nasıl duygulandım varyaaa.içim sızladı resmennn...çok sevindim ikinizinde iyi olmasına.darısı bizlerin başına inşallahh
benimde parmaklarım hiç tutmuyo hele sol eliimin orta parmaı resmen kırık gibi bükülmüyo bileeee.niye öyle oldu anlamadım.doktorada göstermedim film çekmeden ne anlayacak bükemiyorum fena yanii
valla asıl son aylar zormuşş 8. aya kadar rahatmışız meğersee
canım kararın hayırlı olsun.normal doğumu seçmene çok sevindim.ne güzel bi maninde yoksa en güzelii
bende normal yapıcam inşallah.daha çatı muayenesi olmadım.eğer bi sorun çıkmazsa müsaitsem bebekte bi sıkıntı falan olmazsa kesinlikle normal istiyorum.Rabbim hayırlısını versin hepimize.son ana kadar yinede belli olmuyo ya
gözünüz aydıınnn.çok sevindim maşallahh kaan a hoşgeldii
isminiz hayırlı olsun çok güzel.ismiyle yaşasın inşallah.hayırlısıyla güzel haberlerini paylaşırız burdan
şu sabiha pakdemirin kitabından bende isteyeyim.keşke başta hamile kitabı olsaydıda onuda isteseydik
kaçırmayalım ama annelik kitabını alalım güzel oluyor bu kadının yazıları anlattıkları
aayyy..ben de bekledim baktım 6buçukta geri yattımbende uyanıktım ama ne yalan söliimm kimse yoktur diye gelmediydimm
saat 7:37 herkese güaydınlarrrrr
canım gözün aydın sanırım rahat bir doğum oldu bekliyoruz detaylarıSlm kızlar artık sabirsizlanmiycam yazdıktan sonra suyum geldi ve gece Zeynep Beyzam dünyaya geldi normal dogumla oturamadigim için giremedim hiç bı ara ayrıntılı yazar sorularınıza cevap verebilirim şimdi biraz uyuyayım herkese kolay doğumlar diliyorum ve bu mükemmel hatta tanimlanamaz duyguyu vakti gelince tatmasını diliyorum meleğimi özledim ben kaçar
julyet sordum ama görmedin sanırım hemoroide ne verdi doktorgünaydın kızlar
doğum tercihimle ilgili yorum yapanlara çook tşkler destekleri içinhaftasonu fırsat buldukça girip girip okudum geçmişi ama kociş yanımda olduğu için ve bunlar da başbaşa geçirdiğimiz son günlerimiz olduğu için alıntı yapamadım
inşallah herkes iyidir.gerçi doğum yapanlar bebişlerinin derdinde.bnm gibi hala doğuramayanlar da of ne zaman doğurucam derdinde ama :) ben artık koyuverdim gitti valla hiiiç acele etmiyorum.prenses ne zaman isterse o zaman teşrif edecek
ne güzel rüya Allah hayırlara çıkarsınGünaydın 2011in En Güzel Anneleri..
Bugün Keyiflim Başladım Güne İnşallah Bozulmaz Gün İçinde de :}
Rüyamda Doğurduğumu Gördüm Ama Kızım Oluyordu Bu Sefer de, Emziriyordum İki Göğsüme de Saldırıyordu Öyle Güzel Emiyordu ki, Çok Şaşırıyordum Erkek Beklerken Kız Gelmesine Bu Bebek Şekerleri Kıyafetler Ne Olcak Diye Düşünüp Duruyordum
Hee Bir de Size Haber Verme Derdine Düşmüştüm Kızlara Bunu Haber Vermeliyim Kızım Oldu Haberleri Olsun Diyip Duruyordum Kendi Kendime
İşte Öyle Aksiyonlu Bi Rüya Gördüm Sabah da Kocam Rahat Uyudun mu Diye Sordu Rahat Uyudum Ama Yanlış Doğurdum Dedim Güldü
Bilinç Altı İşte...
günaydın denizgünaydın güzel annelerr:)
aayyy..ben de bekledim baktım 6buçukta geri yattım
canım gözün aydın sanırım rahat bir doğum oldu bekliyoruz detayları
julyet sordum ama görmedin sanırım hemoroide ne verdi doktor
ne güzel rüya Allah hayırlara çıkarsın
günaydın deniz
[QUOTEderyac81;17516532]bu kitabı o siteden mi sipariş veriyoruz
ok o zaman hamilelik bitti sayılır bende bebek dergisini sipariş veriyim
1 Esraa47
2 Selomex
3 Ebrarsenam
4 yesimpk35
5 busemmm
6Nesli81
7 Evridiki
8 Maviumutolsun
9 gozdeatı
10moonsun82
11 Buket111
12 yasese
13CaglayanCicek
14 rad_cake
15Cherry81
16 kumralperi
17 ebrugül 29
18 zug
19 mavi3
20 Minikimmm
21 Arc_en_ciel
22 manikk
23 too__be
24 burcuuu
25 SHARK_11
26Cutie .
27 gyshnky
28Sevim_li
29 Nuryasemin
30 Nazim83
31 MKT 26
kızlar doğum yapan arkadaşlardan aklımda kalanları yazdım siz de linkten faydalanarak eklemeler yapabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392423-2011-subat-anneleri-listesi.html
1 Esraa47
2 Selomex
3 Ebrarsenam
4 yesimpk35
5 busemmm
6Nesli81
7 Evridiki
8 Maviumutolsun
9 gozdeatı
10moonsun82
11 Buket111
12 yasese
13CaglayanCicek
14 rad_cake
15Cherry81
16 kumralperi
17 ebrugül 29
18 zug
19 mavi3
20 Minikimmm
21 Arc_en_ciel
22 manikk
23 too__be
24 burcuuu
25 SHARK_11
26Cutie .
27 gyshnky
28Sevim_li
29 Nuryasemin
30 Nazim83
31 MKT 26
kızlar doğum yapan arkadaşlardan aklımda kalanları yazdım siz de linkten faydalanarak eklemeler yapabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392423-2011-subat-anneleri-listesi.html
ay manikk ne zmn doğum yaptı ben onu atlamışım:26:
aynı dert bende de var.. bende aman siz bunu beceremezsiniz ben doğurmadan yapayım modunda geziyorum ortada.. eşimde kızıyor.. ama dinleyen kim.. lohusa şerbetinide anneme aldırdım hazır poşette satılıyor.. bir tanıdıklarımız doğumdan 2 gün önce kaynatıp 5 lt lik bidonlara doldurup buzdolabına koymuş.. doğumdan sonra gelenlere hazır çıkarmış tencereye kaç kişilikse ısıtıp vermiş.. anneme dedim bende yapalım hazır olsun diye.. bakalım bugün yarın kaynatır oda..
oğlumuz kaan 02.02.2011 saat00 de 2720 gr 49 cm normal doğumla aramıza katıldı şuan ikimizde evimizdeyiz çok iyiyiz allaha şükürler olsun ilk günleri atlatıp aranıza hemen dönücez oğlumla sizleri öpüyoruz kocaman
bir daha hamile kalırsam satımı ayın başında ayarlıycamm
ilk başta doğurayım diye böyle ıpıssız topiklere kalmamak için
hoşuma gittiii kızlarrr
dah uzun bir yazıydı ama bu kısmı paylaşmak istedim:)
1. SAKİNLEŞ. Yavaştan al. Bebeğin yeni dünyaya panik ve arızalı bir annenin kollarında alışmak durumunda kalmasın.
2. Evle ilgili SORUMLULUKLARINI AZALT. Lütfen bir süre sadece anne ol. Bırak çamaşırlar o gün ütülenmesin veya dolabın üstü tozlu kalsın.
3. UYU. UYU. UYU. Bulabildiğin ilk fırsatta, kısacık da olsa UYU. Bebeğin gözünü yumduğu anda sen de kapat gözlerini. 'Benim hiç hayatım kalmadı' diye ağlayacağına UYU. Bak nasıl enerji ve sütle doluyorsun?!? Gerginliğin de nispeten azalıyor.
4. Her türlü YARDIMI KABUL ET. Bebeğini ver yarım saat bir arkadaşına, annene, komşuna. Onlar sallasın biraz da. Git sıcacık bir banyo yap. Cildine krem sür, saçlarını tara. İnsan gibi görün. Sonra da aynaya bak. Yenilendiğini gör. Anne olmanın insanın beynindeki gizli saklı odacıkların bir kısmını açtığına inanıyorum ben artık.
5. Bebeğin ASLINDA AĞLAMIYOR. Yani ağlıyor da başka türlü derdini nasıl anlatacağını bilmediği için ağlıyor. O yüzden hele hele yeni doğan bebeğin her ağladığında lütfen kollarına al. 'Kucağına alma, alışır' diyenlere de benim telefon numaramı ver. Sırf senin kokuna ihtiyacı olduğu için de ağlıyor olabilir. Çünkü onun kendini güvende ve sevildiğini hissettiği tek yer senin kolların.
6. Hem kendinden hem de bebeğinden fazla bir şey bekleme. DURUMU KABULLEN: Sen yorgun, tecrübesiz yeni annesin, o da henüz nerede bile olduğunu anlayamayan bakıma muhtaç bir küçük bebek.
7. Etraftan gelen eleştirileri veya bebek karşılaştırılmalarını DİNLEME. Her bebek farklıdır. Onlarınki koydun mu deliksiz 8 saat uyuyor olabilir. Olsun senin bebeğin de eminim çok iştahlı olacak. Üstelik kimse bebeğinin olumsuzluklarını paylaşmaz. Hep iyileri söylerler. Deliksiz uyurlar hep, boyları kiloları ortalamanın hep üstündedir. Çok usludurlar, çok zekidirler bla bla bla... iştahsızlıklardan, ağlama krizlerlerinden falan kimse bahsetmez. O yüzden senin moralini bozacak sözlere kulağını tıka ve bu tip insanları da bir süre kendinden uzak tut.
8. ŞÜKRET. Bir çocuk sahibi olabildiğin için.
9. DUA ET. Sağlıklı, mutlu ve şanslı olması için.
tavsiyen için teşekkürler cnm bugün bi arkadaşta dalinden memnun değilmiş lekelri çıkarmadığı için dışarı çıkmıştım ama muallakta kaldığım için almadım bunu denerim bende
Slm kızlar artık sabirsizlanmiycam yazdıktan sonra suyum geldi ve gece Zeynep Beyzam dünyaya geldi normal dogumla oturamadigim için giremedim hiç bı ara ayrıntılı yazar sorularınıza cevap verebilirim şimdi biraz uyuyayım herkese kolay doğumlar diliyorum ve bu mükemmel hatta tanimlanamaz duyguyu vakti gelince tatmasını diliyorum meleğimi özledim ben kaçar
günaydın kızlar,
heyecandan sığamıyorum hiç bir yere... saat 13:00te yavruma kavuşuyorum inşallah. bir kaç gün gelemem, kendinize ve bebişlere iyi bakın. hepinize sevgiler...
ben de bebeğim olanı istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?