2011 Şubat Anneleri

gözünüz aydın güzelim ....sen de bir bebişine kavuşşsan tam olacak allahım hayırlısını versin ben 40 a kadar beklesin diyordum bugün nişanım geldi sen en baştan doğsun istiyordun olmadı ...ne diyim işte hayırlısı .....

nişanınmı geldi...ne kadar süre sonra oluyomuş doğum ki acaba....

nişanınmı geldi...ne kadar süre sonra oluyomuş doğum ki acaba....

tam olarak belli değil canım doğum yazılarında iki gün içinde diyor.nişandan hemen sonra sancılananlarda var (ki benimki başladı sanki hafif hafif) 2 hafta sonra doğuran da var beklicez artık :))

babys;

Sagolasin canim

Evet bende kavussaydim bi. Kavusuruz insaallah canim ya hayirlisi olsun:16: oyle yada boyle dogacak insaallah :)

ay oylemi ne guzel ya Rabbim sag salim kavustursun yavruna :16:

faygen;

canim cuma yine randevum var nstye gircem.. en geç pazartesi suni sanci ile dogum yapacagim..

41+5 olacagiz o zaman:1: hayirlisi olsun yaa napalim az daha dayancam mecbur:69:

sürmeli boşver canım normal ve sağlıklı olan seninki bizim türk doktorları açısından sezeryan kolay iş hemen alıyor bitiyor...bizimde işimize geliyor ..bende 40 a kadar kalsın içimde istedim ama bakalım kızım ne zaman gelecek ..ben geliyorum bekleyin dedi ama :))

babys;

Sagolasin canim

Evet bende kavussaydim bi. Kavusuruz insaallah canim ya hayirlisi olsun:16: oyle yada boyle dogacak insaallah :)

ay oylemi ne guzel ya Rabbim sag salim kavustursun yavruna :16:

faygen;

canim cuma yine randevum var nstye gircem.. en geç pazartesi suni sanci ile dogum yapacagim..

41+5 olacagiz o zaman:1: hayirlisi olsun yaa napalim az daha dayancam mecbur:69:

maşşallah sana canım yaa:nazar:

bugun iyi haberler aldik canimi hic SIKARMIYIM :)

yigenimin cigerlerindeki balgam temizlenmis kendi basina nefes alabiliyormus artik..

yarin once yattigi hastaneye gelecek ameliyat icin cok sukur Rabbime:16:

kac haftadir gidemiyorum yanina bu tarafa gelirse yakin olcak yarim saat uzak

dogum yapiyim gidecem yanina cok ozledim :16:

gözünüz aydın canım çok geçmiş olsunnn:)

alocum canım benim satta 28 mayıs en son ben doğururum diyordum ama hayırlısı artık bakacez :))

e canım senin nişanın gelmiş artık o ihtimal kalmadı benceee.. bence en son ben doğurcam :)

Hayırlı geceler kızlar muhabbet almış başını gitmiş geçmişe bakamadım eve geleli 1 saat olmadı,hastane dönüşü anneme gittim,babacığım memleketten geldi onu gördüm tüm aile braberdik ancak gelebildim eve,herkes iyimi doğuran oldumu?

Bende bugün son kontrolümü oldum ve doğumum kesinleşti,bebek kanala girmediği için rahimdede açılmam yok,nst de sancı yok,suyum azalmaya başlamış ve doktorum karar verdi sezaryen olucam,yarına gün veriyordu kabul etmedim,hazırlığımı yapayım cuma olsun dedim,aradı ameliyathaneyi ve ayarladı herşeyi,cuma sabahı saat 9:45 gibi doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum.

sürmeli boşver canım normal ve sağlıklı olan seninki bizim türk doktorları açısından sezeryan kolay iş hemen alıyor bitiyor...bizimde işimize geliyor ..bende 40 a kadar kalsın içimde istedim ama bakalım kızım ne zaman gelecek ..ben geliyorum bekleyin dedi ama :))

Evet canim kolaylarina geliyor yazik kadinlarimiza.. ho$ onlarinda i$ine geliyor :9:

Gelsin Hayirlisi olsun canim.. Her$eyde var bi hayr ben bunu bilirim bunu derim.. :16:

maşşallah sana canım yaa:nazar:

:27:

aynen öyle canım
bide herkez soruyor ya doğmadı mı daha diye onada uyuz oluyorum

Ya banada sürekli soruyorlar.. ama ben takmiyorum artikkk nasil olsa dogacak yavrum Allahin izniyle :16:

gözünüz aydın canım çok geçmiş olsunnn:)

Cok sagol canim:71:

Sirtim agrimaya basladi kizlar ben cikiyorum ins uyurum uyumazsam telden girer bakarim size.. :9:

Hayırlı geceler kızlar muhabbet almış başını gitmiş geçmişe bakamadım eve geleli 1 saat olmadı,hastane dönüşü anneme gittim,babacığım memleketten geldi onu gördüm tüm aile braberdik ancak gelebildim eve,herkes iyimi doğuran oldumu?

Bende bugün son kontrolümü oldum ve doğumum kesinleşti,bebek kanala girmediği için rahimdede açılmam yok,nst de sancı yok,suyum azalmaya başlamış ve doktorum karar verdi sezaryen olucam,yarına gün veriyordu kabul etmedim,hazırlığımı yapayım cuma olsun dedim,aradı ameliyathaneyi ve ayarladı herşeyi,cuma sabahı saat 9:45 gibi doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum.

hakkinda hayirlisi olsun tatliskom..

hadi bakalim sende al kizini kucagina sag salim..

kiz ben senden nasi haber alacam cadiii

Rabbim yardimcin olsun

selam kızlarr
ne zamandır giremiyoruumm
ne var ne yokk
sürmelicim sen hala bekliyosun sanırımm..:)
dün doğum raporum almak için devlet hastanesine gittim..çokk hoşuma gitti yaa..kadın doğum..vakitlice gittiğimden midir nedir beklemedim hiç..dr çok iyiydi..beni ilk defa görmesine rağmen baya b muhabbet etik..15-20 dk özel muayene gibi odasındaydım..haftaya yeniden çağırdı..acil bir durum olurda anestezi uygulamak zorunda kalırsak die anestezi duyarlılık testleri filan yapmak istiyor..
usgyi, nst yi, kan testlerimii filan hemen hallettim..hamileliğim ilerlediği içinmidir yoksa hep mi öylelelr anlamadım..personelide oldukça ilgiliydi...

odalarını filan gezdim ziyaret saatinde..odalar iki kişi yada tek kişi..refakatçı koltukları filan güzel..özel odaları var mı bilmiyorum..

içime sindi yaaa..enon özel hastanedeki muayemde paramla rezillik çekiyorum diye isyan etmiştimmm..3 saatt sıra bekledim..

gel paşam..gel artıkkk..

günaydın kızlarr...
deliksiz 7 ye kadar uyumuşum süperrr:35:

10 da kontrolm var da ne zaman girerim bilmem ama 14 şubatla ilgili plan netleşecek:52:

Günaydın Kızlar..

Bugün Nasıl Bi Enerji Varsa Sabah Yataktan Kalktım Kocama İşe Gönderdim Mutfak Dolaplarını Silmeye Başladım.. Ve Bugün İçin Çok Planım Var Pazara Çıkıcam MArkete Gidicem, Dün Bardak ve Sürahimizi Aldık Lohusa Şerbet Takımını Tasarlıcam.. Çok İşim Var Çok Bugün Doğurmamam Lazım :} En Son Gittiğimiz Ultrasonda Bugün Doğurma İhtimalim Olduğu Yazıyordu Arada Belki Bi de Doğurur Gelirim :p :1:

Ara Ara Uğrarım Takipteyim Yani Ona Göre :51:

Öptüm Hepinizi..:54:

Back