2011 Şubat Anneleri

evet canım şimdi bende baktım nişanı kanlı olur sanıyorduk pembede olabilirmiş sanırım nişanım geldi :))

canım nişanlanan gidiyor sen,ben nurberra evde kaldık

melocum çok güldüm cnm yaa sorma evde kaldık bizim sıpa geçen hafta bi ceee dedi kaçtıı artık bizde nişanlanalım arayı uzatmadan da düğünü yapalım yaww hayırlısyla

canım nişanlanan gidiyor sen,ben nurberra evde kaldık

evet nişanlanan gidip düğününü yapıp geliyor sanki.. daha doğrusu gelmiyor da arada uğruyor balayı baya uzun sürüyorr ben kesin en sona kalıcam zaten benim sat 30 mayıs benden geç sat yoktur.. erken gebelik vardı diye düzeltilmiş 23 mayıs yapılmıştı belki benim kızım düzeltilmişi kabul etmiicek :)

benim de özellikle akşamları ve oturup oturup da aniden kalkışlarımda vajinama inanılmaz iğne batıyor gibi baskı oluyor. ama 15-20sn sonra geçiyor..

aa ben hiç bilmiyordum 14 şubata denk geldiğini.. ve özellikle 14 şubatta doğum yapmak istemiyordum. ileride doğum gününü kutlamak istersem bir mekanda her yer 14 şubat dolayısıyla dolu ya da yüksek fiyatlı olur diyordum :)) ayrıca kızımın doğum gününü sevgilisi eşi sevgililer günüyle birleştirmeden bilahaare kutlasın diyordummm:)) ama ama mevlid kandiliyse iş değişir işte :) o güne denk gelmesi benim için de çok güzell...

canım ben olsam mutlaka yarın doktora bi görünürdüm. önemli olabilir....

melocum yarın kont sonda kacda dogum yapıcagını haber verırsen sevınırım.2gun bebıslere beraber bakarız denk gelırsek..
canım yarın yazarım burdan detayları haberleşiriz ,ben zaten hastanenin suit odasını rezerve ettirdim orda olacağım mutlaka görüşürüz.
melocum çok güldüm cnm yaa sorma evde kaldık bizim sıpa geçen hafta bi ceee dedi kaçtıı artık bizde nişanlanalım arayı uzatmadan da düğünü yapalım yaww hayırlısyla

canım benim düğün pazartesi belki nişan yapmayız biz

aman canım boşa masraf zaten ne geerek var değilmi sözdü nişandı
düğünü yap tamamdır :)

siz doğumu konakta yapacaktınız değil mi? 3.5 yıl önce kardeşim orda doğum yaptı. dışarıdan figen gündüz doktorunu ve anestezi doktoru olarak da eşini getirtmişti hastaneye planlı sezeryan oldu. kardeşim maşallah hiç sorun yaşamamıştıı.. bir pazar sabahı aynı düğün gibi maaaaile toplandık bahçesinde girdik hep birlikte odaya sonra kardeşim gitti el sallayarak ve çıktı güzeller güzeli kızıyla... o günlerde doktorlar dizisinin ilk sezon çekimleri yapılıyordu orda. ama bebeğin yanından ayrılıp da bi gidip bakmamıştım bile :))
annemler ve ablamlar y.kaptanda oturuyorlar. hatta tüm akrabalarım orda orası benim izmitiimmmmmmmmm :)

canım ben de otogarın ordayım snoopy pizza varya oralarda..

Allah yardımcın olsun canımm. ama canını sıkmamaya çalışş..

bugun iyi haberler aldik canimi hic SIKARMIYIM :)

yigenimin cigerlerindeki balgam temizlenmis kendi basina nefes alabiliyormus artik..

yarin once yattigi hastaneye gelecek ameliyat icin cok sukur Rabbime

kac haftadir gidemiyorum yanina bu tarafa gelirse yakin olcak yarim saat uzak

dogum yapiyim gidecem yanina cok ozledim

selam kıslar...nasılsınız....sürmeli yazık sen daha doğurmadınmı? yurtdışındaydın dimi sanki sen?

gözünüz aydın güzelim ....sen de bir bebişine kavuşşsan tam olacak allahım hayırlısını versin ben 40 a kadar beklesin diyordum bugün nişanım geldi sen en baştan doğsun istiyordun olmadı ...ne diyim işte hayırlısı .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…