evet canım şimdi bende baktım nişanı kanlı olur sanıyorduk pembede olabilirmiş sanırım nişanım geldi :))
canım nişanlanan gidiyor sen,ben nurberra evde kaldık
canım nişanlanan gidiyor sen,ben nurberra evde kaldık
kızlar ben geldim.
ya böyle arada arada vajinam acıyo yaanasıl anlatsam böyleee derinlerde biyerde sankiii :26: sızlıyor gibi arada.
zırt pırt tuvaletim geliyo sanki gidiyorum acık bişiii.bizdede akıntı var ama ölee renksizzz.çok renksiz bir hayatımız var yanii
mümkünse zaten bişi olmasın şu aralar bi annem gelsin ondan sonraa.
peygamber efendimizin doğduğu gün 14 şubata denk geliyor bu sene artık kızım bekledi bekledi biraz daha beklesinde sevgililerin en sevgilisi peygamber efendimizin doğdugu gün doğsun diye dua ediyorum valla ne güzel olur
İyi akşamlar kızlarBenden son zamanlarda açık yeşil birazcık sulu akıntı gelmeye başladı. Fizyolojikdir diye önemsemedim ama şimdi internetten araştırayım dedim bazı gebelerde de varmış ama enfeksiyon olabilirmi ki
canım yarın yazarım burdan detayları haberleşiriz ,ben zaten hastanenin suit odasını rezerve ettirdim orda olacağım mutlaka görüşürüz.melocum yarın kont sonda kacda dogum yapıcagını haber verırsen sevınırım.2gun bebıslere beraber bakarız denk gelırsek..
melocum çok güldüm cnm yaa sorma evde kaldık bizim sıpa geçen hafta bi ceee dedi kaçtıı artık bizde nişanlanalım arayı uzatmadan da düğünü yapalım yaww hayırlısyla
canım yarın yazarım burdan detayları haberleşiriz ,ben zaten hastanenin suit odasını rezerve ettirdim orda olacağım mutlaka görüşürüz.
canım benim düğün pazartesi belki nişan yapmayız biz
aman canım boşa masraf zaten ne geerek var değilmi sözdü nişandı
düğünü yap tamamdır :)
canım yarın yazarım burdan detayları haberleşiriz ,ben zaten hastanenin suit odasını rezerve ettirdim orda olacağım mutlaka görüşürüz.
canım benim düğün pazartesi belki nişan yapmayız biz
siz doğumu konakta yapacaktınız değil mi? 3.5 yıl önce kardeşim orda doğum yaptı. dışarıdan figen gündüz doktorunu ve anestezi doktoru olarak da eşini getirtmişti hastaneye planlı sezeryan oldu. kardeşim maşallah hiç sorun yaşamamıştıı.. bir pazar sabahı aynı düğün gibi maaaaile toplandık bahçesinde girdik hep birlikte odaya sonra kardeşim gitti el sallayarak ve çıktı güzeller güzeli kızıyla... o günlerde doktorlar dizisinin ilk sezon çekimleri yapılıyordu orda. ama bebeğin yanından ayrılıp da bi gidip bakmamıştım bile :))
annemler ve ablamlar y.kaptanda oturuyorlar. hatta tüm akrabalarım orda orası benim izmitiimmmmmmmmm :)
canım ben de otogarın ordayım snoopy pizza varya oralarda..
snoppynin arkasında armada değil mi:)
yok canım değil yan tarafı bizim farklı bir siteadını buraya yazmayayım.annenler de bahçeli evlerde bu taraftaydı di mi
evet:) 6 ay öncesine kadar armadada abimler vardı da:) orası sandım.
hemen yan tarafı canım
ben yatıyorum artık öptük sizizziiiiiiii
ben yatamiyorumm bacaklarim feci agriyooo
Allah yardımcın olsun canımm. ama canını sıkmamaya çalışş..
gözünüz aydın güzelim ....sen de bir bebişine kavuşşsan tam olacak allahım hayırlısını versin ben 40 a kadar beklesin diyordum bugün nişanım geldi sen en baştan doğsun istiyordun olmadı ...ne diyim işte hayırlısı .....bugun iyi haberler aldik canimi hic SIKARMIYIM :)
yigenimin cigerlerindeki balgam temizlenmis kendi basina nefes alabiliyormus artik..
yarin once yattigi hastaneye gelecek ameliyat icin cok sukur Rabbime
kac haftadir gidemiyorum yanina bu tarafa gelirse yakin olcak yarim saat uzak
dogum yapiyim gidecem yanina cok ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?