2011 Şubat Anneleri

saol cnm çok kafaya takılck fln laf etmiolar,zaten sürekli somurtuyorum,çnkü zaten oturup kalkarken bile çok zorlanıyordum,onlar gelnce iice rahatm kaçtı,salonumda yayılıp tv bile izleyemiyorum,o yüzden çok keyifszm...
kv neyse de kp yanında nası rahat edbilirm ki bu halimle.
yazık annemle babam bile kız rahat oturup kalkamaz die otrmaya bile gelmiolardı..

burcuuuuuu

nerelerdeydin kaç gündür
geçmişe bakıodm cnm yeni gördm
misafirlerle uğraşıorm malesef giremiorm o yüzden,şimdi bile suratıma suratıma bakıolar

canım doğum yapalı kaç gün oldu.. şenayıda aradım hemen açtı daha hastaanedeydi.. kaçtır arıyorum ne geri döndü nede telefonunu açtı.. merak ediyorum ben çok..

onunla aynı şehirde olan arkadaşlar vardı.. hatta resimleri bile vardı.. onlar kimdi?? onlar görüşmediler mi hiç acaba ??

kafaya takıcak birşey demeseler bile dediğin gibi oturmakta kalkmakta insan zorlanınca aynı durum bendede var bende uzanamıyorum maalesef bide sen alışınca daha çok zorlanıyorsundur

alocum benim gibi cesaretli biri malesef en sona kaldi.. hayirlisi olsun hakkimizda

onunla aynı şehirde olan arkadaşlar vardı.. hatta resimleri bile vardı.. onlar kimdi?? onlar görüşmediler mi hiç acaba ??

valla canım şimdi bende merak ettim ama kötü birşey yoktur allahın izniyle yaa bebişten dolayı bakamıyordur belki telefonu bile unutmuştur bide gelen giden çok oluyorsa telefon aklına bile gelmiyordur

Son düzenleme:
kafaya takıcak birşey demeseler bile dediğin gibi oturmakta kalkmakta insan zorlanınca aynı durum bendede var bende uzanamıyorum maalesef bide sen alışınca daha çok zorlanıyorsundur

evet cnm alışık değilim hiç...
biz eşimle ikimizde düğünde bile adet gelenek vs yapmayan ve bunlarla uğraşmayı sevmeyen insanlarız.
ne o benm anneme babama anne baba der,ne ben onunkilerre,herkes kendi işindedir,kimsei karıştırtmayız.
bi de benm onları bu daha 3. görüşüm.
ilk isteme+nişan,ikinci dğün 3. de bu işte:)
çok yabancıyız o yüzden çok rahatsz oluorm.bana bi zaraları yok şu an için ama dedğim gbi rahatsz oluorm((

haklısın yasmin doğum yapıp giremeyen tek arkadaş çağlayan..

valla canım şimdi bende merak ettim ama kötü birşey yoktur allahın izniyle yaa bebişten dolayı bakamıyordur belki telefonu bile unutmuştur bide gelen giden çok oluyorsa telefon aklına bile gelmiyordur

inşallah ben boşuna endişe ediyorumdur... inşallah iyidir de sorun yoktur..

kızlar nasılsınız?biz geldik oğluşumla.haberini aldınız mı bilmiyorum,3 şubat perşembe gecesi saat 22.22 de oğlum emirhanı normal doğumla kucağıma aldım.perşembe öğlen sancılarım başladı akşamda oğlum doğdu,doğumum kolay oldu allaha çok şükür.oğluşum 3 kilo230 gr olarak dünyaya geldi,herşey çok güzel sağlığımızda gayet iyi ben doğumdan hemen sonra kalkıp yürümeye başladım,normal doğum düşünenller kesinlikle vazgeçmesinler,bu arada biz biraz gazlı ve uykusuzuz ama olsun oğlum için gecelerce uykusuz kalmaya değer allah biran önce sizlerede nasip etsin.doğum hikayemide daha müsait olduğum bir zamnda yazacağım,bu arada ben yokken şu bir hafta içinde baya bir doğum olmuş,gözdeden haberi olasn varmı ben ona msj attım ama bi cvb alamadım şu an geçmişede bakamıyorum.hepinizi öpüyoruz oğlumla kendinize çok iyi bakın.görüşürüz.

neyse kızlar ben kaçıyorum.. yoruldum dinleneyim biraz.. eşimde yolda geliyor istanbuldan.. görüşmek üzere kızlar.. iyi bakın kendinize..

gözün aydın canım allaah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..

neyse kızlar ben kaçıyorum.. yoruldum dinleneyim biraz.. eşimde yolda geliyor istanbuldan.. görüşmek üzere kızlar.. iyi bakın kendinize..
canım ne olur çok dikkat et kendine bir gelişma olursa mesaj atarsın öpüyorum

gözün aydın çok sevindim canım

ne güzel canım sende kavuştun bebeğine inş. normal olur benimkide çok istiyorum çünkü gözdede doğum yaptı iyiylerdi doğum hikayeni tabiki çok merak ediyorummmmmm ayy ne güzel kolayda olmuş inş. bende kolaycacık doğururumm vee şu son bir haftada bebişler patır patır gelmeye başladılar ama benim kızzz gelmiyor bende bıraktım onu ne zaman gelirse artık sağlıcakla gelsinde keyfi ne zaman tutursa o zaman gelsin oğluşunu benim içinde koklaa doya doya

canım ne olur çok dikkat et kendine bir gelişma olursa mesaj atarsın öpüyorum

gözün aydın çok sevindim canım

gözün aydın canım allaah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..

çok teşekkürler kızlar darısı bekleyenlere olsun inş.

bizim kızlar baya bir nazlı çıktılar canım sen yine gelmezse suni sancıyla geliceği günü biliyorsun ben hala beklemedeyim vee kırk haftanın sonrasını beklemek çok zormuşş

Canim sende benim gibi 41 haftani doldur sende bilirsin suni sanci verceklermi vermiceklermi
Pazartesi 41+5 oluyor gelmezse yani baya bi beklemis olacagiz
hayirlisi olsun bakalimm

kızar ne yaptınız biz yokken ben yemek yemeyi unutunca birazcık kan şekerim düştü sanırım ..ama daha önemli bir sorum var size su geliyor benden ama pembe renkli akıntı ile akıntı dediysem hiç öyle kan gibi koyu kıvamlı değil baya bir uçuk pembe ne olduğunu anlamadım fikri olan var mı ??

canım doktorum bana her nasıl olursa olsun akıntı olursa ya da su kaçırırsann:))) mutlaka haber et görüşelim büyük ihtimalle hastaneye gelirsin ardından demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…