doktor nekadar önemli, benim doktorumun bilgisi vs cok ıyı ama coookk ters, bukadar terslıkle o dogum ezıyet olur hepten, yanı bakana kadar kendımı azıcık kasmama ızın verse hıcbıse olmıcak, etrafımda soruyorum sızın doktorunuz da mı boyeydı dıye, nealaka dıyorlar,tamam canım tamam gulum hemen bıtıyor dıye rahatlatıyorlarmıs, benımkı "ındır poponu ındır popopnu"dıye avazı cıktıgı kadar bagırdı kendımı kasınca, sadece kastım kendımı dısımı sıkıp sesımı bıle cıkarmadan bekledım,bak ıste nıye zorlastırıyorsun ondan sonra odasından cıkana kadar da böğürdü gectı ıcerı esıme sıkayet edıyor benı boyle olmaz boyle olmaz dıye,hıtapsız kadın.haftaya nasıl gıdıcem doktora sımdıden sıkıntısı bastı
hoşgeldin canım bugün nöbetçi benim
bu bebikler her hafta huy değiştirirler artık normal diye biliyorum.dünyaya alıştıkça keşfettikçe öğrendikçe istekleri yaptıkları değişiyor haliyle
hep kucağa alışmasın diyoruz kendi rahatımızı düşünerek haklı olarak ama.onları kucakta tutmak gibi güzeli varmı yaa.onlarda nasıl güvende nasıl mutlu hissediyolar kimbilir kendilerini.kazık kadar olduk biz bile bazen anamızın dizinde uyumak istemiyomuyuz.
ayyy çok psikolojik gördüm kendimi birden
kızlar merhaba, yardımınıza ıhtıyacım var. Çatı muayenesi olanınız var mı? canım çok narin değildir, acıya dayanıklıyımdır ama dun catı muayenesı sırasında cokcanım yandı,yıne de ses cıkarmadım sadece hafıf kastım kendımı ama benım gerızekalı doktorum demedıgı lafı bırakmadı bana,sırf kastıgım ıcın kendımı,acaıp moralım bozuldu aglaya aglaya geldım eve dusunun 37haftalık hamıleyım ne hakkı var benı boyle uzmeye bu doktorun,yardımcı olacagına hem de.streesten sabaha kadar sancım oldu. Doktoru degıstırmeyı bıle dusunuyorum, sonucta bu ekıp ısı,azıcık kastım kendımı dıye bukadar laf sayıyor sonucta hıc kasmıcakmısım nasıl becereceksem onu,dogumda neler yasatır bana kımbılır.bırdahakı kontrolum 1hafta sonra ve ben sımdıden catı muayenesının stresıne gırdım bıle ve bu stresle o sandalyeye oturunca daha cok gerılecegım ıcın daha da cok canım acıcak. ne yapabılırım ben ya?krem neyım surup gıtsem etkısı olurmukı?
benimki doğumu da yarım bırakır da gıder, kendı kendıne dogur ozaman dıye:)baska anlayıslı ve ıyı bı doktor var ama onun da hastane ıyı degıl, eskı park yerı bıle sorunlu, hastaneye guvenemıyorum onda darandevu aldım o doktora ama gıdıp gıtmemekte kararsızım
selam kızlar doktordan geldik nst de düzenli sancılar çıktı ama açılma yok suyu normal dedi.bebeğim hala ters inatla dönmüyor hayret etti doktor.o nedenle de sezeryan kesinleşti.kzım 53 cm ve 3700 görünüyor ultrasonda bakalım pazartesi ne çıkacak
pazartesi sabah 7 buçukta hastaneye yatışım yapılacak 8 .15 de sezeryana gireceğim nasipse.son tahlillerimi verdim.hayırlısı artık.merve esk arkadaşımızla aynı anda yanyan iki farklı ameliyat odasında bebeklerimize kavuşacağız.
doktorum o güne kadar su falan gelirse hemen gelirsin dedi
Dualarımız seninle ve tüm doğuma giden arkadaşlarla canım.günaydın kızlar bende bügun erkencilerdenim uyandım duşumu aldım kuaföre gidip saçıma fön çektircem ordan hastaneye saat 13:30 da sezeryana giricem
hepinizin dualarını bekliyorum
Bende 3 gün öncesine kadar öyleydim şimdi doğurdum kimse aramıyo yoğunluktan bende haber veremiyorumaynen öyle canım
bide herkez soruyor ya doğmadı mı daha diye onada uyuz oluyorum
Canım Allah kolaylık ve sağlık versin sanada bebişinede...Hayırlı geceler kızlar muhabbet almış başını gitmiş geçmişe bakamadım eve geleli 1 saat olmadı,hastane dönüşü anneme gittim,babacığım memleketten geldi onu gördüm tüm aile braberdik ancak gelebildim eve,herkes iyimi doğuran oldumu?
Bende bugün son kontrolümü oldum ve doğumum kesinleşti,bebek kanala girmediği için rahimdede açılmam yok,nst de sancı yok,suyum azalmaya başlamış ve doktorum karar verdi sezaryen olucam,yarına gün veriyordu kabul etmedim,hazırlığımı yapayım cuma olsun dedim,aradı ameliyathaneyi ve ayarladı herşeyi,cuma sabahı saat 9:45 gibi doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum.
bugun iyi haberler aldik canimi hic SIKARMIYIM :)
yigenimin cigerlerindeki balgam temizlenmis kendi basina nefes alabiliyormus artik..
yarin once yattigi hastaneye gelecek ameliyat icin cok sukur Rabbime
kac haftadir gidemiyorum yanina bu tarafa gelirse yakin olcak yarim saat uzak
dogum yapiyim gidecem yanina cok ozledim
Kızlar geçmişi ara ara okyuyabiliyorum cevap yazamdığım arkadaşlar kusura bakmasın okudukça yazacağım. BEn epidural normal doğum oldum biliyorsunuz epidural baş ağrısı yaparmış yan etki olrak o yüzden bol bol kahve iç dedi doktor.Baş ağrım yoktu ama olmasın diye içtim bende ama kahveden beri bebğim çok huysuz büyük ihtimal sütten ona kafein geçti off şimdide onunla uğraşıyorum.Emmek istemiyor sürekli ağlıyor
kızlar nasılsınızz.melocum sürmeli daha doğuramadınızmı kız :)))..biz iyiyiz maşallah gece uykusuzluklarımız hariç gece mıy mıy durmuyooo(((((. kızlar benim doğum kilolarım gitti bilee.60 la kaldım 71 le doğuma girdik şimdi 58.5 oldummmm
günaydın kızlar bende bügun erkencilerdenim uyandım duşumu aldım kuaföre gidip saçıma fön çektircem ordan hastaneye saat 13:30 da sezeryana giricem
hepinizin dualarını bekliyorum
selam kızlar doktordan geldik nst de düzenli sancılar çıktı ama açılma yok suyu normal dedi.bebeğim hala ters inatla dönmüyor hayret etti doktor.o nedenle de sezeryan kesinleşti.kzım 53 cm ve 3700 görünüyor ultrasonda bakalım pazartesi ne çıkacak
pazartesi sabah 7 buçukta hastaneye yatışım yapılacak 8 .15 de sezeryana gireceğim nasipse.son tahlillerimi verdim.hayırlısı artık.merve esk arkadaşımızla aynı anda yanyan iki farklı ameliyat odasında bebeklerimize kavuşacağız.
Merhaba. Ancak son sayfaya bakabildim :)
Melocum, mervecim şimdiden hayırlı dogumlar ikinize de...
Manikcim, bırakma kendini. 15 günün sonunda her şey bir düzene oturur. henüz çok erken.
Benim kızım da saatlerce emiyor sonra da kusuyor. Günde en az 6-7 kere üstünü degiştiriyorum. Bir de süt genzine kaçıp duruyor ya. Bogulacak diye ödüm kopuyor. Oglum da böyleydi.
Sagolun kizlarr Cok sükür Mertim sagligina kavusuyor. Birde ameliyatini olursa tam olacak.
Yarin sabah druma diyecegim yatisimi yaptirsin dayanamiyorum artik kizimi istiyorummmmmm
Manikcim sagol canim benim Allah yardimcin olsun. geçer ins. hersey duzene girerrr
yasese kizin çok tatli facede takipcisiyimm
kız sürmeli benden 1 ay önde onun yanında daha benim zamanım varrr. ama amhvoldu kızcağız...ya berilimin fotolarını koy çokmerak ediyorum ..inanamıyorum kilolarında gitmiş çok güzel yaaakızlar nasılsınızz.melocum sürmeli daha doğuramadınızmı kız :)))..biz iyiyiz maşallah gece uykusuzluklarımız hariç gece mıy mıy durmuyooo(((((. kızlar benim doğum kilolarım gitti bilee.60 la kaldım 71 le doğuma girdik şimdi 58.5 oldummmm
canım epey hırpaladı bu doğum seni umarım çabuk toparlanır kızına daha da ilgi gösterirsin beslenmene dikkat etKızlar geçmişi ara ara okyuyabiliyorum cevap yazamdığım arkadaşlar kusura bakmasın okudukça yazacağım. BEn epidural normal doğum oldum biliyorsunuz epidural baş ağrısı yaparmış yan etki olrak o yüzden bol bol kahve iç dedi doktor.Baş ağrım yoktu ama olmasın diye içtim bende ama kahveden beri bebğim çok huysuz büyük ihtimal sütten ona kafein geçti off şimdide onunla uğraşıyorum.Emmek istemiyor sürekli ağlıyor
aynı durumdayızzSüppeeeerrr!!! Ben 17 kilo aldım, nasıl gidecek bilmiyorum, inşallah senin gibi hızlı olur, gerçi sen az almışsın bana göre ama olsun
Manikcim, bırakma kendini. 15 günün sonunda her şey bir düzene oturur. henüz çok erken.
Benim kızım da saatlerce emiyor sonra da kusuyor. Günde en az 6-7 kere üstünü degiştiriyorum. Bir de süt genzine kaçıp duruyor ya. Bogulacak diye ödüm kopuyor. Oglum da böyleydi.
bicketcim dualarımız senınle hayırlısıyla bebegıne sağlıkla sıhhatle kavusursun cnm....
Melocum cok sevındım ve cokda sasırdım ayarlasak anca bukadar olurdu :))) benımde 8:10 gece aynı anda amelıyat olucaz ve kızlarımıza kavusucaz ay bı duygusal oldum sımdı belkı amelıyathanede denk gelırız :))
evridiki cnm ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım
sürmeli hangi ülkede yaşıyosun sanırım 9 aynı doldurdum inş en kısa zamanda kızını kucağına alırsın ilk bebeğinmi? benimde kızım olucak 17 şubatta sezeryan olucam sevgiler...
kızlar merhaba, yardımınıza ıhtıyacım var. Çatı muayenesi olanınız var mı? canım çok narin değildir, acıya dayanıklıyımdır ama dun catı muayenesı sırasında cokcanım yandı,yıne de ses cıkarmadım sadece hafıf kastım kendımı ama benım gerızekalı doktorum demedıgı lafı bırakmadı bana,sırf kastıgım ıcın kendımı,acaıp moralım bozuldu aglaya aglaya geldım eve dusunun 37haftalık hamıleyım ne hakkı var benı boyle uzmeye bu doktorun,yardımcı olacagına hem de.streesten sabaha kadar sancım oldu. Doktoru degıstırmeyı bıle dusunuyorum, sonucta bu ekıp ısı,azıcık kastım kendımı dıye bukadar laf sayıyor sonucta hıc kasmıcakmısım nasıl becereceksem onu,dogumda neler yasatır bana kımbılır.bırdahakı kontrolum 1hafta sonra ve ben sımdıden catı muayenesının stresıne gırdım bıle ve bu stresle o sandalyeye oturunca daha cok gerılecegım ıcın daha da cok canım acıcak. ne yapabılırım ben ya?krem neyım surup gıtsem etkısı olurmukı?
kızlar nasılsınızz.melocum sürmeli daha doğuramadınızmı kız :)))..biz iyiyiz maşallah gece uykusuzluklarımız hariç gece mıy mıy durmuyooo(((((. kızlar benim doğum kilolarım gitti bilee.60 la kaldım 71 le doğuma girdik şimdi 58.5 oldummmm
Kızlar geçmişi ara ara okyuyabiliyorum cevap yazamdığım arkadaşlar kusura bakmasın okudukça yazacağım. BEn epidural normal doğum oldum biliyorsunuz epidural baş ağrısı yaparmış yan etki olrak o yüzden bol bol kahve iç dedi doktor.Baş ağrım yoktu ama olmasın diye içtim bende ama kahveden beri bebğim çok huysuz büyük ihtimal sütten ona kafein geçti off şimdide onunla uğraşıyorum.Emmek istemiyor sürekli ağlıyor
Sagolun kizlarr Cok sükür Mertim sagligina kavusuyor. Birde ameliyatini olursa tam olacak.
Yarin sabah druma diyecegim yatisimi yaptirsin dayanamiyorum artik kizimi istiyorummmmmm
Manikcim sagol canim benim Allah yardimcin olsun. geçer ins. hersey duzene girerrr
yasese kizin çok tatli facede takipcisiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?