsa Sabah Yataktan Kalktım Kocama İşe Gönderdim Mutfak Dolaplarını Silmeye Başladım.. Ve Bugün İçin Çok Planım Var Pazara Çıkıcam MArkete Gidicem, Dün Bardak ve Sürahimizi Aldık Lohusa Şerbet Takımını Tasarlıcam.. Çok İşim Var Çok Bugün Doğurmamam Lazım :} En Son Gittiğimiz Ultrasonda Bugün Doğurma İhtimalim Olduğu Yazıyordu Arada Belki Bi de Doğurur Gelirim :p :1:

Ara Ara Uğrarım Takipteyim Yani Ona Göre :51:

Öptüm Hepinizi..:54:

kız yorma kendinii.bende öyle planlarla yola çıkıyorum ama bir bilemedin ikinci işten sonra pert oluyorum :27: gönül çok şey yapmak istiyo ama beden kaldırmıyo.hepsini birden yapma böl günlere

günaydın kızlar nasılsınız bakalım...
benim fıstık uyuyor bende size bi mrb diyeyim dedim....
sedacım çizelge için çok teşekkürler...:16:
her gece uykumuz biraz daha düzenli oluyor çok şükür....ama benim fıstık uyumaktan yemek yemeyi unutuyor:27: zorla uyandırmak durumunda kalıyoruzzz:37:

oyyyy mıncırırım ben o prensesi yaaaa.uykucu şirinnn.

günaydın fıztıklaaar:24:
çok uyuz ve uyuşuktum kalkınca....dün iş arkadaşım kahvaltıya gelmişti...güzel bi gündü ama temizlik falan yormuşum kendimi...akşamda duramadım cibinliğe başladık annemle...sanki güzel olacak...ama dünkü temiz evden eser kalmadı maşşallah...dikiş evin içine ediyo...neyse buğün bitiririz inşta evi eski moduna geri döndürüm...çok uyuşutum ama sizin sabah mesajlarınızı okuyunca gaza ge:24:ldim sanırsam...azcık bişey tıkayım boğazıma..annem daha uyanmadı çünkü..o uyanınca yaparız kahvaltıyı o zamana kada iş yapayım inş...hadi öptüm hepinizi....doğuma girecek arkadaşlara allahım güç versin inş...:54:

slm kizlar, benim kizim huy degistirdi ki sormayin saat basi kalkiyo sütümü istiyo bide biracik kucaga alistirdik galiba lla kucagima alip gezdircem:14: simdi koltuga yatirdim daldi bi saat rahatim bende hem yemek yapip hem nete bakem dedim iyisinizdir insallah :16:

slm kizlar, benim kizim huy degistirdi ki sormayin saat basi kalkiyo sütümü istiyo bide biracik kucaga alistirdik galiba lla kucagima alip gezdircem:14: simdi koltuga yatirdim daldi bi saat rahatim bende hem yemek yapip hem nete bakem dedim iyisinizdir insallah :16:

hoşgeldin canım bugün nöbetçi benim :37:

bu bebikler her hafta huy değiştirirler artık normal diye biliyorum.dünyaya alıştıkça keşfettikçe öğrendikçe istekleri yaptıkları değişiyor haliyle

hep kucağa alışmasın diyoruz kendi rahatımızı düşünerek haklı olarak ama.onları kucakta tutmak gibi güzeli varmı yaa.onlarda nasıl güvende nasıl mutlu hissediyolar kimbilir kendilerini.kazık kadar olduk biz bile bazen anamızın dizinde uyumak istemiyomuyuz.

ayyy çok psikolojik gördüm kendimi birden :37:

kızlar merhaba, yardımınıza ıhtıyacım var. Çatı muayenesi olanınız var mı? canım çok narin değildir, acıya dayanıklıyımdır ama dun catı muayenesı sırasında cokcanım yandı,yıne de ses cıkarmadım sadece hafıf kastım kendımı ama benım gerızekalı doktorum demedıgı lafı bırakmadı bana,sırf kastıgım ıcın kendımı,acaıp moralım bozuldu aglaya aglaya geldım eve dusunun 37haftalık hamıleyım ne hakkı var benı boyle uzmeye bu doktorun,yardımcı olacagına hem de.streesten sabaha kadar sancım oldu. Doktoru degıstırmeyı bıle dusunuyorum, sonucta bu ekıp ısı,azıcık kastım kendımı dıye bukadar laf sayıyor sonucta hıc kasmıcakmısım nasıl becereceksem onu,dogumda neler yasatır bana kımbılır.bırdahakı kontrolum 1hafta sonra ve ben sımdıden catı muayenesının stresıne gırdım bıle ve bu stresle o sandalyeye oturunca daha cok gerılecegım ıcın daha da cok canım acıcak. ne yapabılırım ben ya?krem neyım surup gıtsem etkısı olurmukı?

Mutfak Dolaplarını Temizledim Düzenledim Annem Doğumdan Sonra Geldiğinde Herşeyi Yerli Yerinde Bulabilecek İnşallah Onun Kullanabileceği Şekilde Düzenledim :}

şimdi Buzdolabını Temizliyim Sonra Takatim Kalırsa Pazara Çıkarım Tabi Halim Kalırsa Şimdiden Bacaklarım Ağrımaya Başladı :}

Geçmişi Okuyamadım Geldim Yazdım Hemen İnşallah İyisinizdir Öptüm Bebişlerinizi Sizi Değil Onlar Küçük Onları Öpüyorum Kıskanmayın :33:

kızlar merhaba, yardımınıza ıhtıyacım var. Çatı muayenesi olanınız var mı? canım çok narin değildir, acıya dayanıklıyımdır ama dun catı muayenesı sırasında cokcanım yandı,yıne de ses cıkarmadım sadece hafıf kastım kendımı ama benım gerızekalı doktorum demedıgı lafı bırakmadı bana,sırf kastıgım ıcın kendımı,acaıp moralım bozuldu aglaya aglaya geldım eve dusunun 37haftalık hamıleyım ne hakkı var benı boyle uzmeye bu doktorun,yardımcı olacagına hem de.streesten sabaha kadar sancım oldu. Doktoru degıstırmeyı bıle dusunuyorum, sonucta bu ekıp ısı,azıcık kastım kendımı dıye bukadar laf sayıyor sonucta hıc kasmıcakmısım nasıl becereceksem onu,dogumda neler yasatır bana kımbılır.bırdahakı kontrolum 1hafta sonra ve ben sımdıden catı muayenesının stresıne gırdım bıle ve bu stresle o sandalyeye oturunca daha cok gerılecegım ıcın daha da cok canım acıcak. ne yapabılırım ben ya?krem neyım surup gıtsem etkısı olurmukı?

Canım Geçmiş Olsun Ayy Korktum Valla Benimkinin de Ters Gününe Denk Gelir mi Acaba Çatı Muayenesi Ctesi Günü Dra Gitcem İnşallah Bu Hafta Yapmaz Off Sinirlerim Bozuldu Yaaa Doktorların Destek Olması Lazım Moral Vermesi Lazım Diye Düşünüyorum..:41:

Zeytinyağını Konuşuyorduk Biz de Dün Doğumu Kolaylaştırdığına Göre Çatı Muayenesinde de Faydaı Olur Heralde İstersen Bi Onu Dene

Günaydın Kızlar..

Bugün Nasıl Bi Enerji Varsa Sabah Yataktan Kalktım Kocama İşe Gönderdim Mutfak Dolaplarını Silmeye Başladım.. Ve Bugün İçin Çok Planım Var Pazara Çıkıcam MArkete Gidicem, Dün Bardak ve Sürahimizi Aldık Lohusa Şerbet Takımını Tasarlıcam.. Çok İşim Var Çok Bugün Doğurmamam Lazım :} En Son Gittiğimiz Ultrasonda Bugün Doğurma İhtimalim Olduğu Yazıyordu Arada Belki Bi de Doğurur Gelirim :p :1:

Ara Ara Uğrarım Takipteyim Yani Ona Göre :51:

Öptüm Hepinizi..:54:

kız doğum enerjisi olmasın buuu:52::53:

Canım Geçmiş Olsun Ayy Korktum Valla Benimkinin de Ters Gününe Denk Gelir mi Acaba Çatı Muayenesi Ctesi Günü Dra Gitcem İnşallah Bu Hafta Yapmaz Off Sinirlerim Bozuldu Yaaa Doktorların Destek Olması Lazım Moral Vermesi Lazım Diye Düşünüyorum..:41:

Zeytinyağını Konuşuyorduk Biz de Dün Doğumu Kolaylaştırdığına Göre Çatı Muayenesinde de Faydaı Olur Heralde İstersen Bi Onu Dene

doktor nekadar önemli, benim doktorumun bilgisi vs cok ıyı ama coookk ters, bukadar terslıkle o dogum ezıyet olur hepten, yanı bakana kadar kendımı azıcık kasmama ızın verse hıcbıse olmıcak, etrafımda soruyorum sızın doktorunuz da mı boyeydı dıye, nealaka dıyorlar,tamam canım tamam gulum hemen bıtıyor dıye rahatlatıyorlarmıs, benımkı "ındır poponu ındır popopnu"dıye avazı cıktıgı kadar bagırdı kendımı kasınca, sadece kastım kendımı dısımı sıkıp sesımı bıle cıkarmadan bekledım,bak ıste nıye zorlastırıyorsun ondan sonra odasından cıkana kadar da böğürdü gectı ıcerı esıme sıkayet edıyor benı boyle olmaz boyle olmaz dıye,hıtapsız kadın.haftaya nasıl gıdıcem doktora sımdıden sıkıntısı bastı

selam kızlar doktordan geldik nst de düzenli sancılar çıktı ama açılma yok suyu normal dedi.bebeğim hala ters inatla dönmüyor hayret etti doktor.o nedenle de sezeryan kesinleşti.kzım 53 cm ve 3700 görünüyor ultrasonda bakalım pazartesi ne çıkacak
pazartesi sabah 7 buçukta hastaneye yatışım yapılacak 8 .15 de sezeryana gireceğim nasipse.son tahlillerimi verdim.hayırlısı artık.merve esk arkadaşımızla aynı anda yanyan iki farklı ameliyat odasında bebeklerimize kavuşacağız.
doktorum o güne kadar su falan gelirse hemen gelirsin dedi

Back