2011 Şubat Anneleri

isminiz hayırlı olsun çok güzel.ismiyle yaşasın inşallah.hayırlısıyla güzel haberlerini paylaşırız burdan

teşekkürler cnm inşallah hep beraber.

bu kitabı o siteden mi sipariş veriyoruz

bende uyanıktım ama ne yalan söliimm kimse yoktur diye gelmediydimm

saat 7:37 herkese güaydınlarrrrr
aayyy..ben de bekledim baktım 6buçukta geri yattım
canım gözün aydın sanırım rahat bir doğum oldu bekliyoruz detayları
julyet sordum ama görmedin sanırım hemoroide ne verdi doktor
ne güzel rüya Allah hayırlara çıkarsın
günaydın güzel annelerr:)
günaydın deniz
[QUOTEderyac81;17516532]bu kitabı o siteden mi sipariş veriyoruz[/QUOTE]

kitap bedava sadece 4.90 kargo ödüyoruz

Kızlar bugün saat 1 buçukta doktor randevum. Şimdi içim içime sığmıyor. Ay bi dese seni şu gün sezeryana alıyoruz, yada bebek gelmek üzere vs ... Ama nerdee şimdi yine bakar eder sonra gayet sakin ve rahat bi şekilde herşey yolunda beklicez haftaya yine gel der yollarr ... offf oğlumm hadii sen bugün gelmek istediğini gösteren bişi yap doktor amcaya ... Ben sana dünyada daha güsell bakarımmm seni koynuma almakk koklamak istiyorummm ...

1 Esraa47
2 Selomex
3 Ebrarsenam
4 yesimpk35
5 busemmm
6Nesli81
7 Evridiki
8 Maviumutolsun
9 gozdeatı
10moonsun82
11 Buket111
12 yasese
13CaglayanCicek
14 rad_cake
15Cherry81
16 kumralperi
17 ebrugül 29
18 zug
19 mavi3
20 Minikimmm
21 Arc_en_ciel
22 manikk
23 too__be
24 burcuuu
25 SHARK_11
26Cutie .
27 gyshnky
28Sevim_li
29 Nuryasemin
30 Nazim83
31 MKT 26

kızlar doğum yapan arkadaşlardan aklımda kalanları yazdım siz de linkten faydalanarak eklemeler yapabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392423-2011-subat-anneleri-listesi.html

kitap bedava sadece 4.90 kargo ödüyoruz[/QUOTE]

ok o zaman hamilelik bitti sayılır bende bebek dergisini sipariş veriyim

selammmm güzel anneler ve anne adayları

senaysan gözünaydın canımmm

şubat annelerinin çogu doğum yapmıs
doğum yapmayan kaç kişiyiz acaba :44:

offf, offf ne kadar kalabalık. daha şubatın başındayız. beni erken doğumla korkuttular korkuttular, şimdi nnormal beklerken sona kalıcam heralde

sena yukarıden unuttuğum varsa ben listelemeye çalıştım canım linkten unuttuğum varsa siz de ekleyin

bende yarın yaparsam Allahın izniyle doğum akşam 7-8 de elimde olur inşallah bebeğim.Bi kaç günde zaten giremem siteye ama beni eklemeyi unutmayın olurmu çünkü kimsenin nosu yok bende haber vereyim desem

1 Esraa47
2 Selomex
3 Ebrarsenam
4 yesimpk35
5 busemmm
6Nesli81
7 Evridiki
8 Maviumutolsun
9 gozdeatı
10moonsun82
11 Buket111
12 yasese
13CaglayanCicek
14 rad_cake
15Cherry81
16 kumralperi
17 ebrugül 29
18 zug
19 mavi3
20 Minikimmm
21 Arc_en_ciel
23 too__be
24 burcuuu
25 SHARK_11
26Cutie .
27 gyshnky
28Sevim_li
29 Nuryasemin
30 Nazim83
31 MKT 26

kızlar doğum yapan arkadaşlardan aklımda kalanları yazdım siz de linkten faydalanarak eklemeler yapabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392423-2011-subat-anneleri-listesi.html

ooyy kendimi çok liste dışı hissettimmm.peeee listeye bilem giremedim

benim oğlan öyle bir hareket ediyoki resmen canım yanıyooo.acıtıyooo hele şöle bir tepik atmayı deneyeyim derse yandımm valla dakikalarca acıyoo.

saat 8de kalktım uykusuz bir gecenin ardından.kahvaltımı yaptım.az tv seyredeyim dedim uykum geldi.baktım uyudum uyuyacağım kalktım mutfağa gittim mutfak dolaplarını çekmecelerini sildim.amaaa tabikiii aşağıda olanları tezgahın üstündeki kısmı silmedim aman düşerim müşerimm kaza bela olmasın diye.zaten eşimde annemde aradı kesinn talimat verdiler bende söz verdim çıkmıcam sandalye tepesine diye.amaann alttaki iki dolap 4 çekmece bile beni yormaya yettii zatenn istesemde yapamam gibi.şimdi mola verdimm.gözler kayıyo ama uyumayacağım kalkıp bi ortalık toplarım sonra yürüyüşe çıkarım akşama kayınvalidemlerdeyiz yemek derdi yok

dün akşam aramışlar ben uyuyodum aslında duydumda kalkmadım.bize geleceklermiş eşim 8de alırım ben sizi dedi.sonra yarım saat sonra geri aradı.seda uyanmadı uyuyo yoruldu bugün yarın gelin dedi.pehh memnun oldumm.ayıp oldu aslında ama hem yorgundum hem uykuluydum faln filan.onlarda yarın siz gelin balık günü dediler.bizde atladık tabiii.valla eşime ne desem az.hiç kalkacak halim yoktu sağolsun halden anladı da gelmeyin dedi.

bu arada çarşamba günü annem geliyo oleyyy.ehh artık oğlumda yavaştan yavaştan gelse iyi olur dimi ama

offff kimse bana cevap vermiyormu yoksa benmi çok alınganım ya
facedede aile foto yokmu foto yokmu diye istek yaptılar yükledim yorum yapan yok görmedinizmi fotolaı yazdım gördüüükk yazmışlar sinir oldum
ya ne ilgilenen var ne bişey lazımmı diyen sinir oluyorum ya
offf çok stresliyim bu aralar
dün biraz sancım vardı sonkez kuaföre gittim nolur nolmaz diye kaş bıyık aldırdım
bugün nst var bakalım hayırlısı haftaya bugün tam bu saatte ameliyatta olacağım ayyy çok heyecanlı
Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
arada kaçırdığım varsa kusura bakmasın
evde misafir var malum çok giremiyoum
şimdilik öptüm

ben lohusa şerbet takımı yaptım ama bizde şerbet verilmez bende meyve suyu vereceğim gelenlere

bebişin hayırlı olsun , geçmiş olsun sanada
Allahım sağlıklı uzun ömürler versin..

bir daha hamile kalırsam satımı ayın başında ayarlıycamm
ilk başta doğurayım diye böyle ıpıssız topiklere kalmamak için

evet vallahi haklısın bomboş kaldı buralar
sona kalan dona kalır olduk

denizcim çok çok güzel bir yazı paylaşmışsın
tecrübeli bir anne olarak kesinlikle hepsine katılıyorum!!!

tavsiyen için teşekkürler cnm bugün bi arkadaşta dalinden memnun değilmiş lekelri çıkarmadığı için dışarı çıkmıştım ama muallakta kaldığım için almadım bunu denerim bende

bende hak veriyorum lekeleri tam çıkarmıyo ama süper kokuyooooo

gözün aydınnn canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.sanada geçmiş olsun

günaydın kızlar,
heyecandan sığamıyorum hiç bir yere... saat 13:00te yavruma kavuşuyorum inşallah. bir kaç gün gelemem, kendinize ve bebişlere iyi bakın. hepinize sevgiler...

Canıııımmm Allahım olaylık versin sağsalim bebişini kucağına al inşallah
dualarım seninle

ben de bebeğim olanı istedim

nereden istediniz canım
linki kopyalasan bana

bide doğumamışlaın listesini yapsak aslında

slm bayanlar...keyifler nasıl..hepimiz için heyecanlı bekleyiş devam ediyor:)))))))))))
bna hala şaka gibi geliyor..ben anne mi oluyorum....oyyyyy kucağıma aldığım anda küçük bir şok yaşayacağım sanırım..:)))))))))))
ben gidip kalvaltı yapayım..hepinizi öptüm

ayy pek sessiz buralar yaaa

bende bişiler yiyorum şimdi birazdan kalkıp devam edeyim derleme toplama işlerine

selam kızlarr
ben geri uyudum geldimm
şenaysın şimdi almışmıdır acaba bebişini koynuna:) çok heyecanlı yaa..darısı başımızaaa

31 kişi doğum yapmış haaa
vayyyy sayının bu kadar çok olduğunu bilmiyodumm..31 tane yeğenim varrrrr...
bende listede yer almak istiyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…